|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
big_tzo vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 39 Τόπος : Central Crete Heraklion City Registration date : 08/02/2009
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Τρι Μάης 05 2009, 16:32 | |
| ante na to doume ston dromo!!!!!! |
|
| |
TONI-G
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Τρι Μάης 05 2009, 16:54 | |
| Kαλοταξιδο . . |
|
| |
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Τρι Μάης 05 2009, 17:12 | |
| ξάχνω πράσινα ξειράκια να σου πάρω αλλά δεν βρίσκω.... θα σου φτιάξω με πράσινο μανό... ωραίο έγινε... όπως λέει κ ο φίλτατος: - JEFFakhs έγραψε:
- ......αντε βρε και τσούλα το τόσο καιρό στο γκαράζ το ''πράσινακι'' σου!!!
|
|
| |
geo vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Τρι Μάης 05 2009, 17:16 | |
| green power Αυτό θα πει μηχανή με οικολογική συνείδηση |
|
| |
v-kougi Member
Ηλικία : 45 Τόπος : ροδος - ξανθη Registration date : 25/04/2009
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Τρι Μάης 05 2009, 17:23 | |
| τελειο το πρασινο τερας.... και ενα πρασινο ανακλαστικο στις ζαντες και θα δειχει πιο πολυ,,,,,,,,, |
|
| |
Rory moderator
| |
| |
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Τετ Μάης 06 2009, 03:18 | |
| ευχαριστω για τα καλα σας λογια... ελπιζω να βρεθουμε κυριακη (οσοι δε πανε 36ωρο) |
|
| |
big_tzo vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 39 Τόπος : Central Crete Heraklion City Registration date : 08/02/2009
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Τετ Μάης 06 2009, 08:39 | |
| painteraki....πολλοι δεν παμε 36ωρο.......να κανωνισουμε καφεδακι!!! |
|
| |
sakismip vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Τετ Μάης 06 2009, 08:49 | |
| μπράβο φίλε painteraki πολύ καλό!!!!!! και εγώ μέσα για κανένα καφεδάκι....... βρήκα και αυτό http://www.entercity.gr/content/view/7356/307/ τί λετε αξίζει???? |
|
| |
painterakis gold member
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Τετ Μάης 06 2009, 19:12 | |
| - sakismip έγραψε:
- μπράβο φίλε painteraki πολύ καλό!!!!!!
και εγώ μέσα για κανένα καφεδάκι....... βρήκα και αυτό http://www.entercity.gr/content/view/7356/307/
τί λετε αξίζει???? καλα ειναι αλλα εγω προσωπικα τα εχω βαρεθει να ξεροσταλιαζω στον ηλιο να βλεπω αλλους.... για τη κυριακη προτεινω κατι εναλλακτικο... ολες σχεδον οι εκδρομες ειναι προς τα δυτικα (σε αυτο δε λογαριαζονται οι χανιωτες γιατι δυτικα που να πανε??? ),εγω προτεινω για αυτη τη κυριακη ανατολικα. η διαδρομη...: αγιος νικολαος-κριτσα-κρουστας-πρινα-μεσελεροι-ιεραπετρα-μακρυγιαλο-λεύκη-σητεια-παχεια αμμος-αγιος νικολαος... τι λετε? συνδιαζει πρασινο-θαλασσα-στροφιλικια και ευθειες (με στρουμφακια ) |
|
| |
JEFFakhs vstromhellasforum Enthusiast
Τόπος : Volos-->Piraeus-->Heraklion-->? Registration date : 28/09/2008
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Τετ Μάης 06 2009, 19:25 | |
| - painterakis έγραψε:
για τη κυριακη προτεινω κατι εναλλακτικο... ολες σχεδον οι εκδρομες ειναι προς τα δυτικα (σε αυτο δε λογαριαζονται οι χανιωτες γιατι δυτικα που να πανε??? ),εγω προτεινω για αυτη τη κυριακη ανατολικα. η διαδρομη...: αγιος νικολαος-κριτσα-κρουστας-πρινα-μεσελεροι-ιεραπετρα-μακρυγιαλο-λεύκη-σητεια-παχεια αμμος-αγιος νικολαος... τι λετε? συνδιαζει πρασινο-θαλασσα-στροφιλικια και ευθειες (με στρουμφακια ) Εεεεεεεε......μπαρμπά-Στρούμφ!!! Περίμενε και μας τους 36ωρους το άλλο Σ/Κ για τη συγκεκριμένη διαδρομή!!! |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Τετ Μάης 06 2009, 21:30 | |
| |
|
| |
GOEF Member
Τόπος : ΚΡΗΤΗ Registration date : 25/01/2008
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Τετ Μάης 06 2009, 21:55 | |
| Ωραία η προτεινόμενη εκδρομή εκρδομή, Jeff θα τη ξανακάνουμε το καλοκαίρι!!! Εκτός σοβαρού απροόπτου, για τη Κυριακή είμαι μέσα, μάλλον σόλο |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Τετ Μάης 06 2009, 22:09 | |
| παλιοεγωίσταροι.... ΚΑΙ 36ωρο ΚΑΙ να μην πάμε εμείς εκδρομή;;; εγώ λεω να μην πάς 36ωρο γιατί φέτος δεν μπορώ.... θα κάνω μια μεγάλη διαδρομή Ανατολικής Κρήτης Μην αγχώνεσαι τζεφ, οι διαδρομές είναι ανεξάντλητες!!! άσε να χαρούμε κ μεις που δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε εσάς... πρέπει να ρίξουμε κ κανα χαστουκάκι στο HULK για να αγριέψει χαχα!! |
|
| |
geo vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Τετ Μάης 06 2009, 22:15 | |
| Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω παιδία για τη έχω ένα πρόβλημα με την μέση μου και είμαι σαν το σακάτη αλλά το στρώμα δεν το αφήνω, πονάω δεν πονάω με αυτό θα πηγαίνω στη δουλεία . |
|
| |
painterakis gold member
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Τετ Μάης 06 2009, 23:19 | |
| - JEFFakhs έγραψε:
- painterakis έγραψε:
για τη κυριακη προτεινω κατι εναλλακτικο... ολες σχεδον οι εκδρομες ειναι προς τα δυτικα (σε αυτο δε λογαριαζονται οι χανιωτες γιατι δυτικα που να πανε??? ),εγω προτεινω για αυτη τη κυριακη ανατολικα. η διαδρομη...: αγιος νικολαος-κριτσα-κρουστας-πρινα-μεσελεροι-ιεραπετρα-μακρυγιαλο-λεύκη-σητεια-παχεια αμμος-αγιος νικολαος... τι λετε? συνδιαζει πρασινο-θαλασσα-στροφιλικια και ευθειες (με στρουμφακια ) Εεεεεεεε......μπαρμπά-Στρούμφ!!! Περίμενε και μας τους 36ωρους το άλλο Σ/Κ για τη συγκεκριμένη διαδρομή!!! αυτη η βολτουλα πρεπει να γινει για τους εξης λογους: 1. κατσε να δουμε τι κουραση θα εχεις μετα απο 36 ωρες τραβηγμα των moto guzzi :P:P 2. το αλλο σουκου ερχονται τα παιδια (οι γονεις μου) απο τα ξενα... 3. ξεκινουν στα μεσα της αλλης εβδομαδας οι εξετασεις των παιδιων και............ 4. σου εχω καλυτερη διαδρομη για σενα |
|
| |
painterakis gold member
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Πεμ Μάης 07 2009, 09:26 | |
| καλημερα παιδες.... λοιπον εχοντας φτασει στο 95% για το πως θελω τη μηχανη κανω ενα μικρο γκαλοπακι για κατι αισθητικο... η μοτο εχει τη παρακατω μορφη (λειπουν τα πισω καγκελα και βαλιτσες): στο γκαλοπακι μας τωρα,στους τροχους να βαλω την ιδια 3D νικελ ταινια,οπως στον εμπρος τροχο (στο πισω την εβγαλα λογο φθορας); ειναι νικελ 3D ταινια που βαζουν στα αμαξια,δειτε... ή να βαλω σκουρα πρασινη ψιλο ανακλαστικη ταινια: ή να μην βαλω τιποτα,δηλαδη να το αφησω οπως στο πισω τροχο. ντιλαντι : 1. νικελακι 2. πρασινακι 3 πράμα (=τιποτα στα κρητικα) για πειτε................... |
|
| |
sakismip vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Πεμ Μάης 07 2009, 09:32 | |
| |
|
| |
ioarma gold member
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Πεμ Μάης 07 2009, 09:35 | |
| 1. νικελακι (ωραιο και εμφανης στους αλλους) 2. πρασινακι (ωραιο αλλα το "σκοτωνη" το VSTROM) 3 πράμα (αποκλειετε να το αντεξεις ετσι) Υ.Σ ΣΥΧΓΑΡΗΤΗΡΙΑ !!! |
|
| |
painterakis gold member
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Πεμ Μάης 07 2009, 09:38 | |
| - sakismip έγραψε:
καλημέρα!!!!!!!! με γειά με γειά!!!!!!!! λοιπόν εγώ λέω να μην βάλεις πράμα...... καλημερα !!!! ευχαριστω αρα: α. 0 ψηφοι β. 0 ψηφοι γ. 1 ψηφος keep voting |
|
| |
painterakis gold member
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Πεμ Μάης 07 2009, 09:41 | |
| - ioarma έγραψε:
- 1. νικελακι (ωραιο και εμφανης στους αλλους)συμφωνω
2. πρασινακι (ωραιο αλλα το "σκοτωνη" το VSTROM)ναι μεν αλλα ... 3 πράμα (αποκλειετε να το αντεξεις ετσι) αυτο ειναι 100% οτι καποια στιγμη κατι θα κανω
Υ.Σ ΣΥΧΓΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!ευχαριστω |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Πεμ Μάης 07 2009, 10:32 | |
| ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ!!! http://vstromhellas.forumgreek.com/forum-f23/topic-t3354.htm#47545 |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Πεμ Μάης 07 2009, 12:35 | |
| Και μερικές φωτό του HULK από άλλες οπτικές γωνίες ... ... ... ... Το τουμπανιασμένο HULK παπί, υπάρχει στην έκθεση μοτο, στον όροφο που είναι και το περίπτερο του club μας! painter, η πάπια σε έφαγε στη στροφή! |
|
| |
ioarma gold member
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Πεμ Μάης 07 2009, 12:54 | |
| [quote="massai"]............. painter, η πάπια σε έφαγε στη στροφή! quote] Έλα ρε ψηλέ τρελέ κουλέ φονιά Πες εντύπωσης από την έκθεση Έχει test ride?? Παίζει καμία τιμή προσφοράς? Παίζει κανένα νέο μοντέλο ? Παίζει καμία μοντα? Μόνο πειράζεις το φίλο painterakis |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Πεμ Μάης 07 2009, 13:43 | |
| Έλα ρε είναι κι ο Σαρλής εκεί; Τον ξέρω από μικρός τον Γιάννη..Ν.Ιωνιόπαιδο κι αυτός...του πήγαινα το KLX_άκι μου.
Έφτιαξε πάπια HULK; |
|
| |
|