Επιστρέψαμε και εμείς απο μια πολύ όμορφη πραγματικά εκδρομή. Τέσσερις μηχανές,προορισμός η Ουρανούπολη. Σύμμαχοι: Καλή παρέα,χαμογελαστά πρόσωπα,ήλιος,θάλασσα,φοβερή διαδρομή με πολλές στροφές! Οχτρός: Τα Μποφόρ.(πολύς αέρας,όμως στο τέλος τον δαμέσαμε! )
Μπράβο στην όμορφη παρέα.Να 'μαστε όλοι καλά! 1. bozosd (Δημήτρης-Ειρήνη) 2. Popeye (Δημήτρης) 3. sakissserraios (Σάκης-υιός Γιώργος) 4. MΑΓΕΙΡΑΣ (Χρήστος)
bandit vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 59 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 09/01/2011
ενα μεγαλο εύγε στους "παραμένοντες"... καλή διαδρομη καθ'ολα γνωστή και στριφτερή .... ετσι ειναι οι ...γερες παρέες....με κοινό ενδιαφερον (τη μοτο εννοώ) ....
...αντε και στην επομενη "ολοι μαζι "
υ.γ. μου λείψατε γκαρντάσια!!!!!!
_________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα...
...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
narcissus moderator
Ηλικία : 45 Τόπος : Θες άλλο Νίκη Registration date : 12/06/2010
ενα μεγαλο εύγε στους "παραμένοντες"... καλή διαδρομη καθ'ολα γνωστή και στριφτερή .... ετσι ειναι οι ...γερες παρέες....με κοινό ενδιαφερον (τη μοτο εννοώ) ....
...αντε και στην επομενη "ολοι μαζι "
+1
niksalonik έγραψε:
υ.γ. μου λείψατε γκαρντάσια!!!!!!
Δηλαδή με εμάς δεν πέρασες καλά,,,!?!
_________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼ Ψαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821
Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν!
Η ζωή είναι έναςκώλος, γ@μ@τον πριν σεχεσει!
Ο έρωτας.........με έρωτα περνάει.....!
sakisserraios vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 59 Τόπος : θεσσαλονικη/μακεδονια Registration date : 21/02/2010
ΠΕς τα ρε Σακη.....πεσαν να με φάνε οι αληταράδες......
εγώ φταίω που δεν τον αφησα να χαθει στο βουνο να τον φάνε οι αρκούδες ...το αλητομάζεμα
Ντένηηηηηηηη
Ααααααααα, έτσι εεεεε, δεν σε ξανά δίνω μοντέλα για φωτογράφηση...
_________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼ Ψαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821
Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν!
Η ζωή είναι έναςκώλος, γ@μ@τον πριν σεχεσει!
Ο έρωτας.........με έρωτα περνάει.....!
sakisserraios vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 59 Τόπος : θεσσαλονικη/μακεδονια Registration date : 21/02/2010
έχω την εντύπωση ότι δεν φταίνε τα υγρά άλλο ο οδηγός γιατί ο μπροστινός φρενάρει ενώ ο πίσω συνεχίζει να μπαίνει απλά φοβήθηκε να την πλαγιάσει και μετά πλακώθηκε στα φρένα τα οποία λειτούργησαν καλά από ότι βλέπω
Joe Kille
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 10/11/2010
[quote= sakisserraios"]]Η ΒΟΛΤΑ ΚΑΛΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΑΛΛΑ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΩΣ ΗΤΑΝ [/quote] Στην ανηφόρα τηλέφωνο στην γυναίκα έλα να με πάρεις με το αυτοκίνητο η λεγόμενη σκούπα….
bandit vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 59 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 09/01/2011