|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Rory moderator
| |
| |
GOEF Member
Τόπος : ΚΡΗΤΗ Registration date : 25/01/2008
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Τετ Απρ 08 2009, 00:08 | |
| |
|
| |
big_tzo vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 39 Τόπος : Central Crete Heraklion City Registration date : 08/02/2009
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Τετ Απρ 08 2009, 17:55 | |
| ναι ρε...να ανοιξει ο καιρος(και η δουλεια)και μην φοβασαι.... |
|
| |
paitos gold member
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Πεμ Απρ 09 2009, 21:06 | |
| Την Κυριακη 12/4 θα εχουμε και αλλον ενα Καστρινο στην παρεα κανονιστε οι περαμεριτες που θα παμε να φαμε Το παλικαρη ειχε και ενα ψιλοατυχημα με υλικες ζημιες πριν μπει στο καραβι και πρεπει να τον παμε καπου να περασει καλα, αλλα οχι πολυ μακρια απο Ηρακλειο σε περιπτωση που πιουμε (λεω εγω τωρα) Πειτε ποιοι εισται μεσα να δουμε ηντα θα γενουμε Φιλιππε βγαλε το κοριτσι καμια βολτα και εχει σκασει μεσα καθε Σ/Κ Χριστοφορε(Ρεθυμνο) & Μανο(Χανια) σας περιμενουμε να σας γνωρισουμε Οι υπολοιποι θα ερθετε ουτως η αλλως |
|
| |
Rory moderator
| |
| |
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Πεμ Απρ 09 2009, 22:02 | |
| καιρου επιτρεποντος....και αν ξυπνισω νορις γιατι το σαββατο γιωρταζω και θα βγω.....δεν θα ελεγα οχι.... περιμενω συμετοχες......οχι πολυ μακρια ομως γιατι μετα απο ξυδια....ερχεται το χανγκ οβερ |
|
| |
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Πεμ Απρ 09 2009, 22:35 | |
| - giorgos_kriti έγραψε:
- καιρου επιτρεποντος....και αν ξυπνισω νορις γιατι το σαββατο γιωρταζω και θα βγω.....δεν θα ελεγα οχι.... περιμενω συμετοχες......οχι πολυ μακρια ομως γιατι μετα απο ξυδια....ερχεται το χανγκ οβερ
εχουμε γενεθλεια γιωργο;αντε να τα εκατοστησεις. εγω θα ηθελα να ερχομουν αλλα λογω της υπαρχουσας καταστασης της μικρης .... δε θα μπορω να ερθω.... |
|
| |
paitos gold member
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Πεμ Απρ 09 2009, 22:41 | |
| Nα παρεις τον κιτρινο πυραυλο και να τσακιστεις να ερθεις, ακους εκει δικαιολογιες
ή έρχομαι πιο νωρις και σε παιρνω εγω |
|
| |
JEFFakhs vstromhellasforum Enthusiast
Τόπος : Volos-->Piraeus-->Heraklion-->? Registration date : 28/09/2008
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Πεμ Απρ 09 2009, 23:06 | |
| - paitos έγραψε:
- Nα παρεις τον κιτρινο πυραυλο και να τσακιστεις να ερθεις, ακους εκει δικαιολογιες
ή έρχομαι πιο νωρις και σε παιρνω εγω Παρομοίως......στην ίδια κατάσταση με τη ''μικρή'' του painter......(εντάξει, δεν έχω βγάλει ντεπόζιτο, πίσω ανάρτηση, εμπρός μάσκα......αλλα κάποια πλαστικά πίσω τα έχω ξεκουμπώσει)!! Για Κυριακή......θα σας πω το Σαββάτο βράδυ το οποίο και περιμένω πως και πως μπας και κάνουμε καμμιά δουλειά ολοήμερη γιατί με 2ωρα και 3ωρα τ'απογέματα δεν προχωράμε με καλό ρυθμό!!! Υ.Γ. αμά πάντως βρεθεί ο ''κίτρινος πύραυλος'' σε τροχιά Ηρακλείου και έχει θέσεις.......ψήνομαι για καμμιά ώρα πτήσης!!! |
|
| |
GOEF Member
Τόπος : ΚΡΗΤΗ Registration date : 25/01/2008
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Παρ Απρ 10 2009, 00:09 | |
| Εκτός απροόπτου ας κανονίσουμε να βρεθούμε τη Κυριακή!!! Κάπου για ψάρι όμως λόγω της ημέρας! Μανώλη, αν τελικά βρεθούμε Ηράκλειο, κανόνισε να έρθεις!!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Παρ Απρ 10 2009, 08:38 | |
| εχει ερθει η εποχη του λυσιμου μηχανης??γιατι στο τελος οι βιδες(βιδωνε-ξεβιδωνε)δεν θα βιδωνουν...και μερικοι θα χρειαστουν περτσινια για να βαζουν στα πλαστικα που δεν θα εχουν πασο πια.....goef,jeffakis,painterakis,mikios,και λιποι Ηρακλειοτες....δεν θελω νερα....ειδικα αν κανει ωραια μερα θα ειναι κριμα.... |
|
| |
Rory moderator
| |
| |
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Παρ Απρ 10 2009, 16:59 | |
| - GOEF έγραψε:
- ...Κάπου για ψάρι όμως λόγω της ημέρας...
Ζαρό τότε, θαχουμε κ καλασμένο (Δράκος) |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Παρ Απρ 10 2009, 17:26 | |
| |
|
| |
Rory moderator
| |
| |
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Παρ Απρ 10 2009, 21:58 | |
| ΡΟΡΥ παιζει αυτο που σου λεω με τα μεταφορικα για τις ζελατινες???? |
|
| |
Rory moderator
| |
| |
kalamaria gold member
Ηλικία : 60 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ(ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ) Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Παρ Απρ 10 2009, 22:09 | |
| οποιος δεν θελει να ζυμωσει 10 μερες κοσκινιζει........................!!! |
|
| |
paitos gold member
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Παρ Απρ 10 2009, 22:14 | |
| 11.00 στο Ηρακλειο 10.40 φευγουμε απο Χανια Χρηστο Μανωλη κανονιστε να διακτινιστητε με το κιτρινο και αφηστε τις δικαιολογιες 9.30 ελα απο το σπιτι Νικο, Μανος και Χριστοφορος δεν εδωσαν σημεια ζωης, οποτε φευγουμε μονοι μας για Ηρακλειο |
|
| |
JEFFakhs vstromhellasforum Enthusiast
Τόπος : Volos-->Piraeus-->Heraklion-->? Registration date : 28/09/2008
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Παρ Απρ 10 2009, 22:28 | |
| - paitos έγραψε:
- 11.00 στο Ηρακλειο 10.40 φευγουμε απο Χανια
Χρηστο Μανωλη κανονιστε να διακτινιστητε με το κιτρινο και αφηστε τις δικαιολογιες
Για πότε μιλάς ρε μεγιστοτεράστιε paite επειδή έχω χάσει κάποια επεισόδια τις τελευταίες μέρες?!?!?! Αύριο δουλεύω εκτάκτως μέχρι τις 13:00, το μηχανάκι είναι λυμένο ακόμα, προβλέπω ξενύχτι μέχρι να το στήσω, ελπίζω μέχρι το βράδυ! Για Κυριακή.......κάτι γίνεται... Προτείνω τη διαδρομή στο Ζαρό να ΜΗΝ την κάνουμε απο Ηράκλειο--->Αγ. Βαρβάρα και μέσα αλλά απο Ρέθυμνο---->Αμάρι---->Φουρφουρά---->Βορίζια---->Ζαρό!! Έχει πιο πολύ πλάκα έτσι και είναι και η διαδρομή ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!! Ίντα λέτε? |
|
| |
paitos gold member
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Παρ Απρ 10 2009, 22:41 | |
| Για Κυριακη λεμε, δεν ειναι κακη η διαδρομη που λες. Σας εχω εμπιστοσυνη αποφασιστε με τον Νικο και πειτε μας εδω, πες και στο Μαριο να ερθει ή να μας πει τι νακανω με τα εισιτηρια |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Παρ Απρ 10 2009, 23:24 | |
| απο ρεθυμνο?τζεφακη βγαλε πλανο πορειας...και δεσε την μηχανη...δεν παω μονος παλι με συντροφια τον ανεμο μεχρι το ρεθυμνο.....ρορυ πειρα μπουφανακι κολορι με κορτουρα!!!!το μοντελακι κοσμος....ωραιο ειναι αλλα μαυρο....κατι σε περτικαλι δεν βρικα και γαντακια πειρα... |
|
| |
CHRISRETH
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Σαβ Απρ 11 2009, 00:20 | |
| Τι ώρα λέτε να στε Ρέθυμνο; θέλω ρε παιδια να έρθω αλλά φεύγω απο τη δουλειά στις 8 το πρωι και πάω για ύπνο. Πάντως θα το προσπαθήσω για την κυριακή. Μπορεί να σας συναντήσω λίγο αργότερα. Πείτε ώρα και θα πάρω τηλ. να συνεννοηθούμε.
Ρόρυ και Γιώργο κι εγω μέσα για τις ζελατίνες. |
|
| |
Rory moderator
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Σαβ Απρ 11 2009, 14:03 | |
| Το λοιπον βλεπω να συναντιομαστε στο Ρεθυμνο γυρω στις 10.30 και ακολουθουμε την διαδρομη που ειπε ο Χρηστος απο ρεθυμνο , αμαρι κτλ και φτανουμε ζαρο στο καφενειο της βιβης (ειναι προεδρος της μοτολεσχης ζαρου ) οπου και θα η μημπως θελετε στην λιμνη να Ραντεβου στο ΠΑΡΙΣΙ λοιπον ΥΓ Χριστοφορε αν μπορεσεις ελα και να συναντηθουμε καπου στην εθνικη η στον κομβο η θα τα πουμε _________________ |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Σαβ Απρ 11 2009, 14:53 | |
| εγω πρεπει να κανωνισω με τζεφακης,μικιος,γκοεφ...κτλ...μονος δν ερχομαι μεχρι το ρεθυμνο....και να κανονισουμε ωρα εκινησης απο ηρακλειο...για να δω τι ωρα θα φυγω απο το κλαμπ το βραδυ |
|
| |
|