Και γω μέσα για αύριο! Έτσι κι αλλιώς θα πήγαινα αλλά τώρα είδα ότι θα πάτε κ σεις, οπότε πάμε μαζί!!
Νίκο θα σας περιμένω στην έξοδο από Κατερίνη για την εθνική, είναι μετά το τούνελ καμιά 2-3 χλμ, αν υπολογίζω σωστά. Πες μου τι ώρα περίπου να είμαι εκεί!
Αν θέλεις στείλε και ένα τηλέφωνο με PM για καλό και για κακό
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
το πρωι της κυριακής 23 μαιου ..."καιρου επιτρέποντος " θα ξεκινήσω παρέα με τον johnny(hack) και τον Argiri(liti) για τον ΚΙΣΣΑΒΟ για ολοήμερη εκδρομη ...ενδεχομενως να ειναι μαζι μας και ο Vezouvios με την Eεεετσιιιι!!!
εκει θα συναντήσουμε την Λέσχη VSTROM HELLAS Απο Αθήνα ...οι οποιοι βρισκονται σε τριήμερο ταξιδι της Λέσχης...
ωρα αναχώρησης 10 το πρωι απο Διόδια Μάλγαρων επιστροφη αργα το βράδι ...
full το ρεζερβουαρ και ολος ο εξοπλισμός (τα γνωστά δηλαδή)
οσοι πιστοι προσέλθειτε!!!!!
μετα απο επικοινωνια που ειχα με τον KEVIN-TAS & MILT ...ΑΥΡΙΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ο λαος θα βρισκεται στα τεμπη με προορισμο τον ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ ,,,οποτε ενδεχωμενως να τους βρουμε στην γύρω περιοχή ....
το τηλ μου ειναι 6944-531429,,,,
_________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα...
...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
johnnyb gold member
Ηλικία : 42 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 03/06/2009
το πρωι της κυριακής 23 μαιου ..."καιρου επιτρέποντος " θα ξεκινήσω παρέα με τον johnny(hack) και τον Argiri(liti) για τον ΚΙΣΣΑΒΟ για ολοήμερη εκδρομη ...ενδεχομενως να ειναι μαζι μας και ο Vezouvios με την Eεεετσιιιι!!!
εκει θα συναντήσουμε την Λέσχη VSTROM HELLAS Απο Αθήνα ...οι οποιοι βρισκονται σε τριήμερο ταξιδι της Λέσχης...
ωρα αναχώρησης 10 το πρωι απο Διόδια Μάλγαρων επιστροφη αργα το βράδι ...
full το ρεζερβουαρ και ολος ο εξοπλισμός (τα γνωστά δηλαδή)
οσοι πιστοι προσέλθειτε!!!!!
μετα απο επικοινωνια που ειχα με τον KEVIN-TAS & MILT ...ΑΥΡΙΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ο λαος θα βρισκεται στα τεμπη με προορισμο τον ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ ,,,οποτε ενδεχωμενως να τους βρουμε στην γύρω περιοχή ....
το τηλ μου ειναι 6944-531429,,,,
Η ώρα σε συνενόηση με τον niksalonik έχει αλλάξει και θα συναντηθούμε 9:30
MixalisX aka HELLBOY Member
Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 27/05/2009
...η αποστολή των βορείων στην σπηλιά Σηκουρίου στέφθηκε με επιτυχία ...τα παιδια της Λέσχης μας υποδέχθηκαν με θέρμη και μετά απο μια όμορφη διαδρομη στο καταφυγιο οπου έγινε κι ενα οργανωμενο πικνικ η παρεα κατεληξε στον Αγ.Παντελεήμωνα...
Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον Τριάστερο φίλο μας αλλά και στον Xtrgeo που φρόντισε να μή χαθούμε στην ανάβαση (φθάσαμε σχεδόν στα 1600 μέτρα!). Ειδικά η ανάβαση η οποία έγινε με σβέλτους ρυθμούς ήταν ιδιαίτερα απολαυστική. Αν δεν τρώγαμε και το χαλαζάκι στην επιστροφή θα ήταν ακόμα καλύτερα.
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Αθηναικό τέαμ που μας υποδέχτηκε με τον καλήτερο τρόπο.
Επιτέλους μας έλυσαν την απορρία για το γιατί λενε το σουβλάκι καλαμάκι!
ΥΣ αναμέσουμε κιάλο φωτογραφικό υλικό, όσοι ήρθαν να το βάλουνε στο αρχείο και οι υπόλοιποι να ζηλέψουν
xtrgeo Member
Ηλικία : 46 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 03/08/2009
Να πω ότι από Κατερίνη, μαζί με τα παιδιά από Θεσσαλονίκη, εκτός από εμένα ήταν μαζί και ο Κλεάνθης(martinez) και ο Δημήτρης, ο οποίος δεν τα πάει και πολύ καλά με την τεχνολογία(όχι ότι ο martinez τα πάει δλλ, αλλά λέμε... ) και δε γράφει στο forum, αλλά είναι στην καλή μας παρέα.
Η ανάβαση ήταν όντως ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ, ο δρόμος είχε αμέτρητα στροφιλίκια, πολύ καλή άσφαλτο και ωραίο καιρό. Ελπίζω να βοήθησα στο δρόμο μας προς τα εκεί,να φτάσουμε όσο πιο ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΑ γρήγορα, σαν ομάδα και από το σωστό δρόμο! Στον παλιό Παντελεήμων περάσαμε πολύ όμορφα και μετά εμείς αποχαιρετήσαμε όλα τα παιδιά από τη λέσχη και πήραμε το δρόμο της επιστροφής.
Χάρηκα πολύ που επιτέλους γνώρισα αρκετούς από εσάς και προσωπικά γιατί μόνο τα nickname ήξερα!
Θα τα ξαναπούμε σύντομα με ακόμα περισσότερους!
Να κ δυο φωτογραφίες από το μέρος που έμεναν τα παιδιά. Περιμένουμε περισσότερες από τα παιδιά της λέσχης
και εγω με τη σειρα μου χαιρομαι που γνωρισα τα περισσοτερα παιδια της λεσχης καθως επισης και τα παιδια απο Θεσσαλονικη ευκαιρια ηταν να βρεθουμε με τους πολυ καλους φιλους απο Κατερινη(ακουτε ρεεε) καθως και να γνωριστουμε καποια παιδια απο Λαρισα
bozosd vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 49 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 12/12/2009
Μπράβο σε όλους! Πολύ όμορφη η εικόνα με τόσα στρώματα μαζεμένα σε μια περιοχή. Πράγματι καλή ευκαιρία για συναντήσεις (βορείων-νοτίων και όχι μόνο). Μακάρι να μην δούλευα....
johnnyb gold member
Ηλικία : 42 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 03/06/2009
Τέλεια η εκδρομούλα συγχαρητήρια στην λέσχη και σε όσους συμετείχαν στην οργάνωση πανέμορφη διαδρομή. Χάρηκα πολύ για τη γνωριμία και που ξαναβρεθήκαμε με κάποιους που ήδη γνώριζα.
στα καλύτερα που έρχονται
MILT vstromhellasforum Fanatic
Ενα μεγαλο ευχαριστω εκ μερους ολων σε ολα τα παιδια απο τη βορεια Ελλαδα που μας τιμησαν με την παρουσια τους. Ευχομαι να ξαναβρεθουμε συντομα με ολους και να περασουμε ακομη καλυτερα.
Καλα χιλιομετρα φιλοι, παντα ορθιοι.
Skylosofos Member
Ηλικία : 43 Τόπος : Νίκαια Πειραιάς Registration date : 22/02/2010
νικολα εγω σε δικαιολογω γιατι μεχρι τωρα δεν γνωριζομασταν αλλα την επομενη φορα εγω περιμενω μια αναμεικτη και ασε τον kevin δεν ξερει να τρωει
αν μεταφράσω το nickname σου ...εισαι μανιακος λάτρης του Σκι ,,,η κανω λάθος ....στο λέω γιατι οταν με το καλό με "ακολουθήσεις " στο βουνο (τριάστερος γαρ και στο σκι ) είτε στο καιμακ ειτε στα τρια πεντε πηγάδια ....θα πέσει πολύ"μπουγατσοφαγία" ...εεεε εκει θα τα μάθεις τα παντα όλα περι μπουγάτσας...εκει πάνω λοιπόν έχουμε καποιες φορές τριζάτες καποιες άλλες με πούδρα ...κι ελάχιστες με σούπα....
Kevin Tas vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 50 Τόπος : ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Registration date : 14/05/2009
νικολα εγω σε δικαιολογω γιατι μεχρι τωρα δεν γνωριζομασταν αλλα την επομενη φορα εγω περιμενω μια αναμεικτη και ασε τον kevin δεν ξερει να τρωει
αν μεταφράσω το nickname σου ...εισαι μανιακος λάτρης του Σκι ,,,η κανω λάθος ....στο λέω γιατι οταν με το καλό με "ακολουθήσεις " στο βουνο (τριάστερος γαρ και στο σκι ) είτε στο καιμακ ειτε στα τρια πεντε πηγάδια ....θα πέσει πολύ"μπουγατσοφαγία" ...εεεε εκει θα τα μάθεις τα παντα όλα περι μπουγάτσας...εκει πάνω λοιπόν έχουμε καποιες φορές τριζάτες καποιες άλλες με πούδρα ...κι ελάχιστες με σούπα....
σωστα μεταφρασες το nick μου και εγω τριαστερος στο σκι αλλα στο φαει πενταστερος.θα το κανονισουμε νικο.οταν ερθει ο χειμωνας με το καλο θα το κανονισουμε.
MILT vstromhellasforum Fanatic
ειναι ήδη στους 280 βαθμους ...αλλα για τις αναγκες της αναρτησης στο youtioubi χαμηλωσα σημαντικα την ποιοτητα ..επίσης η λήψη της διαδρομης για το καταφυγιο ειναι για Γέλια ...ο προσανατολισμος της καμερας ειναι πανω στο φερινγκ και για 9 λεπτα ειναι σα να παιζεις playstation (ο μαλακς δεν υπολογισα την καμπυλοτητα του κρανους) δεν πειραζει ..εμαθα τωρα ...
παμε λοιπον
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
ο μαι γκοντ...τι παπαρια ειναι αυτή ......Βretsoooo βοηθα....το corel δε μου κανει add αρχεια mp4 κι αναγκαστηκα να μετατρεψω το υλικο απο hd σε avi ...απο κει και μετα το κανα add στο corel αλλα δεν επελεξα μαλλον αξιολογη μορφη εξαγωγης αρχειου και ιδου η παπαρια ....μακγες το ψαχνω ...βοηθα κι ο Bretsos ...κι επανερχομαι ....προς το παρον
ε πσητ !!!!!!! τι λετε για την κυριακη μια εξορμηση στην θασο?? εγω θα την κανω....την εξορμηση οποιος πιστος προσελθει!!..!! το τηλεφωνο μου ειναι: 6974472443 οποιος ειναι ας με παρει τηλεφωνο να συνενοηθουμε για την κυριακη το πρωι τι ωρα θα ξεκινησουμε! η ας το γραψει εδω.......
Anthony.K
Ηλικία : 66 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 30/12/2008