|
|
| |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
GS_
Registration date : 12/04/2008
| Θέμα: Απ: Λασπωτήρες Κυρ Νοε 02 2008, 11:36 | |
| |
| | | Lordjohn vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 47 Τόπος : N. Smirni-Athens Registration date : 15/02/2008
| Θέμα: Απ: Λασπωτήρες Δευ Νοε 03 2008, 00:10 | |
| Ευχαριστω πολυ. Πολυ κατατοπιστικες φωτογραφιες. |
| | | bdout2R1
| Θέμα: Απ: Λασπωτήρες Τετ Νοε 05 2008, 19:34 | |
| Να πω και εγώ τον πόνο μου.
Έκατσα πάλι σήμερα να τοποθετήσω το πίσω λασπωτήρα, ύστερα από το post του GS_ και τηλεφωνήματος με το Motoraid, αλλά και πάλι κάπου βρίσκει. Δεν ξέρω τι να κάνω. Έκοψα τον οδηγό, τον βίδωσα μαζί με το πλαστικό των καλωδίων των φρένων, έκανα ότι μου είπαν στο τηλέφωνο και είδα στις παραπάνω φωτογραφίες, αλλά και πάλι σε κάποιες λακούβες χτυπάει και ακούγεται "κλακ-κλακ". Και ήμουν και μόνος μου, χωρίς δεύτερο άτομο πίσω. Και την ανάρτηση την έχω στη θέση 3. Έχω απογοητευτει. Δε νομίζω ότι κάνω κάτι λάθος στην τοποθέτηση. Έχω προσπαθήσει τόσες φορές, και όλο ακούγεται το κλακ-κλακ. Και από την αλυσίδα δε νομίζω ότι είναι, γιατί αν ήταν θα το έκανε πιο συχνά και σε ομαλό δρόμο. Επίτηδες πήγα σε σκ@τόδρομο για να δω αν ακούγεται αυτός ο ήχος. |
| | | obelix Member
| Θέμα: Απ: Λασπωτήρες Τετ Νοε 05 2008, 20:25 | |
| - bdout2R1 έγραψε:
- Να πω και εγώ τον πόνο μου.
Έκατσα πάλι σήμερα να τοποθετήσω το πίσω λασπωτήρα, ύστερα από το post του GS_ και τηλεφωνήματος με το Motoraid, αλλά και πάλι κάπου βρίσκει. Δεν ξέρω τι να κάνω. Έκοψα τον οδηγό, τον βίδωσα μαζί με το πλαστικό των καλωδίων των φρένων, έκανα ότι μου είπαν στο τηλέφωνο και είδα στις παραπάνω φωτογραφίες, αλλά και πάλι σε κάποιες λακούβες χτυπάει και ακούγεται "κλακ-κλακ". Και ήμουν και μόνος μου, χωρίς δεύτερο άτομο πίσω. Και την ανάρτηση την έχω στη θέση 3. Έχω απογοητευτει. Δε νομίζω ότι κάνω κάτι λάθος στην τοποθέτηση. Έχω προσπαθήσει τόσες φορές, και όλο ακούγεται το κλακ-κλακ. Και από την αλυσίδα δε νομίζω ότι είναι, γιατί αν ήταν θα το έκανε πιο συχνά και σε ομαλό δρόμο. Επίτηδες πήγα σε σκ@τόδρομο για να δω αν ακούγεται αυτός ο ήχος. Σύντροφε sοry για το spam(έτσι δε το λέτε , αν είσαι από Αθήνα δε καβαλάς το στρώμα να πεταχτείς μέχρι τη Πάτρα; μιάμιση ωρίτσα θα κανείς χαλαρά και θα λυθεί η στεναχώρια σου. Τα παιδιά εκεί αν καταλάβω από τα post που δημιούργησαν πρέπει να είναι εντάξει και φαντάζομε θα σε τακτοποιήσουν! |
| | | Man With No Name Member
Ηλικία : 52 Τόπος : Minara City Registration date : 17/01/2008
| Θέμα: Απ: Λασπωτήρες Τετ Νοε 05 2008, 22:18 | |
| |
| | | ganezos Member
| Θέμα: Απ: Λασπωτήρες Πεμ Νοε 06 2008, 20:08 | |
| - bdout2R1 έγραψε:
- Να πω και εγώ τον πόνο μου.
Έκατσα πάλι σήμερα να τοποθετήσω το πίσω λασπωτήρα, ύστερα από το post του GS_ και τηλεφωνήματος με το Motoraid, αλλά και πάλι κάπου βρίσκει. Δεν ξέρω τι να κάνω. Έκοψα τον οδηγό, τον βίδωσα μαζί με το πλαστικό των καλωδίων των φρένων, έκανα ότι μου είπαν στο τηλέφωνο και είδα στις παραπάνω φωτογραφίες, αλλά και πάλι σε κάποιες λακούβες χτυπάει και ακούγεται "κλακ-κλακ". Και ήμουν και μόνος μου, χωρίς δεύτερο άτομο πίσω. Και την ανάρτηση την έχω στη θέση 3. Έχω απογοητευτει. Δε νομίζω ότι κάνω κάτι λάθος στην τοποθέτηση. Έχω προσπαθήσει τόσες φορές, και όλο ακούγεται το κλακ-κλακ. Και από την αλυσίδα δε νομίζω ότι είναι, γιατί αν ήταν θα το έκανε πιο συχνά και σε ομαλό δρόμο. Επίτηδες πήγα σε σκ@τόδρομο για να δω αν ακούγεται αυτός ο ήχος. Το φτερο που εχεις βρισκει στην αλυσιδα και για να το δεις σιγουρα βαλε ταινια στο εμπρος μερος που παιρναει η αλυσιδα και οταν κανει το κλακ κλακ η ταινια θα εχει φαγωθει αλλιως κανε μια βολτα στην ΧΙΟ να στο φτιαξω . Εχω το ιδιο και μολις μεγαλωσα το κενο αυτο ολα καλα. |
| | | tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
| Θέμα: Απ: Λασπωτήρες Παρ Μαρ 06 2009, 10:39 | |
| |
| | | bakagr
| Θέμα: Απ: Λασπωτήρες Τρι Ιουλ 19 2011, 12:51 | |
| Γεια σας παιδιά, όπως λέει και ο φίλος ο Ganezos το φτερό βρίσκει στην αλυσίδα που8ενα αλλού απλά κάντε το και θα το καταλάβετε αμέσως μεγαλώστε το κενό ανάμεσα στην αλυσίδα και το φτερό και όλα καλά ,βέβαια και η αλυσίδα να είναι τεντωμένη σωστά έτσι? ΑΠΛΑ ΚΑΝΤΕΤΟ!!! Είχα το ίδιο πρόβλημα 2 μήνες μετά που το πείρα και τελικά βρήκα την λύση. Αν θέλετε κάτι να ρωτήσετε στείλετε Pm. Καλούς δρόμους να έχετε. |
| | | |
Σελίδα 6 από 6 | Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5, 6 | |
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |
|