| γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Vamael vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 52 Τόπος : Νέα Σμύρνη-Καρυά Registration date : 27/09/2010
| Θέμα: Απ: γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ Παρ Μαρ 08 2013, 12:10 | |
| |
|
| |
Hellas4x4
Ηλικία : 40 Τόπος : Παλλήνη, Αττικής Registration date : 09/01/2019
| Θέμα: Απ: γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ Τετ Οκτ 23 2019, 17:55 | |
| Συνεχίζω αυτό το θέμα για να μην ανοίγω άλλο... Αν και πολύ μέτριος χρήστης του μοτό μου, σκέφτομαι κι εγώ να βάλω γέφυρα... Εδώ είδα τεράστια διαφορά στην επισκευή των αμορτισέρ μπροστά, πιθανολογώ ότι θα δω και τώρα... Κάποιο αρνητικό μέχρι στιγμής δεν είδα... Υπάρχει περίπτωση να μου κάνει ζημιά;;; Κάποια πρόταση για μάρκα;;; Ευχαριστώ!!! |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ Τετ Οκτ 23 2019, 18:15 | |
| Γίνεται πιό στιβαρό - απόλυτο το μποροστινό, χάνει την ελαστικότητά του. Αν οδηγείς κυρίως άσφαλτο και 'πλακώνεσαι' κιόλας, νομίζω θα σου φανεί χρήσιμo το γεφυρόνι. |
|
| |
Hellas4x4
Ηλικία : 40 Τόπος : Παλλήνη, Αττικής Registration date : 09/01/2019
| Θέμα: Απ: γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ Πεμ Οκτ 24 2019, 17:29 | |
| 95% άσφαλτο θα έλεγα, αλλά δεν το "πλακώνω"... Απλά δεν ξέρω αν έχει να κάνει και με τις επιδεξιότητες του χειριστή... Όπως ανέφερα θεωρώ ότι είμαι πολύ μέσος χρήστης... |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ Παρ Οκτ 25 2019, 11:41 | |
| 'Επένδυσε' αλλού τότε. Κατά την άποψή μου πάντα. Πάντως, λίγο πολύ, όλοι 'μέσοι' χρήστες είμαστε. Απλά ορισμένοι από εμάς έχουμε περισσότερη εμπειρία και ίσως είμαστε και περισσότερο ριψοκίνδυνοι Θεωρώ λοιπόν πως είναι προτιμότερο ένα ενδοτικότερο - ελαστικότερο μπροστινό, να συγχωρεί 'απροσεξίες', να είναι γενικά πιό 'άνετο'. Εδώ που τα λέμε, για τη συγκεκριμένη μηχανή, μάλλον είναι υπερβολικές οι γέφυρες κλπ... Επένδυσε σε ταξίδια! |
|
| |
andreasp vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ Παρ Οκτ 25 2019, 12:05 | |
| - massai έγραψε:
- 'Επένδυσε' αλλού τότε.
Κατά την άποψή μου πάντα. Πάντως, λίγο πολύ, όλοι 'μέσοι' χρήστες είμαστε. Απλά ορισμένοι από εμάς έχουμε περισσότερη εμπειρία και ίσως είμαστε και περισσότερο ριψοκίνδυνοι Θεωρώ λοιπόν πως είναι προτιμότερο ένα ενδοτικότερο - ελαστικότερο μπροστινό, να συγχωρεί 'απροσεξίες', να είναι γενικά πιό 'άνετο'. Εδώ που τα λέμε, για τη συγκεκριμένη μηχανή, μάλλον είναι υπερβολικές οι γέφυρες κλπ...
Επένδυσε σε ταξίδια!
Μου εχει μπει ιδέα απο καιρό να την βγάλω την γέφυρα να δώ αν αλλάξει κάτι. |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ Παρ Οκτ 25 2019, 14:40 | |
| Όταν την έβαλες δεν είδες τις διαφορές που περιγράφω; Ή την πήρες δεύτερο χέρι και τη φόραγε ήδη; |
|
| |
andreasp vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ Παρ Οκτ 25 2019, 14:56 | |
| Εγω την εβαλα. Αλλα που να θυμαμαι; Ενα group buy που ειχαμε κανει |
|
| |
georgaras gold member
| Θέμα: Απ: γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ Παρ Οκτ 25 2019, 21:20 | |
| Μετα από τοοοοσα χρόνια ας απαντήσω για το θέμα "Γέφυρα" (αν και έχει απαντηθεί πάρα πολλές φορές) ... την φοράω από τους πρώτους εδώ και πολλά χρόνια (k8 μοντέλο) είχα βάλει ένα αντίγραφο της superbrace αρκετά οικονομικό αλλά άριστης ποιότητας σε ένα κατάστημα στους Αγ. Ανάργυρους... και ΝΑΙ όχι μόνο κάνει δουλειά αλλά χωρίς αυτή νιώθω ότι πάει σαν βάρκα. Δοκίμασε τη βάλε τη και οδήγησε κάνα μήνα την μηχανή και μετά βγαλτη για να δεις την διαφορά. Για εμένα σε συνδυασμό με ένα καλό ελαστικό είναι από τα πιο χρήσιμα αξεσουάρ που έχω βάλει. Η γνώμη μου... βρες μια σε καλή τιμή προχώρα... |
|
| |
| γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ | |
|