Για ακόμα μία φορά σας παραθέτω το παρακάτω βιντεάκι για να καταλάβετε την διαφορά μεταξύ μαμά φώτων και φώτων με προτζέκτορες. Θα έλεγα ότι ίσως το "καλύτερα" απλά, αδικεί το αποτέλεσμα.
Harryvstrom έγραψε:
2,8 ή 3 ίντσες φοράμε???
Όπως γράφω παραπάνω φοράμε και 2,8 και 3 ίντσες προτζέκτορες. Αλλά: 1) Πρέπει να διευκρηνήσουμε αν εννοούμε το μέγεθος του φακού ή όλου του προτζέκτορα. πχ Αν ο πωλητής γράφει 3 ίντσες προτζέκτορα, τότε εννοεί 2,8 ίντσες φακό. Πληροφοριακά μπορούμε να φορέσουμε και 3 ίντσες φακό και είναι (τσεκάρετε τους προτζέκτορες του apogt εδώ). Αλλά για να είστε σίγουροι πρέπει να μιλήσετε με τον πωλητή και να είστε συγκεκριμένοι ότι του λέτε για μέγεθος φακού (lens diameter). 2) Στο ebay όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα φακό 3 ίντσες. Βρήκα όμως στο aliexpress.com. Δεν θέλω να πάρω κανέναν ακόμα στο λαιμό μου γιατί δεν τους έχω παραγγείλει ακόμα. Εν καιρό θα σας δώσω και feedback μόλις τους αγοράσω.
dadounis Member
Ηλικία : 39 Τόπος : Αθήνα - Άνοιξη Registration date : 18/03/2012
Όπως σας έχω ήδη αναφέρει, παρήγγειλα τα δικά μου διαολομάτια από Κίνα και τελικά ήρθαν!!! Από τότε που τα παρήγγειλα έκαναν έκαναν περίπου 7 εργάσιμες να μου έρθουν. Επέλεξα Fedex για μεταφορική, ευτυχώς δεν μου έκοψε την παραγγελία στο τελωνείο Αν παραγγείλετε από Κίνα καλύτερα να επιλέξετε EMS (κινέζικο ταχυδρομείο), περίπου τις ίδιες μέρες θα πάρει για να έρθει και δεν θα ανησυχείτε για τελωνείο. Λοιπόν φτάσαμε στο UNPACKING: Το πακέτο όπως ήρθε:
Ξετυλίγουμε και...:
Ανοίγουμε κουτί και....
παρατεταγμένα όλα.. (παρατηρήστε μπροστά από το χαρτόκουτο και τα διαφανή tire up... Ωραίος ο Κινέζος!)
και τέλος για να καταλάβετε το μέγεθος του προτζέκτορα ορίστε:
Οι προτζέκτορες είναι 3 ίντσες όπως θα δείτε και παρακάτω στο link.
Στις πληροφορίες που θέλετε έχουμε τα εξής, αυτά που πήρα εγώ είναι αυτά. Το μαγαζί του πωλητή είναι αυτό. Μου φάνηκε αρκετά συμμαζεμένο και πολύ εξυπηρετικός σε αντίθεση με άλλους. Μην διστάσετε να χρησιμοποιήσετε το chat. Θα σας εξηγήσουν τα πάντα! ΠΡΟΣΟΧΗ! Να διαβάζετε καλά τις περιγραφές των προϊόντων. Για παράδειγμα εδώ μου εξήγησε πως το προϊόν είναι χωρίς devil eye. Μου είπε αν θέλω να το παραγγείλω και να το πληρώσω αφού μου πει αυτός για να αυξήσει το κόστος του. Εδώ, να σας πω πως στην Αθήνα που το έψαξα η διαφορά με devil eye ήταν στα 70?, όπως καταλαβαίνετε μου κόπηκαν τα πόδια όταν ο Κινέζος μου είπε να αυξήσει το κόστος..... Λοιπόν όταν τον ρώτησα ήμουν κάπως έτσι: Η απάντηση του Κινέζου ήταν 6$ ή 7$ αν θυμάμαι καλά.... Τα συμπεράσματα δικά σας! Στο παραπάνω site θα βρείτε κι άλλους πολλούς προτζέκτορες, μην νομίζετε ότι διαφημίζω τον συγκεκριμένο πωλητή. Εξάλλου δεν τους έχω βάλει ακόμα πάνω για να δω ότι δουλεύουν. Κι αυτό θα γίνει σύντομα και θα ενημερωθείτε και για το κόστος.
Sifounas Administrator
Καλά ρε δεν ντρέπεσαι 2 μέτρα παλικάρι να βάφεις τα νύχια σου! Μπέρδεψες τα νύχια σου με τα κάγκελα? Άντε και στην επόμενη που βγάλεις μετά από την τοποθέτηση, με κραγιόν και φούστα!!!!
Πάντως μούφα φως βγάζουν, το ξέρω από το δικά μου.... ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!Πεταμένα λεφτά... Βάλε δύο ξένον να στραβώνεις τον κόσμο, που θες και προτζέκτορες!!!!!
Delta.S gold member
Αρχικά καλοφόρετα και φυσικά περιμένουμε φωτο να τα ζηλέψουμε μιας και μας ενδιαφέρει το θέμα , τώρα οσον αφορά τα νύχια... ... ... ...να μην ντρέπεσαι για τίποτα ...παλικάρι μου ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ !!!
αν και στο χεράκι σου θα ταιριαζε καλύτερα το "λαχανί" χρωματάκι....θα σε τόνιζε
apogt moderator