..κι επειδη το βαρκαδερο εμεινε αθηνα ,αρα" δεν παιζει" η βολτα του λορδα ....κι επειδη σας πεθύμησα ....(οχι ολους ...o bandit ξερει ) ...αυριο προτεινω καφεδακι στο φλο απ τις 12 μεχρι τη μια .... το παμε ???
1. Νικ 2. Pegasusthes (άντε και μόλις βγήκα από υπηρεσία)
bandit vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 59 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 09/01/2011
..κι επειδη το βαρκαδερο εμεινε αθηνα ,αρα" δεν παιζει" η βολτα του λορδα ....κι επειδη σας πεθύμησα ....(οχι ολους ...o bandit ξερει ) ...αυριο προτεινω καφεδακι στο φλο απ τις 12 μεχρι τη μια .... το παμε ???
1. Νικ 2. Pegasusthes (άντε και μόλις βγήκα από υπηρεσία) 3 bandit 4 5 6
boss vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 54 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 07/07/2009
1. Νικ 2. Pegasusthes (άντε και μόλις βγήκα από υπηρεσία) 3 bandit 4 boss 5 6
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
Λοιπόν μια διαπίστωση. Οι Αθηναίοι δεν σε πρόσεχαν καθόλου Σαλονίκ. Χάθηκες μέσα στα ρούχα σου. Για αδυνάτισμα πήγες ή για σεμινάρια? Εκτός και αν έβαλε το χεράκι του ο bandit και βγάζει βιντεο αδυνατίσματος. (Τον έχω ικανό)
Λοιπόν μια διαπίστωση. Οι Αθηναίοι δεν σε πρόσεχαν καθόλου Σαλονίκ. Χάθηκες μέσα στα ρούχα σου. Για αδυνάτισμα πήγες ή για σεμινάρια? Εκτός και αν έβαλε το χεράκι του ο bandit και βγάζει βιντεο αδυνατίσματος. (Τον έχω ικανό)
τον "κυνηγάνε" ............οι τύψεις που μας άφησε !!! Γιαυτό αδυνατίζει !!!!!!!!
τον "κυνηγάνε" ............οι τύψεις που μας άφησε !!! Γιαυτό αδυνατίζει !!!!!!!!
τον κυνηγούν η τύψης που μας παράτησε και έφυγε μακρυά μας δεν έχουν λευκό εκεί
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
_________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼ Ψαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821
Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν!
Η ζωή είναι έναςκώλος, γ@μ@τον πριν σεχεσει!
Ο έρωτας.........με έρωτα περνάει.....!