υπάρχει... ακυρώθηκε μάλλον πρέπει κ συ να σκευτείς να την κάνεις για Σητεία μεριά, έστω κ μόνο για Κυριακή. Ετοιμάσου για πολύ δρόμο γιατί θα πάμε Ζάκρο - Ξερόκαμπο
Το Σάββατο θαναι μαζί μας κ ο Τζεφ. Παιντερ, λέω να κάνουμε μια στάση στον Άγιο ή κ πιο μετά για μάσα... δεν είπες τπτ, θαρθεις;
Δεν εφυγα τελικα σημερα λογω δουλειας , αυριο ξεκινω απο τα Χανια , οποιος θελει θα ξεκινησω πολυ νωρις για να βρισκομαι ηρακλειο γυρω στις 08.30 γιατι εχουμε τουλαχιστον 3 ωρες δρομο απο το ηρακλειο και μετα ............ φιλε θα σε περιμενω στο κτεο και οποιος αλλος θελει στις 08.30 με 08.45 ξαναλεω στο κτεο ηρακλειου επανω στην εθνικη , και οπως λεει και μια ψυχη jentleman start your engines και γεματοι λεμε γιατι εχουμε χλμ να κανουμε
Γιωργο να εισαι καλα φιλε τα λεμε και απο οτι βλεπω πολλες συμετοχες προχωραμε στο πλανο Β !!!!!!!!!!!!!anyway θα περιμενω 08.30 στο κτεο της εθνικης για κανα 5λεπτο και επειτα στης σητειας τα μερη !!!!!!!!!
εκινησα και γω που λέτε για ΚΤΕΟ αλλά ο rory μάλλον ήρθε πιο νωρίς η πολύ αργά και έτσι ήρθα μόνος μου.
εφτασα στο ξερόκαμπο με το γυναικάκι μου αλλά ούτε ίχνος vstrom. δεν πειράζει λέω. καναμε το μπανάκι μας ηπιαμε και το μπυράκι μας .
μετά πήγα Ζάκρο αλλά και εκεί τίποτα. βασικά δεν είχα και τα κινητά σας και έτσι η πρώτη μου βόλτα με το φόρουμ κατέληξε μοναχική
τέλος πήγαμε και στο Μόχλο για φαγάκι. Η αλήθεια είναι πως Ξερόκαμπο δεν είχα πάει ποτέ. Μάλλον όμως θα ξαναπάω γιατι με άρεσε πολύ. Επίσης την Τετάρτη θα μαζέψω τα κινητά σας γιατι συννενόηση μέσω ιντερνετ
Τελικά όμως που ησασταν και δε σας είδα?
Ελπίζω να περάσατε καλά. Εγω πάντως περασα φοβερά . καιρό είχα να οδηγήσω τοσο σε μια μέρα.
kalamaria gold member
Ηλικία : 60 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ(ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ) Registration date : 18/01/2008
tanuki δυστηχώς κάναμε πατάτα συννενόηση... Καταρχήν δεν πήγαμε Ξερόκαμπο αλλά στο εξοχικό της Μαρίας λίγο έξω από την Σητεία... ετοιμάζω φοτο-ρεπορτάζ σε λίγο. Ήταν τόσο ωραία εκεί που δεν θέλαμε να ξεκουνήσουμε καθόλου! Ακόμα κ να είχες κιν. μας, δεν είχαμε καθόλου σήμα! Ευτυχώς που ο Rory είναι γάτος κ το βρήκε μόνος του από την περιγραφή που του έκανα!
Ο Rory άργησε να ξεκινήσει από Χανιά και ήρθε κατευθείαν (μιλάμε 300χλμ μονορούφι έκανε ο τύπος!!!) και σε χρόνο DT! +1 παππούλη! Τώρα πρέπει να φτάνει Χανιά όπου ναναι
Rory moderator
Οπα μολις εφθασα και εγω , ευτυχως ειχα παρεακι κατι streetαδες και τους επεβαλα ρυθμο και φτασαμε γρηγορα Χανια Σακη ευχαριστουμε πολυ φιλε για την φιλοξενια σου και την μαρια περασαμε υπεροχα ΥΓ φιλε tanouki επρεπε να ειχες ποσταρει κατι για να ξερω οτι θαρθεις , εγω περασα απο το κτεο γυρω στις 09.10 , αλλη φορα θα βρεθουμε δεν πειραζει !!!!!!!!!
αυτο το σουκου ηταν τελικα του μπερδεματος και γενικα αλλου θελαμε να παμε και αλλου πηγαμε,αλλα λεγαμε αλλα καναμε. ΜΠΕΡΔΕΜΑ η δουλεια πατριωτη. το θεμα ειναι να ειμαστε καλα και ... θα βρουμε την ακρη...
ασχετο αλλα τοσο σχετικο τελικα δεν εχουν σημα παντου τα κινητα
JEFFakhs vstromhellasforum Enthusiast
Τόπος : Volos-->Piraeus-->Heraklion-->? Registration date : 28/09/2008
Αντε λοιπόν, τώρα που επιστρέψαμε όλοι στη βάση μας.......για ποστάρετε και καμμιά φωτό να δούμε πως τα περάσαμε και τούτο το Σ/Κ!!
Δυστυχώς αυτό το Σ/Κ δε θα μπορούσα να το κάνω 2ήμερο οπότε και με τη συνδρομή του χωματότυπου painteraki είπαμε να πατήσουμε λίγο χωματάκι εκεί ''ΑΠΟΥ ΠΕΤΟΥΝ ΟΙ ΑΕΤΟΙ''!!! Περισσότερα στο τόπικ που ετοιμάζει ο χωματερός painter!!!!
Φίλε tanouki, δε φτάνει που πήγες μέχρι Ξηρόκαμπο και δε βρήκες κανένα απο τα παιδιά.......αλλά πήγες και Μόχλο για φαγάκι και δε βρέθηκες ούτε με τον Μπάμπη (kalamaria) που ήταν εκεί επίσης!!!
Για να μην επαναληφτεί κάτι τέτοιο, σου στέλνω το μου με pm λοιπόν!!!
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
Εμπαρο - οροπεδιο λασιθιου - οροπεδιο καθαρου - δασος σελακανος και ... 1. αν δεν εχουμε χρονο τοτε καλαμαυκα και σπιτια μας 2. αν εχουμε χρονο συνεχιζουμε προς μεταξοχωρι - οροπεδιο λάπαθου - οροπεδιο ομαλου (οχι των χανιων) και επιστροφη στην εμπαρο.
αυτο ειχα γραψει προχθες,αυτο λεγαμε χθες και σημερα ο χαρτης:
οπου κοκκινο=χωμα και πρασινο=ασφαλτος. φυσικα αν μας κατσει απο πλευρα χρονου γιατι τωρα τελευταια μου φαινετε οτι πρεπει να επαναφερω τη μουτζα στο avatar.
santrikos
Ηλικία : 44 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Registration date : 29/01/2009
Καλημερα! Ρε παληκαρια ξεχασα χθες να ρωτησω στον καφε. Μου δωσε ο Jeff το αλουμινακι με τρυπα για να βαλω ρευματοδοτη. Αυτον απο που τον παιρνουμε; (το ρευματοδοτη εννοω πονηροι!), πουθενα απο εδω Ηρακλειο ή να παραγγειλω αυτον του motoraid που ειναι με ασφαλεια και τα παντα ολα;
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008