| Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) Πεμ Μαρ 04 2010, 22:44 | |
| εγώ αυτο το Παρ-Σαβ-Κυριακο θαμαι στην Κέρκυρα ...Πανελληνιο Πρωτάθλημα ΄Τρισπονδου Μπιλιάρδου...καλή επιτυχία και στις 2 ομάδες που κατεβάζει ο Σύλλογος μας Α.Ο.Μ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ
εδώ η σχετική δημοσίευση _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
doctor_trelas
Ηλικία : 43 Τόπος : Thessaloniki Registration date : 29/12/2009
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) Σαβ Μαρ 06 2010, 00:38 | |
| Paidia opoios kanonisei i thelei na kanonisoume kamia bolta ti kyriaki twra stis 7/3 eimai mesa me oti kairo kai an exei !!! tha ntuthoume kala kai boutame pantou!!!ama thelete parea xtupiste tilefono 6948145000 Axilleas |
|
| |
nick thalasolikos gold member
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 28/01/2008
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) Δευ Μάης 10 2010, 11:20 | |
| GOODMORNING VESTROMERS!!! Εχω να δηλωσω οτι περασα super εχθες στην μονοημερη εκδρομη αστραπη που διοργανωθηκε τηλεφωνικως επιτοπου και καναμε tour στο πρωτο ποδι με καφεδακι στο παλιουρι ναυαγο, στιπουρακι τρελη μασα στο πολυχρονο και καφε στην καληθεα-τριλοφο ματς. Προσεχως φωτο. Μητσο!!!αρχοντας των ζωων και μα@ακιες!!! |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) Δευ Μάης 10 2010, 18:54 | |
| _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
|
|
| |
MixalisX aka HELLBOY Member
Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 27/05/2009
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) Δευ Μάης 10 2010, 19:55 | |
| πετάξτέ και ένα μηνυμ ρε παιδες εδω μέσα την άλλη φορά, την Κυριακή έξινα τα...... αγριοχορτα στον κήπο μου!
ΥΣ: για την ερχόμενη Κυριακή ας κανονιστεί κάτι, θα ακολουθούσα ευχαρίστως.. |
|
| |
Anthony.K
Ηλικία : 66 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 30/12/2008
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) Δευ Μάης 10 2010, 20:22 | |
| Ρε Νίκο, εσύ ψαροντούφεκο, ο άλλος Νίκος μπετονιά, που να βρεθείτε ρε; Στην ίσαλο γραμμή;
Άσε που άκουσε το παιδί ότι τελευταία ξύνεις "αυτί¨στις στροφές ... και κόλωσε .... ! ! ! |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) Δευ Μάης 10 2010, 21:31 | |
| Πάρτε μια μικρή γεύση απο την κυριακή [/img][img] ImageShack.us[/img][img] [img] Uploaded with ImageShack.us[/img] |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) Δευ Μάης 10 2010, 23:19 | |
| οχι ρε δε θελουμε να παρουμε καμμια γεύση ....τα μεταξύ σας δε μας ενδιαφερουν ... _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
|
|
| |
nick thalasolikos gold member
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 28/01/2008
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) Τρι Μάης 11 2010, 21:38 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) Πεμ Μάης 13 2010, 09:02 | |
| Θα παίξει τίποτα την Κυριακή ρε παιδιά? Αντε το εργαλείο δίψασε για χιλιόμετρα. Ολο πολη πολη μπούκωσε!!! |
|
| |
V A G O S Member
Ηλικία : 46 Τόπος : ΛΕΩΝΙΔΙΟ - ΛΑΥΡΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ - Ν. Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης Registration date : 15/02/2009
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) Πεμ Μάης 13 2010, 10:27 | |
| κυριακη σκεφτομαι να πεταχτω παραλια κατερινης για καφε... απο την αλλη ισως παιξουν σερρες... και αν τελικα βαρεθω και μεινω μηχανιωνα ε,δεν πειραζει και ο μπαξες κοντα ειναι.... |
|
| |
Anthony.K
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) Πεμ Μάης 13 2010, 14:13 | |
| Στη γαλάζια λίμνη πότε θα πάμε; Ρε Βαγγέλη, η Μηχανιώνα είναι μια αχανής περιοχή. Το club σου σε ποιά territory ακριβώς είναι; |
|
| |
NewFish gold member
Ηλικία : 47 Τόπος : Όπου γης και πατρίς Registration date : 13/02/2008
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) Πεμ Μάης 13 2010, 15:19 | |
| Στην κεντρική πλατεία απέναντι από το Δημαρχείο. Βασικά το Δημαρχείο είναι απέναντι από το Club... |
|
| |
kopeli gold member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) Πεμ Μάης 13 2010, 16:59 | |
| - Anthony.K έγραψε:
- Στη γαλάζια λίμνη πότε θα πάμε;
Ρε Βαγγέλη, η Μηχανιώνα είναι μια αχανής περιοχή. Το club σου σε ποιά territory ακριβώς είναι; Mετα την Ιταλία.... Αν πας τωρα με τα παιδια ,θα κανονίσεις να παμε ξανα μαζί. |
|
| |
Anthony.K
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) Πεμ Μάης 13 2010, 19:33 | |
| - michalis έγραψε:
- Anthony.K έγραψε:
- Στη γαλάζια λίμνη πότε θα πάμε;
Ρε Βαγγέλη, η Μηχανιώνα είναι μια αχανής περιοχή. Το club σου σε ποιά territory ακριβώς είναι; Mετα την Ιταλία....
Αν πας τωρα με τα παιδια ,θα κανονίσεις να παμε ξανα μαζί. Όχι ρε Μιχαλάκο μου. Πηγαίνουμε όλοι μετά. Μάλιστα για τη συγκεκριμένη βόλτα, έχω από τώρα συνεννοηθεί με ταβέρνα στον Πεντάλοφο για έκπτωση στη μάσα. |
|
| |
V A G O S Member
Ηλικία : 46 Τόπος : ΛΕΩΝΙΔΙΟ - ΛΑΥΡΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ - Ν. Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης Registration date : 15/02/2009
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) Πεμ Μάης 13 2010, 20:59 | |
| ακυρα ολα απο εμενα δυστηχως λογω εκτακτου συμβαντος.... ελπιζω ομως να σας αναστατωσα και να πατε καπου το σου κου . . . |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) Παρ Μάης 14 2010, 10:12 | |
| Mας χάλασες ρε Βαγγο, netx time dude. Aντε ανεμένουμε προτάσεις και τα χρονικά όρια στενεύουν! |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) Παρ Μάης 14 2010, 19:49 | |
| ΠΡΟΤΑΣΙΣ : ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 3 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ θα πάω να κουνήσω το μαντηλι στους "ΙΤΑΛΟΥΣ" θα ειναι μαζι μου και το τηλεοπτικο Συνέργειο του "NiSal Channel" ....οσοι πιστοι προσέλθητε υ.γ. Ξέρω ειναι δύσκολη η ώρα ...αλλά του αποχαιρετισμου ειναι Δυσκολότερη παμε....ενας ενας παιδες ...ολοι θα παρετε!!!! 1.niksalonik 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 .............εεεε δε νομίζω να μαζευτούμαι περισσότεροι _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
|
|
| |
sakisserraios vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 59 Τόπος : θεσσαλονικη/μακεδονια Registration date : 21/02/2010
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) Κυρ Μάης 16 2010, 00:12 | |
| νικ θα ηθελα πολυ να κουνισω και εγω το μαντιλι και οχι μονο αλλα θα ηθελα να ημουν μαζι τους αλλα δεν μπορω λογο δουλειας στο καλο ν πανε τα παιδια καλους δρομους να εχουνε και καλα ν περασουνε θελουμε video και foto και παλι καλο ταξιδη |
|
| |
sakisserraios vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 59 Τόπος : θεσσαλονικη/μακεδονια Registration date : 21/02/2010
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) Κυρ Μάης 16 2010, 00:18 | |
| καλα ρε vaggo διαλεξε κατερηνη σερρες ή μηχανιονα Η γαλαζια λιμνη !!!! παντος εγω λεω να πιω καφε στο μπαλκονι μου χαχαχαχαχα ΟΚ ΒΒ |
|
| |
bozosd vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 49 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 12/12/2009
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) Κυρ Μάης 16 2010, 02:01 | |
| Nίκο,πραγματικά πολύ όμορφη η κίνηση σου περι αποχαιρετισμού των αδερφών, αλλά πραγματικά η ώρα είναι λίγο δύσκολη ,γι'αυτό και δεν υπάρχει ανταπόκριση. Προσωπικά και εγώ θα είμαι στην δουλειά εκείνη την ώρα.
Όπως και αν έχει το πράμα ,είτε υπάρχουν μαντίλια είτε όχι, καλό ταξίδι σε όλους και να περάσετε όσο πιο καλά γίνετε! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) Πεμ Μάης 20 2010, 19:15 | |
| Tελικά μπορεσε να πάει κανείς? Εχουμε τίποτα εντυπώσεις? Σχόλια? Είχαμε καθόλου δακρυα αποχαιρετισμού τελος πάντων???? |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) Σαβ Μάης 22 2010, 14:23 | |
| το πρωι της κυριακής 23 μαιου ..."καιρου επιτρέποντος " θα ξεκινήσω παρέα με τον johnny(hack) και τον Argiri(liti) για τον ΚΙΣΣΑΒΟ για ολοήμερη εκδρομη ...ενδεχομενως να ειναι μαζι μας και ο Vezouvios με την Eεεετσιιιι!!!
εκει θα συναντήσουμε την Λέσχη VSTROM HELLAS Απο Αθήνα ...οι οποιοι βρισκονται σε τριήμερο ταξιδι της Λέσχης...
ωρα αναχώρησης 10 το πρωι απο Διόδια Μάλγαρων επιστροφη αργα το βράδι ...
full το ρεζερβουαρ και ολος ο εξοπλισμός (τα γνωστά δηλαδή)
οσοι πιστοι προσέλθειτε!!!!! _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
|
|
| |
Vezouvios Administrator
Ηλικία : 46 Τόπος : Mακεδονια Registration date : 09/10/2009
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) Σαβ Μάης 22 2010, 15:06 | |
| ενδεχομενως ναι...Αλλα οχι και 10 στα μαλγαρα.... Αν ειναι για να μην σας το χαλασω πηγαινετε και εγω θα ξεκινησω ποιο αργα _________________ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΗΛΙΑΣ Θεσσαλονικη.Ελλας www.vstromhellasforum.com Email:vezouvios@vstromhellasforum.com Vstrom -650 K4 Vstrom -1000 K7. MTS 1200s K16 |
|
| |
xtrgeo Member
Ηλικία : 46 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 03/08/2009
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) Σαβ Μάης 22 2010, 20:26 | |
| Και γω μέσα για αύριο! Έτσι κι αλλιώς θα πήγαινα αλλά τώρα είδα ότι θα πάτε κ σεις, οπότε πάμε μαζί!!
Νίκο θα σας περιμένω στην έξοδο από Κατερίνη για την εθνική, είναι μετά το τούνελ καμιά 2-3 χλμ, αν υπολογίζω σωστά. Πες μου τι ώρα περίπου να είμαι εκεί! |
|
| |
| Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) | |
|