|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
dadounis Member
Ηλικία : 39 Τόπος : Αθήνα - Άνοιξη Registration date : 18/03/2012
| Θέμα: Απ: Διαολομάτια (Devil Eyes) Τετ Μαρ 05 2014, 15:06 | |
| - REDPOWER έγραψε:
- Οκ οποτε καλα εκανα και περιμενα την αποψη ενος admin ή mod πριν ανοιξω θεμα...Ευχαριστω Χρηστο και Κωνσταντινε..Αν μπορει καποιος απο εσας ας δωσει καποιο λινκ εκτος απο αυτα που ηδη υπαρχουν στο εδω ποστ...Αν το ψαξουμε μονοι μας πχ απο ebay πως θα πρεπει να το ψαξουμε???Απλα σαν angel ή devil eyes ή για συγκεκριμενο μοντελο κτλ????Ευχαριστω
Από ebay έχεις περιορισμένες επιλογές στις 3 ίντσες. Στο www.aliexpress.com έχεις πολύ περισσότερες! |
|
| |
endurasx vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 43 Τόπος : Περιστερι Registration date : 28/11/2012
| Θέμα: Απ: Διαολομάτια (Devil Eyes) Τετ Μαρ 05 2014, 15:12 | |
| - BLaCkXs.... έγραψε:
- endurasx έγραψε:
- BLaCkXs.... έγραψε:
- αχχχχχχ εγω το κόβω παλι σε έξοδα θα μπούμε :-((((
Το μονο που φοβάμαι παιδιά ειναι η τοποθετηση....η τιμη ειναι σούπερ Το κανονιζουμε και τα φτιαχνουμε μαζι στο Αντωνη αν θες!! Αυτό τον καημένος τον Αντώνη τον εχω τσακίσει στο τέλος θα με διώξει
Ετοιμάσου απο Δευτέρα με το καλο εχουμε εργασίες!!!!
Εσυ Παντελο εισαι έτοιμος θα περάσεις τις δαγκανες σου;
Σ ευχαριστω παρα πολυ παντως για το ενδιαφέρον σου αν μπορεις να με βοηθήσεις θα σ ειμαι υποχρεως
Τα δικά σου εσυ τα πέρασες;
Υ.γ του έστειλα ενα διαολοπμ να τον ψήσω να περάσει και εκείνος διαολοματα χαχα περιμενω απαντηση του Εγω εχω ηδη αλλα θελω να βαλω τα καινουργια αγγελοματα! Περιμενω την αντλια και μετα τοποθετω!! Αντε κανονιστε με το Αντωνη και σφυριχτε! !!! |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Διαολομάτια (Devil Eyes) Τετ Μαρ 05 2014, 15:35 | |
| Οκ αγόρι μάλλον από Δευτέρα θα γίνει η δουλειά
Θα δώ από κοντά και τα δικά σου και αποφασίζω |
|
| |
REDPOWER vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Διαολομάτια (Devil Eyes) Τετ Μαρ 05 2014, 16:07 | |
| Ok Κωνσταντινε σε ευχαριστω... |
|
| |
gatos 1000 gold member
| Θέμα: Απ: Διαολομάτια (Devil Eyes) Τετ Μαρ 05 2014, 18:12 | |
| Πω πωωωω Βλεπω προχωρατε με 1000 |
|
| |
kyriakos II vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 45 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Registration date : 26/06/2011
| Θέμα: Απ: Διαολομάτια (Devil Eyes) Τετ Μαρ 05 2014, 19:28 | |
| Θα μας τρελάνετε εσείς στο τέλος.... Θα μας χωσουν μέσα με τόσες αγορές στο τέλος... Για πείτε ρε παλικάρια αυτά μας κάνουν : http://www.ebay.com/itm/300965677352?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649
Δώστε και κανένα άλλο link αν παίζει |
|
| |
Dimis gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Stuttgart- Κατερινη Registration date : 27/02/2009
| Θέμα: Απ: Διαολομάτια (Devil Eyes) Τετ Μαρ 05 2014, 19:40 | |
| Παληκαρια , τα διαολοματα οταν τα παραλαβατε ειχανε μαζι καμια εγκριση η καποια πιστοποιηση ? |
|
| |
Delta.S gold member
| Θέμα: Απ: Διαολομάτια (Devil Eyes) Πεμ Μαρ 06 2014, 09:55 | |
| |
|
| |
apogt moderator
| Θέμα: Απ: Διαολομάτια (Devil Eyes) Πεμ Μαρ 06 2014, 10:38 | |
| |
|
| |
dadounis Member
| Θέμα: Απ: Διαολομάτια (Devil Eyes) Παρ Μαρ 07 2014, 13:18 | |
| - Dimis έγραψε:
- Παληκαρια , τα διαολοματα οταν τα παραλαβατε ειχανε μαζι καμια εγκριση η καποια πιστοποιηση ?
Όχι δεν είχαν τίποτα αλλά ΚΤΕΟ περνάνε! |
|
| |
apogt moderator
| Θέμα: Απ: Διαολομάτια (Devil Eyes) Παρ Μαρ 07 2014, 13:22 | |
| - dadounis έγραψε:
Όχι δεν είχαν τίποτα αλλά ΚΤΕΟ περνάνε! Στην Ελλάδα και μόνο! Νομίζω ότι τον Δημήτρη τον απασχολεί αν έχει πιστοποίηση για να περάσει ΚΤΕΟ στην Γερμανία, που δεν περνάει με ΤΙΠΟΤΑ αν δεν έχει πιστοποίηση ή τέλος πάντων κάπου να έχει το CE. |
|
| |
jojos_3
| Θέμα: Απ: Διαολομάτια (Devil Eyes) Παρ Μαρ 28 2014, 22:19 | |
| Καλησπερα παιδια. Ξερετε τι ψειρες εχει το φαναρι?δλδ πως να τις ψαξω; Με ψησατε πολυ ασχημα με τα διαολοματια κ λεω να την κανω σωστα την αλλαγη. Ευχαριστω |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Διαολομάτια (Devil Eyes) Παρ Μαρ 28 2014, 22:22 | |
| - jojos_3 έγραψε:
- Καλησπερα παιδια.
Ξερετε τι ψειρες εχει το φαναρι?δλδ πως να τις ψαξω; Με ψησατε πολυ ασχημα με τα διαολοματια κ λεω να την κανω σωστα την αλλαγη. Ευχαριστω t10 |
|
| |
jojos_3
| Θέμα: Απ: Διαολομάτια (Devil Eyes) Παρ Μαρ 28 2014, 22:36 | |
| |
|
| |
jojos_3
| Θέμα: Απ: Διαολομάτια (Devil Eyes) Δευ Μαρ 31 2014, 11:14 | |
| Καλημέρα. Αν παρω κοκκινο φακο με ασπρο δαχτυλίδι κ 4300κ Θα βγάζει λευκο φως; |
|
| |
endurasx vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 43 Τόπος : Περιστερι Registration date : 28/11/2012
| Θέμα: Απ: Διαολομάτια (Devil Eyes) Δευ Μαρ 31 2014, 11:56 | |
| - jojos_3 έγραψε:
- Καλημέρα.
Αν παρω κοκκινο φακο με ασπρο δαχτυλίδι κ 4300κ Θα βγάζει λευκο φως; To 4300 ειναι ζεστο λευκο, 6000 κρυο λευκο και απο εκει και πανω μπλεδιζει και μετα μωβιζει! Το 3600 ειναι καρακιτρινο! " /> |
|
| |
jojos_3
| Θέμα: Απ: Διαολομάτια (Devil Eyes) Δευ Μαρ 31 2014, 12:28 | |
| Οκ Το καταλαβα αυτο,απλα βλεπω του dadounis για παράδειγμα εχει μπλε φακο.Θα φωτίζει μπλε η λευκο αν εχει λαμπα 4300 |
|
| |
dadounis Member
| Θέμα: Απ: Διαολομάτια (Devil Eyes) Δευ Μαρ 31 2014, 12:47 | |
| - jojos_3 έγραψε:
- Οκ
Το καταλαβα αυτο,απλα βλεπω του dadounis για παράδειγμα εχει μπλε φακο.Θα φωτίζει μπλε η λευκο αν εχει λαμπα 4300 Δεν έχει καμία σχέση το χρώμα του devil eye (το μέσα δαχτυλίδι). Το φως που έχω βάλει να έχει η λάμπα είναι το default που συνήθως σου δίνουν, 6000k. Όταν μπορέσω θα το βάλω δίπλα σε ένα μαμά για να δείτε τη διαφορά! |
|
| |
apogt moderator
| Θέμα: Απ: Διαολομάτια (Devil Eyes) Δευ Μαρ 31 2014, 14:51 | |
| - jojos_3 έγραψε:
- Καλημέρα.
Αν παρω κοκκινο φακο με ασπρο δαχτυλίδι κ 4300κ Θα βγάζει λευκο φως; Θα βγάζει 4300Κ δηλαδή σχεδόν κίτρινο, περίπου σαν αυτό που βγάζουν οι μαμά λάμπες αλογόνου. Δες μία διαβάθμιση των χρωμάτων στην παρακάτω εικόνα, το ζητούμενο αν θες λευκό φως είναι τα 6000Κ. Από εκεί και κάτω κιτρινίζει από εκεί και πάνω μπλεδίζει. |
|
| |
jojos_3
| Θέμα: Απ: Διαολομάτια (Devil Eyes) Τρι Απρ 01 2014, 19:18 | |
| Ευχαριστω παιδια για τα φωτα σας |
|
| |
ΤΑΚΗΣ81 Member
| Θέμα: Απ: Διαολομάτια (Devil Eyes) Κυρ Απρ 06 2014, 23:26 | |
| Καλησπέρα στους συμφορουμίτες... επειδή ψήνομαι άγρια αυτόν τον μήνα να παραγγείλω κι εγώ διαολόματα έχω μια ερώτηση-το δαχτυλίδι αλλά και το φώς πορείας-xenon έχουν διαφορετικό διακόπτη λειτουργίας; δηλ. φώτα πορείας και μεγάλη σκάλα ανάβουν απο μαμά διακόπτες και τα δαχτυλίδια απο μεμονωμένο; και στην περίπτωση που θέλω να σβήνω τα πορείας την ημέρα τι γίνεται; σόρυ για το αδαές της ερώτησης αλλά δεν θέλω να μπλέξω πάλι με πολλά καλώδια... ήδη έχω φτιάξει κοκορέτσι με ασφαλειοθήκες-πριζάκια-προβόλια κλπ κλπ... |
|
| |
metallidhs Member
| Θέμα: Απ: Διαολομάτια (Devil Eyes) Δευ Απρ 07 2014, 08:28 | |
| - ΤΑΚΗΣ81 έγραψε:
- Καλησπέρα στους συμφορουμίτες... επειδή ψήνομαι άγρια αυτόν τον μήνα να παραγγείλω κι εγώ διαολόματα έχω μια ερώτηση-το δαχτυλίδι αλλά και το φώς πορείας-xenon έχουν διαφορετικό διακόπτη λειτουργίας; δηλ. φώτα πορείας και μεγάλη σκάλα ανάβουν απο μαμά διακόπτες
έτσι ακριβώς - ΤΑΚΗΣ81 έγραψε:
- και τα δαχτυλίδια απο μεμονωμένο; και στην περίπτωση που θέλω να σβήνω τα πορείας την ημέρα τι γίνεται; σόρυ για το αδαές της ερώτησης αλλά δεν θέλω να μπλέξω πάλι με πολλά καλώδια... ήδη έχω φτιάξει κοκορέτσι με ασφαλειοθήκες-πριζάκια-προβόλια κλπ κλπ...
αναλογα απο που θα παρεις ρευμα . αν τα συνδεσεις με τις ψειρες οπως οι περισσοτεροι θα αναβουν οπως οι ψειρες δηλαδη συνέχεια. |
|
| |
hristos13gr gold member
Ηλικία : 43 Τόπος : Αθήνα - Νέα Σμύρνη Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: Διαολομάτια (Devil Eyes) Δευ Απρ 07 2014, 08:46 | |
| - ΤΑΚΗΣ81 έγραψε:
- Καλησπέρα στους συμφορουμίτες... επειδή ψήνομαι άγρια αυτόν τον μήνα να παραγγείλω κι εγώ διαολόματα έχω μια ερώτηση-το δαχτυλίδι αλλά και το φώς πορείας-xenon έχουν διαφορετικό διακόπτη λειτουργίας; δηλ. φώτα πορείας και μεγάλη σκάλα ανάβουν απο μαμά διακόπτες και τα δαχτυλίδια απο μεμονωμένο; και στην περίπτωση που θέλω να σβήνω τα πορείας την ημέρα τι γίνεται; σόρυ για το αδαές της ερώτησης αλλά δεν θέλω να μπλέξω πάλι με πολλά καλώδια... ήδη έχω φτιάξει κοκορέτσι με ασφαλειοθήκες-πριζάκια-προβόλια κλπ κλπ...
To σετ που έρχεται όταν παραγγέλνεις δεν έχει ούτε έναν διακόπτη, άρα είναι σχεδιασμένο να δουλεύει ακριβώς όπως τα μαμά φώτα. Με το που θα γυρνάς το κλειδί θα ανάβουν τα φώτα & τα δαχτυλίδια (αν πάρεις εντολή για τα δαχτυλίδια από τις ψείρες). Η καλωδίωση που σου έρχεται είναι φτιαγμένη να πέρνει: -ρεύμα από την μπαταρία -εντολή για τα φώτα (μεσαία & μεγάλη σκάλα) από το βύσμα της Η4 λάμπας -ρεύμα για τις ψείρες απ'όπου θες (οι περισσότεροι το κλέβουμε από τις ψείρες) Εγώ σου προτείνω να βάλεις έναν διακόπτη σε κάποιο από τα καλώδια που έρχονται από την μπαταρία, για να ανάβεις όποτε θες εσύ τα φώτα (μεσαία & μεγάλα)(όταν θα τα έχεις σβηστά, δεν θα έχεις σινιάλο), αλλά θα είναι μόνιμα αναμμένα τα δαχτυλίδια. |
|
| |
ΤΑΚΗΣ81 Member
| Θέμα: Απ: Διαολομάτια (Devil Eyes) Δευ Απρ 07 2014, 10:04 | |
| - hristos13gr έγραψε:
To σετ που έρχεται όταν παραγγέλνεις δεν έχει ούτε έναν διακόπτη, άρα είναι σχεδιασμένο να δουλεύει ακριβώς όπως τα μαμά φώτα. Με το που θα γυρνάς το κλειδί θα ανάβουν τα φώτα & τα δαχτυλίδια (αν πάρεις εντολή για τα δαχτυλίδια από τις ψείρες). Η καλωδίωση που σου έρχεται είναι φτιαγμένη να πέρνει: -ρεύμα από την μπαταρία -εντολή για τα φώτα (μεσαία & μεγάλη σκάλα) από το βύσμα της Η4 λάμπας -ρεύμα για τις ψείρες απ'όπου θες (οι περισσότεροι το κλέβουμε από τις ψείρες)
Εγώ σου προτείνω να βάλεις έναν διακόπτη σε κάποιο από τα καλώδια που έρχονται από την μπαταρία, για να ανάβεις όποτε θες εσύ τα φώτα (μεσαία & μεγάλα)(όταν θα τα έχεις σβηστά, δεν θα έχεις σινιάλο), αλλά θα είναι μόνιμα αναμμένα τα δαχτυλίδια. κατατοπιστικότατο reply !!! |
|
| |
STROMER
| Θέμα: Απ: Διαολομάτια (Devil Eyes) Δευ Απρ 07 2014, 17:40 | |
| - ΤΑΚΗΣ81 έγραψε:
- hristos13gr έγραψε:
To σετ που έρχεται όταν παραγγέλνεις δεν έχει ούτε έναν διακόπτη, άρα είναι σχεδιασμένο να δουλεύει ακριβώς όπως τα μαμά φώτα. Με το που θα γυρνάς το κλειδί θα ανάβουν τα φώτα & τα δαχτυλίδια (αν πάρεις εντολή για τα δαχτυλίδια από τις ψείρες). Η καλωδίωση που σου έρχεται είναι φτιαγμένη να πέρνει: -ρεύμα από την μπαταρία -εντολή για τα φώτα (μεσαία & μεγάλη σκάλα) από το βύσμα της Η4 λάμπας -ρεύμα για τις ψείρες απ'όπου θες (οι περισσότεροι το κλέβουμε από τις ψείρες)
Εγώ σου προτείνω να βάλεις έναν διακόπτη σε κάποιο από τα καλώδια που έρχονται από την μπαταρία, για να ανάβεις όποτε θες εσύ τα φώτα (μεσαία & μεγάλα)(όταν θα τα έχεις σβηστά, δεν θα έχεις σινιάλο), αλλά θα είναι μόνιμα αναμμένα τα δαχτυλίδια. κατατοπιστικότατο reply !!! Καλησπέρα και απο εμένα, εγώ έβαλα διακόπτη και σβήνω μόνο τη μεσαία σκάλα, οπότε έχω σινιάλο κανονικά, υπόψη εφόσον έχεις xenon δεν χρειάζεται ρελε ο διακόπτης γιατί τα ballast παίρνουν ρεύμα κατευθείαν από τη μπαταρία. Τα έχω έτσι 4+ χρόνια περίπου. |
|
| |
|