| γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
John The Son vstromhellasforum Enthusiast
Τόπος : Ξανθη Registration date : 27/04/2009
| Θέμα: Απ: γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ Πεμ Μάης 28 2009, 01:40 | |
| πολυ καλα σχολια ακουμε.. αντε να δουμε..!! ανυπομονω να βαλω το γιοφυρι να δω την διαφορα.. και στην συνεχεια WP μπροστα.. |
|
| |
GiannisPatra
| Θέμα: Απ: γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ Παρ Μάης 29 2009, 22:06 | |
| Ερώτηση προς γεφυράτους: (Είμαι ένας από αυτούς στην αναμονή με το 3ο Power Buy) Είχε κανένας από εσάς πρόβλημα με τρέμουλο του τιμονιού στα 60-70 κμ? (Το έχω διαβάσει σε αρκετούς εδώ και δυστυχώς το έχω και εγω....) Αν ναι, βοήθησε καθόλου η γέφυρα σε αυτό? Αντε να δούμε.... απο εβδομάδα περιμένουμε |
|
| |
corleone Member
Ηλικία : 45 Τόπος : 'Ανω Βριλήσσια Registration date : 02/05/2008
| Θέμα: Απ: γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ Δευ Ιουν 01 2009, 00:56 | |
| Μετά απο περίπου μια εβδομάδα συμβίωσης με την γέφυρα εχω να πώ τα εξής... Ισχύουν ολα οσα εχω πει και λένε οι υπολοιποι + οτι σήμερα έβαλα το στρώμα μου σε χώμα (λασπες,νεροαυλακια κλπ) και εκεί ιδια διαφόρα...Ειδικά στα νεροαυλάκια πήγαινα το τιμόνι εκει που ήθελα.. Εθνικη με 190 χλμ πήγαινε σχετικά τρένο. Το μόνο που με προβληματίζει είναι οτι προ γέφυρας κατάσταση η μηχανή καταλάβαινες πότε θα φύγει...Τώρα με την γέφυρα έχει χάσει την "ελαστικότητα" της και ίσως μπερδέυεται λίγο η κατάσταση αν κάποιος οδηγέι στα όρια γιατί εχω την εντύπωση πως αν φύγει δεν θα σε προειδοποιήσει οπως πριν... Ηθικο δίδαγμα... Η γέφυρα χαρίζει σταθερότητα σ αλλά δεν πρέπει να υπερτιμίσουμε τις δυνατότητες της μηχανής... |
|
| |
Rory moderator
| |
| |
ioarma gold member
| Θέμα: Απ: γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ Τρι Ιουν 02 2009, 09:38 | |
| - corleone έγραψε:
- Μετά απο περίπου μια εβδομάδα συμβίωσης με την γέφυρα εχω να πώ τα εξής...
Ισχύουν ολα οσα εχω πει και λένε οι υπολοιποι + οτι σήμερα έβαλα το στρώμα μου σε χώμα (λασπες,νεροαυλακια κλπ) και εκεί ιδια διαφόρα...Ειδικά στα νεροαυλάκια πήγαινα το τιμόνι εκει που ήθελα.. Εθνικη με 190 χλμ πήγαινε σχετικά τρένο. Το μόνο που με προβληματίζει είναι οτι προ γέφυρας κατάσταση η μηχανή καταλάβαινες πότε θα φύγει...Τώρα με την γέφυρα έχει χάσει την "ελαστικότητα" της και ίσως μπερδέυεται λίγο η κατάσταση αν κάποιος οδηγέι στα όρια γιατί εχω την εντύπωση πως αν φύγει δεν θα σε προειδοποιήσει οπως πριν... Ηθικο δίδαγμα... Η γέφυρα χαρίζει σταθερότητα σ αλλά δεν πρέπει να υπερτιμίσουμε τις δυνατότητες της μηχανής... Το γιοφύρι προσανατολίζει το VSTROM προς στον ασφαλτινο χαρακτήρα του!!! στο χώμα είδα ότι δεν την ήθελα για λόγους πληροφόρησης αλλά θα συμφωνήσω μαζί σου στο ότι ...Ειδικά στα νεροαυλάκια πήγαινα το τιμόνι εκεί που ήθελα.. και φυσικά σε όλα τα αλλά!!!!!! |
|
| |
isarhs
Ηλικία : 45 Τόπος : Βριλήσσια Registration date : 16/03/2009
| Θέμα: Απ: γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ Πεμ Ιουν 18 2009, 17:47 | |
| meto abs exei katalabei kapios diafora h mono ego nomizo pleon pos dn mpainei??? sthn empros roda...... |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ Πεμ Ιουν 18 2009, 17:55 | |
| - isarhs έγραψε:
- meto abs exei katalabei kapios diafora h mono ego nomizo pleon pos dn mpainei??? sthn empros roda......
Μπαίνει (στο 'τσαρούχωμα'). Δυσκολότερα όμως..κι εγώ το παρατήρησα |
|
| |
hargoul vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ Πεμ Ιουν 18 2009, 17:56 | |
| - isarhs έγραψε:
- meto abs exei katalabei kapios diafora h mono ego nomizo pleon pos dn mpainei??? sthn empros roda......
Μάλλον μόνο εσύ νομίζεις...εμένα μου λειτουργει κανονικοτατα και συχνοτατα λιγο πιο δυσκολα ομως απο πριν |
|
| |
isarhs
Ηλικία : 45 Τόπος : Βριλήσσια Registration date : 16/03/2009
| Θέμα: Απ: γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ Σαβ Ιουν 20 2009, 16:57 | |
| Μάλλον μόνο εσύ νομίζεις...εμένα μου λειτουργει κανονικοτατα και συχνοτατα λιγο πιο δυσκολα ομως απο πριν[/quote]
ayto enoo kai ego pos mpainei poly pio dyskola pleon to empros einai poly pio stibaro akoma kai sta 160 deixnei poly pio demeno exo entiposiastei..... |
|
| |
Lordjohn vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 47 Τόπος : N. Smirni-Athens Registration date : 15/02/2008
| Θέμα: Απ: γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ Κυρ Ιουν 21 2009, 10:10 | |
| Μετα απο 1 βδομαδα που εχω τη γεφυρα, λεω να γραψω και εγω τις εντυπωσεις μου. Κατ αρχας μεσα στην πολη, δυσκολα θα δειτε τις αρετες της και το τι δουλεια κανει. Το λεω γιατι και εγω ολες αυτες τις μερες ειχα δει καποια πραγματα μεσα στην Αθηνα, αλλα μολις βγηκα στην Εθνικη, ΕΚΕΙ ΕΔΕΙΞΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ... Λοιπον, η γεφυρα ισχυροποιει τα καλαμια και χαριζει μεγαλη σταθεροτητα. Σε μικρες ταχυτητες απλα θα διαπιστωσεις ενα πιο στιβαρο τιμονι και λιγο πιο βαρυ απο πριν. Αυτο ομως ειναι κατι που συνηθιζεται σχεδον αμεσα απο την 1η μερα. Οταν ανοιξεις τη μηχανη θα δεις οτι η γεφυρα απορροφαει σχεδον ΟΛΕΣ τις μικροανωμαλιες του δρομου, ενω βελτιωνει πολυ την αποδοση των καλαμιων σε βαθιες λακουβες, σαμαρακια κλπ. Δεν χοροπηδας οπως πριν και δεν ακουγεται και καθολου το γκουπ..... Οταν ανοιξα απο 130-190 μου εκανε εντυπωση οτι εξαφανιστηκε εντελως το λιγοστο κουνημα που ερχοταν στα χερια! Δεν υπαρχει ποια καμμια ταλαντωση, κανενας συντονισμος τιμονιου και οδηγεις λες και εχεις μικρη ταχυτητα. ΠΑΕΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΡΕΝΟ και εδω νομιζω ειναι η αξια της. Εκει φαινεται η δουλεια που κανει. Τωρα σε στροφες, δεν ειδα διαφορα. Οπως εμπαινα, ετσι μπαινω. Απλα επειδη απορροφαει καλυτερα το εμπρος συστημα τις μικροανωμαλιες, μου δινει μεγαλυτερη σιγουρια και λιγο καλυτερη αισθηση. Εδω θελει λιγη προσοχη να μην υπερεκτιμισουμε τις δικιες μας δυνατοτητες και το πλαγιασμα που μπορει να παρει η μηχανη τη δεδομενη στιγμη. Δεν ειναι ολες οι στροφες για "ξυσιμο" που λεμε. Χανεις λιγες πληροφοριες στις μεσαιες ταχυτητες λογω του οτι το τιμονι γινεται πιο απολυτο.
Η Γεφυρα θελει ταξιδι και μεγαλες ταχυτητες. Μπορω να πω εντυπωσιαστηκα απο την αποδοση και τη βελτιωση του μπροστινου απο αυτη. Ειναι μια πολυ καλη κινηση αγορας και αξιζει τα λεφτα της. Ειμαι ευχαριστημενος. |
|
| |
Stiv
Registration date : 07/07/2009
| Θέμα: Απ: γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ Τρι Ιουλ 07 2009, 14:57 | |
| Απο που την αγορασατε την γεφυρα;
Ρωταω γιατι λεω να βαλω και εγω μια πανω στο μηχανακι αφου διαβαζω οτι μπροστινο του χωλαινει και θελει λιγο ψαξιμο. Αυτη η λυση μοιαζει φτηνη (χωρις να εχω ιδεα ποσο κανει, απλα απο τα συμφραζομενα) και καλη.
Αν υπαρχει καποιο μαγαζι που την εχει...
Ευχαριστω. |
|
| |
domiemic65
| Θέμα: Απ: γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ Τρι Ιουλ 07 2009, 15:11 | |
| Παίδες αν μπορεί κάποιος ας ξαναβάλει το link του κατασκευαστή της γέφυρας!!! Τρέχει κανένα Power Buy τώρα;;
τέλικά σε τι τιμούλα βγαίνει με το PB;;;;
Ευχαριστώ!! |
|
| |
gefil
| Θέμα: Απ: γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ Πεμ Ιουλ 09 2009, 12:48 | |
| Θέλω κι εγώ... Έχει κανείς Link??? |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ Πεμ Ιουλ 09 2009, 12:55 | |
| Πηγαίντε ρεμάλια εκεί που λέει Group Buy και θα βρείτε ότι ζητάτε.. _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
domiemic65
| Θέμα: Απ: γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ Πεμ Ιουλ 09 2009, 14:32 | |
| To link....
http://www.superbrace.com/proddetail.asp?prod=3303 |
|
| |
gefil
| Θέμα: Απ: γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ Πεμ Ιουλ 09 2009, 14:55 | |
| |
|
| |
gefil
| Θέμα: Απ: γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ Τρι Αυγ 11 2009, 17:01 | |
| Λοιπόν παίδες... Επειδή έχω ήδη δηλώσει συμμετοχή στο 4ο PB για το γιοφύρι αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος για το ποιά είναι τα μειονεκτήματα (σίγουρα θα υπήρχαν κάποια), είπα να το συζητήσω με τον μάστορα... Του μάστορα του έχω εμπιστοσύνη, αφενός λόγω μεγάλης εμπειρίας και αφετέρου λόγω προσωπικής σχέσης και φιλίας... Ο μάστορας τελικά αποδείχθει ότι το ξέρει το superbrace αλλά όχι από V-strom... Το ξέρει από έναν που το είχε φορέσει σε V-Max (!!!??) και έναν άλλον σε ένα XR650... Ο μάστορας λοιπόν είπε ότι τα πλεονεκτήματα που λέει ότι προσφέρει το superbrace ισχύουν αλλά υπάρχει ένα ισχυρό μειονέκτημα... Τα πηρούνια μπροστά, μπορεί να τα πάρεις στους ώμους (κοινώς να στραβώσουν) με χτυπήματα που κάτω από άλλες συνθήκες δεν θα είχαν πάθει τίποτα. Ισχυριστηκε ότι ο λόγος που η μαμα Suzuki το έχει αφήσει χωρίς κάποια γέφυρα, δεν είναι γιατί δεν το ξέρουν ότι θα πηγαίνει καλύτερα αλλά γιατί αυτή η ανεξάρτητη κίνηση που έχουν τα πηρούνια χωρίς γέφυρα, αποσβένει τις όποιες δυνάμεις θα μπορούσαν να προκαλέσουν εύκολα αλοιώσεις... (Φυσικά εκείνος χρησιμοποίησε πολλούς τεχνικούς όρους σε αυτό που προσπαθώ να πω αλλά δεν είμαι μηχανικός για να τα μεταφέρω αυτολεξί... Κάτι μου έλεγε για ακαμψίες, ταλαντώσεις και προσφύσεις...)
Έχει κανείς άποψη για τα παραπάνω? Έχω αρχίσει και αμφιταλαντεύομαι λόγω εμπιστοσύνης στον μάστορα αλλά συνεχίζει με τρώει η περιέργεια να δω πως πάει το γιοφύρι στο δρόμο... |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ Τρι Αυγ 11 2009, 17:46 | |
| Λογικά ακούγονται αυτά που σε είπε ο μάστορης. Πάντα όμως λαμβάνουμε υπόψη μας το τι χρήση κάνουμε στη μηχανή. Αν την έχεις για συχνή & σκληρή off road χρήση μάλλον έχεις λάθος μηχανή. Αν την έχεις 80% με 90% road και 10%-20% off road χρήση με απλές διελεύσεις και όχι πήδουλους, τότε λογικά δεν έχεις πρόβλημα. Άποψή μου. Δες τα καλάμια από ένα πριόνι (ΚΤΜ ας πούμε) και θα καταλάβεις τι εννοώ. |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ Τρι Αυγ 11 2009, 17:51 | |
| Υ.Γ. συμπληρώνοντας αυτά που λέω πιό πάνω (έχει ξαναειπωθεί κιόλας από το φίλο μου τον Corleone) η προσθήκη γέφυρας κάνει ακόμα πιό ασφάλτινο το χαρακτήρα του μωρού. Στο χώμα που τα πράγματα είναι πιό οριακά, έχεις θέμα. Όχι μόνο από τη γέφυρα. Από το σύνολο. Στην άσφαλτο λοιπόν το μόνο που ίσως μπορεί να σε κάνει να έχεις πρόβλημα με το μπροστινό σου, είναι κάποια από τις γνωστές λακκούβες που κυκλοφορούν ελεύθερες, τύπου αντιαρματικής νάρκης. Κερδίζει πάντα η λακκούβα. Στάνταρ. |
|
| |
bluemax
| Θέμα: Απ: γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ Τετ Αυγ 12 2009, 19:00 | |
| νομιζω οτι οποια απορια εχεις θα στην εξηγησει ενα σχεδιο που υπαρχει στο sait της superbrace. συμφωνω οτι η χρηση ειναι κυριως για ασφαλτο, αλλα σιγουρα κακο δεν θα κανει. (την φοραω κι εγω). το αν τη φοραει το vmax και το xr ειναι γιατι και τα δυο ειχαν μεγαλες διαδρομες και το vmax ηταν ΒΑΡΥ!! αν εισαι ασφαλτο μην το σκεπτεσαι |
|
| |
gefil
| Θέμα: Απ: γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ Πεμ Αυγ 13 2009, 11:53 | |
| Ποιά άσφαλτο ρε παιδιά?? Στην Αθήνα είμαστε... Έχει δει κανείς πουθενά άσφαλτο??? Η διαδρομή από το σπίτι στη δουλειά είναι κάθε μέρα και μία καινούργια περιπέτεια... χαχαχαχαχαχαχα
ΑΝΤΕ!!! ΜΕ ΠΕΙΣΑΤΕ... ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΤΟ ΓΙΟΦΥΡΙ!!!!!!!!!!!
Έντωμεταξύ.... Έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου και ένα κιτάκι "βελτίωσης" στα καπάκια (μέχρι μέσα Νοέμβρη με κόβω).... Yoshi + φιλτρο kv + power commander + τρομπα 17αρα nissin + σωληνακια υψηλης πιεσης... ( Ότι δούλευες στα ξένα, στο μωρό και στην ταβέρνα... χαχαχα)
ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ!!! |
|
| |
Grasshopper Member
| Θέμα: Απ: γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ Παρ Αυγ 14 2009, 15:37 | |
| Επανέρχομαι μετά από 1500 "γεφυρωμένα" km να σας πώ ότι οι αλενόβιδες είχαν πάρει 1/2 βόλτα λάσκα, ιδιαίτερα οι εσωτερικές. Στο αρχικό πέρασμα τελικά loctite δεν έβαλα από φόβο μην "μπουκώσω" τα αλουμινοσπειρώματα (καμμιά φορά είναι επίμονο και δεν φεύγει).
Άρα όποιος δεν έβαλε loctite καλό είναι όπως προτείνει και ο "φύλαρχος" κάθε 1000 km να τα παίρνουμε τα μπόσικα.
Το εντυπωσιακό είναι (σημ. υποκειμενική προσωπική άποψη) ότι το κατάλαβα το χαλάρωμα! Πώς? άρχισαν πάλι οι μικροασάφειες στα "νεροφαγώματα" των Αθηναικών δρόμων και εμφανίστηκε πάλι το ξερό γκντουπ στις λακκούβες. Με το που έσφιξα και ξαναβγήκα πάει όπου θέλω εγώ όχι όπου θέλει αυτή.
Αυτά |
|
| |
spyrosk58 vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 66 Τόπος : Αθήνα - Νότια Registration date : 17/04/2009
| Θέμα: Απ: γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ Παρ Αυγ 14 2009, 16:16 | |
| - gefil έγραψε:
ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ!!! Δεν σε βλέπω και τόσο ανυπόμονο, γιατί εδώ μεν γράφτηκες http://vstromhellas.forumgreek.com/forum-f29/topic-t4211-90.htm αλλά εκεί έμεινες. Σιγή ιχθύος !!!! Άντε να προχωράει το πράμα |
|
| |
gefil
| Θέμα: Απ: γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ Δευ Αυγ 17 2009, 13:14 | |
| - spyrosk58 έγραψε:
- gefil έγραψε:
ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ!!! Δεν σε βλέπω και τόσο ανυπόμονο, γιατί εδώ μεν γράφτηκες http://vstromhellas.forumgreek.com/forum-f29/topic-t4211-90.htm αλλά εκεί έμεινες. Σιγή ιχθύος !!!! Άντε να προχωράει το πράμα Καλά ντε... Μη βαράς... Εσύ δεν είπες ότι θα λείπεις?? Θα το κανονίσω σήμερα-αύριο... |
|
| |
bluemax
| Θέμα: Απ: γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ Πεμ Αυγ 20 2009, 17:31 | |
| προχθες φορεσα σε συνδυασμο με την γεφυρα και τις βαλβιδες της racetech. το πιρουνι ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ!!! ξαφνικα απο εκει που το πισω αμορτισερ φαινοταν πολυ καλυτερο απο μπροστα, τωρα θελει επειγοντως αλλαγη γιατι φαινεται ολη του η ασαφεια!! Οι βαλβιδες εδωσαν πολυ προοδευτικη λειτουργια και σε συνδυασμο με τη γεφυρα εγινε απιθανο. |
|
| |
| γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ | |
|