_________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼ Ψαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821
Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν!
Η ζωή είναι έναςκώλος, γ@μ@τον πριν σεχεσει!
Ο έρωτας.........με έρωτα περνάει.....!
LORDOS gold member
Καθε παραμονη πρωτοχρονιας στο Μοδιανου και τα περιξ γινεται της Ποπης. Απο τις 12 ως τις 5 Ξεκιναμε με καφε στις 11 και μετα περπατητο και φαι στο χερι, η χωρις καφε. Να κατσουμε για φαι ειναι ακριβα
DHMOKRITOS69 moderator
Ηλικία : 43 Τόπος : Θεσσαλονικη Registration date : 18/05/2010
Καθε παραμονη πρωτοχρονιας στο Μοδιανου και τα περιξ γινεται της Ποπης. Απο τις 12 ως τις 5 Ξεκιναμε με καφε στις 11 και μετα περπατητο και φαι στο χερι, η χωρις καφε. Να κατσουμε για φαι ειναι ακριβα
το καναμε περσι ...ειμασταν 7-8 ατομα ....αντε οργανώστε το ......μεσα κι εγώ ....
_________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα...
...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
INDIANOS Member
Ηλικία : 47 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 14/02/2011
και εγω μεσα ειμαι..
INDIANOS Member
Ηλικία : 47 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 14/02/2011
O bozos είναι πρωινός και αυτά που λέει μην τα τρως και από τις 11 και μπρος ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΟΡΗΓΟΟΟΟΟΣ!!!
Άλα της [/quote
εξω εχει υγρασια λασπες κινηση βροχη φασαρια καλαντα ,φωνες θαναι κρυος ο καφες απαπαπαπα που να τρεχετε`τωρα καθηστε στο σπιτακι σας με την γυναικουλα σας ανοιξτε την τιβι εχει μικυ μαους απαπαπα,που να τρεχετε τωρα :rendeer: :rendeer:
johnnyb gold member
Ηλικία : 42 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 03/06/2009
αγαπούλες κι ομορφάντρες μου παμε για καφε μεσημερακι κυριακής 8-1-2012 και ωρα 12με 2 στο φλο παραλιακής ..... αντε και σας πεθύμησα !!!! 1. Niksalonik