| Επι τέλους εγκατέστησα Series regulator/rectifier | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
zorro Member
| Θέμα: Απ: Επι τέλους εγκατέστησα Series regulator/rectifier Κυρ Οκτ 11 2015, 13:39 | |
| Πρεπει να δουμε δουλεια του πατρινου...χειρων εμεις εδω Αθήνα που τον εχουν βαλει τα παιδια βαφτικε με σπρευ θερμοκρασιων και ακομα δεν εχει δειξει σημαδια φθοράς το χρωμα... αρα με τα λεγομενα σπυ καποια στιγμη θα μας καουν ακόμα και αν τον αλλαξουμε... εμενα ειναι Κ8 με 42.000 κμ και αλλαγη λαδιων αυστηρα στα 45000 κμ λες να εχουν φθορα; εγω βρηκαν εναν που κανει άριστη περιεληξη στα 120 ευρω τα πηνια... |
|
| |
kojo Member
Τόπος : Αθήνα - Γέρακας . Registration date : 06/05/2013
| Θέμα: Απ: Επι τέλους εγκατέστησα Series regulator/rectifier Κυρ Οκτ 11 2015, 13:56 | |
| - BLaCkXs.... έγραψε:
O sxelectronics ειναι Αθήνα χωρις φυσες,87 ευρώ κόψε ραψε Αρα πρέπει να βρούμε ένα παλιό και να κόψουμε - κολλήσουμε τις φίσες αν δεν θέλουμε να πειράξουμε την καλωδίωση , σωστά ? |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Επι τέλους εγκατέστησα Series regulator/rectifier Κυρ Οκτ 11 2015, 14:13 | |
| - kojo έγραψε:
- BLaCkXs.... έγραψε:
O sxelectronics ειναι Αθήνα χωρις φυσες,87 ευρώ κόψε ραψε Αρα πρέπει να βρούμε ένα παλιό και να κόψουμε - κολλήσουμε τις φίσες αν δεν θέλουμε να πειράξουμε την καλωδίωση , σωστά ? Πολύ σωστά,αλλιώς κόβεις αυτόν που έχεις ήδη φορεμένο απ ότι μ χει πει ο loverdos |
|
| |
Χείρων Member
| Θέμα: Απ: Επι τέλους εγκατέστησα Series regulator/rectifier Κυρ Οκτ 11 2015, 14:19 | |
| Και μία φωτογραφία του: Σε μέγεθος είναι σχεδόν ίδιος με τον "μαμά". Έχει όμως έξοδο με φίσες που δυσκολεύουν το βόλεμά του. Τελικά έκατσε αριστερά από τη θέση του παλιού με μία μόνο βίδα. Δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί σφηνώνει και στο σασί. "Τσιμέντο"! Με τα φώτα σβηστά δεν ζεσταίνεται. Με τα φώτα αναμμένα το καλοκαίρι και στην πολύ κίνηση ανεβάζει αρκετή θερμοκρασία. Στον ανοιχτό δρόμο είναι απλά ζεστός. Από πίσω υπάρχει αρκετός χώρος για να προσθέσω μία επιπλέον ψύκτρα. Και γίνεται εύκολα γιατί η πλάτη του ανορθωτή είναι επίπεδο αλουμίνιο. Όμως είναι δίπλα στον κινητήρα. Θα αποβάλει θερμότητα ή θα τραβάει και του κινητήρα; Μα είναι μέρος αυτό που βρήκαν να βάλουν τον ανορθωτή; Πίσω ακριβώς από το ψυγείο και δίπλα στον κύλινδρο!; Μέχρι και ανεμιστηράκι σκέφτηκα να του βάλω. Υπερβολές..... |
|
| |
rafel vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 35 Τόπος : Άγιοι Ανάργυροι - Σαλαμίνα Registration date : 19/09/2014
| Θέμα: Απ: Επι τέλους εγκατέστησα Series regulator/rectifier Κυρ Οκτ 11 2015, 14:37 | |
| θα μπορουσε το παιδι που πηρε ανορθωτη απο την Πατρα να μου στειλει σε πμ το τηλεφωνο του μαγαζιου να ρωτησω καποια πραγματα για τον ανορθωτη αλλα και ενδεχομενη ομαδικη παραγγελια??? |
|
| |
Χείρων Member
| Θέμα: Απ: Επι τέλους εγκατέστησα Series regulator/rectifier Κυρ Οκτ 11 2015, 14:38 | |
| - zorro έγραψε:
- Πρεπει να δουμε δουλεια του πατρινου...χειρων εμεις εδω Αθήνα που τον εχουν βαλει τα παιδια βαφτικε με σπρευ θερμοκρασιων και ακομα δεν εχει δειξει σημαδια φθοράς το χρωμα... αρα με τα λεγομενα σπυ καποια στιγμη θα μας καουν ακόμα και αν τον αλλαξουμε... εμενα ειναι Κ8 με 42.000 κμ και αλλαγη λαδιων αυστηρα στα 45000 κμ λες να εχουν φθορα; εγω βρηκαν εναν που κανει άριστη περιεληξη στα 120 ευρω τα πηνια...
Τον Πατρινό δεν το ξέρω. Απο ότι λέτε μάλλον παίρνει τους παλιούς, τους "ξηλώνει" και μοντάρει στην ίδια ψύκτρα το κύκλωμά του. Και χρησιμοποιεί τους ίδιους κονέκτορες φυσικά. Δεν είναι κακό σαν ιδέα.... Εκτός και αν έχει βρει τίποτε κινέζικους και τους εισάγει... Κάπου είχα βρει τι κονέκτορες χρησιμοποιεί το στρομ. Θα το δω.... Το σπρέι θερμοκρασιών είναι καλός ή κακός αγωγός της θερμότητας; Το ότι αντέχει σε θερμοκρασίες δεν σημαίνει ότι είναι καλός αγωγός. Οι μαύρες ψύκτρες είναι από "ανοδίωση". Πάντως αν στην πράξη δεν ζεσταίνεται τότε είναι πράγματι μία καλή λύση το σπρέι. Τα πηνία κάποια στιγμή θα καούν πράγματι. Το ερώτημα είναι: Θα καούν σύντομα ή θα καούν αφού πρώτα γίνει η μηχανή παλιοσίδερα; Η μόνωση του σύρματος και μόνο από τις διαστολές-συστολές καταπονείται. Και στο ράφι της αντιπροσωπείας να μείνει μετά από 100-200 χρόνια χειμώνα-καλοκαίρι θα χαλάσει. Μην αγχώνεστε! Ο ανορθωτής προστατεύει τα πηνία από πρόωρη και υπερβολική φθορά. Υπάρχει και η φθορά του χρόνου. |
|
| |
Χείρων Member
| Θέμα: Απ: Επι τέλους εγκατέστησα Series regulator/rectifier Κυρ Οκτ 11 2015, 14:59 | |
| http://img.inkfrog.com/click_enlarge1.php?image=rcfo-MTU13_08_S024_03.jpg&username=goodsholders&aid=002009872 Οι κονέκτορες για την συνεχή τάση είναι αυτοί: "4P090WP-MT Connector - 4 Way 0.90 MT Sealed Connector". Τετραπολικοί κατασκευής συνήθως της Sumitomo π.χ. υπάρχουν εδώ: http://kojaycat.co.uk/epages/950000457.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/950000457/Products/4W-90-MT εδώ: http://www.easternbeaver.com/Main/Elec__Products/Connectors/Sealed/SM-MT/sm-mt.html Οι κονέκτορες των πηνίων είναι οι απλούστεροι τριπολικοί της Yazaki: "3P250-CNA - Yazaki CN(A) .250” Connectors" π.χ. πάρχουν εδώ: http://www.easternbeaver.com/Main/Elec__Products/Connectors/250_Connectors/250_connectors.html ή εδώ http://kojaycat.co.uk/epages/950000457.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/950000457/Products/US3WW Να υπάρχουν άραγε και στην ελληνική αγορά; Edit θα μπορούσαμε να κάνουμε ίσως ένα power buy για να γλυτώσουμε τα πολλά μεταφορκά βασικά και να εξυπηρετήσουμε κάποιους φίλους που δεν βρίσκουν ανορθωτή με φίσες. Όσοι ενδιαφερόμενοι οργανωθείτε!... |
|
| |
zorro Member
| Θέμα: Απ: Επι τέλους εγκατέστησα Series regulator/rectifier Κυρ Οκτ 11 2015, 16:10 | |
| Που ειναι ο φιλος απο την πατρα να μας διαφωτίσει; να θεσω μια απορια; ειναθ εφικτο αν αλλάξουμε τον ανορθωτη και βγαλουμε και τα πηνια για μια συντηρηση.. δλδ να τα ξανα περασουμε μονωση;;; η στην τελικη θς φτασουμε να ξανα κανουμε περιεληξη για λοηους συντηρησης; ετσι νολιζω οτι τα ξεκινας απο μηδεν και μετα είθε ο χρονος να μας δειξει την αντοχη τους. |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Επι τέλους εγκατέστησα Series regulator/rectifier Κυρ Οκτ 11 2015, 16:13 | |
| Τον 3-πινο που έρχεται από τα πηνία τον έχω βρει Ελλάδα, τον άλλο όχι. Βέβαια όχι ότι έχω ψάξει και πολύ... |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Επι τέλους εγκατέστησα Series regulator/rectifier Κυρ Οκτ 11 2015, 16:14 | |
| - Χείρων έγραψε:
Edit θα μπορούσαμε να κάνουμε ίσως ένα power buy για να γλυτώσουμε τα πολλά μεταφορκά βασικά και να εξυπηρετήσουμε κάποιους φίλους που δεν βρίσκουν ανορθωτή με φίσες. Όσοι ενδιαφερόμενοι οργανωθείτε!... Σε ενδεχόμενο ΡΒ από τον κάστορα είμαι μέσα... το θέμα μας όπως πάντα είναι τα Capital Controls |
|
| |
zorro Member
| Θέμα: Απ: Επι τέλους εγκατέστησα Series regulator/rectifier Κυρ Οκτ 11 2015, 17:39 | |
| http://www.electrosport.com/street-bikes/suzuki/dl650-v-strom-abs-08-09.html
Χειρων δες λιγο εδω θελω να μου πεις αποψεις και να κρινεις οσο μπορεις και οπτικα τα πηνια |
|
| |
kojo Member
| Θέμα: Απ: Επι τέλους εγκατέστησα Series regulator/rectifier Κυρ Οκτ 11 2015, 18:28 | |
| Βρήκαμε δουλειά πάλι . . . Λες και δεν μου αρέσει Νομίζω αξίζει . http://www.ebay.com/itm/ REGULATOR-YAMAHA-XVS-1300-XV-1900-YZF-R1-YZF-/291112068998?hash=item43c7a1a786&vxp=mtr Και με την φύσα της triumph +10 ευρώ τον βάζουμε επάνω και τελειώσαμε . |
|
| |
Χείρων Member
| Θέμα: Απ: Επι τέλους εγκατέστησα Series regulator/rectifier Κυρ Οκτ 11 2015, 18:58 | |
| - kojo έγραψε:
- Βρήκαμε δουλειά πάλι . . .
Λες και δεν μου αρέσει
Νομίζω αξίζει .
http://www.ebay.com/itm/REGULATOR-YAMAHA-XVS-1300-XV-1900-YZF-R1-YZF-/291112068998?hash=item43c7a1a786&vxp=mtr
Και με την φύσα της triumph +10 ευρώ τον βάζουμε επάνω και τελειώσαμε . Μπα, μάλλον "παράλληλος" είναι ο συγκεκριμένος. Δεν κρατάμε αυτόν που έχουμε καλύτερα; |
|
| |
Χείρων Member
| Θέμα: Απ: Επι τέλους εγκατέστησα Series regulator/rectifier Κυρ Οκτ 11 2015, 18:59 | |
| - zorro έγραψε:
- http://www.electrosport.com/street-bikes/suzuki/dl650-v-strom-abs-08-09.html
Χειρων δες λιγο εδω θελω να μου πεις αποψεις και να κρινεις οσο μπορεις και οπτικα τα πηνια Τόσο όμορφα πηνία δεν έχω ξαναδεί! |
|
| |
Χείρων Member
| Θέμα: Απ: Επι τέλους εγκατέστησα Series regulator/rectifier Κυρ Οκτ 11 2015, 19:02 | |
| - zorro έγραψε:
- Που ειναι ο φιλος απο την πατρα να μας διαφωτίσει; να θεσω μια απορια; ειναθ εφικτο αν αλλάξουμε τον ανορθωτη και βγαλουμε και τα πηνια για μια συντηρηση.. δλδ να τα ξανα περασουμε μονωση;;; η στην τελικη θς φτασουμε να ξανα κανουμε περιεληξη για λοηους συντηρησης; ετσι νολιζω οτι τα ξεκινας απο μηδεν και μετα είθε ο χρονος να μας δειξει την αντοχη τους.
Θα τα βγάλεις μία και καλή όταν καούνε, αν καούνε αν δεν έχεις δώσει πρώτα τη μηχανή κλπ... Τι τρώγεσαι από τώρα; Πολύ δουλειά για το τίποτα. Εκτός βέβαια και αν ετοιμάζεσαι να κάνεις τον γύρο της γης... |
|
| |
kojo Member
| Θέμα: Απ: Επι τέλους εγκατέστησα Series regulator/rectifier Κυρ Οκτ 11 2015, 19:03 | |
| - Χείρων έγραψε:
Μπα, μάλλον "παράλληλος" είναι ο συγκεκριμένος. Δεν κρατάμε αυτόν που έχουμε καλύτερα; Τον έψαξα με τον κωδικό που έδωσες Part number 4012941 Πρέπει να είναι αυτός που θέλουμε . |
|
| |
Χείρων Member
| Θέμα: Απ: Επι τέλους εγκατέστησα Series regulator/rectifier Κυρ Οκτ 11 2015, 19:07 | |
| - terino έγραψε:
- Χείρων έγραψε:
Edit θα μπορούσαμε να κάνουμε ίσως ένα power buy για να γλυτώσουμε τα πολλά μεταφορκά βασικά και να εξυπηρετήσουμε κάποιους φίλους που δεν βρίσκουν ανορθωτή με φίσες. Όσοι ενδιαφερόμενοι οργανωθείτε!... Σε ενδεχόμενο ΡΒ από τον κάστορα είμαι μέσα... το θέμα μας όπως πάντα είναι τα Capital Controls Εγώ σε συνεργασία με ...τον άλλο μου εαυτό, κάτι ψιλοαγοράζουμε μέσω paypal... Τώρα για πόσο μεγάλα ποσά μπορεί να γίνει δεν ξέρω. Είναι και ο φόρος από Ιαπωνία. Αλλά αν μαζευτεί κόσμος αυτά βρίσκονται. Κι εγώ κάτι θα βρω να πάρω από τον κάστορα... |
|
| |
Χείρων Member
| Θέμα: Απ: Επι τέλους εγκατέστησα Series regulator/rectifier Κυρ Οκτ 11 2015, 19:09 | |
| - kojo έγραψε:
- Χείρων έγραψε:
Μπα, μάλλον "παράλληλος" είναι ο συγκεκριμένος. Δεν κρατάμε αυτόν που έχουμε καλύτερα; Τον έψαξα με τον κωδικό που έδωσες
Part number 4012941
Πρέπει να είναι αυτός που θέλουμε . Μοιάζουν αλλά δεν είναι ίδιοι δες την πλάτη τους. Ο ένας είναι λείος ο άλλος έχει ψύκτρες http://www.partzilla.com/parts/detail/polaris/PP-4012941.html Και πουθενά δεν λέει ότι είναι " series" Μπορεί να είναι αντίστοιχος ή συμβατός "shunt" Εξάλλου όλοι οι ανορθωτές κάνουν σχεδόν για όλες τις μηχανές. Μικροδιαφορές έχουν. Κυρίως σε φίσες και σε ισχύ. |
|
| |
kojo Member
| Θέμα: Απ: Επι τέλους εγκατέστησα Series regulator/rectifier Κυρ Οκτ 11 2015, 19:23 | |
| Μάλλον έχεις δίκιο Θα το ψάξω περισσότερο . Οσο για το εξωτερικό , επειδή ακόμα μπορώ και αγοράζω να σας πω ότι επειδή έχει πέσει στο ελάχιστο η κίνηση στα τελωνεία , υπάρχει αναλογικά πολύ μεγαλύτερος έλεγχος . Εγώ προτιμώ Ευρώπη για την ώρα . Και μιλάω για τις αγορές που παλιά περνούσαν χωρίς τελωνείο αέρα Οσοι κατάλαβαν κατάλαβαν . |
|
| |
| Θέμα: Απ: Επι τέλους εγκατέστησα Series regulator/rectifier Κυρ Οκτ 11 2015, 19:43 | |
| σπαμ ον πως ενα θεμα για ανορθωτες γινεται σε μια μερα το πιο πολυδιαβασμενο μεσα σ ενα φορουμ με 44232424234 θεματα??? πολυ μαλλον τρεμουμε την ιδεα μιας μηχανης που δεν περνει μπρος απο τα ηλεκτρικα!!! σπαμ οφ ο καστορας εχει τις φυσες του ανορθωτη ετοιμες προς πωληση για να μην σφαζουμε τον παλιο??? |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Επι τέλους εγκατέστησα Series regulator/rectifier Κυρ Οκτ 11 2015, 19:51 | |
| - rafel7 έγραψε:
ο καστορας εχει τις φυσες του ανορθωτη ετοιμες προς πωληση για να μην σφαζουμε τον παλιο??? Ναι |
|
| |
zorro Member
| Θέμα: Απ: Επι τέλους εγκατέστησα Series regulator/rectifier Κυρ Οκτ 11 2015, 20:53 | |
| Ποιος ειναι ο καστορας ρε τι εχω χασει; λογικο ρε γιαννη να τρεμουμε απο το πουθενα ενα 200 αρι ζημια |
|
| |
| Θέμα: Απ: Επι τέλους εγκατέστησα Series regulator/rectifier Κυρ Οκτ 11 2015, 20:55 | |
| καστορας!!! απο αυτον εδω μπορουμε να παρουμε τις φυσες του ανορθωτη οποτε αν ψωνιζουμε απο SX δεν χρειαζεται να σφαξουμε τον μαμα ανορθωτη. περναμε τις καινουργιες του καστορα!!! |
|
| |
lmb990 vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 35 Τόπος : ATHENS GREECE Registration date : 01/06/2013
| Θέμα: Απ: Επι τέλους εγκατέστησα Series regulator/rectifier Κυρ Οκτ 11 2015, 20:58 | |
| Η περιεληξη κανει 120 ευρω και κανει καλη δουλεια... αρα βαζει πιο χοντρο συρμα... οποτε δεν θα υπαρχει θεμα ξανα με τα πηνια... οταν χαλασουν το φταιχνεις...
|
|
| |
| Θέμα: Απ: Επι τέλους εγκατέστησα Series regulator/rectifier Κυρ Οκτ 11 2015, 20:59 | |
| - lmb650 έγραψε:
- Η περιεληξη κανει 120 ευρω και κανει καλη δουλεια... αρα βαζει πιο χοντρο συρμα... οποτε δεν θα υπαρχει θεμα ξανα με τα πηνια... οταν χαλασουν το φταιχνεις...
ξεχασες να πεις λαμπρο 120 για ολες τις φασεις του πηνιου και οχι μονο την καμμενη |
|
| |
| Επι τέλους εγκατέστησα Series regulator/rectifier | |
|