|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
spyrosk8abs
| Θέμα: Απ: Προβολακια Τρι Μάης 04 2010, 11:19 | |
| ακριβως ετσι τα εχω βαλει και εγω,απλα για βαση εφτιαξα μια απλη λαμα 4 χιλιοστων σε σχημα Γ.κανενα προβλημα απο τρεμουλο μονο που προεξεχουν λιγο δεξια αριστερα γιατι με εμποδιζαν τα καγκελα givi που εχω.. |
|
| |
bozosd vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 49 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 12/12/2009
| Θέμα: Απ: Προβολακια Τρι Μάης 04 2010, 23:16 | |
| Ευχαριστώ όλους σας για τα καλά σας λόγια. Παρακάτω δείχνω αυτό που λέει ο Σπύρος ,με στήριξη σε απλή γωνία χρεισημοποιόντας την βάση που δίνουν τα προβολάκια στο κουτί τους.Βέβαια είναι πρόχειρα τοποθετημένα ,ίσα ίσα για φωτογραφία. |
|
| |
shadow.gr. vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 25/05/2008
| Θέμα: Απ: Προβολακια Τρι Μάης 04 2010, 23:20 | |
| μπραβο ρε φιλε πολυ καλη πατεντα!!το εχεις με τις πατεντες.... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προβολακια Τρι Μάης 04 2010, 23:26 | |
| - shadow.gr. έγραψε:
- μπραβο ρε φιλε πολυ καλη πατεντα!!το εχεις με τις πατεντες....
shadow ,αν μπορείς αύριο έλα για καφεδάκι να τα δεις και απο κοντά και να μιλήσουμε περί πατεντών! |
|
| |
shadow.gr. vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 25/05/2008
| Θέμα: Απ: Προβολακια Τρι Μάης 04 2010, 23:30 | |
| θα το προσπαθησω γιατι σχολαω αργα...θα το συνεχισεις μετα και για τσιπουροκατασταση??αν ναι μπορει να βρεθουμε εκει....
υ.γ. αν θες εχω και αλλες δυο ταπες εσωτερικες να σου φερω για την προηγουμενη κατασκευη σου..... |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: Προβολακια Τρι Μάης 04 2010, 23:41 | |
| [quote="bozosd" [/quote] ρε Μητσάρα πολύ δίκυκλο πέφτει στην οικογενεια...ολα αυτα δικά σου ειναι ψηνομαι για το κοκκινο με τις βοηθητικες ...στριβειιιιι???? _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
| Θέμα: Απ: Προβολακια Τρι Μάης 04 2010, 23:44 | |
| Όχι φιλαράκο μου,δεν έχει τσίπουρο μετά ,γιατί γιορτάζει η γυναίκα και θα έχω επισκέψεις. Όσο για τις ταπούλες αν έρθεις τελικά για καφέ,φέρτες να τις δοκιμάσω,και αν δεν μου κάτσουν ,όλο και σε καμιά άλλη πατεντούλα θα βολευτούν. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προβολακια Τρι Μάης 04 2010, 23:50 | |
| Νίκο ,τα γνωρίζεις τα πράγματα πως έχουν με τους πιτσιρικάδες. Και να φανταστείς οτι υπάρχουν και άλλα απο πίσω! Καλά που δεν χρειάζονται όλα αυτά ασφάλειες γιατί θα κάναμε τρείς δουλειές! |
|
| |
Kevin Tas vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 50 Τόπος : ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Registration date : 14/05/2009
| Θέμα: Απ: Προβολακια Πεμ Μάης 06 2010, 14:44 | |
| μην μας ξεχασεις, περιμενουμε. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προβολακια Πεμ Μάης 06 2010, 16:54 | |
| Ετοιμάζω τις κατάληλες φωτογραφίες για να γίνει κατανοητή η κατασκευή και τα υλικά της ,και θα ανοίξω καινούργιο πόστ για να φαίνονται στην αρχή του θέματος ,για να μην πέφτει ψάξιμο. |
|
| |
hailander Member
Ηλικία : 49 Τόπος : Σαλαμίνα-Περιστέρι Registration date : 16/06/2009
| Θέμα: Απ: Προβολακια Πεμ Μάης 06 2010, 18:43 | |
| Ρε αλάνια αυτό το θέμα με τα προβολάκια έχει ''παίξει'' 200 φορές εδώ μέσα,και όλες τις φορές έχουμε καταλήξει στο ίδιο πράγμα:Τα πιο γαμάτα είναι τα HELLA με τις ακόμα πιο γαμάτες βάσεις της TOURATEC.πλην όμως είναι ακριβά.Και εκεί τελειώνουν όλα.Ε ας μαζευτούμε και εμείς καμιά 30αριά και τους λέμε δώστε τα γύρο στο 100άρικο να τελειώνουμε.Η κρίση δεν πιάνει μόνο εμάς,αλλά και αυτούς.Αν δε δεχτούν χαιστήκαμε! τι είχαμε τι χάσαμε.Τώρα με τις αναδουλειές γίνονται ωραίες μόντες. |
|
| |
FIRErider
Ηλικία : 43 Τόπος : Μεσολόγγι Registration date : 07/12/2009
| Θέμα: Απ: Προβολακια Παρ Μάης 07 2010, 22:00 | |
| |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Προβολακια Παρ Μάης 07 2010, 23:10 | |
| Hella Micro DE Fog Lamp Kit (H13090611) $125
These lamps are ideal for mounting on motorcycles such as the BMW Gelande/Strasse or KTM Adventure models. They are also ideal for stealth mounting on vehicles. Don't be fooled by the size of these lamps. Using DE technology, these small lamps project a superior beam and greater light output than the 500 and 550 Fog Lamps. Each Micro DE Fog Lamp Kit comes standard with two Micro DE Fog Lamps fitted with 55 W H3 halogen bulbs, mounting hardware, wiring harness, switch, and relay. All components necessary for a proper installation of these lights are included in the box.
Για κοιτάξτε τιμή εσείς οι ψαγμένοι .... και έρχονται κομπλε!!!! με βάσεις κλπ....
το σαιτ είναι : https://www.expeditionexchange.com/hella/
Επίσης κάτι άκουσα για ένα μαγαζι στη ΣΠΥΡΟΥ ΠΑΤΣΗ 31 (παράλληλος Ιερής οδού Κέντρο μου φαίνεται) μαγκες ότι τα έχει πολύ φτηνά δεν περνάτε εσείς οι Αθηναίοι για να δούμε!!!!!!!!!! κάτι για 55 εύρω άκουσα σε σαιτ κομπλέ με βάσεις !!! |
|
| |
hailander Member
| Θέμα: Απ: Προβολακια Σαβ Μάης 08 2010, 20:39 | |
| Εχω περάσει από εκεί και τα έχω δεί.Όλος ο καυγάς γίνεται για τις περιβόητες βάσεις της TOURATEC,που άμα τις ζητήσεις μόνες τους(χωρίς τα προβολάκια)σου λέει 100? την μία!Μόνα τους τα προβολάκια είναι φτηνά.Εγώ λέω να δούμε πόσοι μαζευόμαστε,και μετά πάω στην MAKAN και τους κάνω πέσιμο! Αμα είμαστε πολοί μπορώ να τους ευκολότερα.Αμα δεν δεχτούν,τους στέλνω στον και κάνουμε την ίδια προσπάθεια στο motoraid.Αν πάλι φάμε πόρτα,στρεφόμαστε στο εξωτερικό.Εμένα αυτή είναι η γνώμη μου.Πιστεύω να συμφωνείς συνάδελφε. |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Προβολακια Σαβ Μάης 08 2010, 21:11 | |
| Η ΜΑΝΚΑΝ είναι στη Σπύρου Πάζη ?
Η τιμή είναι 57 με βάσεις ?(όχι τουρατεκ) |
|
| |
Fanis Member
Ηλικία : 49 Τόπος : Μαρουσι-Βονιτσα Registration date : 20/10/2008
| Θέμα: Απ: Προβολακια Σαβ Μάης 08 2010, 21:16 | |
| - Moystakias έγραψε:
- Η ΜΑΝΚΑΝ είναι στη Σπύρου Πάζη ?
Η τιμή είναι 57 με βάσεις ?(όχι τουρατεκ) Η ΜΑΚΑΝ ειναι Θερμοπυλών 37 στο Μεταξουργείο |
|
| |
hailander Member
| Θέμα: Απ: Προβολακια Σαβ Μάης 08 2010, 21:25 | |
| Έχω πάει! εκεί έπαθα το πρώτο εγκεφαλικό,όταν μου είπαν μόνο οι βάσεις 210?! |
|
| |
Fanis Member
Ηλικία : 49 Τόπος : Μαρουσι-Βονιτσα Registration date : 20/10/2008
| Θέμα: Απ: Προβολακια Σαβ Μάης 08 2010, 21:27 | |
| - hailander έγραψε:
- Έχω πάει! εκεί έπαθα το πρώτο εγκεφαλικό,όταν μου είπαν μόνο οι βάσεις 210?!
απο χρυσο ειναι οι βασεις????? |
|
| |
Kevin Tas vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 50 Τόπος : ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Registration date : 14/05/2009
| Θέμα: Απ: Προβολακια Σαβ Μάης 08 2010, 21:45 | |
| |
|
| |
hailander Member
| Θέμα: Απ: Προβολακια Κυρ Μάης 09 2010, 08:15 | |
| |
|
| |
sotiris vstrom650
| Θέμα: Απ: Προβολακια Δευ Μάης 10 2010, 12:16 | |
| Καλημερα σε όλους, Ερώτηση: Τα προβολακια της Hella η touratec τα έχει και σε xenon.... Τώρα εγώ αμα πάρω τα απλα της hella με λιγότερο κόστος , ποσο εύκολο είναι να τα μετατρέψω σε xenon αγοράζοντας απο μονος μου μπαλαστ και λάμπες????? Απλα βγαζω λαμπα και βάζω xenon ή πρεπει να κάνω πατέτνα για να στηριχτει η λαμπα xenon. αναμενω απαντησεις απο τους γνωστες... |
|
| |
pokopikos Member
| Θέμα: Απ: Προβολακια Δευ Μάης 10 2010, 12:46 | |
| |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: Προβολακια Δευ Μάης 10 2010, 13:50 | |
| - sotiris vstrom650 έγραψε:
- Καλημερα σε όλους,
Ερώτηση: Τα προβολακια της Hella η touratec τα έχει και σε xenon.... Τώρα εγώ αμα πάρω τα απλα της hella με λιγότερο κόστος , ποσο εύκολο είναι να τα μετατρέψω σε xenon αγοράζοντας απο μονος μου μπαλαστ και λάμπες????? Απλα βγαζω λαμπα και βάζω xenon ή πρεπει να κάνω πατέτνα για να στηριχτει η λαμπα xenon.
αναμενω απαντησεις απο τους γνωστες...
Είχα κάτι φεγγάρια τον ίδιο προβληματισμό με 'σένα, και κατέληξα μετά από κανά δυό ερωτήσεις σε φίλους, πως γίνεται. Τα hella φοράνε Η3 λάμπες, άρα βγάζεις αλογόνου, βάζεις xenon. Τα παρελκόμενα (μπάλαστ κ' καλωδίωση) στερεώνονται σε διαφορετικό σημείο, π.χ. πίσω από τα φέρινγκ στα κάγκελα του μούτρου. Πάντως, η ταπεινή μου άποψη, είναι να μη βάλεις xenon στα προβολάκια. Βάλε αν θες xenon στα φανάρια, αλλά κράτα τα προβολάκια με αλογόνου για ώρα ανάγκης, για δύσκολες συνθήκες οδήγησης (πχ έντονη βροχή, ομίχλη) που τα xenon δεν τα πάνε και τόσο καλά... Εκτός και τα θες αποκλειστικά και μόνο για 'πουλ μουρ', οπότε... |
|
| |
sotiris vstrom650
| Θέμα: Απ: Προβολακια Δευ Μάης 10 2010, 15:02 | |
| - massai έγραψε:
- sotiris vstrom650 έγραψε:
- Καλημερα σε όλους,
Ερώτηση: Τα προβολακια της Hella η touratec τα έχει και σε xenon.... Τώρα εγώ αμα πάρω τα απλα της hella με λιγότερο κόστος , ποσο εύκολο είναι να τα μετατρέψω σε xenon αγοράζοντας απο μονος μου μπαλαστ και λάμπες????? Απλα βγαζω λαμπα και βάζω xenon ή πρεπει να κάνω πατέτνα για να στηριχτει η λαμπα xenon.
αναμενω απαντησεις απο τους γνωστες...
Είχα κάτι φεγγάρια τον ίδιο προβληματισμό με 'σένα, και κατέληξα μετά από κανά δυό ερωτήσεις σε φίλους, πως γίνεται. Τα hella φοράνε Η3 λάμπες, άρα βγάζεις αλογόνου, βάζεις xenon. Τα παρελκόμενα (μπάλαστ κ' καλωδίωση) στερεώνονται σε διαφορετικό σημείο, π.χ. πίσω από τα φέρινγκ στα κάγκελα του μούτρου. Πάντως, η ταπεινή μου άποψη, είναι να μη βάλεις xenon στα προβολάκια. Βάλε αν θες xenon στα φανάρια, αλλά κράτα τα προβολάκια με αλογόνου για ώρα ανάγκης, για δύσκολες συνθήκες οδήγησης (πχ έντονη βροχή, ομίχλη) που τα xenon δεν τα πάνε και τόσο καλά... Εκτός και τα θες αποκλειστικά και μόνο για 'πουλ μουρ', οπότε... Τα θέλω για συμπλήρωμα στα φωτα και για να γίνομαι αντιλειπτος στους υπόλοιπους οδηγους το βράδυ στην εθνικη και στο επαρχιακό οδικό δύκτιο. Ο λόγος που ήθελα να βάλω xenon είναι μονο θέμα κατανάλωσης ρεύματος και μονο. |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: Προβολακια Δευ Μάης 10 2010, 15:35 | |
| Σώτο, καταλαβαίνω το συλλογισμό σου και συμφωνώ. Αν έχεις xenon στα κύρια φώτα, είσαι ήδη 'κερδισμένος' 40W. Στην περίπτωση που δεν έχεις παραφορτώσει το κύκλωμα με κανά σκασμό ηλεκτρικά τσιμπλίκια, άσε τα προβολάκια όπως είναι, με αλογόνου. Τα καλύπτεις. Και είσαι και περισσότερο ορατός, είτε με αλογόνου είτε με xenon. Άποψη μου, έτσι;
Στην τελική, κάνε την αγορά - τοποθέτηση, δες τι γίνεται με τις αλογόνου και στην πορεία αναλόγως πράττεις. |
|
| |
|