| Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
narcissus moderator
Ηλικία : 45 Τόπος : Θες άλλο Νίκη Registration date : 12/06/2010
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) Σαβ Οκτ 30 2010, 19:41 | |
| Εεεεε παίδες……. Τελικά όντως,,, για πού κλείσαμε?!?!?! _________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼΨαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821 Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν! Η ζωή είναι ένας κώλος, γ@μ@ τον πριν σε χεσει!Ο έρωτας.... .....με έρωτα περνάει... ..! |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) Σαβ Οκτ 30 2010, 19:45 | |
| [quote="LORDOS 1000DL"][quote="narcissus"]1.LORDOS 0001DL ΜΕΣΑ ΕΙΣΑΙ !!!!!!!!! 2.indianos 3.johnnyb 4.nacissus 5.sakisserreos 6.HellBoyπου εισαι εσυ ρε??? 7.Vezouvios
Παίδες μίλησα με Στέφανο (busa)και μου είπε πως θα έρθει και αυτος με παρέα οπότε να περιμένετε ακόμα 4-5 μηχανές |
|
| |
narcissus moderator
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) Σαβ Οκτ 30 2010, 19:45 | |
| - johnnyb έγραψε:
- Υπάρχει μια πρόταση για Ταξιάρχη 42χλμ απο Θεσσαλονίκη για καφεδάκι(βολεύει και κάποιους οι οποίοι πρέπει να πάρουν άδεια για να έρθουν ) για οτιδήποτε άλλο ΜΙΛΑΤΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!
? ?? ??_________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼΨαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821 Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν! Η ζωή είναι ένας κώλος, γ@μ@ τον πριν σε χεσει!Ο έρωτας.... .....με έρωτα περνάει... ..! |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) Σαβ Οκτ 30 2010, 19:47 | |
| |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) Σαβ Οκτ 30 2010, 19:53 | |
| |
|
| |
bozosd vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 49 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 12/12/2009
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) Σαβ Οκτ 30 2010, 19:55 | |
| Kαλά σε λεν ρε Νάρκισσε τα παιδιά.Δεν παρακολουθείς;
Εεεεεεεε τελικά ομως και παρόλα αυτά για που είμαστε μπρέ αλάνια; |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) Σαβ Οκτ 30 2010, 19:57 | |
| - bozosd έγραψε:
- Kαλά σε λεν ρε Νάρκισσε τα παιδιά.Δεν παρακολουθείς;
Εεεεεεεε τελικά ομως και παρόλα αυτά για που είμαστε μπρέ αλάνια; Για ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ |
|
| |
narcissus moderator
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) Σαβ Οκτ 30 2010, 19:59 | |
| _________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼΨαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821 Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν! Η ζωή είναι ένας κώλος, γ@μ@ τον πριν σε χεσει!Ο έρωτας.... .....με έρωτα περνάει... ..! |
|
| |
narcissus moderator
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) Σαβ Οκτ 30 2010, 20:01 | |
| - INDIANOS έγραψε:
- bozosd έγραψε:
Εεεεεεεε τελικά ομως και παρόλα αυτά για που είμαστε μπρέ αλάνια; Για ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ Ο ποιο καλόooς ο μαθητήηης… _________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼΨαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821 Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν! Η ζωή είναι ένας κώλος, γ@μ@ τον πριν σε χεσει!Ο έρωτας.... .....με έρωτα περνάει... ..! |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) Σαβ Οκτ 30 2010, 20:03 | |
| - bozosd έγραψε:
Εεεεεεεε τελικά ομως και παρόλα αυτά για που είμαστε μπρέ αλάνια; ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΙΩΠΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bozos speaking. που θα μας .....................κεράσεις αδερφέ!!!!!!!!!!!!!!!!! Υ.Γ ΣΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ α εσύ είσαι μέσα. Υ.Γ 2 ΓΙΩΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ Υ.Γ 3 Φευγοντας κάνουμε και ένα τζα στο kopeli που δουλεύει εκεί κοντά. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) Σαβ Οκτ 30 2010, 20:20 | |
| Aπ' το κέρνα-κέρνα έχω μείνει πανί!!! Κανονίστε αυριο να με καλύψετε και για καύσιμα. ΤΙ ΩΡΑ ΤΕΛΙΚΑ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ? |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) Σαβ Οκτ 30 2010, 20:29 | |
| - bozosd έγραψε:
- Aπ' το κέρνα-κέρνα έχω μείνει πανί!!!
Κανονίστε αυριο να με καλύψετε και για καύσιμα.
ΤΙ ΩΡΑ ΤΕΛΙΚΑ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ? 09:30 για καφέ πριν την αναχώρηση (προαιρετικά) 11:00 ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΝΟΜΙΖΩ !!!!!!!!! Μήτσο όπως θα ξεκινήσουμε σε περιμένω στο βενζινάδικο να σε ΦΟΥΛΑΡΩ !!!!!!!!!!!!!!! |
|
| |
kopeli gold member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) Σαβ Οκτ 30 2010, 20:37 | |
| - LORDOS 1000DL έγραψε:
Υ.Γ 3 Φευγοντας κάνουμε και ένα τζα στο kopeli που δουλεύει εκεί κοντά.
Ούτε που να το ξαναπείς......θές να τα πάρω στο κρανίο; Να σας δώ και να πάρω καμιά BENTLEY και να έρθω μαζι σας; Καλά να περάσετε βρε καλόπαιδα και να ετοιμάσετε μπόλικο υλικό..... |
|
| |
narcissus moderator
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) Σαβ Οκτ 30 2010, 20:39 | |
| 1.LORDOS 0001DL ΜΕΣΑ ΕΙΣΑΙ !!!!!!!!! 2.indianos 3.johnnyb 4.nacissus 5.sakisserreos 6.HellBoyπου εισαι εσυ ρε??? 7.Vezouvios 8.bozosd (Κουφέτα μας τα έκανες!) 9.kopeli (Μια ζαριά πριν φύγουμε)
09;30η ώρα carrefur Μακεδονίας για καφε !!!
_________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼΨαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821 Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν! Η ζωή είναι ένας κώλος, γ@μ@ τον πριν σε χεσει!Ο έρωτας.... .....με έρωτα περνάει... ..! |
|
| |
kopeli gold member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) Σαβ Οκτ 30 2010, 20:45 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) Σαβ Οκτ 30 2010, 20:49 | |
| |
|
| |
kopeli gold member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) Πεμ Νοε 04 2010, 22:38 | |
| - ΧΑΡΙΖΑΝΟΣ έγραψε:
- ΗΜΕΡΑ ΕΚΛΟΓΩΝ!! ΑΡΑ ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ.
ΛΕΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΝΥΜΦΑΙΟ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ ΣΚΛΗΘΡΟ Η ΛΕΧΟΒΟ. 1. ΧΑΡΙΖΑΝΟΣ 2. 3. 4. 5. |
|
| |
Vezouvios Administrator
Ηλικία : 46 Τόπος : Mακεδονια Registration date : 09/10/2009
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) Παρ Νοε 05 2010, 09:46 | |
| - kopeli έγραψε:
- ΧΑΡΙΖΑΝΟΣ έγραψε:
ΛΕΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΝΥΜΦΑΙΟ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ ΣΚΛΗΘΡΟ Η ΛΕΧΟΒΟ. 1. ΧΑΡΙΖΑΝΟΣ 2. 3. 4. 5. Μητσο εμεις παιζει να ειμαστε για καφε στην εδεσσα και φαγητο στην αρνισσα!,εαν σε ενδιαφερει χτυπα τηλ!!! _________________ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΗΛΙΑΣ Θεσσαλονικη.Ελλας www.vstromhellasforum.com Email:vezouvios@vstromhellasforum.com Vstrom -650 K4 Vstrom -1000 K7. MTS 1200s K16 |
|
| |
narcissus moderator
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) Παρ Νοε 05 2010, 10:24 | |
| - vezouvios έγραψε:
- kopeli έγραψε:
- ΧΑΡΙΖΑΝΟΣ έγραψε:
ΛΕΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΝΥΜΦΑΙΟ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ ΣΚΛΗΘΡΟ Η ΛΕΧΟΒΟ. 1. ΧΑΡΙΖΑΝΟΣ 2. narcissus? 3. 4. 5. Μητσο εμεις παιζει να ειμαστε για καφε στην εδεσσα και φαγητο στην αρνισσα!,εαν σε ενδιαφερει χτυπα τηλ!!! Το προτιμώ σαν προορισμό αλλά αν αλλάξουν τα σχέδια τι να κάνουμε…., θα ακολουθήσω τα παπουδια….. _________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼΨαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821 Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν! Η ζωή είναι ένας κώλος, γ@μ@ τον πριν σε χεσει!Ο έρωτας.... .....με έρωτα περνάει... ..! |
|
| |
nick thalasolikos gold member
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 28/01/2008
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) Παρ Νοε 05 2010, 14:27 | |
| |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) Παρ Νοε 05 2010, 15:43 | |
| - NIKOS VOUNOVIOS έγραψε:
- κυριακη ε?ψινομαι
Πρόσεχε μην καείς |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) Παρ Νοε 05 2010, 17:49 | |
| Γεια χαρά παίδες είμαι ο Οδυσσέας και είμαι νέο μέλος. εγώ είμαι μέσα σε οποία πρόταση πείτε εσείς .. Οποίος ψήνεται για σήμερα για καμία βολτιτσα η καφεδάκι να μου εξηγισετε τι παίζει και τέτοια .θα το εκτιμούσα αλλιώς θα γυρναω μόνος την Θεσσαλονίκη το τηλ μου είναι 6979459993 |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) Παρ Νοε 05 2010, 17:54 | |
| - kopeli έγραψε:
- ΧΑΡΙΖΑΝΟΣ έγραψε:
ΛΕΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΝΥΜΦΑΙΟ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ ΣΚΛΗΘΡΟ Η ΛΕΧΟΒΟ. 1. ΧΑΡΙΖΑΝΟΣ 2.odusseasfotos (ody) 3. 4. 5. |
|
| |
johnnyb gold member
Ηλικία : 42 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 03/06/2009
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) Παρ Νοε 05 2010, 18:38 | |
| - odusseasfotos έγραψε:
- Γεια χαρά παίδες είμαι ο Οδυσσέας και είμαι νέο μέλος. εγώ είμαι μέσα σε οποία πρόταση πείτε εσείς .. Οποίος ψήνεται για σήμερα για καμία βολτιτσα η καφεδάκι να μου εξηγισετε τι παίζει και τέτοια .θα το εκτιμούσα αλλιώς θα γυρναω μόνος την Θεσσαλονίκη το τηλ μου είναι 6979459993
Καλώς μας ήρθες φιλαράκι Αν και η σωστή πόρτα για όλο το φόρουμ είναι πρώτα απο δω Νέα μέλη . Αν κανονιστεί κάτι για σήμερα σου χτυπάω τηλέφωνο. |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) Παρ Νοε 05 2010, 21:24 | |
| - johnnyb έγραψε:
Αν και η σωστή πόρτα για όλο το φόρουμ είναι πρώτα απο δω Νέα μέλη .
O Vaggo-klonos χτύπησε παλι !!!! καλωσηρθες Οδυσσεα ....μεινε στην ενοτητα μεχρι το απογευμα του Σαββατου ...ενημερωσου ...και να σαι σίγουρος πως σε καποιο προορισμο θα καταλήξουμε ..... αλήθεια αυτη η προταση σε ενδιαφερει ??? http://vstromhellas.forumgreek.com/forum-f15/topic-t6520-135.htm _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
| Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) | |
|