Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΕικονοθήκηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

Μοιραστείτε | 

Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις)

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
johnnyb
gold member
gold member
johnnyb

Τόπος : Θεσσαλονίκη
Registration date : 03/06/2009

Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) - Σελίδα 9 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις)   Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) - Σελίδα 9 Icon_minitimeΣαβ Μάης 22 2010, 21:31

xtrgeo έγραψε:
Και γω μέσα για αύριο! Έτσι κι αλλιώς θα πήγαινα αλλά τώρα είδα ότι θα πάτε κ σεις, οπότε πάμε μαζί!!

Νίκο θα σας περιμένω στην έξοδο από Κατερίνη για την εθνική, είναι μετά το τούνελ καμιά 2-3 χλμ, αν υπολογίζω σωστά. Πες μου τι ώρα περίπου να είμαι εκεί!

Αν θέλεις στείλε και ένα τηλέφωνο με PM για καλό και για κακό
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
nikSalonik
Administrator
Administrator
nikSalonik

Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη
Registration date : 09/10/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις)   Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) - Σελίδα 9 Icon_minitimeΣαβ Μάης 22 2010, 22:49

niksalonik έγραψε:
το πρωι της κυριακής 23 μαιου ..."καιρου επιτρέποντος " θα ξεκινήσω παρέα με τον johnny(hack) και τον Argiri(liti) για τον ΚΙΣΣΑΒΟ για ολοήμερη εκδρομη ...ενδεχομενως να ειναι μαζι μας και ο Vezouvios με την Eεεετσιιιι!!!

εκει θα συναντήσουμε την Λέσχη VSTROM HELLAS Απο Αθήνα ...οι οποιοι βρισκονται σε τριήμερο ταξιδι της Λέσχης...

ωρα αναχώρησης 10 το πρωι απο Διόδια Μάλγαρων επιστροφη αργα το βράδι ...

full το ρεζερβουαρ και ολος ο εξοπλισμός (τα γνωστά δηλαδή)

οσοι πιστοι προσέλθειτε!!!!!

μετα απο επικοινωνια που ειχα με τον KEVIN-TAS & MILT ...ΑΥΡΙΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ο λαος θα βρισκεται στα τεμπη με προορισμο τον ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ ,,,οποτε ενδεχωμενως να τους βρουμε στην γύρω περιοχή ....

το τηλ μου ειναι 6944-531429,,,,

το καλύτερο  δ ώ ρ ο   σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα...

...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!

Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
http://insuranceate.blogspot.com
johnnyb
gold member
gold member
johnnyb

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις)   Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) - Σελίδα 9 Icon_minitimeΚυρ Μάης 23 2010, 00:33

niksalonik έγραψε:
niksalonik έγραψε:
το πρωι της κυριακής 23 μαιου ..."καιρου επιτρέποντος " θα ξεκινήσω παρέα με τον johnny(hack) και τον Argiri(liti) για τον ΚΙΣΣΑΒΟ για ολοήμερη εκδρομη ...ενδεχομενως να ειναι μαζι μας και ο Vezouvios με την Eεεετσιιιι!!!

εκει θα συναντήσουμε την Λέσχη VSTROM HELLAS Απο Αθήνα ...οι οποιοι βρισκονται σε τριήμερο ταξιδι της Λέσχης...

ωρα αναχώρησης 10 το πρωι απο Διόδια Μάλγαρων επιστροφη αργα το βράδι ...

full το ρεζερβουαρ και ολος ο εξοπλισμός (τα γνωστά δηλαδή)

οσοι πιστοι προσέλθειτε!!!!!

μετα απο επικοινωνια που ειχα με τον KEVIN-TAS & MILT ...ΑΥΡΙΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ο λαος θα βρισκεται στα τεμπη με προορισμο τον ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ ,,,οποτε ενδεχωμενως να τους βρουμε στην γύρω περιοχή ....

το τηλ μου ειναι 6944-531429,,,,

Η ώρα σε συνενόηση με τον niksalonik έχει αλλάξει και θα συναντηθούμε 9:30
MixalisX aka HELLBOY
Member
Member
MixalisX aka HELLBOY

Registration date : 27/05/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις)   Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) - Σελίδα 9 Icon_minitimeΚυρ Μάης 23 2010, 01:02

9.30 τελική έτσι?

Νωρίς νωρίς ρε παιδιά μας ενημερώσατε....
nikSalonik
Administrator
Administrator
nikSalonik

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις)   Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) - Σελίδα 9 Icon_minitimeΔευ Μάης 24 2010, 13:31

...η αποστολή των βορείων στην σπηλιά Σηκουρίου στέφθηκε με επιτυχία ...τα παιδια της Λέσχης μας υποδέχθηκαν με θέρμη και μετά απο μια όμορφη διαδρομη στο καταφυγιο οπου έγινε κι ενα οργανωμενο πικνικ η παρεα κατεληξε στον Αγ.Παντελεήμωνα...

Συμμετείχαν απο Θεσσαλονικη

1, johnny (hack)
2. Argiris (liti)
3. MichalisX Aka Hellboy
4. niksalonik

και απο Κατερινη 3 φιλοι
ο xtrgeo με το 1000 του τον οποιο και παρακαλώ να ποσταρει τις συμμετοχες των 2 ακομη παιδιων ...

merci

Στις Τσάρκες μας drink

MixalisX aka HELLBOY
Member
Member
MixalisX aka HELLBOY

Registration date : 27/05/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις)   Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) - Σελίδα 9 Icon_minitimeΔευ Μάης 24 2010, 15:58

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον Τριάστερο φίλο μας αλλά και στον Xtrgeo που φρόντισε να μή χαθούμε στην ανάβαση (φθάσαμε σχεδόν στα 1600 μέτρα!). Ειδικά η ανάβαση η οποία έγινε με σβέλτους ρυθμούς ήταν ιδιαίτερα απολαυστική. Αν δεν τρώγαμε και το χαλαζάκι στην επιστροφή θα ήταν ακόμα καλύτερα.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Αθηναικό τέαμ που μας υποδέχτηκε με τον καλήτερο τρόπο. OK OK OK

Επιτέλους μας έλυσαν την απορρία για το γιατί λενε το σουβλάκι καλαμάκι!

ΥΣ αναμέσουμε κιάλο φωτογραφικό υλικό, όσοι ήρθαν να το βάλουνε στο αρχείο και οι υπόλοιποι να ζηλέψουν bliax
xtrgeo
Member
Member
xtrgeo

Registration date : 03/08/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις)   Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) - Σελίδα 9 Icon_minitimeΔευ Μάης 24 2010, 18:52

Περάσαμε πολύ ωραία χθες!

Να πω ότι από Κατερίνη, μαζί με τα παιδιά από Θεσσαλονίκη, εκτός από εμένα ήταν μαζί και ο Κλεάνθης(martinez) και ο Δημήτρης, ο οποίος δεν τα πάει και πολύ καλά με την τεχνολογία(όχι ότι ο martinez τα πάει δλλ, αλλά λέμε... Razz ) και δε γράφει στο forum, αλλά είναι στην καλή μας παρέα.

Η ανάβαση ήταν όντως ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ, ο δρόμος είχε αμέτρητα στροφιλίκια, πολύ καλή άσφαλτο και ωραίο καιρό. Ελπίζω να βοήθησα στο δρόμο μας προς τα εκεί,να φτάσουμε όσο πιο ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΑ γρήγορα, σαν ομάδα και από το σωστό δρόμο! Στον παλιό Παντελεήμων περάσαμε πολύ όμορφα και μετά εμείς αποχαιρετήσαμε όλα τα παιδιά από τη λέσχη και πήραμε το δρόμο της επιστροφής.

Χάρηκα πολύ που επιτέλους γνώρισα αρκετούς από εσάς και προσωπικά γιατί μόνο τα nickname ήξερα!

Θα τα ξαναπούμε σύντομα με ακόμα περισσότερους!

Να κ δυο φωτογραφίες από το μέρος που έμεναν τα παιδιά. Περιμένουμε περισσότερες από τα παιδιά της λέσχης

Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) - Σελίδα 9 Abcd0004vf.th

Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) - Σελίδα 9 Abcd0003j.th

OK OK
SOTHRHS
vstromhellasforum Enthusiast
SOTHRHS

Registration date : 01/06/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις)   Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) - Σελίδα 9 Icon_minitimeΔευ Μάης 24 2010, 19:51

και εγω με τη σειρα μου χαιρομαι που γνωρισα τα περισσοτερα παιδια της λεσχης
καθως επισης και τα παιδια απο Θεσσαλονικη
ευκαιρια ηταν να βρεθουμε με τους πολυ καλους φιλους απο Κατερινη(ακουτε ρεεε) geek
καθως και να γνωριστουμε καποια παιδια απο Λαρισα cheers cheers
bozosd
vstromhellasforum Fanatic
bozosd

Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Registration date : 12/12/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις)   Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) - Σελίδα 9 Icon_minitimeΔευ Μάης 24 2010, 20:40

Μπράβο σε όλους!
Πολύ όμορφη η εικόνα με τόσα στρώματα μαζεμένα σε μια περιοχή.
Πράγματι καλή ευκαιρία για συναντήσεις (βορείων-νοτίων και όχι μόνο).
Μακάρι να μην δούλευα.... OK
johnnyb
gold member
gold member
johnnyb

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις)   Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) - Σελίδα 9 Icon_minitimeΔευ Μάης 24 2010, 21:15

Τέλεια η εκδρομούλα συγχαρητήρια στην λέσχη και σε όσους συμετείχαν στην οργάνωση πανέμορφη διαδρομή.
Χάρηκα πολύ για τη γνωριμία και που ξαναβρεθήκαμε με κάποιους που ήδη γνώριζα.

Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) - Σελίδα 9 408912 στα καλύτερα που έρχονται
MILT
MILT

Τόπος : Αθηνα
Registration date : 06/06/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις)   Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) - Σελίδα 9 Icon_minitimeΤρι Μάης 25 2010, 14:36

Ενα μεγαλο ευχαριστω εκ μερους ολων σε ολα τα παιδια απο τη βορεια Ελλαδα που μας τιμησαν με την παρουσια τους.
Ευχομαι να ξαναβρεθουμε συντομα με ολους και να περασουμε ακομη καλυτερα.

Καλα χιλιομετρα φιλοι, παντα ορθιοι.
http://www.vstrom.gr/
Skylosofos
Member
Member
Skylosofos

Τόπος : Νίκαια Πειραιάς
Registration date : 22/02/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις)   Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) - Σελίδα 9 Icon_minitimeΤρι Μάης 25 2010, 16:13

Μπράβο σε όλους σας!! Αντε με το καλό στην επόμενη να σας συνοδεύσω και γω με το καινούριο μου μοτόρι!!!

Περιμένουμε οπτικοακουστικό υλικό!!!

OK OK
Kevin Tas
Kevin Tas

Τόπος : ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Registration date : 14/05/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις)   Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) - Σελίδα 9 Icon_minitimeΤρι Μάης 25 2010, 16:20

Παλικάρια σας ευχαριστούμε για το όμορφο παρεάκι που μας κάνατε έστω και τον λίγο χρόνο που περάσαμε μαζί.

Νικόλα όλα καλά ρε φιλαράκι αλλά ούτε μια μπουγάτσα με κρέμα δεν έφερες. XYLO XYLO XYLO
http://www.vstrom.gr
skimaniac
Member
Member
skimaniac

Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Registration date : 28/03/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις)   Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) - Σελίδα 9 Icon_minitimeΤρι Μάης 25 2010, 17:07

νικολα εγω σε δικαιολογω γιατι μεχρι τωρα δεν γνωριζομασταν αλλα την επομενη φορα εγω περιμενω μια αναμεικτη και ασε τον kevin δεν ξερει να τρωει Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) - Σελίδα 9 644705 Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) - Σελίδα 9 644705 Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) - Σελίδα 9 644705
nikSalonik
Administrator
Administrator
nikSalonik

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις)   Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) - Σελίδα 9 Icon_minitimeΤρι Μάης 25 2010, 18:22

skimaniac έγραψε:
νικολα εγω σε δικαιολογω γιατι μεχρι τωρα δεν γνωριζομασταν αλλα την επομενη φορα εγω περιμενω μια αναμεικτη και ασε τον kevin δεν ξερει να τρωει Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) - Σελίδα 9 644705 Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) - Σελίδα 9 644705 Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) - Σελίδα 9 644705

αν μεταφράσω το nickname σου ...εισαι μανιακος λάτρης του Σκι ,,,η κανω λάθος ....στο λέω γιατι οταν με το καλό με "ακολουθήσεις " στο βουνο (τριάστερος γαρ και στο σκι success ) είτε στο καιμακ ειτε στα τρια πεντε πηγάδια ....θα πέσει πολύ"μπουγατσοφαγία" ...εεεε εκει θα τα μάθεις τα παντα όλα περι μπουγάτσας...εκει πάνω λοιπόν έχουμε καποιες φορές τριζάτες καποιες άλλες με πούδρα ...κι ελάχιστες με σούπα.... yeye yeye yeye yeye

Kevin Tas
Kevin Tas

Τόπος : ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Registration date : 14/05/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις)   Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) - Σελίδα 9 Icon_minitimeΤρι Μάης 25 2010, 22:20

Εμένα θα με μάθετε Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) - Σελίδα 9 754856 ή είμαι πολύ γέρος και θα κάνω μόνο peinao geia mas
http://www.vstrom.gr
skimaniac
Member
Member
skimaniac

Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Registration date : 28/03/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις)   Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) - Σελίδα 9 Icon_minitimeΤρι Μάης 25 2010, 23:24

niksalonik έγραψε:
skimaniac έγραψε:

αν μεταφράσω το nickname σου ...εισαι μανιακος λάτρης του Σκι ,,,η κανω λάθος ....στο λέω γιατι οταν με το καλό με "ακολουθήσεις " στο βουνο (τριάστερος γαρ και στο σκι success ) είτε στο καιμακ ειτε στα τρια πεντε πηγάδια ....θα πέσει πολύ"μπουγατσοφαγία" ...εεεε εκει θα τα μάθεις τα παντα όλα περι μπουγάτσας...εκει πάνω λοιπόν έχουμε καποιες φορές τριζάτες καποιες άλλες με πούδρα ...κι ελάχιστες με σούπα.... yeye yeye yeye yeye

σωστα μεταφρασες το nick μου και εγω τριαστερος στο σκι αλλα στο φαει πενταστερος.θα το κανονισουμε νικο.οταν ερθει ο χειμωνας με το καλο θα το κανονισουμε.
MILT
MILT

Τόπος : Αθηνα
Registration date : 06/06/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις)   Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) - Σελίδα 9 Icon_minitimeΠεμ Μάης 27 2010, 23:08

Αντε ρε Νικολα ανεβασε κανενα video να γελασουμε.
http://www.vstrom.gr/
nikSalonik
Administrator
Administrator
nikSalonik

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις)   Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) - Σελίδα 9 Icon_minitimeΠαρ Μάης 28 2010, 00:56

ειναι ήδη στους 280 βαθμους ...αλλα για τις αναγκες της αναρτησης στο youtioubi χαμηλωσα σημαντικα την ποιοτητα ..επίσης η λήψη της διαδρομης για το καταφυγιο ειναι για Γέλια ...ο προσανατολισμος της καμερας ειναι πανω στο φερινγκ και για 9 λεπτα ειναι σα να παιζεις playstation (ο μαλακς δεν υπολογισα την καμπυλοτητα του κρανους) δεν πειραζει ..εμαθα τωρα ...

παμε λοιπον

nikSalonik
Administrator
Administrator
nikSalonik

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις)   Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) - Σελίδα 9 Icon_minitimeΠαρ Μάης 28 2010, 01:03

ο μαι γκοντ...τι παπαρια ειναι αυτή ......Βretsoooo βοηθα....το corel δε μου κανει add αρχεια mp4 κι αναγκαστηκα να μετατρεψω το υλικο απο hd σε avi ...απο κει και μετα το κανα add στο corel αλλα δεν επελεξα μαλλον αξιολογη μορφη εξαγωγης αρχειου και ιδου η παπαρια ....μακγες το ψαχνω ...βοηθα κι ο Bretsos ...κι επανερχομαι ....προς το παρον XYLO XYLO XYLO

Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις)   Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) - Σελίδα 9 Icon_minitimeΚυρ Μάης 30 2010, 10:28

Σήμερα λόγο ζέστας την κάνω για παραλία Χαλκιδικής (ΝΑΥΑΓΟ)μαζί με τον χαριζάνο όποιος θέλει ας έρθει να μας βρεί το τηλεφωνώ μου είναι 6936 933818 ti! kalmi
@p@r@d3kt0s

@p@r@d3kt0s

Τόπος : Πολύγυρος Χαλκιδικής
Registration date : 03/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις)   Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) - Σελίδα 9 Icon_minitimeΚυρ Μάης 30 2010, 11:29

INDIANOS έγραψε:
Σήμερα λόγο ζέστας την κάνω για παραλία Χαλκιδικής (ΝΑΥΑΓΟ)μαζί με τον χαριζάνο όποιος θέλει ας έρθει να μας βρεί το τηλεφωνώ μου είναι 6936 933818 ti! kalmi
Τι ώρα? Για μπάνιο ή για καφεδάκι?
sakisserraios
sakisserraios

Τόπος : θεσσαλονικη/μακεδονια
Registration date : 21/02/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις)   Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) - Σελίδα 9 Icon_minitimeΠεμ Ιουν 03 2010, 01:12

ε πσητ !!!!!!! τι λετε για την κυριακη μια εξορμηση στην θασο?? εγω θα την κανω....την εξορμηση οποιος πιστος προσελθει!!..!! το τηλεφωνο μου ειναι: 6974472443 οποιος ειναι ας με παρει τηλεφωνο να συνενοηθουμε για την κυριακη το πρωι τι ωρα θα ξεκινησουμε! Laughing Laughing Laughing kalmi kalmi VSTROM η ας το γραψει εδω....... psarema
Anthony.K

Anthony.K

Registration date : 30/12/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις)   Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) - Σελίδα 9 Icon_minitimeΠεμ Ιουν 03 2010, 12:45

Ρε Σάκη, όπου να 'ναι πας και τη χώνεις .... την πρότασή σου για τη Θάσο.

... Δυο δάχτυλα είναι η απόστασή σου απ' αυτό που πραγματικά ψάχνεις. ?????

Εννοώ το topic που γράφει εκδρομή Θάσο ....
nikSalonik
Administrator
Administrator
nikSalonik

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις)   Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) - Σελίδα 9 Icon_minitimeΠεμ Ιουν 03 2010, 20:03

Anthony.K έγραψε:
Ρε Σάκη, όπου να 'ναι πας και τη χώνεις .... την πρότασή σου για τη Θάσο.

... Δυο δάχτυλα είναι η απόστασή σου απ' αυτό που πραγματικά ψάχνεις. ?????

Εννοώ το topic που γράφει εκδρομή Θάσο ....

πω πω πω κακίες ο γερΑντώνης ....ασε ρε μπαρμπα τον λαο να εκφρασθεί ...

Σάκη σωστά το βαλες εδώ (Στο λεει ο Συντονιστής χαχαχαχαχ) αφου μιλάς για ημερήσια Βόλτα (αρα Βολτες-Εξορμησεις ....)

υ,γ, ΑΝΤΗΟΝΥ προσεχε που το βαζεις εσύυυυυ
kolaraki kolaraki kolaraki kolaraki kolaraki

Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις)

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 

Παρόμοια θέματα

+
Σελίδα 9 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
 :: ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΦΟΡΟΥΜ :: Ενότητα μελών Φόρουμ Β.Ελλάδας-
Μετάβαση σε: