Όχι Μιχαλιό δεν εννοώ αυτό που εννοείς !!!!!!!!!! Κατάλαβες ?????? Και αν κατάλαβες κανε πως δεν κατάλαβες για να μην καταλάβουν ότι κατάλαβες.........ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ???????
kopeli gold member
Υ.Γ Να ευχαριστήσουμε και τον bozo που μας έκανε μια ευγενική χορηγία το σημερινό γεύμα. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΕ ΜΗΤΣΟ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΣΤΡΙΦΤΕΡΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ. ΝΑ ΣΕ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ. ΟΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΟΙ ΜΠΑΤΑΞΙΔΕΣ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ !!!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την LORDOS στις Παρ Δεκ 31 2010, 20:13, 2 φορές συνολικά
deep_sea Member
Ηλικία : 50 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 02/03/2009
_________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼ Ψαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821
Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν!
_________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼ Ψαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821
Η ζωή είναι έναςκώλος, γ@μ@τον πριν σεχεσει!
Ο έρωτας.........με έρωτα περνάει.....!
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
johnnyb gold member
Ηλικία : 42 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 03/06/2009
LORDOS gold member
Για να μπορέσω να σας τιμήσω αύριο με την LORDIKI παρουσία μου ,πρέπει ΣΗΜΕΡΑ να πληρώσω το ανάλογο τίμημα. Και εξηγώ ............... Είναι κάποιος από τα καλά παιδιά για καμιά ρετσινούλα σήμερα το βραδάκι ????? Λέω να πάμε κατά την λαδόκολλα στον Εύοσμο που πήγαμε και την Τετάρτη. Μάλλον θα έχει ζωντανή-σπαρταριστή μουσική καλό περιβάλλον και νομίζω καλές τιμές. Λοιπόν τι λέτε ??????
deep_sea Member
Ηλικία : 50 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 02/03/2009
Λαμβάνω την τιμή να γνωρίσω εις την αυτού εξοχότητά σας, my Lord, ότι επιθυμώ όπως συνευρεθούμε εις το ταβερνείον «Λαδόκολλα» ευρισκόμενον εις περιοχήν Ευόσμου, αυτή την εσπέρα, προκειμένου προβούμε εις την πόση οίνου ρετσίνας, κατανάλωση εκλεκτών μεζέδων και άκουσμα λαϊκής μουσικής.
LORDOS gold member
Παίζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να πιω κανά μπυρόνι στον Αδερφό bozo. Ο ΛΟΓΟΣ ?????? Άκουσα πως εκεί έχει κάποιους κυρίους οι οποίοι τρομάζουν τα μικρά παιδιά με τα 650. Το φαινόμενο αυτό κρίνω ότι πρέπει να το ερευνήσω σε βάθος και να φτάσω στον ΠΑΤΟ του προβλήματος.
Όσοι από εσάς πιστεύετε ότι μπορείτε να με βοηθήσετε παρακαλήστε αφού λάβετε άδεια 2ωρη ΧΩΡΙΣ διανυκτέρευση να σπεύσετε βραδέως στο εξωτικό μαγαζί του.
Παίζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να πιω κανά μπυρόνι στον Αδερφό bozo. Ο ΛΟΓΟΣ ?????? Άκουσα πως εκεί έχει κάποιους κυρίους οι οποίοι τρομάζουν τα μικρά παιδιά με τα 650. Το φαινόμενο αυτό κρίνω ότι πρέπει να το ερευνήσω σε βάθος και να φτάσω στον ΠΑΤΟ του προβλήματος.
Όσοι από εσάς πιστεύετε ότι μπορείτε να με βοηθήσετε παρακαλήστε αφού λάβετε άδεια 2ωρη ΧΩΡΙΣ διανυκτέρευση να σπεύσετε βραδέως στο εξωτικό μαγαζί του.
Θα υπάρχει και πλούσιος μπουφές.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Μετά τιμής LORDOS
μαζι με τον μπουφε δηλαδη ειναι και το ποτο κουτρανταν?
Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης..