εγω φευγει απο παρασκευη βραδι για καπινκ...ουνκ! δεν ξερει χλωμα προσοπα αν ψηφησουν αλλα εγω μαυρισει σε παραλια νοτια...ουγκ!! φωτια αναμενη θα υπαρχει για οποιον στειλει σημα καπνου, να απαντισω....ουγκ!!
αντε κοπελια και "να ψηφησετε".....μην αμελησετε!!!!
Rory moderator
οπως ειχα πει προχθες,υπαρχει μια σκεψη για μια εκδομη του κρητικου κλιμακιου στη στεραια ελλαδα και ηπειρο. τι λετε; μπορει να την κανουμε;
Μανωλάκη, διάβασα τη διαδρομή που προτείνεις, είναι μια πολύ ωραία εκδρομή, λόγω όμως επαγγελματικών θεμάτων και του επικέιμενου γάμου μου, δε μπορώ να δώσω σαφή και άμμεση απάντηση για τη συμμετοχή μου, οπότε οργανωθείτε όλοι οι υπόλοιποι και ας απαντήσω εγώ τελευταίος!
Rory moderator
οπως ειχα πει προχθες,υπαρχει μια σκεψη για μια εκδομη του κρητικου κλιμακιου στη στεραια ελλαδα και ηπειρο. τι λετε; μπορει να την κανουμε;
Μανωλάκη, διάβασα τη διαδρομή που προτείνεις, είναι μια πολύ ωραία εκδρομή, λόγω όμως επαγγελματικών θεμάτων και του επικέιμενου γάμου μου, δε μπορώ να δώσω σαφή και άμμεση απάντηση για τη συμμετοχή μου, οπότε οργανωθείτε όλοι οι υπόλοιποι και ας απαντήσω εγώ τελευταίος!
Γιωργο για δηλωσε στους παντρεμενους του φορουμ !!!!!!!!!!!!
Γιωργο για δηλωσε στους παντρεμενους του φορουμ !!!!!!!!!!!!
ο γιωργης θα το δηλωσει,αυτο ειναι το ευκολο. κανενας να βοηθησει να μαζεψουμε κανα στοιχειο για την εκδρομη υπαρχει;
big_tzo vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 39 Τόπος : Central Crete Heraklion City Registration date : 08/02/2009
παιδες βλεπω μια αποχη απο το φορουμ....και ειδικα εδω στο σκουπιδο-τενεκε......τεσπα...κανωνισετε να πορισωμε οξω δις σαντει για οποια-διποτε εξωρμιση.....(αυτα τα GSXR με εχουν πεθανει λεμε...δεν μπορω το μπαλι....βγαζω σπιρακια!!!)
RORY απουσιες να παρουμε!!!!
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
παιδες βλεπω μια αποχη απο το φορουμ....και ειδικα εδω στο σκουπιδο-τενεκε......τεσπα...κανωνισετε να πορισωμε οξω δις σαντει για οποια-διποτε εξωρμιση.....(αυτα τα GSXR με εχουν πεθανει λεμε...δεν μπορω το μπαλι....βγαζω σπιρακια!!!)
RORY απουσιες να παρουμε!!!!
στα'λεγα εγώ... εσύ το χαβά σου! Μια χαρά περάσαμε και στο περίπτερο
Rory moderator
Ρε κοπελια, ποσο ωραια περασαμε? Ακομα δεν μπορω να συνελθω και νοιωθω οτι ειμαι ακομα σε σας κατω... Δεν θελω να γυρισω... Παιτο, τι να πω ρε φιλε για σενα... θα ειναι λιγο! Η για τον Φιλιππο που μεχρι και ψητο μου εδωσε Χρηστο, ΤΙ ΡΑΚΟΜΕΛΟ ΝΕΚΤΑΡ ειναι αυτο φιλε??? ΕΧΩ ΕΚΣΤΑΣΙΑΣΤΕΙ... Ειναι ΤΕΛΕΙΟ!!! Απλα ΘΕΙΚΟ.... Ετοιμασε τον πωλητη γιατι οταν κατεβω θα παρω προμηθειες.... Ειλικρινα τετοιο πραμα δεν εχω ξαναπιει... Σε ευχαριστω παρα πολυ! Παιδια ειστε ΟΛΟΙ καταπληκτικοι.... ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ... ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!!! Φιλια και θα τα πουμε συντομα.