Θα θελα λίγο τα Φώτα σας ρε παιδία
Τελικά τα έβαλα τα προβολακια αυτά τις GIVI αλλά έχω βαρεθεί να καίω λάμπες..
Πράγματι κάθε βράδυ τα ανάβω , μου αρέσουν πολύ , αλλά…εκαψα μέσα σε τρεις μήνες 3 λάμπες..
Την πρώτη (αριστερή) την έκαψε μέσα στην πρώτη εβδομάδα , την αντικατέστησα με μια καλύτερη ποιοτικά Η3 55watt αλογονου , και μετά από Κανά μήνα έκαψε και την δεξιά . δεν έβαλα πάλι αλλογονου , αλλά τις αντικατέστησα και τις 2 με Η3 λεντ, τα οποία όμως δεν φώτιζαν καθόλου…τα κράτησα κανα μήνα περίπου και απλά επειδή δεν έφεγγαν , τα αντικατέστησα με τις philips diamont vision H3 35 watt.. πολύ καλές αυτές οι λάμπες και μου έδιναν αυτό που ήθελα , ένα πολύ καλό λευκό φως στα 10 μέτρα…Αλλά δυστυχώς μέσα σε 2 εβδομάδες μου κάηκε η αριστερή….
Έχετε καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει ?έχω ακούσει πως οι αλογονου Η3 επειδή είναι μικρές λάμπες για τα βατ που βγάζουν , σηκώνουν πολύ θερμοκρασία και για αυτό καίγονται , είναι αλήθεια αυτό ?
Παίζει να φταίει και ο διακόπτης , ο οποίος και δεν εχει τόσο καλό κούμπωμα στην θέση on. Ενώ τον σπρώχνεις για να ανοίξει , κάνει το κλικ , και θέλει και άλλο λίγο σπρώξιμο για να φτάσει στο τέρμα για να ανοίξουν τα φωτα…
Επίσης 2 από τις τρεις που κάηκαν και τις πρόσεξα , τις αριστερές , παρατήρησα , πως ενώ τα άνοιξα τα Φώτα αυτές δεν άναψαν , και μετά από διαδοχικά άναψε σβήσε , άναψαν. Αυτό συνεχίστηκε 4-5 φορές ,1-2 μέρες δηλαδή , αλλά γινόταν πάντα πλέον, και από ένα σημείο και μετά δεν ξανάναψαν …
Έχετε καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει ??
Ξέρετε καμία καλή Η3 με μεγάλη διάρκεια ζωής ?
Δοκίμασα να βάλω και χενον αλλά δυστυχώς δεν έμπαιναν , δεν χωρούσαν στα προβολακια μου..
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας