|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
gmavrid gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Σέρρες-Θεσσαλονίκη Registration date : 20/02/2008
| Θέμα: Απ: Προβολακια Δευ Μάης 24 2010, 18:48 | |
| - xtrgeo έγραψε:
- Φίλε καταπληκτική δουλειά!!!!
Φωτος με την κατασκευή θα μας βάλεις? Κι αν έχει βάλει ήδη? Βάσεις για προβολάκια hella micro de Χεχε, καλές κατασκευές! |
|
| |
bozosd vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 49 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 12/12/2009
| Θέμα: Απ: Προβολακια Δευ Μάης 24 2010, 19:54 | |
| |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: Προβολακια Δευ Μάης 24 2010, 20:00 | |
| - bozosd έγραψε:
-
Εσύ φιλαράκο ,μην ξεχνάς οτι είσαι τούμπανο! Αφού έχεις προβολάκια ρε Νικόλα,τι τα θές? Τον μπελά σου ψάχνεις? αυτα που έχω ειναι xmas tree ..δηλαδη ενω τα δικα σου και ...λεμε _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
| Θέμα: Απ: Προβολακια Δευ Μάης 24 2010, 20:06 | |
| Μarcelo ,και εγώ πιστεύω οτι πρέπει να έχεις πρόβλημα στον διακόπτη σου, ή στις επαφές του,εφόσον λες οτι και τα δυο σου προβολάκια, μια δουλεύουν και μια όχι.
xtrgeo ,μιας και είσαι κοντά και είναι όντως μια γκαζιά δρόμος(έχεις και γρήγορο μοτόρι), ότι απορία έχεις ,έλα να πιούμε ένα καφεδάκι και να τα πούμε και απο κοντά. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προβολακια Δευ Μάης 24 2010, 20:22 | |
| Επειδή έχουν δείξει ενδιαφέρων ορισμένα αδέρφια για τις βάσεις που προσαρμόζονται τα προβολάκια της hella,αν θέλετε δημιουργείστε μια λίστα να δούμε τί μπορεί να γίνει,για να μην γίνετε ένα-ένα κομμάτι ανα διαστήματα. |
|
| |
xikolaps
Ηλικία : 55 Τόπος : Κάπου στον πλανήτη Γή Registration date : 13/04/2010
| Θέμα: Απ: Προβολακια Δευ Μάης 24 2010, 21:10 | |
| Ρε παιδιά να κάνω μια χαζή ερώτηση , άμα έχεις ΧΕΝΟΝ αξίζει να βάλεις ? και ποια η διαφορά τους ? φωτίζουν καλύτερα ? στραβώνουν τους απέναντι και μπροστά? |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προβολακια Δευ Μάης 24 2010, 21:23 | |
| - xikolaps έγραψε:
- Ρε παιδιά να κάνω μια χαζή ερώτηση ,
άμα έχεις ΧΕΝΟΝ αξίζει να βάλεις ? και ποια η διαφορά τους ? φωτίζουν καλύτερα ? στραβώνουν τους απέναντι και μπροστά? Εάν έχεις ξένον,τα προβολάκια θα σου δώσουν μια βοήθεια στην ομίχλη, οπου λεν,εγώ δεν έχω για να ξέρω,οτι εκεί τα ξένον χάνουν. Επίσης θα σε καλύψουν στο κενό που αφήνει η μεγάλη σκάλα. Απο κει και πέρα είναι θέμα παρουσιαστικού της μηχανής,το κατα πόσο σου αρέσει η τουριστική φινέτσα!(δεν στραβώνουν σε καμιά περίπτωση) |
|
| |
sotiris vstrom650
| Θέμα: Απ: Προβολακια Δευ Μάης 24 2010, 22:07 | |
| καλησπερα, θα ήθελα τα φωτα σας και τα προβολια σας ακομα... Έχω αυτη την ασφαλειοθήκη μπορώ να συνδέσω κατευθείαν τα προβολακια επανω της, στις θεσεις που εχουν διακοπτόμενο ρεύμα και μετα να παρεμβάλω ένα διακόπτη τιμονίουκαι για τα δυο? Γίνετε η θα τα καψω όλα. [img] Uploaded with ImageShack.us[/img] |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: Προβολακια Δευ Μάης 24 2010, 22:31 | |
| εδώ "μπαινει" ο Μίλτος ... ο Προέδρας .... υ.γ του στελνω pm ...και έρχεται η λύση ... _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
MILT vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Προβολακια Τρι Μάης 25 2010, 00:16 | |
| Σε αυτη την ασφαλειοθηκη μπορεις να συνδεσεις δυο φορτια με ρευμα απευθειας απο την μπαταρια και αλλα εξι με το ανοιγμα του διακοπτη.
Αυτο που θελεις να κανεις σαν διαδρομη ειναι ασφαλειοθηκη > διακοπτης > προβολακια. |
|
| |
sotiris vstrom650
| Θέμα: Απ: Προβολακια Τρι Μάης 25 2010, 00:19 | |
| - MILT έγραψε:
- Σε αυτη την ασφαλειοθηκη μπορεις να συνδεσεις δυο φορτια με ρευμα απευθειας απο την μπαταρια και αλλα εξι με το ανοιγμα του διακοπτη.
Αυτο που θελεις να κανεις σαν διαδρομη ειναι ασφαλειοθηκη > διακοπτης > προβολακια. ακριβως.... αφου προηπαρχει η διαδρομη ρελε>ασφαλειοθηκη> να τα βαλω στι 2 απο τις 6 πρώτες θεσεις και μετα να παρεμβαλω διακόπτη. |
|
| |
gmavrid gold member
| Θέμα: Απ: Προβολακια Τρι Μάης 25 2010, 15:30 | |
| - sotiris vstrom650 έγραψε:
- MILT έγραψε:
- Σε αυτη την ασφαλειοθηκη μπορεις να συνδεσεις δυο φορτια με ρευμα απευθειας απο την μπαταρια και αλλα εξι με το ανοιγμα του διακοπτη.
Αυτο που θελεις να κανεις σαν διαδρομη ειναι ασφαλειοθηκη > διακοπτης > προβολακια. ακριβως.... αφου προηπαρχει η διαδρομη ρελε>ασφαλειοθηκη> να τα βαλω στι 2 απο τις 6 πρώτες θεσεις και μετα να παρεμβαλω διακόπτη. Δεν είναι ανάγκη να δεσμεύσεις δύο θέσεις. Και με μία θέση με σωστή ασφάλεια την κάνεις τη δουλειά. Αν χρησιμοποιήσεις 55 W λάμπες τότε κάθε λάμπα θα τραβά γύρω στα 4.5 Α. Άρα και τα δύο μπορούν να μπουν σε ένα κύκλωμα με την κατάλληλη ασφάλεια (πχ. 15 Α, όσο είναι κι η ασφάλεια για τις εργοστασιακές HEAD LOW λάμπες 55 W του strom). Και μπορείς να χρησιμοποιήσεις και 1.5 καλώδιο, θα αντέξει. Τώρα για να αισθανθείς καλύτερα εσύ μπορείς να χρησιμοποιήσεις και 2.5. |
|
| |
sotiris vstrom650
| Θέμα: Απ: Προβολακια Τρι Μάης 25 2010, 15:49 | |
| αυτο θα κάνω ετσι και αλλιως 2,5 καλωδιο θα χρησιμοποιησω. |
|
| |
Kevin Tas vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 50 Τόπος : ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Registration date : 14/05/2009
| Θέμα: Απ: Προβολακια Τρι Μάης 25 2010, 16:08 | |
| |
|
| |
FIRErider
Ηλικία : 43 Τόπος : Μεσολόγγι Registration date : 07/12/2009
| Θέμα: Απ: Προβολακια Τρι Μάης 25 2010, 22:11 | |
| Ερωτηση: Που μπορω να προμηθευτω την παραπάνω ασφαλειοθήκη...οεο;!!!!!! |
|
| |
sotiris vstrom650
| Θέμα: Απ: Προβολακια Τετ Μάης 26 2010, 01:07 | |
| - FIREFIGHTER έγραψε:
- Ερωτηση: Που μπορω να προμηθευτω την παραπάνω ασφαλειοθήκη...οεο;!!!!!!
απο εδω http://www.easternbeaver.com/Main/Products/Fuseboxes/PC-8/pc-8.html μεσω αμερικης σε μια 10 μερες ειναι στο σπίτι σου. |
|
| |
JEFFakhs vstromhellasforum Enthusiast
Τόπος : Volos-->Piraeus-->Heraklion-->? Registration date : 28/09/2008
| Θέμα: Απ: Προβολακια Τετ Μάης 26 2010, 01:56 | |
| |
|
| |
wannabe Member
Τόπος : Athens Registration date : 28/06/2009
| Θέμα: Απ: Προβολακια Τετ Μάης 26 2010, 02:36 | |
| ρε Κρις ήμαρτον ρε συ πετάς τη βόμβα μεγατόνων και βράααααζει η μαρίδα μέχρι τον Ιούνιο.... |
|
| |
FIRErider
Ηλικία : 43 Τόπος : Μεσολόγγι Registration date : 07/12/2009
| Θέμα: Απ: Προβολακια Τετ Μάης 26 2010, 11:35 | |
| |
|
| |
gmavrid gold member
| Θέμα: Απ: Προβολακια Τρι Ιουν 08 2010, 21:09 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προβολακια Τρι Ιουν 08 2010, 23:58 | |
| Mπράβο φίλε Γιώργο ,πανέμορφα δείξαν τα ματ πάνω στην μαύρη ματ,κούκλα σου! Ελπίζω να τα χαρείς και να τα ευχαριστηθείς σε ατελείωτες νυχτερινές εξορμίσεις. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ! |
|
| |
MixalisX aka HELLBOY Member
Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 27/05/2009
| Θέμα: Απ: Προβολακια Παρ Ιουν 18 2010, 21:08 | |
| Aκολούθησα κατα γράμμα τις οδηγίες του φίλου bozosd, και είχα το αντίστιχο τέλειο αποτέλεσμα (Φωτογραφικό υλικό θα ακολουθήσει σύντομα). Πρέπει να έχω θέμα παντως με την κατανάλλωση. Μετά απο test-drive αναμένα όλα (Χενα+ Προβολάκια) κάνω στάση για τσιγάρα, στην εκκίνιση η μπαταρία ήταν πολύ πεσμένη (σχεδόν έμεινα). Τα προβολάκια μου ήρθαν με 55W λαμπάκια. Μήπως χρειάζονται λαμπες μικρότερης κανανάλωσης? Γνωρίζω οτι υπάρχουν σίγουρα H3 35W. Πετάξτε καμια ιδέα παιδιά πριν μείνουμε!!!! |
|
| |
xtrgeo Member
Ηλικία : 46 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 03/08/2009
| Θέμα: Απ: Προβολακια Παρ Ιουν 18 2010, 22:30 | |
| |
|
| |
MixalisX aka HELLBOY Member
Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 27/05/2009
| Θέμα: Απ: Προβολακια Σαβ Ιουν 19 2010, 09:05 | |
| Oπως υποσχέθηκα όρίστε και το φωτογραφικό υλικό. Uploaded with ImageShack.us Παρατήρηση (1) :αντι να βιδώσω τις γωνίες μεταξύ τους τις κόλησα με ηλεκτροκόληση. Αυτό για να αποφύγω τυχόν ξεβιδώματα. Ετσι η βάση έγινε ένα σώμα και πολύ ακαμπτη. Uploaded with ImageShack.us Παρατήρηση (2) : Οι βίδες που πιάνουν τα προβολάκια στις βάσεις και έρχονται μαζί με το πακέτο είναι ''αυτοδιάτρητες''. Ενοώ πως χαραζουν το πάσο τους κατα το βίδωμα. Εγώ απο υπερβολικό ζήλο και σφύξιμο κατάφερα να σπάσω το κεφάλι τις μιας με αποτελλεσμα να φαω κανα 2-3 ώρες για να τρυπήσω και να χαράξω με κολαούζο μεγαλήτερης διαμέτρου (M8). Με λίγα ΜΗ ΤΙΣ ΣΦΥΞΕΤΕ ΠΟΛΥ! Uploaded with ImageShack.us Λόγω xenon έχουμε διχρωμία αλλά και αλληλοκάλυψη αναγών. Εχουμε τώρα όλα τα καλά που προσφέρουν Χeon φώτα και απλών λαμπών πυράκτωσης μαζί. Τουλαχιστον στο θέμα φως δεν νομίζω να έχω πρόβλημα ΒΡΕΧΕΙ-ΧΙΟΝΙΣΕΙ-ΟΜΙΧΛΗ-ΧΑΛΑΖΙ-ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΣ-3 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ και ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΕΞΩΓΗΙΝΕΣ ΦΥΛΕΣ. Με λίγα λόγια για το 2012 είμαστε ετοιμοι ΥΣ: περιμένω ακόμα καμιά παρατήρηση ώς προς το θεμα κατανάλωσης που ανέφερα σε προηγούμενο ποστ. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προβολακια Κυρ Ιουν 20 2010, 12:07 | |
| Πολύ καλή δουλειά φίλε Μιχάλη.Καλές νυχτερινές πορείες!!! |
|
| |
|