Kαλοπαιδα ,,κανονιστε να πιουμε κανενα καφεδακι σημερα-αυριο. Ο Γιωργος (North Strom) ηρθε σημερα απο Γερμανια και μαλλον θα βρεθουμε το απογευμα. Please spam...
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
Kαλοπαιδα ,,κανονιστε να πιουμε κανενα καφεδακι σημερα-αυριο. Ο Γιωργος (North Strom) ηρθε σημερα απο Γερμανια και μαλλον θα βρεθουμε το απογευμα. Please spam...
...
δε σ ακουει κανεις μιχαλιώ....ο υποσταθμος στη Σαλονικη ...έπεσε!!!!
_________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα...
...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
kopeli gold member
Την Κυριακή,σε περιπτωση που ο καιρός είναι καλός,ειμαι ετοιμος για περιπέτεια.Εβαλα καινουρια λαστιχα και πρεπει να δω αν ειναι καλα. Πρόταση 1 by michalis.. βαθμός δυσκολίας 09. Αναχώρηση κατα τις 09:00 με προορισμό την Καστοριά ,απο Εγνατια οδό. Αφιξη στην Καστορια κατα τις 11:30.Καφεδάκι και βόλτα στην ομορφη και φουσκωμενη λίμνη. Αναχώρηση απο Καστορια με προορισμο το Σκλήθρο και στάση για φαγητο στην Ταβέρνα του Θωμά. Επιστροφη για Θεσσαλονίκη μεσω 'Εδεσσας και εαν υπαρχει χρονος ισως σταση για καφεδακι και γλυκο "φλογέρα".
Τονίζω πως ολα αυτά :μόνο αν ο καιρός ειναι καλός.
Αν έχει κάποιος άλλος να προτείνει κάτι άλλο.δεκτόν.
VSTROMAKIAS vstromhellasforum Enthusiast
ΤΟΝΙΖΩ ΟΤΙ: H συγκεκριμένη προταση για εκδρομη,δεν ειναι μια επισημη εκδρομη του Βορειου κλιμακιου.Υπαρχει ειδικο τοπικ που ποσταρουμε οργανωμενες εκδρομες.
Ολα αυτα θα γινουν μονο αν ο καιρος ειναι καλος. Thank you....
Vezouvios Administrator
Ηλικία : 46 Τόπος : Mακεδονια Registration date : 09/10/2009
ΤΟΝΙΖΩ ΟΤΙ: H συγκεκριμένη προταση για εκδρομη,δεν ειναι μια επισημη εκδρομη του Βορειου κλιμακιου.Υπαρχει ειδικο τοπικ που ποσταρουμε οργανωμενες εκδρομες.
Ολα αυτα θα γινουν μονο αν ο καιρος ειναι καλος. Thank you....
μιχαλη δεν ειπα οτι ποσταρες επισημη εκδρομη.απλα καλο ειναι να τα συζηταμε στον καφε για να μην δημιουργουνται θεματα και ποσταρουν ολοι μαζι διαφορετικες προτασεις
οσο αφορα τον καιρο θα εχει πολυ χαμηλη θερμοκρασια η καστορια με συνδιασμο συννεφιας.
σαββατο 6 μαρτιου. θα παω βολο με τη μηχανη αυθημερον. αν ο καιρος ειναι καλος θα παρακαμψω τα τεμπη μεσω ραψανης,10 χλμ χωματοδρομος καλα πατημενος. αν παλι ο καιρος ειναι ετσι και ετσι μαλλον θα παω απο παραλια - στομιο κλπ. στην επιστροφη απογευμα θα ξεκουραστω κατερινη να πιω ενα καφεδακι με τα φιλαρακια εκει περα.
θελω να ξεκινησω νωρις κατα τις 8 οποτε υπναραδες αφηστε το δεν θελω να ξεκινησω αργα. αν εχει κανεις την ιδια ορεξη με εμενα ας μου στειλει πμ να κανονισουμε ραντεβου.