| Skorpion κρανος.....????? | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
liakosvol vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Skorpion κρανος.....????? Παρ Ιουλ 29 2011, 13:11 | |
| Εντάξει δεν είναι Shoei αλλά είδα κράνος skorpion και μου άρεσε;Το θέμα είναι αν είναι αξιόπιστα....τι λέτε μια γνώμη σας παρακαλώ.Τα αξίζει τα λεφτά του;Παρέχει προστασία; |
|
| |
Perrakis vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 40 Τόπος : Heraklion, Crete Registration date : 15/08/2010
| Θέμα: Απ: Skorpion κρανος.....????? Παρ Ιουλ 29 2011, 13:19 | |
| http://sharp.direct.gov.uk/ Τσέκαρε το!!!!!!!! |
|
| |
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
| Θέμα: Απ: Skorpion κρανος.....????? Παρ Ιουλ 29 2011, 13:20 | |
| - liakosvol έγραψε:
- ...Τα αξίζει τα λεφτά του;...
ουυυυ, τα αξίζει! Και με το παραπάνω... πόσο το βρήκες; Αν θες λες και μοντέλο... Με άλλα λόγια, από που να σε πιάσει κανείς και από που να σ' αρχίσει; |
|
| |
Perrakis vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 40 Τόπος : Heraklion, Crete Registration date : 15/08/2010
| Θέμα: Απ: Skorpion κρανος.....????? Παρ Ιουλ 29 2011, 13:28 | |
| |
|
| |
iannag vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Skorpion κρανος.....????? Παρ Ιουλ 29 2011, 13:29 | |
| Πολύ καλά είναι, τέτοιο ήθελα να πάρω και εγώ (το ΕΧΟ 1000) αλλά με ενοχλούσαν στο κεφάλι και πήρα άλλη μάρκα. Εγώ προσωπικά πρίν πάρω συμβουλευόμουν αυτό. |
|
| |
sakismip vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Skorpion κρανος.....????? Παρ Ιουλ 29 2011, 13:44 | |
| sorry ρε παιδιά,αλλά αυτά τα site με τα τεστ δεν τα εμπιστεύομαι και δεν τα δίνω σημασία....κοίτα τις προδιαγραφές του κράνους και να έχει καλή εφαρμογή |
|
| |
moystakias Member
| Θέμα: Απ: Skorpion κρανος.....????? Παρ Ιουλ 29 2011, 13:46 | |
| Πάρτο με κλειστά μάτια!!!!!!
Το 1000αρι....
|
|
| |
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
| Θέμα: Απ: Skorpion κρανος.....????? Παρ Ιουλ 29 2011, 14:15 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Skorpion κρανος.....????? Σαβ Ιουλ 30 2011, 21:08 | |
| |
|
| |
NASOS_p vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 44 Τόπος : Πυργος Ηλειας Registration date : 07/05/2011
| Θέμα: Απ: Skorpion κρανος.....????? Σαβ Ιουλ 30 2011, 23:08 | |
| Ωραια, 4 αστερακια το δικο μου (HJC) |
|
| |
takis
| Θέμα: Απ: Skorpion κρανος.....????? Σαβ Ιουλ 30 2011, 23:45 | |
| ειχα παρει το exo1000 απο γνωστο μαγαζι στην πειραιως και μου βγηκε ελατωματικο το πηγα πισω το εστειλε στην αντιπροσωπια να το ελενξουν και τελικα μου το αλλαξε.ειχε ξεκολισει ολοι η αριστερη εσωτερικη μερια.το ειχα δυο βδομαδες. |
|
| |
Bretsos gold member
Τόπος : Φυλακισμένος στην Αθήνα... Registration date : 06/03/2009
| Θέμα: Απ: Skorpion κρανος.....????? Κυρ Ιουλ 31 2011, 17:56 | |
| Στα αρκετά χρονια που οδηγώ εχω δοκιμάσει αρκετες και καλές εταιρίες στο χωρο και δυστυχώς ηταν πατάτες! Καλώς ή κακώς όπως όλοι πλέον ξέρουμε 2 άντε 3 είναι οι εταιρίες που αξίζουν για πολλά και απροβλημάτιστα χλμ.-χρόνια. Θελω να πιστεύω πως η αγορά κράνους είναι καθαρά θεμα ασφάλειας και οχι ενα υποχρεωτικό θέμα που μας το επιβάλουν κάποιοι. Δυστυχώς όμως όσο αυτοί οι κάποιοι δεν κάνουν κάτι η ασφάλεια μας θα είναι ενα ακριβό θέμα!! |
|
| |
jou vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 47 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 17/03/2010
| Θέμα: Απ: Skorpion κρανος.....????? Κυρ Ιουλ 31 2011, 19:32 | |
| - Bretsos έγραψε:
- Στα αρκετά χρονια που οδηγώ εχω δοκιμάσει αρκετες και καλές εταιρίες στο χωρο και δυστυχώς ηταν πατάτες!
Καλώς ή κακώς όπως όλοι πλέον ξέρουμε 2 άντε 3 είναι οι εταιρίες που αξίζουν για πολλά και απροβλημάτιστα χλμ.-χρόνια. Θελω να πιστεύω πως η αγορά κράνους είναι καθαρά θεμα ασφάλειας και οχι ενα υποχρεωτικό θέμα που μας το επιβάλουν κάποιοι. Δυστυχώς όμως όσο αυτοί οι κάποιοι δεν κάνουν κάτι η ασφάλεια μας θα είναι ενα ακριβό θέμα!! θα συνφωνησω με τον φιλο παραπανω |
|
| |
| Θέμα: Απ: Skorpion κρανος.....????? Δευ Αυγ 01 2011, 13:30 | |
| - jou έγραψε:
- Bretsos έγραψε:
- Στα αρκετά χρονια που οδηγώ εχω δοκιμάσει αρκετες και καλές εταιρίες στο χωρο και δυστυχώς ηταν πατάτες!
Καλώς ή κακώς όπως όλοι πλέον ξέρουμε 2 άντε 3 είναι οι εταιρίες που αξίζουν για πολλά και απροβλημάτιστα χλμ.-χρόνια. Θελω να πιστεύω πως η αγορά κράνους είναι καθαρά θεμα ασφάλειας και οχι ενα υποχρεωτικό θέμα που μας το επιβάλουν κάποιοι. Δυστυχώς όμως όσο αυτοί οι κάποιοι δεν κάνουν κάτι η ασφάλεια μας θα είναι ενα ακριβό θέμα!! θα συνφωνησω με τον φιλο παραπανω Απόλυτο δίκιο 'εχετε οι παραπάνω αλλά ας μην ξεχνάμε άλλοι έχουν τα χρήματα να αγοράσουν κρανάκι με 600 ως 900 ευρουδάκια και άλλοι με 300-400 ευρώ προσπαθούν να έχουν την καλύτερη ασφάλεια αφου δεν μπορούν αλλιως....Ας μην ξεχνάμε δεν έχουν όλοι την ίδια οικονομική άνεση.Τώρα αν κάποιος έχει χρήματα και αγοράζει φτηνό τότε σίγουρα είναι απαράδεκτος. |
|
| |
Bretsos gold member
Τόπος : Φυλακισμένος στην Αθήνα... Registration date : 06/03/2009
| Θέμα: Απ: Skorpion κρανος.....????? Δευ Αυγ 01 2011, 13:39 | |
| Παίζει και το αλλο όμως! παίρνεις ενα φτηνο με 300? που θα σε βγαλει σε καθημερινη χρήσει 1 χρονο (εμένα τόσο μου έβγαλε) και μετα πας για ενα άλλο παλι 300? δλδ. πάλι ενα χρόνο. Σε δυο χρονια λοιπον σου έφυγαν 600? σωστά? Με 600? παίρνεις αρχικά ενα κρανος με πολυ αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας,με σωστό αερισμό,με,με,με και σου βγάζει τουλάχιστον 5 χρόνια. Ποια ειναι η πιο φτηνή λύση? |
|
| |
| Θέμα: Απ: Skorpion κρανος.....????? Δευ Αυγ 01 2011, 17:26 | |
| - Bretsos έγραψε:
- Παίζει και το αλλο όμως!
παίρνεις ενα φτηνο με 300? που θα σε βγαλει σε καθημερινη χρήσει 1 χρονο (εμένα τόσο μου έβγαλε) και μετα πας για ενα άλλο παλι 300? δλδ. πάλι ενα χρόνο. Σε δυο χρονια λοιπον σου έφυγαν 600? σωστά? Με 600? παίρνεις αρχικά ενα κρανος με πολυ αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας,με σωστό αερισμό,με,με,με και σου βγάζει τουλάχιστον 5 χρόνια. Ποια ειναι η πιο φτηνή λύση? Φίλε Bretsos σου απαντώ και πάλι, άλλοι αγοράζουν με δόσεις γιατί μόνο έτσι μπορούν και άλλοι καπάρο δηλ. μετρητοίς.Πάντως δεν έχεις άδικο.Ο καλύτερος τρόπος είναι το ακριβό κράνος και αποδεδειγμένα το πιο ασφαλές. |
|
| |
| Skorpion κρανος.....????? | |
|