| γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
GiannisPatra
| Θέμα: Απ: γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ Πεμ Αυγ 20 2009, 18:53 | |
| |
|
| |
domiemic65
| Θέμα: Απ: γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ Τετ Σεπ 16 2009, 20:15 | |
| Παίδες σε σχέση με την τοποθέτησή-σφήξιμο.
Βλέπω οτι ενω η έξωτερικές βίδες σφήγγουν και τα δυο κομμάτια έρχονται και ενώνουν απόλυτα... στο μέσα μέρος υπάρχει ένα απειροελάχιστο κενό... απειροελάχιστο το εννοώ! Οπως μου έχει πει και ο Σπυρος εσφυξα πρώτα απο μέσα και μετά απ' εξω. Οπως και να έχει θα περάσω αυριο απο τον μαστορα που είναι φιλος να κάνει ένα τσεκάρισμα αλλα΄για πείτε μου την άποψή σας...
Πάντως το γιοφυρι νομίζω οτι είναι εκ των ουκ ανευ... που να πάω και καμια μεγάλη βολτα!!! |
|
| |
nikolasr200 vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Αθήνα Registration date : 10/10/2010
| Θέμα: Απ: γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ Σαβ Μάης 19 2012, 21:21 | |
| έλα να πέφτει το κράξιμο... λοιπόν, μου ζήτησε αδερφός μου να κάνω μια βόλτα το δικό του dl650 γιατί είχε την εντύπωση ότι κάτι δεν πήγαινε καλά από θέμα απόδοσης.. την πήρα και εγώ..έκανα μερικές βόλτες, και μονοκάβαλος και δικάβαλος..και δεν κατέληξα σε κάποιο αρνητικό συμπέρασμα, μου φάνηκε εξίσου καλή και με προοπτικές ενδεχομένως να "ανοίξει" λίγο ακόμα μιας και έχει 3.500χλμ περίπου.. τι σχέση έχουν αυτά με τη γέφυρα..? καμία.. το θέμα λοιπόν είναι, ότι την επόμενη μέρα, θυμήθηκα ότι του αδερφού μου το dl δεν έχει γέφυρα πιρουνιού..ενώ το δικό μου έχει..και το θέμα είναι ότι κανονικά δεν θα έπρεπε να το "θυμηθώ" αλλά να έχω διαπιστώσει τη "διαφορετική" συμπεριφορά στην βόλτα κατά την οδήγηση..που κάτι τέτοιο δεν συνέβη.. και μου έκανε εντύπωση, ότι πολλά παιδιά αναφέρουν ότι με το που βγάλουν τη γέφυρα βλέπουν μεγάλη διαφορά προς το χειρότερο, εγώ καβαλώντας μία μηχανή χωρίς, δεν διαπίστωσα κάτι που να με προβληματίσει.. αυτά.. ενδεχομένως να είμαι μεγαλύτερο κουλάδι απ'όσο νομίζω.. δεν ξέρω.. κάθε κράξιμο καλοδεχούμενο .. |
|
| |
......... vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Registration date : 31/03/2010
| Θέμα: Απ: γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ Σαβ Μάης 19 2012, 21:25 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ Σαβ Μάης 19 2012, 21:28 | |
| |
|
| |
loverdos11 moderator
Ηλικία : 40 Τόπος : ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ Registration date : 11/03/2012
| Θέμα: Απ: γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ Σαβ Μάης 19 2012, 21:31 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ Σαβ Μάης 19 2012, 21:33 | |
| πετάει ο γάιδαρος? πετάαααει .. |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ Σαβ Μάης 19 2012, 22:58 | |
| Παρατήρησες τουλάχιστον την θερμοκρασία κατεβασμένη στη μηχανή του φίλου σου; |
|
| |
Bretsos gold member
Τόπος : Φυλακισμένος στην Αθήνα... Registration date : 06/03/2009
| Θέμα: Απ: γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ Σαβ Μάης 19 2012, 23:25 | |
| όπα!! κατι μου θυμιζει ολο αυτο.... |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ Κυρ Μάης 20 2012, 00:20 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ Κυρ Μάης 20 2012, 02:46 | |
| |
|
| |
nikos147 vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 06/08/2010
| Θέμα: Απ: γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ Κυρ Μάης 20 2012, 11:53 | |
| - nikolasr200 έγραψε:
την πήρα και εγώ..έκανα μερικές βόλτες, και μονοκάβαλος και δικάβαλος..και δεν κατέληξα σε κάποιο αρνητικό συμπέρασμα, μου φάνηκε εξίσου καλή και με προοπτικές ενδεχομένως να "ανοίξει" λίγο ακόμα μιας και έχει 3.500χλμ περίπου..
και μου έκανε εντύπωση, ότι πολλά παιδιά αναφέρουν ότι με το που βγάλουν τη γέφυρα βλέπουν μεγάλη διαφορά προς το χειρότερο, εγώ καβαλώντας μία μηχανή χωρίς, δεν διαπίστωσα κάτι που να με προβληματίσει.. Μήπως το οτι έχει μολις 3500km το κάνει αρκετά σφιχτό ακόμη σε αναρτησεις κτλ?? Εμενα όταν έβγαλα για 4 μερες την γεφυρα (και όντας μεγάλο κουλάδι, το αναγνωρίζω...) στην δικιά μου αμέσως κατάλαβα οτι κάτι ειναι διαφορετικό... Ισως εαν την βγαλεις στην δικιά σου θα το καταλάβεις αμεσως Νίκο! |
|
| |
| Θέμα: Απ: γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ Κυρ Μάης 20 2012, 13:32 | |
| - nikos147 έγραψε:
- nikolasr200 έγραψε:
την πήρα και εγώ..έκανα μερικές βόλτες, και μονοκάβαλος και δικάβαλος..και δεν κατέληξα σε κάποιο αρνητικό συμπέρασμα, μου φάνηκε εξίσου καλή και με προοπτικές ενδεχομένως να "ανοίξει" λίγο ακόμα μιας και έχει 3.500χλμ περίπου..
και μου έκανε εντύπωση, ότι πολλά παιδιά αναφέρουν ότι με το που βγάλουν τη γέφυρα βλέπουν μεγάλη διαφορά προς το χειρότερο, εγώ καβαλώντας μία μηχανή χωρίς, δεν διαπίστωσα κάτι που να με προβληματίσει.. Μήπως το οτι έχει μολις 3500km το κάνει αρκετά σφιχτό ακόμη σε αναρτησεις κτλ?? Εμενα όταν έβγαλα για 4 μερες την γεφυρα (και όντας μεγάλο κουλάδι, το αναγνωρίζω...) στην δικιά μου αμέσως κατάλαβα οτι κάτι ειναι διαφορετικό...
Ισως εαν την βγαλεις στην δικιά σου θα το καταλάβεις αμεσως Νίκο! Ελα μωρε τωρα καθεσαι και εξηγεις στον Νικολα σοβαρα τις κουλαδοφιλοσοφικες του αναζητησεις.. αφου φαινεται ξεκαθαρα οτι θελει δουλεμα ....ψοφαει για κατι τετοια! |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ Κυρ Μάης 20 2012, 20:06 | |
| Ρε μην ψαρώνετε... ο Νικόλας πήρε το στρώμα μόνο και μόνο για να πουλήσει ενδείκτες!!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ Δευ Μάης 21 2012, 00:17 | |
| - terino έγραψε:
- Ρε μην ψαρώνετε... ο Νικόλας πήρε το στρώμα μόνο και μόνο για να πουλήσει ενδείκτες!!!
μαλάκα έλιωσα..έγραψες!!!! αν και δεν το συνηθίσω το θέμα με τα + στην περίπτωσή σου +650..!!! @nikos147 αν υποθέσουμε ότι δεν φταίει το ότι είμαι κουλάδι, θα ήταν η επόμενη πιο πιθανή εξήγηση που θα μπορούσα να δώσω αυτή που λες.. |
|
| |
SOTHRHS vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 01/06/2008
| Θέμα: Απ: γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ Τρι Ιουν 05 2012, 22:39 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ Παρ Σεπ 14 2012, 00:45 | |
| - nikolasr200 έγραψε:
- έλα να πέφτει το κράξιμο...
λοιπόν, μου ζήτησε αδερφός μου να κάνω μια βόλτα το δικό του dl650 γιατί είχε την εντύπωση ότι κάτι δεν πήγαινε καλά από θέμα απόδοσης.. την πήρα και εγώ..έκανα μερικές βόλτες, και μονοκάβαλος και δικάβαλος..και δεν κατέληξα σε κάποιο αρνητικό συμπέρασμα, μου φάνηκε εξίσου καλή και με προοπτικές ενδεχομένως να "ανοίξει" λίγο ακόμα μιας και έχει 3.500χλμ περίπου..
τι σχέση έχουν αυτά με τη γέφυρα..? καμία..
το θέμα λοιπόν είναι, ότι την επόμενη μέρα, θυμήθηκα ότι του αδερφού μου το dl δεν έχει γέφυρα πιρουνιού..ενώ το δικό μου έχει..και το θέμα είναι ότι κανονικά δεν θα έπρεπε να το "θυμηθώ" αλλά να έχω διαπιστώσει τη "διαφορετική" συμπεριφορά στην βόλτα κατά την οδήγηση..που κάτι τέτοιο δεν συνέβη..
και μου έκανε εντύπωση, ότι πολλά παιδιά αναφέρουν ότι με το που βγάλουν τη γέφυρα βλέπουν μεγάλη διαφορά προς το χειρότερο, εγώ καβαλώντας μία μηχανή χωρίς, δεν διαπίστωσα κάτι που να με προβληματίσει..
αυτά.. ενδεχομένως να είμαι μεγαλύτερο κουλάδι απ'όσο νομίζω.. δεν ξέρω..
κάθε κράξιμο καλοδεχούμενο .. έλα φτιάξτε καινούρια σειρά για κράξιμο.. οδήγησα και άλλο v-strom χωρίς γέφυρα, και διαφορά πάλι δεν κατάλαβα.. πάλι μοντέλο Lo.. και σήμερα είχα το μυαλό μου συγκεκριμένα στη γέφυρα, αλλά κάποια τέτοια μαγική διαφορά πάλι δεν είδα..!! αντί για κουλομαρία να το κάνω κουλονικόλας? |
|
| |
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
| Θέμα: Απ: γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ Παρ Σεπ 14 2012, 10:11 | |
| κοίτα είναι σαν να πηγαίνεις με τον τούμπανο για καφέ. Καθιστοί στο τραπεζάκι δεν θα καταλάβεις καμιά διαφορά...αν γίνει κάνας τσαμπουκάς όμως....θα πεις, καλά που είχαμε τον τούμπανο. |
|
| |
vstromrider Member
Ηλικία : 39 Τόπος : brahames!!!! Registration date : 14/07/2010
| Θέμα: Απ: γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ Παρ Σεπ 14 2012, 11:12 | |
| |
|
| |
paitos gold member
| Θέμα: Απ: γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ Παρ Σεπ 14 2012, 11:42 | |
| Μηπως η γεφυρα σου δεν ειναι σωστα τοποθετημενη ή να εχουν χαλαρωσει οι βιδες? Τσεκαρε το... |
|
| |
n.l Member
Ηλικία : 45 Τόπος : Θεσσαλονίκη-Ηγουμενίτσα Registration date : 18/04/2012
| Θέμα: Απ: γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ Παρ Σεπ 14 2012, 13:10 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ Παρ Σεπ 14 2012, 14:41 | |
| |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ Κυρ Σεπ 16 2012, 17:58 | |
| |
|
| |
msp vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : Athens, Ellas - Shantou, China Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ Κυρ Σεπ 16 2012, 18:34 | |
| |
|
| |
memas3467
Τόπος : sofia BG Registration date : 07/03/2013
| Θέμα: Απ: γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ Παρ Μαρ 08 2013, 12:06 | |
| καλημερα! γνωριζει κανεις που μπορω να αγορασω μια τετοια γεφυρα στην αθηνα?? |
|
| |
| γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ | |
|