| γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
| Θέμα: Απ: γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ Κυρ Μάης 24 2009, 18:25 | |
| - massai έγραψε:
- BOTTOM LINE : SuperBrace - A MUST HAVE FOR OUR V's
έτσι ακριβώς το έθεσα χθες σε φίλο που ρώτησε τι λέει η γέφυρα |
|
| |
kalamaria gold member
Ηλικία : 60 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ(ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ) Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ Κυρ Μάης 24 2009, 18:36 | |
| Δυστυχώς από το πάρτι του μπροστινού έλειπε η OHLINS....! Του χρόνου σκέφτομαι να την καλέσω κι αυτή BOTTOM LINE : SuperBrace - A MUST HAVE FOR OUR V's[/quote] Suzuki DL 1000 V-Strom (2002-2006) απο 530 ? 340 ? |
|
| |
Rory moderator
| Θέμα: Απ: γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ Κυρ Μάης 24 2009, 18:39 | |
| - kalamaria έγραψε:
- Δυστυχώς από το πάρτι του μπροστινού έλειπε η OHLINS....!
Του χρόνου σκέφτομαι να την καλέσω κι αυτή
BOTTOM LINE : SuperBrace - A MUST HAVE FOR OUR V's Suzuki DL 1000 V-Strom (2002-2006) απο 530 ? 340 ?[/quote] Αναβεις φωτιες τωρα μπαμπη _________________ |
|
| |
kalamaria gold member
| Θέμα: Απ: γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ Κυρ Μάης 24 2009, 18:42 | |
| τι να πω τα εχω παιξει ....μια φορα καλο ξεμπερδεμα δεν θα εχουμε |
|
| |
V-tom650
| Θέμα: Απ: γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ Κυρ Μάης 24 2009, 19:02 | |
| - Rory έγραψε:
- kalamaria έγραψε:
- Δυστυχώς από το πάρτι του μπροστινού έλειπε η OHLINS....!
Του χρόνου σκέφτομαι να την καλέσω κι αυτή
BOTTOM LINE : SuperBrace - A MUST HAVE FOR OUR V's Suzuki DL 1000 V-Strom (2002-2006) απο 530 ? 340 ? Έχουμε για και 650???? (Πες ΝΑΙ!) Και αν μπορείς να είναι και φθηνότερη... |
|
| |
kalamaria gold member
| Θέμα: Απ: γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ Κυρ Μάης 24 2009, 21:38 | |
| Δες http://www.motodynamics-accessories.gr/index.php?page=shop.browse&category_id=5&option=com_virtuemart&Itemid=17 |
|
| |
JEFFakhs vstromhellasforum Enthusiast
Τόπος : Volos-->Piraeus-->Heraklion-->? Registration date : 28/09/2008
| Θέμα: Απ: γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ Δευ Μάης 25 2009, 01:44 | |
| |
|
| |
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
| Θέμα: Απ: γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ Δευ Μάης 25 2009, 09:23 | |
| - kalamaria έγραψε:
- Δες
http://www.motodynamics-accessories.gr/index.php?page=shop.browse&category_id=5&option=com_virtuemart&Itemid=17 Δεν ισχύουν δυστυχώς αυτές οι τιμές Μπάμπη! |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ Δευ Μάης 25 2009, 09:58 | |
| Δεν ισχύουν..Το είχα δεί πριν κανα μήνα αυτό,ρωτήσαμε και φάγαμε ΦΟΛΑ Υπάρχουν νομίζω πολύ πολύ λίγα κομμάτια για 1000αρια ΜΟΝΟ Εμείς πάμε για 650-750? μπρος πίσω !! _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
Rory moderator
| |
| |
ioarma gold member
| Θέμα: Απ: γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ Δευ Μάης 25 2009, 10:37 | |
| Προσοχή στην σύσφιξη!!!! Κατάφερα και βρήκα ένα δυναμοκλειδο από 20Nm και πάνω!!!
Η δύναμη σύσφιξης που απαιτεί η γέφυρα Εινα 10foot-pound =13.55Newton-meter
H δύναμη αυτή των 13,55Nm ασκείται από Ένα 8χρονο άνετα!!!! |
|
| |
Rory moderator
| Θέμα: Απ: γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ Δευ Μάης 25 2009, 11:25 | |
| Κωστα οι βιδες δεν γραφουν επανω ποση δυναμη σε νιουτον ειναι ????? δηλαδη με το χερι αν την σφιξεις ανθρωπινα που λενε χωρις να παρεις πασα δεν κανεις δουλεια ??? _________________ |
|
| |
ioarma gold member
| Θέμα: Απ: γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ Δευ Μάης 25 2009, 12:17 | |
| - Rory έγραψε:
- Κωστα οι βιδες δεν γραφουν επανω ποση δυναμη σε νιουτον ειναι ?????
δηλαδη με το χερι αν την σφιξεις ανθρωπινα που λενε χωρις να παρεις πασα δεν κανεις δουλεια ??? έτσι φίλε rory!!! η ποιότητα της βίδας που αναγράφεται δείχνει την αντιστοιχία προδιαγραφής σύσφιξης της!!! πχ κατήγορου υλικού 10,9 από πίνακες με το αντίστοιχο σπείρωμα βρίσκουμε το ελάχιστο όριο ελαστικότητας της 15,5n-m στην συγκεκριμένη περίπτωση όπως ωραία το έθεσες ένα «ανθρώπινο» σφίξιμο!!!! |
|
| |
Grasshopper Member
| Θέμα: Απ: γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ Δευ Μάης 25 2009, 12:48 | |
| Taz ευχαριστούμε και από δώ
Δοκιμάζοντάς την στην εκδρομή διαπίστωσα πιό αρμονική βύθιση του μπροστινού, πολύ λιγότερο ψάρωμα στις κλειστές φουρκέτες, αλλά έχασα τη πληροφορία του δρόμου
Το κακό είναι ότι πληγώνουν τη μπότα αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα δικά μας.
Εγώ τις έσφιξα 30 περίπου μοίρες ακόμα μετά το πρώτο σφίξιμο. Ο Αμερικάνος πάντως με δυσκόλεψε να τη ξεβιδώσω άρα το είχε σφίξει παραπάνω. Τις ροπές τις βάζουνε για το φόβο των ιουδαίων σε περίπτωση χρήσης αερόκλειδου η καστάνιας. Στη περίπτωση του απλού alen αν δεν είσαι schwarzenegger ξερεις τι κάνεις.
Τι λέτε για loctite? (το πρότεινε ο NSV ranger). Έτσι αποφεύγουμε το πολύ σφίξιμο αλλά δεν ξέρω τι γίνεται με τα σπειρώματα και το loctite αν θές να τη βγάλεις |
|
| |
tsumerman
Ηλικία : 46 Τόπος : Μονεμβασια Registration date : 10/09/2008
| Θέμα: Απ: γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ Δευ Μάης 25 2009, 13:19 | |
| - Grasshopper έγραψε:
- Taz ευχαριστούμε και από δώ
Δοκιμάζοντάς την στην εκδρομή διαπίστωσα πιό αρμονική βύθιση του μπροστινού, πολύ λιγότερο ψάρωμα στις κλειστές φουρκέτες, αλλά έχασα τη πληροφορία του δρόμου
Το κακό είναι ότι πληγώνουν τη μπότα αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα δικά μας.
Εγώ τις έσφιξα 30 περίπου μοίρες ακόμα μετά το πρώτο σφίξιμο. Ο Αμερικάνος πάντως με δυσκόλεψε να τη ξεβιδώσω άρα το είχε σφίξει παραπάνω. Τις ροπές τις βάζουνε για το φόβο των ιουδαίων σε περίπτωση χρήσης αερόκλειδου η καστάνιας. Στη περίπτωση του απλού alen αν δεν είσαι schwarzenegger ξερεις τι κάνεις.
Τι λέτε για loctite? (το πρότεινε ο NSV ranger). Έτσι αποφεύγουμε το πολύ σφίξιμο αλλά δεν ξέρω τι γίνεται με τα σπειρώματα και το loctite αν θές να τη βγάλεις εγω εβαλα loctite για τον φοβο των ιουδαιων,δεν υπαρχει προβλημα οταν θελεις να τις ξεβιδωσεις!τσεκαρισμενο σε πολλες εφαρμογες |
|
| |
ioarma gold member
| Θέμα: Απ: γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ Δευ Μάης 25 2009, 13:23 | |
| - tsumerman έγραψε:
- Grasshopper έγραψε:
- Taz ευχαριστούμε και από δώ
Τι λέτε για loctite? (το πρότεινε ο NSV ranger). Έτσι αποφεύγουμε το πολύ σφίξιμο αλλά δεν ξέρω τι γίνεται με τα σπειρώματα και το loctite αν θές να τη βγάλεις εγω εβαλα loctite για τον φοβο των ιουδαιων,δεν υπαρχει προβλημα οταν θελεις να τις ξεβιδωσεις!τσεκαρισμενο σε πολλες εφαρμογες οντως δεν υπαρχει προβλημα απλως χρειαζονται ενα καθαρισμα πριν τις ξαναβιδωσεις!!! προσωπικα ειμαι υπερ του περιοδικου σφιξιματος η ελεγχου σε τακτα χρονικα διαστηματα!!!!! |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ Δευ Μάης 25 2009, 13:25 | |
| - ioarma έγραψε:
- ...........προσωπικα ειμαι υπερ του περιοδικου σφιξιματος η ελεγχου
σε τακτα χρονικα διαστηματα!!!!! +650 |
|
| |
ioarma gold member
| Θέμα: Απ: γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ Δευ Μάης 25 2009, 15:47 | |
| - Grasshopper έγραψε:
Το κακό είναι ότι πληγώνουν τη μπότα ..................... Nα πληγώνουν την μπότα πως? ένα σημείο στήριξης παραπάνω είναι η γέφυρα!!!! το οποίο δεν αφήνει την μπότα να έχει διακύμανσης(να ανοίγει η να κλεινη προς τα έξω)κατά την λειτουργία της. Η πατούρα που διαθέτει δεν τις αφήνει κανένα τζόγο για να πληγωθεί!!!! Μήπως εννοείς κάτι άλλο?? |
|
| |
Grasshopper Member
| Θέμα: Απ: γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ Δευ Μάης 25 2009, 16:18 | |
| άμα ξαναβγάλεις τη γέφυρα θα καταλάβεις τι εννοώ. Απο τη μέσα μεριά της μπότας (και περιέργως όχι άπό τη έξω). Αυτό βέβαια συμβαίνει με κάθε σφιγκτήρα. (βλέπε after market σφιγκτηράκια στο τιμόνι).
Τέλος πάντων φταίει ότι εγώ είμαι λίγο ιδιότροπος
Υ.Γ Το θέμα με το loctite το θέτω λόγω αλουμινίου |
|
| |
corleone Member
Ηλικία : 45 Τόπος : 'Ανω Βριλήσσια Registration date : 02/05/2008
| Θέμα: Απ: γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ Τρι Μάης 26 2009, 22:01 | |
| Έκατσα χτες και έβαλα την γέφυρα με την σειρά μου... Απο την πρώτη στιγμή ένιωσα το τιμόνι πιο στιβαρό αλλα δεν είχα όρεξη να κάνω δοκιμές.. Οπότε σήμερα το πρωί πέρνω την μηχανή,βγένω Βείκου και αρχίζω να την πιέζω λίγο.Αποτέλεσμα ΤΕΛΕΙΟ! αλλά εκει που έμεινα ΜΑΛΑΚΑΣ είναι όταν βγήκα Αττική Οδό που ειχε και αεράκι. Μπαίνω στην είσοδο της Πεντέλης και έχω πλακώθει στις 160άρες με την μήχανη να είναι απόλυτα σταθέρη και να μην τρεμοπαίζει όπως παλία.Με 160 χλιομετρα μπορείς άνετα να οδηγεις με το ένα χέρι και με το άλλο να στρίβεις τσιγάρο...! Βγένω στην μεταμόρφωση προς πειραία και πέρνω την αριστερή στροφή με τις μπάντες..Δεν τρεμόπαιξε ούτε ενα χιλιοστό το τιμόνι...ΤΕΛΟΣ! Ειλικρινά εχω εντυπωσιαστεί με την γεφύρα..Λες και είναι άλλη μηχανή.Πολύ καλυτερα στις στροφές,καλύτερα φρένα,δεν παίζει το τιμόνι,ψιλολακουβίτσες δεν τις αισθάνεσαι...απλα το ΤΕΛΕΙΟ αξεσούαρ...!
Θα συμφωνήσω με τον Massai...Το WP έλειπε απο το σκηνικό.Σύντομα θα το καλέσω στο πάρτυ μας.! |
|
| |
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
| Θέμα: Απ: γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ Τρι Μάης 26 2009, 23:34 | |
| - corleone έγραψε:
- Μπαίνω στην είσοδο της Πεντέλης και έχω πλακώθει στις 160άρες με την μήχανη να είναι απόλυτα σταθέρη και να μην τρεμοπαίζει όπως παλία.Με 160 χλιομετρα μπορείς άνετα να οδηγεις με το ένα χέρι και με το άλλο να στρίβεις τσιγάρο...!
ξεφορτώνεσαι τον συνεπιβάτη... είναι περίοδος κρίσης δον, δεν μπορείς να έχεις 2 μπράβους να κάνουν τη δουλειά του ενός...... θα πέσει έξω η φαμίλια.... |
|
| |
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ Τετ Μάης 27 2009, 00:51 | |
| - corleone έγραψε:
- Θα συμφωνήσω με τον Massai...Το WP έλειπε απο το σκηνικό.Σύντομα θα το καλέσω στο πάρτυ μας.!
πολυ θα ηθελα να σας ελεγα την αποψη μου για τη συμπεριφορα WP + γεφυρας αλλα την πατησαμε και περιμενουμε... εξηγω οτι απο τη πρωτη μερα που την εβαλα δεν εβλεπα καμια διαφορα προς το καλυτερο, αντιθετα εβλεπα προς στο χειροτερο. ο λογος (τελικα) ειναι οτι χανω λαδια απο την εμπρος αριστερη μπουκαλα και το τιμονι ειναι αλλου ντα αλλου.περιμενουμε ποτε η τοπικη αντιπροσωπεια μας κανει τη τιμη και φερει τα ανταλακτικα για να διαπιστωσουμε τα θετικα του συνδιασμου WP + γεφυρας. εν αναμονη |
|
| |
corleone Member
Ηλικία : 45 Τόπος : 'Ανω Βριλήσσια Registration date : 02/05/2008
| Θέμα: Απ: γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ Τετ Μάης 27 2009, 08:48 | |
| Λαδια σου έχασε εξαιτίας της γέφυρας? |
|
| |
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ Τετ Μάης 27 2009, 08:53 | |
| - corleone έγραψε:
- Λαδια σου έχασε εξαιτίας της γέφυρας?
οχι,οχι... ειναι δυο ασχετα γεγονοτα η τοποθετηση & το χασημο λαδιων. απλα εξαιτιας αυτου του γεγονοτος δε μπορεσα να δω αποτελεσμα του συνδιασμου γεφυρας+WP. |
|
| |
Dimmy
Ηλικία : 46 Τόπος : Μελβούρνη, Αυστραλία Registration date : 23/01/2009
| Θέμα: Απ: γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ Πεμ Μάης 28 2009, 01:11 | |
| Αγαπητοι συμπασχοντες (V-Stromαδες που ξαχνετε και θελετε κατι παραπανω απο το μωρο σας) κι εγω εκανα τις απαραιτητες, κατα εμε, βελτιωσεις στο μωρο μου, τοποθετωντας Ohlins εμπρος - πισω και γεφυρα superbrace. Τα αποτελεσματα ειναι παρα πολυ καλα!! Η γεφυρα μπηκε σε δευτερη φαση, μολις προχθες. Μετα απο λιγα χλμ (~50), δηλωνω κατα-ενθουσιασμενος!! Ειναι ολα τα λεφτα. Δεν ενιωσα να υστερει η συμπεριφορα της σε καμια περιπτωση και ειδα μονο βελτιωση!! Φαινεται να ειναι τοσο απαραιτητη που θα θεωρουσα πολυ λογικο οτι η Suzuki απλα ξεχασε να τη βαλει απο την αρχη. Ακομη και στη δικια μου, εχωντας αλλαξει αναρτηση σε κατι πολυ καλυτερο απο τη μαμα, η γεφυρα εχει πολλα ακομα να δωσει. Πλεον η μηχανη δεν ψαρευει και δεν παιρνει πρωτοβουλιες, οπως συνηθιζε. Την προτεινω ακραδαντα!! Καλα χλμ σε ολους |
|
| |
| γέφυρα πιρουνιού,το μαγικό αξεσουάρ | |
|