| Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Σαβ Δεκ 10 2011, 15:56 | |
| ΦΟΥ ΦΟΥ ΦΟΥ............
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !!!
Σήμερα το βράδυ θα πραγματοποιηθεί ΕΚΤΑΚΤΗ συνεδρίαση των (ΙΠ)ΠΟΤΩΝ ΤΗΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ. Θα συζητηθούν τα εξής : 1.Το μεσανατολικό και οι επιπτώσεις του στην παγκόσμια οικονομία. 2.Μετοχές παγίδες και ευκαιρίες για εύκολο πλουτισμό. 3.Ο δωδεκάλογος του ποιοτικού μάνατζμεντ. κ.α
Η συμμετοχή των (ΙΠ)ΠΟΤΩΝ ΤΗΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ θεωρείται ΔΕΔΟΜΕΝΗ.
Μετά το πέρας του συμβουλίου θα μοιραστούν κράνη και στολές που αντέχουν στο ξύλο των γυναικών. Καθώς επίσης και σετ ωτοασπίδες για ενδεχόμενη κρεβατομουρμούρα.
Συμμετοχές δεν βάζω για να μην καρφωθούμε από τώρα. Ούτε μέρος βάζω ....ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ !!!
ΑΦΙΞΗ :ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ : ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ
POLLA REGARDIA
LORDOS The Messenger |
|
| |
white angel vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Σαβ Δεκ 10 2011, 16:10 | |
| - LORDOS έγραψε:
- ΦΟΥ ΦΟΥ ΦΟΥ............
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !!!
Σήμερα το βράδυ θα πραγματοποιηθεί ΕΚΤΑΚΤΗ συνεδρίαση των (ΙΠ)ΠΟΤΩΝ ΤΗΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ. Θα συζητηθούν τα εξής : 1.Το μεσανατολικό και οι επιπτώσεις του στην παγκόσμια οικονομία. 2.Μετοχές παγίδες και ευκαιρίες για εύκολο πλουτισμό. 3.Ο δωδεκάλογος του ποιοτικού μάνατζμεντ. κ.α
Η συμμετοχή των (ΙΠ)ΠΟΤΩΝ ΤΗΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ θεωρείται ΔΕΔΟΜΕΝΗ.
Μετά το πέρας του συμβουλίου θα μοιραστούν κράνη και στολές που αντέχουν στο ξύλο των γυναικών. Καθώς επίσης και σετ ωτοασπίδες για ενδεχόμενη κρεβατομουρμούρα.
Συμμετοχές δεν βάζω για να μην καρφωθούμε από τώρα. Ούτε μέρος βάζω ....ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ !!!
ΑΦΙΞΗ :ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ : ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ
POLLA REGARDIA
LORDOS The Messenger εσέι κάτσε καλά γιατί θέλεις και εξάτμιση και αν πας για ποτό δεν θα τις πάρεις |
|
| |
narcissus moderator
Ηλικία : 45 Τόπος : Θες άλλο Νίκη Registration date : 12/06/2010
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Σαβ Δεκ 10 2011, 16:45 | |
| _________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼΨαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821 Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν! Η ζωή είναι ένας κώλος, γ@μ@ τον πριν σε χεσει!Ο έρωτας.... .....με έρωτα περνάει... ..! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Σαβ Δεκ 10 2011, 16:48 | |
| |
|
| |
deep_sea Member
Ηλικία : 50 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 02/03/2009
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Σαβ Δεκ 10 2011, 16:50 | |
| Μήπως να συζητήσουμε και τις επιπτώσεις στην παγκόσμια ναυτιλία από την εφαρμογή του αναθεωρημένου Παραρτήματος Ι, Κεφαλαίου 4 «Απαιτήσεις για την περιοχή φορτιού πετρελαιοφόρων», Τμήματος Α «Κατασκευή», Κανονισμού 19 «Απαιτήσεις διπλού τοιχώματος και διπλού πυθμένα για πετρελαιοφόρα τα οποία παραδόθηκαν την ή μετά την 6η Ιουλίου 1996» του Πρωτοκόλλου του 1978 της Διεθνούς Σύμβασης για την Πρόληψη της Ρύπανσης από Πλοία, 1973 (Marpol 73/78);
Άσε από ‘κει ρε Lordos.
Γραψ’ το απλά.
Θα πάμε να πιούμε τις μπύρες και τα ποτά μας, να ευθυμήσουμε, να πούμε μερικές χαζομάρες και να περάσουμε ευχάριστα το σαββατόβραδό μας. |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Σαβ Δεκ 10 2011, 17:17 | |
| - deep_sea έγραψε:
- Μήπως να συζητήσουμε και τις επιπτώσεις στην παγκόσμια ναυτιλία από την εφαρμογή του αναθεωρημένου Παραρτήματος Ι, Κεφαλαίου 4 «Απαιτήσεις για την περιοχή φορτιού πετρελαιοφόρων», Τμήματος Α «Κατασκευή», Κανονισμού 19 «Απαιτήσεις διπλού τοιχώματος και διπλού πυθμένα για πετρελαιοφόρα τα οποία παραδόθηκαν την ή μετά την 6η Ιουλίου 1996» του Πρωτοκόλλου του 1978 της Διεθνούς Σύμβασης για την Πρόληψη της Ρύπανσης από Πλοία, 1973 (Marpol 73/78);
Λίγο βαρύ δεν θα πέσει αυτό για σήμερα αξιότιμε Sir deepsea The Knowledgeable ??? |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Σαβ Δεκ 10 2011, 17:24 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Σαβ Δεκ 10 2011, 18:39 | |
| |
|
| |
narcissus moderator
Ηλικία : 45 Τόπος : Θες άλλο Νίκη Registration date : 12/06/2010
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Σαβ Δεκ 10 2011, 22:24 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Σαβ Δεκ 10 2011, 22:35 | |
| άσε να λέει κοίτα την το περιμένει μετά |
|
| |
Apolitos vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 57 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 17/10/2009
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Κυρ Δεκ 11 2011, 09:28 | |
| Λεω να παιξει καφεδακι πριν την συναντηση........6977340654 |
|
| |
G.M Member
Ηλικία : 54 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 12/05/2010
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Κυρ Δεκ 11 2011, 09:58 | |
| και εγω για ενα καφεδακι δεν λεω οχι !!!!!!!!!!!!! |
|
| |
shadow.gr. vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 25/05/2008
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Δευ Δεκ 12 2011, 19:01 | |
| κυριοι λετε για καφεδακι στο γνωστο μαγαζι στον ευοσμο? ονοματα δεν λεμε γιατι καποιος θελει και εξατμισεις απο τον αγ.βασιλη. ... ο γνωστος moderator ενημερωθηκε να βαλει το τσουκαλι στην φωτια και οσοι πιστη προσελθατε... σε κανα 30 λεπρο θα ειμαι εκει.... |
|
| |
INDIANOS Member
Ηλικία : 47 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 14/02/2011
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Τρι Δεκ 20 2011, 19:47 | |
| Πάω BOZO όσοι πιστοί προσέλθετε |
|
| |
JORDAN AFRICANOS Member
Ηλικία : 55 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Τετ Δεκ 21 2011, 01:01 | |
| |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Τετ Δεκ 21 2011, 08:16 | |
| ρε τι θα γίνει θα με σας ???????
παρασέρνεται του κόσμου τα παιδιά στο άντρο της ακολασίας ...
Ο Βελζεβούλης (bozosd) είναι βραδυνός ??? |
|
| |
bandit vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 59 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 09/01/2011
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Δευ Δεκ 26 2011, 10:32 | |
| |
|
| |
G.M Member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Δευ Δεκ 26 2011, 10:40 | |
| Καλημέρα και από μένα και χρόνια πολλά. Νομίζω ότι η μέρα επιβάλει ένα καφεδάκι για να πούμε και τα χρόνια πολλά από κοντά |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Δευ Δεκ 26 2011, 11:22 | |
| αντε ρε λετε !!!! .....πριν τη μια ....μετα παμε απόγευμα ....περιμενω τηλ υ.γ. εχω τραπεζώματα ..... _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Δευ Δεκ 26 2011, 11:23 | |
| Που θα τον πιούμε ακούω |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Δευ Δεκ 26 2011, 11:24 | |
| παμε φλο ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
??????????????????????????????????????????/ _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
|
|
| |
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Δευ Δεκ 26 2011, 11:25 | |
| |
|
| |
G.M Member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Δευ Δεκ 26 2011, 11:27 | |
| Πείτε ώρα και μέρος εγώ είμαι μέσα!!!!
|
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Δευ Δεκ 26 2011, 11:28 | |
| _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
|
|
| |
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Δευ Δεκ 26 2011, 11:29 | |
| |
|
| |
| Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. | |
|