|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
bdout2R1
| Θέμα: Απ: Λασπωτήρες Παρ Απρ 11 2008, 04:06 | |
| Και εμένα ρε γμτ προχθές τρίτη μου ήρθε. Μήπως έχεις κρατήσει τη ζελατίνα που έγραφε τον κωδικό επάνω; |
|
| |
ganezos Member
| Θέμα: Απ: Λασπωτήρες Παρ Απρ 11 2008, 21:20 | |
| - bdout2R1 έγραψε:
- Και εμένα ρε γμτ προχθές τρίτη μου ήρθε. Μήπως έχεις κρατήσει τη ζελατίνα που έγραφε τον κωδικό επάνω;
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο 70190Β ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ |
|
| |
Random
| Θέμα: Απ: Λασπωτήρες Παρ Απρ 11 2008, 22:34 | |
| Καλησπερα, εγω παιδια εβαλα την PUIG απο το μπαξεβανη..ειναι και αυτο φτερολασπωτηρας-προστατευτικο αλυσιδας..το στρωμι μου ειναι το 650αρι χωρις abs ..μπηκε σχετικα ευκολα μιας και θελει καλη ρυθμιση για να το στηριξεις σωστα στο πισω ψαλιδι..πολυ ωραιο εμφανισιακα αλλα επειδη εγω προσφατα ξαναβαψα μονος μου τη μηχανη ειναι κατατι πιο ματι απο τη γυαλιστερη καλλονη μου...παντως απο εφαρμογη ειναι πολυ καλο και εμεινα πολυ ευχαριστημενος τιμη περιπυ 120ευρω...))) |
|
| |
kalamaria gold member
Ηλικία : 60 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ(ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ) Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: Λασπωτήρες Παρ Απρ 11 2008, 23:04 | |
| υπαρχει σκεψη για ομαδικη αγορα λασποτηρα προστατευτικο για καλυτερη τιμη? |
|
| |
cantona vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 52 Τόπος : Λουτσαίος Registration date : 10/03/2008
| Θέμα: Απ: Λασπωτήρες Παρ Απρ 11 2008, 23:21 | |
| - kalamaria έγραψε:
- υπαρχει σκεψη για ομαδικη αγορα λασποτηρα προστατευτικο για καλυτερη τιμη?
Αν δεν βιαζόμαστε,μέσα στο καλοκαίρι θα βγάλει ο Τζιβαράκης 3 σχέδια(πίσω φτερό) για τα στρώματα μας,από περιγραφή ακούστηκαν πολύ ενδιαφέρον,θα αναμένω αφού τώρα δεν είναι και τόσο αναγκαίοι.Και από τιμή,αναλογικά με την ποδιά που έβαλα προχτές θα είναι πιστεύω ανταγωνιστική,αφού θα είναι κι αυτοί δικής του κατασκευής. |
|
| |
salouthos Member
Ηλικία : 50 Τόπος : Κορυδαλλός, Πάρος, Κρέστενα Registration date : 17/01/2008
| Θέμα: Απ: Λασπωτήρες Σαβ Απρ 12 2008, 08:29 | |
| - cantona έγραψε:
- kalamaria έγραψε:
Αν δεν βιαζόμαστε,μέσα στο καλοκαίρι θα βγάλει ο Τζιβαράκης 3 σχέδια(πίσω φτερό) για τα στρώματα μας,από περιγραφή ακούστηκαν πολύ ενδιαφέρον,θα αναμένω αφού τώρα δεν είναι και τόσο αναγκαίοι.Και από τιμή,αναλογικά με την ποδιά που έβαλα προχτές θα είναι πιστεύω ανταγωνιστική,αφού θα είναι κι αυτοί δικής του κατασκευής. απο εναν στρομα στην Κρητη που τον συναντησα τυχαια στην αφυτο εμαθα οτι ο τζιβ τα παιρνει απο μια βιοτεχνια αξεσουαρ στον ασπροπυργο, του εκανα ερωτηση απο που πηρε την ποδια του που ηταν ιδια με αυτη του τζιβ και ετσι εφτασε η συζητηση εκει. Γνωριζει καποιος κατι περισοτερο; |
|
| |
obelix Member
| Θέμα: Απ: Λασπωτήρες Σαβ Απρ 12 2008, 08:47 | |
| Αργύρη καλημέρα. Μπορεί να είναι ψηλοάσχετο αλλά μήπως στη κουβέντα σου άκουσες αν η εν λόγω βιοτεχνία στον Ασπρόπυργο φτιάχνει και bodycit αυτοκινήτων;Γιατί κάτι εχω υπόψιν μου. |
|
| |
salouthos Member
| Θέμα: Απ: Λασπωτήρες Σαβ Απρ 12 2008, 09:07 | |
| Οχι Γιαννο δεν το γνωριζω! |
|
| |
alex-vstrom vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ ΑΤΤΙΚHΣ Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: Λασπωτήρες Σαβ Απρ 12 2008, 09:08 | |
| πως μπορουμε να το μαθουμε ομως |
|
| |
salouthos Member
| Θέμα: Απ: Λασπωτήρες Σαβ Απρ 12 2008, 09:10 | |
| Μηπως καποιος κατοχος ποδιας δει καποια φιρμα επανω της, καποιο στοιχειο τελος παντων , να το γκουγκλαρουμε μηπως βρεθει η ακρη; |
|
| |
salouthos Member
| Θέμα: Απ: Λασπωτήρες Σαβ Απρ 12 2008, 09:13 | |
| |
|
| |
Random
| Θέμα: Απ: Λασπωτήρες Σαβ Απρ 12 2008, 12:58 | |
| Παιδια ο τζιβαρακης μου ειπε οτι η τιμη του λασποφτερου που θα φτιαξει θα ειναι περιπου 170ευρω το καρμπον και 120-130 ευρω το πλαστικο απλο αβαφτο..νομιζω συμφερει να βαλεις το Puig η το pyramid που εχει και φινιρισμα καμμια σχεση με τα ελληνικα προιοντα του τζιβ..δικη μου αποψη βεβαια.. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Λασπωτήρες Σαβ Απρ 12 2008, 16:32 | |
| - salouthos έγραψε:
- cantona έγραψε:
- kalamaria έγραψε:
Αν δεν βιαζόμαστε,μέσα στο καλοκαίρι θα βγάλει ο Τζιβαράκης 3 σχέδια(πίσω φτερό) για τα στρώματα μας,από περιγραφή ακούστηκαν πολύ ενδιαφέρον,θα αναμένω αφού τώρα δεν είναι και τόσο αναγκαίοι.Και από τιμή,αναλογικά με την ποδιά που έβαλα προχτές θα είναι πιστεύω ανταγωνιστική,αφού θα είναι κι αυτοί δικής του κατασκευής. απο εναν στρομα στην Κρητη που τον συναντησα τυχαια στην αφυτο εμαθα οτι ο τζιβ τα παιρνει απο μια βιοτεχνια αξεσουαρ στον ασπροπυργο, του εκανα ερωτηση απο που πηρε την ποδια του που ηταν ιδια με αυτη του τζιβ και ετσι εφτασε η συζητηση εκει. Γνωριζει καποιος κατι περισοτερο; Έστω ότι τα παίρνει από εκεί, το θέμα είναι ποιος του τα παραγγέλνει για να τις φτιάξει,γιατί για να τις δίνει απλά σε ιδιώτες δε νομίζω να παίζει. θέλω να πω,πως αυτός που έχει ζητήσει να του φτιάξουν κάτι συγκεκριμένο,θα έχει έρθει και σε κάποια συμφωνία για να διασφαλιστεί,αλλιώς ο όποιος βιοτέχνης θα μπορούσε από μόνος του να γεμίσει την αγορά,σε ποιο ανταγωνιστικές τιμές. |
|
| |
bdout2R1
| Θέμα: Απ: Λασπωτήρες Σαβ Απρ 12 2008, 16:50 | |
| Λοιπόν παιδιά, έχω νέα από χθές αλλά λόγω έλλειψης χρόνου δεν είχα την ευκαιρία να postάρω νωρίτερα...
Με πήραν τηλέφωνο χθες το πρωί από το motoraid, και με ενημέρωσαν ότι δεν γνώριζαν την ύπαρξη δύο διαφορετικών φτερών από την pyramid, ανάλογα με το μοντέλο της μηχανής. Έχουν παραγγείλει, μου είπαν, τη νέα παρτίδα, και όταν έρθει μέσα στη βδομάδα θα μου το αντικαταστήσουν. Τους είχα στείλει mail για το αν έχουν οδηγίες για την τοποθέτηση του φτερού, αλλά δεν είχα αναφέρει για πιθανή αντικατάσταση. Περίμενα πρώτα mail από την pyramid και θα τους το ζητούσα μετά. Από μόνοι τους με πήραν τηλέφωνο και με ενημέρωσαν για τα παραπάνω. Ομολογώ πως δεν την περίμενα αυτή τους την κίνηση και με εξέπληξε ευχάριστα.
Περιμένω συνεπώς την παραλαβή του φτερού για 2007+ μοντέλο, και ελπίζω ότι δε θα έχω κανένα πρόβλημα... |
|
| |
salouthos Member
| Θέμα: Απ: Λασπωτήρες Σαβ Απρ 12 2008, 17:45 | |
| - cantona έγραψε:
- salouthos έγραψε:
- cantona έγραψε:
- kalamaria έγραψε:
Αν δεν βιαζόμαστε,μέσα στο καλοκαίρι θα βγάλει ο Τζιβαράκης 3 σχέδια(πίσω φτερό) για τα στρώματα μας,από περιγραφή ακούστηκαν πολύ ενδιαφέρον,θα αναμένω αφού τώρα δεν είναι και τόσο αναγκαίοι.Και από τιμή,αναλογικά με την ποδιά που έβαλα προχτές θα είναι πιστεύω ανταγωνιστική,αφού θα είναι κι αυτοί δικής του κατασκευής. απο εναν στρομα στην Κρητη που τον συναντησα τυχαια στην αφυτο εμαθα οτι ο τζιβ τα παιρνει απο μια βιοτεχνια αξεσουαρ στον ασπροπυργο, του εκανα ερωτηση απο που πηρε την ποδια του που ηταν ιδια με αυτη του τζιβ και ετσι εφτασε η συζητηση εκει. Γνωριζει καποιος κατι περισοτερο; Έστω ότι τα παίρνει από εκεί, το θέμα είναι ποιος του τα παραγγέλνει για να τις φτιάξει,γιατί για να τις δίνει απλά σε ιδιώτες δε νομίζω να παίζει. θέλω να πω,πως αυτός που έχει ζητήσει να του φτιάξουν κάτι συγκεκριμένο,θα έχει έρθει και σε κάποια συμφωνία για να διασφαλιστεί,αλλιώς ο όποιος βιοτέχνης θα μπορούσε από μόνος του να γεμίσει την αγορά,σε ποιο ανταγωνιστικές τιμές. Αντωνη ο τυπος στην κρητη μου ειχε πει οτι τους γνωριζει, και οτι δινουν και αλλου σε ολη την Αθηνα και στην επαρχια! δεν τους εχει ζητισει κανεις να του φτιαξουν τετοιες ποδιες, ειναι βιοτεχνια - εταιρια που παραγουν αξεσουαρ , το ονομα τους απ'οσα θυμαμαι ειχε 3-4 γραμματα, αυτος ειχε βαλει και ζελατινα απο κει! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Λασπωτήρες Σαβ Απρ 12 2008, 20:31 | |
| Οκ Αργύρη πάσο,μάλλον ο Τζιβα μου έλεγε σωτιές.Τεσπά,θα κοιτάξω στην ποδιά μήπως κι έχει κάτι σε φίρμα,αν και δε νομίζω να έχει τίποτα. |
|
| |
ganezos Member
| Θέμα: Απ: Λασπωτήρες Τρι Απρ 15 2008, 15:38 | |
| - bdout2R1 έγραψε:
- Λοιπόν παιδιά, έχω νέα από χθές αλλά λόγω έλλειψης χρόνου δεν είχα την ευκαιρία να postάρω νωρίτερα...
Με πήραν τηλέφωνο χθες το πρωί από το motoraid, και με ενημέρωσαν ότι δεν γνώριζαν την ύπαρξη δύο διαφορετικών φτερών από την pyramid, ανάλογα με το μοντέλο της μηχανής. Έχουν παραγγείλει, μου είπαν, τη νέα παρτίδα, και όταν έρθει μέσα στη βδομάδα θα μου το αντικαταστήσουν. Τους είχα στείλει mail για το αν έχουν οδηγίες για την τοποθέτηση του φτερού, αλλά δεν είχα αναφέρει για πιθανή αντικατάσταση. Περίμενα πρώτα mail από την pyramid και θα τους το ζητούσα μετά. Από μόνοι τους με πήραν τηλέφωνο και με ενημέρωσαν για τα παραπάνω. Ομολογώ πως δεν την περίμενα αυτή τους την κίνηση και με εξέπληξε ευχάριστα.
Περιμένω συνεπώς την παραλαβή του φτερού για 2007+ μοντέλο, και ελπίζω ότι δε θα έχω κανένα πρόβλημα... ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΦΤΕΡΟ ΣΤΟ ΑΛΛΑΞΑΝ . ΞΑΝΑ ΜΙΛΗΣΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ |
|
| |
bdout2R1
| Θέμα: Απ: Λασπωτήρες Τετ Απρ 16 2008, 16:36 | |
| Περιμένω να με ειδοποιήσουν όταν παράλαβουν τα νέα κομμάτια. Τους έστειλα και mail και περιμένω απάντηση... Θα postάρω όταν έχω νέα... |
|
| |
ganezos Member
| Θέμα: Απ: Λασπωτήρες Τετ Απρ 30 2008, 22:38 | |
| - bdout2R1 έγραψε:
- Περιμένω να με ειδοποιήσουν όταν παράλαβουν τα νέα κομμάτια. Τους έστειλα και mail και περιμένω απάντηση...
Θα postάρω όταν έχω νέα...
καλησπερα και χρονια πολλα , εχει νεα γεια το φτερο . |
|
| |
obelix Member
| Θέμα: Απ: Λασπωτήρες Παρ Μάης 02 2008, 07:04 | |
| Καλημέρα παίδες... Πάντως πηγα και πήρα της puig το πίσω λασπωτήρα και είναι αρκετά καλός. Είναι βαμένος (φαντάζομε θα μπορείς να το βάψεις και ότι χρώμα θες εφόσον είδη υπαρχη η προεργασία) μαύρο γυαλιστερό όπως είναι και το μπόστίνο μας φτερό, η τοποθέτηση γίνετε πάρα πολύ εύκολα και δείχνει καλή ποιότητα... Το μέλλον θα δείξει. Όσω αναφορά τη ζελατίνα από φιλο που έβαλε της suzuki-mra μου φάνηκε και μένα ότι είναι πιο λεπτη στο πάχος απ'ότι η αυθεντική της mra(έχει πάρει τη λευκή όχι τη φιμέ). Αυτα κύριοι και καλημέρα σας. |
|
| |
ganezos Member
| Θέμα: Απ: Λασπωτήρες Παρ Μάης 02 2008, 16:01 | |
| [quote="bdout2R1"]Περιμένω να με ειδοποιήσουν όταν παράλαβουν τα νέα κομμάτια. Τους έστειλα και mail και περιμένω απάντηση...
Θα postάρω όταν έχω νέα...
9-9:[
Ελα τι εγινε δεν ειχε τιποτα νεοτερο. Γιατι εμενα μου στειλανε μια βαση για το πλαι δεξια και εκτος το χρωμα δεν φαινεται να αλλαζει κατι σημαντικα περιμανω νεα σου. |
|
| |
bdout2R1
| Θέμα: Απ: Λασπωτήρες Κυρ Μάης 04 2008, 00:15 | |
| |
|
| |
obelix Member
| Θέμα: Απ: Λασπωτήρες Κυρ Μάης 04 2008, 00:22 | |
| Δημήτρη εχω αυτό το κόλλημα με τις φωτογραφίες γιατί μπαίνω στο ίντερνετ από κινητό και όχι από "κομπιούτερα". Θα προσπαθήσω χωρίς να υπόσχομε κάτι... Για προσπάθησε στην ιστιοσελίδα του μήπως έχει καμία φωτο. |
|
| |
bdout2R1
| Θέμα: Απ: Λασπωτήρες Κυρ Μάης 04 2008, 00:30 | |
| Είναι αυτό; |
|
| |
obelix Member
| Θέμα: Απ: Λασπωτήρες Κυρ Μάης 04 2008, 00:46 | |
| - bdout2R1 έγραψε:
- Είναι αυτό;
Μπράβο Δημήτρη αυτό είναι! Δεν είναι παρά πολύ ωραίο;(αν δε παινέψουμε το σπίτι μας...) |
|
| |
|