Χχαχαχα ε ναι ο πατερας μου μου το βγαλε, φαινεται αλλωστε..
Μήπως πρέπει να πας και από τα νέα μέλη ???
SuzukiFreak 's RESURECTION.....................WELCOME John The Son !!!!!
1000 ΑΡΙΣΑ ΤΑ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑΤΑ ΜΟΥ ΣΕ ΣΕΝΑ !!!!!!!!!! ΤΥΧΑΙΟ ??? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ !!!!!!!!!!!!
!
Χαχαχαχα και ειπα οτι θα τα γλυτωσω τα νεα μελη.. Γεια σε ολους παιδια ειμαι ο Γιαννης απο Ξανθη και σπουδαζω στην Σαλονικη οδηγαω εναν μπλε 650αρι σιφουνα (οχι σαν αυτα με τους δυο τενεκες πισω ) και χαιρομαι πολυ που σας βρηκα.. Την Τεταρτη λεω να ερθω και απο τον καφε να σας γνωρισω και απο κοντα γιατι εχω ακουσει πολλα για εσας..
Υ.Γ Λορδε τωρα πρεπει να σταματησεις να γραφεις για να μην χαλασεις τα 1000 ποσταρισματα..
bandit vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 59 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 09/01/2011
καλησπερα παρέα... την τσικνοπέμτη με την χάλκινη μπάντα μου...
www.fanfara.gr
facebook group: makedoniki fanfara
https://www.youtube.com/watch?v=ENz9zMK2u78
θα είμαστε απο της 16:00 - 18:00 στο καφέ 18-24 στην αγγελάκη για ένα μικρό balkan party...
και απο της 19:00 - 22:00 στον πεζόδρομο καλαμαριας όπου θα υπάρχουν πολλες παραδοσιακες ορχηστρες και δωρεάν σουβλάκι κ κρασί... με παραδοσιακά ακούσματα καρναβαλικών ήχων απο την κοζάνη κ όχι μονο...
θα χαρώ πολύ να σας δώ από κοντά και να δικαιολογήσω κ το ψευδώνιμό μου...
www.fanfara.gr
θα είμαστε απο της 16:00 - 18:00 στο καφέ 18-24 στην αγγελάκη για ένα μικρό balkan party...
και απο της 19:00 - 22:00 στον πεζόδρομο καλαμαριας όπου θα υπάρχουν πολλες παραδοσιακες ορχηστρες και δωρεάν σουβλάκι κ κρασί... με παραδοσιακά ακούσματα καρναβαλικών ήχων απο την κοζάνη κ όχι μονο...
Λιακο καλη φαση φιλε μου,ελπιζω να μπορεσουμε να ερθουμε στην καλαμαρια να σας δουμε την πεμπτη!!
www.fanfara.gr
Λιακο καλη φαση φιλε μου,ελπιζω να μπορεσουμε να ερθουμε στην καλαμαρια να σας δουμε την πεμπτη!!
Εεερεεε τι κάνει ο άνθρωπος για τσάμπα σουβλάκι!!
...και εγώ εκεί θα είμαι....
_________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼ Ψαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821
Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν!
Η ζωή είναι έναςκώλος, γ@μ@τον πριν σεχεσει!
Ο έρωτας.........με έρωτα περνάει.....!
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
παλι ο φαμφάρας στην ζωή μας ...μην τον ακούτε στο παρακάτω βιντεο ....ειναι η κωμική πλευρά του θέματος
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ κι απολαυστε τον ομως Live εδώ
ΤΗΝ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ
είμαστε απο της 16:00 - 18:00 στο καφέ 18-24 στην αγγελάκη για ένα μικρό balkan party...
λιάκοοοο Σ αγαπαμε ρε ...και θαμαστε ολοι εκει !!!!! κερασματα να βλέπουμε ...κι εμεις Εκει θα μαστε
_________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα...
...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
fanfaras
Ηλικία : 37 Τόπος : θεσ/νικη-καστορια Registration date : 06/09/2010
_________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼ Ψαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821
Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν!
Η ζωή είναι έναςκώλος, γ@μ@τον πριν σεχεσει!
Ο έρωτας.........με έρωτα περνάει.....!
Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης..