|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Lordjohn vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 47 Τόπος : N. Smirni-Athens Registration date : 15/02/2008
| Θέμα: Απ: Λασπωτήρες Παρ Οκτ 10 2008, 10:20 | |
| Χωρις Ονομα, πολυ καλη φαινεται.... Ενδιαφερομαι... Μπαινει και σε ABS μοντελα?? |
|
| |
Man With No Name Member
Ηλικία : 52 Τόπος : Minara City Registration date : 17/01/2008
| Θέμα: Απ: Λασπωτήρες Παρ Οκτ 10 2008, 16:19 | |
| - Lordjohn έγραψε:
- Χωρις Ονομα, πολυ καλη φαινεται....
Ενδιαφερομαι... Μπαινει και σε ABS μοντελα?? Σε ABS δεν ξέρω αν μπαίνει πάντως σε 1000 2004 μοντέλο σίγουρα δεν μπαίνει!! Ας είναι καλά ο Λάτσας στο 2τροχο που κάτι τέτοια ζητήματα τα λύνει στο δευτερόλεπτο!! Με το που του εξήγησα τι παίζει επιτόπου το πήρε πίσω προς επιστροφή. Έτσι ούτε γάτα ούτε ζημιά! Τώρα είμαστε προς ανεύρεση άλλου που να μου αρέσει και ασφαλώς να ταιριάζει.. Δείτε: |
|
| |
| Θέμα: Απ: Λασπωτήρες Παρ Οκτ 10 2008, 17:27 | |
| - Man With No Name έγραψε:
- Lordjohn έγραψε:
- Χωρις Ονομα, πολυ καλη φαινεται....
Ενδιαφερομαι... Μπαινει και σε ABS μοντελα?? Σε ABS δεν ξέρω αν μπαίνει πάντως σε 1000 2004 μοντέλο σίγουρα δεν μπαίνει!! Ας είναι καλά ο Λάτσας στο 2τροχο που κάτι τέτοια ζητήματα τα λύνει στο δευτερόλεπτο!! Με το που του εξήγησα τι παίζει επιτόπου το πήρε πίσω προς επιστροφή. Έτσι ούτε γάτα ούτε ζημιά! Τώρα είμαστε προς ανεύρεση άλλου που να μου αρέσει και ασφαλώς να ταιριάζει.. Δείτε:
Μαλλον δεν μπαινει για τι αν κρινω απο τη φωτο που εχεις που φαινεται η δεξια πλευρα, το πλαστικο θα ακουμπαει στο περιεργο σημειο του ΑBS που εχουν ολες προβλημα... Υ.Γ Πλυντο το καημενο.... Υ.Γ Λαδακι στην καδενα απο ποτε εχεις να βαλεις βρε? |
|
| |
Man With No Name Member
| Θέμα: Απ: Λασπωτήρες Παρ Οκτ 10 2008, 17:55 | |
| Πήγα βόλτα γι´αυτό είναι βρώμικο. Η αλυσίδα από το τελευταίο γρασάρισμα απέχει περίπου 50km, απλά χρησιμοποιώ ένα της motul που περιέχει λίθιο γι' αυτό φαίνεται έτσι. Γενικότερα τη προσέχω πάρα πολύ, πλύσιμο με παραφινέλαιο κάθε 2,000km κλπ. Έχει γράψει 20.000km και ακόμα δεν έχει χρειαστεί τέντωμα. AFAM gold!!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Λασπωτήρες Παρ Οκτ 10 2008, 21:07 | |
| Αψογος! Αν βγαλεις ακρη φιλε με λασπωτηρα, γραψε γιατι ενδιαφερομαι να παρω... Της Puig ειναι πολυ κοντα στη ροδα. Ρωτα αν τον παρεςι αν υπαρχει και για μοντελα ABS. Ευχαριστω. |
|
| |
Man With No Name Member
| Θέμα: Απ: Λασπωτήρες Παρ Οκτ 10 2008, 21:56 | |
| Βασικά της puig μου άρεσε πολύ και κανόνισα να πάρω αυτό αν υπάρχει. Όταν λες είναι πολύ κοντά στη ρόδα τι εννοείς; Ευχαρίστως πάντως να ρωτήσω για το θέμα του ABS. Θα σου απαντήσω από Δευτέρα. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Λασπωτήρες Σαβ Οκτ 11 2008, 15:32 | |
| Η απο σταση του πλαστικου πανω απο τη ροδα, με τη ροδα ειναι ελαχιστος και εχουν πει οτι βρισκει καμμια φορα. Δεν ξερω τωρα αν αλυθευει. ΠΑντως σε σχεση με αυτον που πηρες εσυ εχει διαφορα ακομα και απο φωτογραφια να τις δεις. Εχει αρκετη αποσταση o barracuda. Ευχαριστω που θα ρωτησεις. |
|
| |
dimsalo
| Θέμα: Απ: Λασπωτήρες Τετ Οκτ 15 2008, 16:18 | |
| Να πω και γω την εμπειρια μου οτι ψαχνοντας να βαλω, της Puig δεν κανει για στρομ με ABS μιας και το φτερο σε μια μεγαλη λακουβα θα χτυπησει το κουτι του ABS που βρισκεται κατω απο την σελα.Αυτο που κανει σιγουρα ειναι το φτερο της MOTAX(γαλλικη) που το εχω βαλει εδω και 2 χρονια με το παραμικρο προβλημα και χωρις ιδιαιτερες μετατροπες. |
|
| |
obelix Member
| Θέμα: Απ: Λασπωτήρες Πεμ Οκτ 16 2008, 00:33 | |
| Πληροφοριακά αναφέρω ότι της puig(για τους κατέχοντες μη ABS) μπαίνει πανεύκολα,χωρίς καμία απολύτως μετατροπή, και δε βρίσκει πουθενά!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Λασπωτήρες Πεμ Οκτ 16 2008, 10:28 | |
| - dimsalo έγραψε:
- Να πω και γω την εμπειρια μου οτι ψαχνοντας να βαλω, της Puig δεν κανει για στρομ με ABS μιας και το φτερο σε μια μεγαλη λακουβα θα χτυπησει το κουτι του ABS που βρισκεται κατω απο την σελα.Αυτο που κανει σιγουρα ειναι το φτερο της MOTAX(γαλλικη) που το εχω βαλει εδω και 2 χρονια με το παραμικρο προβλημα και χωρις ιδιαιτερες μετατροπες.
Μπορεις να βαλεις καμμια φωτο του φτερου? Να μας δωσεις κανα link για να το δω. |
|
| |
chefbf vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 51 Τόπος : ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ - ΑΤΤΙΚΗΣ Registration date : 29/02/2008
| Θέμα: Απ: Λασπωτήρες Πεμ Οκτ 16 2008, 10:39 | |
| και εμένα θα με ενδιέφερε αυτό άμα μπαίνει χωρείς προβλήματα σε ΑΒS |
|
| |
| Θέμα: Απ: Λασπωτήρες Πεμ Οκτ 16 2008, 10:48 | |
| Βρηκα εγω το link.... βαλε φωτο δικη σου αν θες και ειδικα απο δεξια στο ψαλιδι. Πισω Φτερό ΜOTAX |
|
| |
Man With No Name Member
| Θέμα: Απ: Λασπωτήρες Πεμ Οκτ 16 2008, 17:49 | |
| http://www.motax.fr/sommaire_SUZUKI/650_V_STROM/650_V_STROM_garde-boue_arriere/650_v_strom_garde-boue_arriere.html |
|
| |
Man With No Name Member
| Θέμα: Απ: Λασπωτήρες Πεμ Οκτ 16 2008, 21:03 | |
| Λασπωτήρα συνέχεια.. Μετά τη πρόσφατη πατάτα με το Barracuda ήρθε η ώρα της λύτρωσης αφού αντικαταστάθηκε με του απίστευτου κάλλους Puig χωρίς το παραμικρό επιπλέον κόστος!! (για V-strom 1000 αυτή τη φορά καθώς και ένα μεγάλο μπράβο στο 2Τροχο Πάτρας) Ποιοτικά το puig δεν έχει καμία σχέση με το Barracuda. Κλάσης ανώτερο!!! Αύριο θα το δούμε και τοποθετημένο. (ελπίζω.. ) |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Λασπωτήρες Πεμ Οκτ 16 2008, 23:04 | |
| - Man With No Name έγραψε:
- Λασπωτήρα συνέχεια..
Μετά τη πρόσφατη πατάτα με το Barracuda ήρθε η ώρα της λύτρωσης αφού αντικαταστάθηκε με του απίστευτου κάλλους Puig χωρίς το παραμικρό επιπλέον κόστος!! (για V-strom 1000 αυτή τη φορά καθώς και ένα μεγάλο μπράβο στο 2Τροχο Πάτρας)
Ποιοτικά το puig δεν έχει καμία σχέση με το Barracuda. Κλάσης ανώτερο!!!
Αύριο θα το δούμε και τοποθετημένο. (ελπίζω.. )
Αναμένουμε foto και σχόλια...! |
|
| |
Man With No Name Member
| Θέμα: Απ: Λασπωτήρες Κυρ Οκτ 19 2008, 14:16 | |
| |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Λασπωτήρες Κυρ Οκτ 19 2008, 14:22 | |
| Μεγειέεες! Καλοφόρετο! Το δοκίμασες στα δύσκολα; Δεν πιστεύω να συντονίζει τιποτα, κανένα ηχητικό σπάσιμο; |
|
| |
Man With No Name Member
| Θέμα: Απ: Λασπωτήρες Κυρ Οκτ 19 2008, 14:30 | |
| - e-Andreas έγραψε:
- Μεγειέεες! Καλοφόρετο! Το δοκίμασες στα δύσκολα; Δεν πιστεύω να συντονίζει τιποτα, κανένα ηχητικό σπάσιμο;
Απολύτως τίποτα! Άψογο!! Το μόνο που με χάλασε ήταν οι βίδες με τις οποίες συνοδευόταν το φτερό, οι οποίες είναι τις πλάκας. Είναι allen και το κεφάλι (εσοχή του allen) ξεβουτρτίζει για πλάκα. Τις άλλαξα με άλλες καλής ποιότητας που έτυχε να έχω και όλα κομπλέ! Στο προτείνω e-Andreas. Δείχνει πολύ ωραία πάνω στο... 1000cc!!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Λασπωτήρες Κυρ Οκτ 19 2008, 15:10 | |
| Κουκλε με γεια! Ρωτησες μηπως αν μπαινει σε ABS μοντελα? |
|
| |
Man With No Name Member
| Θέμα: Απ: Λασπωτήρες Κυρ Οκτ 19 2008, 15:58 | |
| - Lordjohn έγραψε:
- Κουκλε με γεια!
Ρωτησες μηπως αν μπαινει σε ABS μοντελα? Έμπλεξα με τη δουλειά και το ξέχασα. Αύριο θα σου απαντήσω. |
|
| |
obelix Member
| Θέμα: Απ: Λασπωτήρες Δευ Οκτ 20 2008, 00:07 | |
| Άντρα χωρίς όνομα βλέπω το ξέχασες και εσυ το ταμπελάκι από μέσα.... Τη πάτησα και εγω... Μεγία, μεγία και μια συμβουλή, όταν το σκουπίζεις είτε με πετσί είτε με βαμβακερό πανί να είναι καθαρό γιατί αφήνει γρατζουνιές... Αν και βλέπω ότι δεν έχεις πρόβλημα με τα πλυσίματα!!!! |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Λασπωτήρες Δευ Οκτ 20 2008, 11:23 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Λασπωτήρες Δευ Οκτ 20 2008, 20:17 | |
| Παιδια, εχει βαλει κανεις λασπωτηρα της Puig σε ABS μοντελο? Ειχε κανενα προβλημα με το κουτι του ABS? Αν εχετε βαλτε και φωτο. Ευχαριστω. |
|
| |
mpetatzis gold member
| Θέμα: Απ: Λασπωτήρες Δευ Οκτ 20 2008, 21:20 | |
| ego ithela na rotiso pios tis fernei stin athina ,an kanoun se 650 kai poso.... |
|
| |
obelix Member
| Θέμα: Απ: Λασπωτήρες Δευ Οκτ 20 2008, 23:48 | |
| - mpetatzis έγραψε:
- ego ithela na rotiso pios tis fernei stin athina ,an kanoun se 650 kai poso....
Δε ξέρω αν είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος αλλά αν έχεις χωρίς abs, στο www.xikis.gr γύρω στα 170euro αν θυμάμαι καλά.(στη Μιχαλακοπούλου) |
|
| |
|