|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Κράνος Πεμ Οκτ 08 2009, 23:43 | |
| Λοιπόν μάγκες έχω νεότερα: Είχα επικοινωνία σήμερα με το moto-outlet και το φιλαράκι μου εδώ στην πόλη και μου είπαν και οι δύο πως δεν έχουν πρόβλημα να δώσουν προσφορά αρκεί να είναι πλήρης(μοντέλο,σχέδιο,νούμερο).Μόνο έτσι θα μπορέσουν να μας πούν αξιόπιστα εάν τα έχουν τα κράνη και τα μεγέθη που θέλουμε,σε τι τιμή θα τα πάρουμε και αν δεν τα έχουν σε πόσο καιρό μπορούν να τα βρούν. Για τον λόγο αυτό πρτείνω να κινηθούμε ως εξής: 1. Να τελειοποιήσουμε την λίστα με όλα τα απαραίτητα στοιχεία2. Να ορίσουμε τελικό χρόνο υποβολής ενδιαφερομένων γιατί σίγουρα εάν καταλήξουμε σε κάποιο μαγαζί και αυτός δεν τα έχει ετοιμοπαράδοτα θα αργήσουμε και άλλο.Οι μέχρι τώρα ενδιαφερόμενοι ας πουν τις γνώμες τους για να καταλήξουμε.Εγώ προτείνω να περιμένουμε εώς τις 18/10 ένα μήνα δηλαδή σχεδόν από την πρώτη δημοσίευση του θέματος. |
|
| |
Loverboy Member
Ηλικία : 38 Τόπος : thessaloniki Registration date : 07/06/2009
| Θέμα: Απ: Κράνος Παρ Οκτ 09 2009, 03:16 | |
| 1. menios ant xr 1100 hadron tc9 (No XS) 2. YOUNGROUP7 XR 1100 Symmetry TC5 3. xtrgeo xr 1100 swell tc6 (Νο Μ) 4. KARA xr 1100 SYMMETRY TC - 5(Νο L) 5.
παιδια εγω προτεινω να ορισουμε τελικη ημερομηνια στα τελη του μηνα για να εχουμε και τις απολαβες του καινουργιου μηνα και να ειμαστε πιο ανετα.. |
|
| |
chstathis
Registration date : 01/09/2009
| Θέμα: Απ: Κράνος Παρ Οκτ 09 2009, 10:00 | |
| παιδια ριξτε και μια ματια εδω http://www.sportsbikeshop.co.uk/motorcycle_parts/content_cat/405. ειχα παρει το arai μου απο αυτο το site. |
|
| |
GOEF Member
Τόπος : ΚΡΗΤΗ Registration date : 25/01/2008
| Θέμα: Απ: Κράνος Παρ Οκτ 09 2009, 12:57 | |
| 1. menios ant xr 1100 hadron tc9 (No XS) 2. YOUNGROUP7 XR 1100 Symmetry TC5 3. xtrgeo xr 1100 swell tc6 (Νο Μ) 4. KARA xr 1100 SYMMETRY TC - 5(Νο L) 5. GOEF xr1100 black 6.
θεωρώ ότι από το moto-outlet ίσως τύχουμε καλύτερης εξυπηρέτησης από το εξωτερικό, και μάθετε αν τυχών γίνει αστοχία στο νούμερο αν γίνεται αλλαγή |
|
| |
v.s.r.i
Τόπος : perissos Registration date : 13/03/2008
| Θέμα: Απ: Κράνος Παρ Οκτ 09 2009, 14:54 | |
| 1. menios ant xr 1100 hadron tc9 (No XS) 2. YOUNGROUP7 XR 1100 Symmetry TC5 (No M) 3. xtrgeo xr 1100 swell tc6 (Νο Μ) 4. KARA xr 1100 SYMMETRY TC - 5(Νο L) 5. GOEF xr1100 black |
|
| |
Loverboy Member
| Θέμα: Απ: Κράνος Παρ Οκτ 09 2009, 16:43 | |
| - GOEF έγραψε:
θεωρώ ότι από το moto-outlet ίσως τύχουμε καλύτερης εξυπηρέτησης από το εξωτερικό, και μάθετε αν τυχών γίνει αστοχία στο νούμερο αν γίνεται αλλαγή φιλε μου ομως τη replica που θελω εγω δεν την εχει τ moto outlet.. και κατι ακομα τι εννοεις καλυτερη εξυπηρετηση? να το πληρωσουμε 450 ευρω αντι 410 που το βρηκαμε στο εξωτερικο? |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Κράνος Σαβ Οκτ 10 2009, 02:10 | |
| - GOEF έγραψε:
- 1. menios ant xr 1100 hadron tc9 (No XS)
2. YOUNGROUP7 XR 1100 Symmetry TC5 3. xtrgeo xr 1100 swell tc6 (Νο Μ) 4. KARA xr 1100 SYMMETRY TC - 5(Νο L) 5. GOEF xr1100 black 6.
θεωρώ ότι από το moto-outlet ίσως τύχουμε καλύτερης εξυπηρέτησης από το εξωτερικό, και μάθετε αν τυχών γίνει αστοχία στο νούμερο αν γίνεται αλλαγή Δυστυχώς φίλε μου αλαγές δεν κάνει.Σε προτρέπει να το δοκιμάσεις πρίν για να είσαι σίγουρος. Όσο για την ημερομηνία εγώ είμαι οκ. ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ Να ξεκαθαρίσουμε και κάτι άλλο.Στο τέλος η οριστική λίστα θα δωθεί σε όλα τα μαγαζιά που έχουμε επιλέξει και θα πάρουμε προσφορές.Μην προτρέχουμε για κάποια συγκεκριμένα μαγαζιά γιατί μπορεί να μην έχουν όλα τα μοντέλα που θέλουμε η να μην τα έχουν στο site αλλά να μπορούν να τα βρούν.Οπότε λίγο υπομονή και θα δούμε τι μας συμφαίρει καλύτερα |
|
| |
v.s.r.i
| Θέμα: Απ: Κράνος Σαβ Οκτ 10 2009, 13:38 | |
| 1. menios ant xr 1100 hadron tc9 (No XS) 2. YOUNGROUP7 XR 1100 Symmetry TC5 (No M) 3. xtrgeo xr 1100 swell tc6 (Νο Μ) 4. KARA xr 1100 SYMMETRY TC - 5(Νο L) 5. GOEF xr1100 black |
|
| |
GOEF Member
| Θέμα: Απ: Κράνος Σαβ Οκτ 10 2009, 19:18 | |
| - menios ant έγραψε:
- GOEF έγραψε:
θεωρώ ότι από το moto-outlet ίσως τύχουμε καλύτερης εξυπηρέτησης από το εξωτερικό, και μάθετε αν τυχών γίνει αστοχία στο νούμερο αν γίνεται αλλαγή φιλε μου ομως τη replica που θελω εγω δεν την εχει τ moto outlet.. και κατι ακομα τι εννοεις καλυτερη εξυπηρετηση? να το πληρωσουμε 450 ευρω αντι 410 που το βρηκαμε στο εξωτερικο? Καλύτερη εξυπηρέτηση εννοώ α) πιο σύντομος χρόνος παράδοσης β) συννενόηση με Έλληνες στα Ελληνικά και όχι με ξένους γ) σε περίπτωση ελλατωματικού μοντέλου πιο γρήγορη αντικατάσταση και λιγότερα έξοδα αποστολής κτλ κτλ... σε περίπτωση λάθους νούμερου δεν ήξερα ότι αλλαγές δε γίνονται.. οπότε ας έχουμε το νου μας. Έδώ στο Ηράκλειο κανένα μαγαζί δεν το έχει φέρει ακόμα το μοντέλο οπότε δε μπορώ να το δοκιμάσω κάπου... Συμφωνώ με την ημερομηνία τέλη του Οκτώβρη, ίσως μέχρι τότε να έχει έρθει εδώ το μοντέλο και να μπορώ να τεστάρω νούμερο... όπως και να 'χει είμαι μέσα στη παραγγελία!!! |
|
| |
zevgd
Ηλικία : 37 Τόπος : thessaloniki Registration date : 24/03/2009
| Θέμα: Απ: Κράνος Σαβ Οκτ 10 2009, 19:45 | |
| - GOEF έγραψε:
- menios ant έγραψε:
- GOEF έγραψε:
θεωρώ ότι από το moto-outlet ίσως τύχουμε καλύτερης εξυπηρέτησης από το εξωτερικό, και μάθετε αν τυχών γίνει αστοχία στο νούμερο αν γίνεται αλλαγή φιλε μου ομως τη replica που θελω εγω δεν την εχει τ moto outlet.. και κατι ακομα τι εννοεις καλυτερη εξυπηρετηση? να το πληρωσουμε 450 ευρω αντι 410 που το βρηκαμε στο εξωτερικο? Καλύτερη εξυπηρέτηση εννοώ α) πιο σύντομος χρόνος παράδοσης β) συννενόηση με Έλληνες στα Ελληνικά και όχι με ξένους γ) σε περίπτωση ελλατωματικού μοντέλου πιο γρήγορη αντικατάσταση και λιγότερα έξοδα αποστολής κτλ κτλ...
σε περίπτωση λάθους νούμερου δεν ήξερα ότι αλλαγές δε γίνονται.. οπότε ας έχουμε το νου μας. Έδώ στο Ηράκλειο κανένα μαγαζί δεν το έχει φέρει ακόμα το μοντέλο οπότε δε μπορώ να το δοκιμάσω κάπου... Συμφωνώ με την ημερομηνία τέλη του Οκτώβρη, ίσως μέχρι τότε να έχει έρθει εδώ το μοντέλο και να μπορώ να τεστάρω νούμερο... όπως και να 'χει είμαι μέσα στη παραγγελία!!! Παρε μια μεζουρα και κανε την περιμετρο απο το μετωπο σου γυρω γυρω το κεφαλι και δες ποσα εκατοστα ειναι. Ετσι ξερεις που εισαι. |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Κράνος Σαβ Οκτ 10 2009, 22:18 | |
| Καλύτερη εξυπηρέτηση εννοώ α) πιο σύντομος χρόνος παράδοσης β) συννενόηση με Έλληνες στα Ελληνικά και όχι με ξένους γ) σε περίπτωση ελλατωματικού μοντέλου πιο γρήγορη αντικατάσταση και λιγότερα έξοδα αποστολής κτλ κτλ... σε περίπτωση λάθους νούμερου δεν ήξερα ότι αλλαγές δε γίνονται.. οπότε ας έχουμε το νου μας. Έδώ στο Ηράκλειο κανένα μαγαζί δεν το έχει φέρει ακόμα το μοντέλο οπότε δε μπορώ να το δοκιμάσω κάπου... Συμφωνώ με την ημερομηνία τέλη του Οκτώβρη, ίσως μέχρι τότε να έχει έρθει εδώ το μοντέλο και να μπορώ να τεστάρω νούμερο... όπως και να 'χει είμαι μέσα στη παραγγελία!!![/quote] Σε καταλαβαίνω φίλε μου γιατί η επαρχία πάντα μένει λίγο πίσω αποτην Αθήνα.Θα προσπαθήσω λοιπόν να σε βοηθήσω όσο μπορώ: Πριν να καταλήξω στο xr 1100 ήμουν έτοιμος να αγοράσω το xr 1000.Όταν έμαθα για το καινούργιο μοντέλο το καθυστέρησα λίγο και τελικά κατέληξα στο xr 1100.Μου είπαν ότι έχουν την ίδια φόρμα κάτι το οποίο δεν ξέρω εάν αληθεύει,αλλά εγώ που δοκίμασα και τα δυο δεν κατάλαβα διαφορά.Είμαι στο ίδιο νούμερο και στα δύο.Οπότε πιστεύω πως εάν δεν έχει έρθει το 1100 εώς το τέλος του μήνα,δοκίμασε το xr 1000 το οποίο κυκλοφορεί αρκετά χρόνια στην αγορά και θα δείς το νούμερο σου |
|
| |
Loverboy Member
| Θέμα: Απ: Κράνος Κυρ Οκτ 11 2009, 01:11 | |
| |
|
| |
Bretsos gold member
Τόπος : Φυλακισμένος στην Αθήνα... Registration date : 06/03/2009
| Θέμα: Απ: Κράνος Δευ Οκτ 12 2009, 14:10 | |
| Ρε σεις αλανια πηγα σημερα PAPASTAYROY να τσεκαρω νουμερακι και ρωτησα τιμες: 340 μονοχρωμο και 440 με χρωματακια τις μετρητης!! για το 1100 μιλαμε ετσι!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Bretsos K2 στις Δευ Οκτ 12 2009, 16:27, 1 φορά |
|
| |
Loverboy Member
| Θέμα: Απ: Κράνος Δευ Οκτ 12 2009, 15:33 | |
| για το 1100? καλη τιμη.. και σιγουρα θα μας κανει και ακομα καλυτερη αν ακουσει κανα 2 χιλιαρικα να ερχονται ζεστα.. για ψαξτε το εσεις οι αθηναιοι.. |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Κράνος Δευ Οκτ 12 2009, 15:45 | |
| Προσέξτε με τα numera.. Πήρα κρανάκι Μ αφού μέτρησα .. φόρεσα κλπ. Μόλις το έκανα όμως βόλα είδα οτι ήταν χαλαρό! Ευτυχώς ήταν κούτα ακόμα και το άλλαξα με S. Γι αυτό για καταστήματα που λένε...αλλαγές δε γίνονται προσεκτικά. |
|
| |
v.s.r.i
| Θέμα: Απ: Κράνος Δευ Οκτ 12 2009, 19:13 | |
| θα προσπαθήσω να πάω αύριο στον παπασταύρου για να δω αν μας κάνει καλύτερη τιμή |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Κράνος Τρι Οκτ 13 2009, 15:33 | |
| |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Κράνος Τρι Οκτ 13 2009, 15:40 | |
| Ειχα πάει απο εκεί πριν καμια 20ρια μερες. Εχει διαφορά στη τιμή μετρητά και με δόσεις. Οπότε να το διευκρινίσετε. (460θυμαμαι μετρητα)... Αλλά γιατί δε κοιτάτε και στη γνωστή αποθήκη??? |
|
| |
GOEF Member
| Θέμα: Απ: Κράνος Πεμ Οκτ 15 2009, 15:39 | |
| Ήντα γίνεται? κανένα νέο έχωμε? |
|
| |
v.s.r.i
| Θέμα: Απ: Κράνος Πεμ Οκτ 15 2009, 21:07 | |
| έχω στείλει e-mail και στον παπασταύρου και στο mondo di moto εδώ και 2 μέρες αλλά δεν έχω πάρει απάντηση. |
|
| |
xtrgeo Member
Ηλικία : 46 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 03/08/2009
| Θέμα: Απ: Κράνος Πεμ Οκτ 22 2009, 21:57 | |
| Σήμερ απήγα σε ένα μαγαζί εδώ στην Κατερίνη όπου έχει όλα τα μπουφάν Bering στη μισή τιμή και πήρα ένα καλοκαιρινό στα 80 €... ΄Τον ρώτησα λοιπόν για τα shoei και μου είπε πολύ καλά λόγια κλπ κλπ... Μου έδειξε όμωε και ένα άλλο κράνος, το οποίο εγώ αγνοούσα την ύπαρξή του. πρόκειτε για το scorpion exo 1000. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι αρχικά ότι έχει πάρει πιστοποίηση από όλους τους εν λόγω φορείς, όπως TUV(όσοι γνωρίζουν από Γερμανία...), ECE 22-05 και από την αγγλική κρατική sharp(sharp.direct.gov.uk) και μάλιστα σε κάποιες πήρε περισσότερα αστέρια από το shoei! Δε θα πω για εφαρμογή, ζελατίνες,design κλπ γιατί εκεί μάλλον είναι ισάξιο, τουλάχιστον με το shoei, αλλά αυτά έρχονται σε δέυτερη μοίρα... ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ δεν το ξέρω το κράνος, ΄τωρα το γνώρισα και διάβασα γι'αυτο. Ξέρει κανείς κάτι?καμιά εμπειρία? |
|
| |
ammoulianiotis vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 38 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: Κράνος Πεμ Οκτ 22 2009, 22:03 | |
| Μια και η συζητηση ειναι περι κρανους και βρισκομαι και εγω σε αναζητηση θα ηθελα τη γνωμη σας παιδια. Ειμαι αναμεσα σε δυο Shoei, το xr-1100 και το multitec. Το ενα σπαστο και το αλλο full face, ποια η γνωμη σας; |
|
| |
mounodoulos vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Κράνος Πεμ Οκτ 22 2009, 23:54 | |
| - ammoulianiotis έγραψε:
- Μια και η συζητηση ειναι περι κρανους και βρισκομαι και εγω σε αναζητηση θα ηθελα τη γνωμη σας παιδια.
Ειμαι αναμεσα σε δυο Shoei, το xr-1100 και το multitec. Το ενα σπαστο και το αλλο full face, ποια η γνωμη σας; παρε full face μεγαλυτεη ασφαλεια |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Κράνος Πεμ Οκτ 22 2009, 23:57 | |
| Full face. Οχι μόνο μεγαλύτερη ασφάλεια, αλλά και μικρότερο βάρος. Λιγότερα κινούμενα μέρη πιο σταθερό! Τελικά μετά απο χρόνια κατέληξα σε full και είδα διαφορά! Επίσης διάφορες 2ες ζελατίνες που κατεβαίνουν με μηχανισμούς προσθέτουν βάρος και δεν είναι και ποιοτικές! Οσο πιο απλό...τόσο καλύτερα! |
|
| |
ammoulianiotis vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 38 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: Κράνος Παρ Οκτ 23 2009, 18:52 | |
| Απλα σκεφτομουν σπαστο για να ανοιγει το καλοκαιρι και να αεριζονται τα μουτρα μου... (αυτος ηταν ο βασικοτερος λογος)
Ευχαριστω για τις αποψεις σας παιδια, με βλεπω με το rx-1100!!! |
|
| |
|