|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
boss vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 54 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 07/07/2009
| Θέμα: τοποθετηση angel eyes Τρι Οκτ 19 2010, 12:18 | |
| το εγραψα και αλλου ...ψαχνω ηλεκτρολογο που να εχει τοποθετησει στις μηχανες μας angel eyes ναχει γνωση δηλ. αλλιως μαλον θα την πληρωσει ο Αντωνης (loverboy)που προσφερθηκε και τον ευχαριστω αλλα επειδη ειναι χοντρο στριγμωμα ακι δυσκολο να βολεψουν και τους 2 οι ωρες προσπαθω να το γλυτωσω |
|
| |
Vezouvios Administrator
Ηλικία : 46 Τόπος : Mακεδονια Registration date : 09/10/2009
| |
| |
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
| Θέμα: Απ: τοποθετηση angel eyes Τρι Οκτ 19 2010, 13:20 | |
| Μπάμπη προτείνω να βγάλεις την μάσκα κ το φανάρι μόνος σου, να το ανοίξεις να περάσεις τα κάτοπτρα κ να το κολήσεις. ΜΕΤΑ, το πάς στον ηλεκτρολόγο να το συνδέσει σαν φυσιολογικα ξένον με κάνα 20-30ρι. Η δουλειά που σου λέω να κάνεις μόνος σου είναι αστεία αλλά χρονοβόρα, ότι θες μου τηλφωνείς κ βοηθάω. |
|
| |
| Θέμα: Απ: τοποθετηση angel eyes Τρι Οκτ 19 2010, 14:06 | |
| |
|
| |
Loverboy Member
Ηλικία : 38 Τόπος : thessaloniki Registration date : 07/06/2009
| Θέμα: Απ: τοποθετηση angel eyes Σαβ Οκτ 23 2010, 13:47 | |
| χτυπα τηλ οποτε θες να σε βοηθησω.. εγω μονος μου τα χα κανει.. |
|
| |
| Θέμα: Απ: τοποθετηση angel eyes Σαβ Οκτ 23 2010, 13:56 | |
| - Loverboy έγραψε:
- χτυπα τηλ οποτε θες να σε βοηθησω.. εγω μονος μου τα χα κανει..
εληφθη Αντωνης εχω το τηλ απο τα καντραν τα λευκα (αν δεν εχεις αλαξει)υπολογιζω το αλλο σαββατοκυριακο καποια στιμγη που να σε βολεψει εσενα κυριως |
|
| |
xanthos
Ηλικία : 42 Τόπος : Ξανθη - Πτολεμαιδα Registration date : 17/03/2009
| Θέμα: Απ: τοποθετηση angel eyes Κυρ Οκτ 24 2010, 21:21 | |
| θα βρω αραγε κι εγω να του βαλω ενα σετακι με κοκκινο δαχτυλιδι??? |
|
| |
| Θέμα: Απ: τοποθετηση angel eyes Τετ Μάης 11 2011, 13:37 | |
| λοιπον μετα απο καιρο ηρθε η ωρα τους αφου κλειστηκε το ραντεβου και 3 λεβεντοπαιδα 3 αντρες μερακληδες βρεθηκαν μαζι και τους ευχαριστω δημοσιως και ειναι το λιγοτερο που μπορω να πω γιατι τραβηξανε μεγαλο ζορι με την καλη μου.ξεκινησαμε κατα τις 3.00 το μεσημερι ευτηχως σε κλειστο χωρο και οχι στην αυλη οπως αρχικα σκεφτηκα και αρχισε το ξηλωμα με κεφι και χαρα και ολα πηγαιναν πριμα εδω ο johnyb χειρουργεικαι ο macdog επιβλεπει φτασαμε σε αυτο το αποτελεσμα με τα μαλλια του loverboy να εχουν σηκωθει καρφακια [IMG=https://2img.net/r/ihimizer/img801/3300/dsc00974h.jpg][/IMG] μπροστα μας ειχαμε 2 κιλα καλωδια που κανανε φιδακια τριπλες κλπ επειδη ο μαστορας που μου ειχε προτοπερασει τα ξενον χρεωνε με το μετρο τα καλωδια και καπου εδω μονολογουσα κατι που μου εγραψε ο tazakos(παντα προθυμος) ξεκινα ΄και οπου κολησεις τηλ υποστηρηξη , πως να το περιεγραφα αυτο? και αρχισε το κοψε ραψε και πηρε να βραδιαζει και τα παιδια εκει αυτοι δουλευαν το δικο μου στομαχι πονουσε ,το καλο ειναι πως ηταν πεπισμενοι πως θα βγει ακρη εγω επρεπε να παω στο φουρνο της μαμας για ψησιμο (ακομα με κυνηγαει με την χλωρινη) το περιμενα πιο δυσκολο το θεμα μετο ξηλωμα του φαναριου αλλα ο αντουαν το ειχε το θεμα αποτελεσμα κοψε ραψε και αρχισε η αντιστροφη μετρηση και η συναρμολογηση προχωρουσε και πιασαμε 10.00 τουλαχιστον και τα παιδια εκει (ο doc αποχωρησε )για ευνοητους λογους λιγο πιο πριν εντομεταξει ο Αντωνης σαν διαλειμα (βρηκαμε παππα να θαψουμε καμια δεκαρια )μου αλαξε και το καντραν μας εβγαλαν την πιστη ενας διακοπτης για τα φωτα η συνδεσμολογια (αυτην την στιγμη η μηχανη ειναι στον ηλεκτρ.)καναμε τοσα πραγματα και κολησαμε στο γιατι δεν καταφερναμε να κανουμε το μπροστινο φλας να αναβει (αναβε μονο το πισω)αλλα πιστευω επειδη η ωρα ειχε παει 12.30 ναι 12.30 απο την κουρασει καποια πραματα ειναι μπροστα σου και δεν τα βλεπεις.εδω βαρεθηκε το ζωντανο που το ξεσπιτωσαμε μειναμε και απο μπαταρια στην φωτ.μηχανη εδω. η μηχανη βγηκε εξω την επομενη και πηγε γηπεδο εφαγε την βροχη της αρκουδας (δεω πειραζει νικησαμε )και δεν ειχα υγρασιες τπτ.εντυπωσεις αργοτερα σε καλυτερες συνθηκες αν και στην βροχη ΕΙΧΑ φως.κλεινοντας δεν ξερω αν καποια πραγματα μ πορουν να εκφραστουν με λογια αλλα νιωθω σκλαβωμενος απεναντι στα παιδια ΓΙΑΝΝΗ JOHNYB ΑΝΤΩΝΗ LOVERBOY ΚΑΙ ΧΑΡΗ MADOG για την βοηθεια και την υπομονη τους απεναντι μου.αυτα ειναι τα αποτελεσματα της παρεας που λεγεται v-strom club η φορουμ η οπως αλλιως το λεει ο καθενας. 1000 ευχαριστω για κατι που ημουν διατεθημενος να πληρωσωνα το κανω και δεν εβρισκα και καποιοι μου το καναν με χαμογελο και ευχαριστηση] |
|
| |
Loverboy Member
| Θέμα: Απ: τοποθετηση angel eyes Παρ Μάης 20 2011, 01:24 | |
| φιλε μπαμπη ευχαριστω για τα καλα σου λογια.. ελπιζω να βοηθησα εστω και καθυστερημενα, να κανω αυτο που σου χα υποσχεθει. τωρα πλεον εισαι ο μονος σαλονικιος με αγκελοματα μιας και εγω την αποχωριστηκα την δικια μου. ελπιζω να χαιρεσαι στο επακρον την μετατροπη και να μην ανησυχεις για τα τοσα μετρα καλωδια που πεταξαμε. με καλη διαθεση, καλη παρεα, υπομονη και επικοινωνια μπορουμε να πετυχουμε πολλα μεταξυ μας φτανει να γινονται με καλη προθεση και οχι εχοντας στοχο το προσωπικο οφελος.. |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: τοποθετηση angel eyes Παρ Μάης 20 2011, 08:38 | |
| Μπράβο παίδες... μεγειά τα φανάρια σου, θα τα χαρείς, είμαι σίγουρος. |
|
| |
DeepBlue Member
Ηλικία : 57 Τόπος : Αργυρούπολη - Αθήνα Registration date : 27/08/2010
| Θέμα: Απ: τοποθετηση angel eyes Παρ Μάης 20 2011, 09:00 | |
| Παιδιά, δώστε καμία πληροφορία για τα angel eyes. Απο που τα πήρατε? κόστος? ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ? ΦΩΤΟΣ? Ψήνομαι και εγώ να βάλω..... Τώρα έχω απλώς τις xenon λάμπες. |
|
| |
| Θέμα: Απ: τοποθετηση angel eyes Παρ Μάης 20 2011, 12:25 | |
| - terino έγραψε:
- Μπράβο παίδες... μεγειά τα φανάρια σου, θα τα χαρείς, είμαι σίγουρος.
thankyou very ματς deepblue το κοστος εφοσον εχεις ηδη ξενον δεν ειναι μεγαλο .χρησιμοποιεις τα ιδια μπαλαστ εγω τα πηρα κανα 70-80 απο αγγελια του φορουμ.αν βρω το λινκ απο τα παιδια που τα παραγγειλανε απο εξω θα στο γραψω. απο εντυπωσεις οι καλυτερες οσο αναφορα τον φωτισμο τα αλλα ειναι θεμα πρωσοπικου γουστου εγω θα τα προτιμουσα με το λευκο στεφανι και οχι καποιο χρωματιστο εμενα ειναι μπλε φωτος θα ακολουθησουν πολυ δουλεια στην τιοποθετηση αλλα αν εχεις παιδια σαν τα δικα μας μην μασας
Έχει επεξεργασθεί από τον/την boss στις Παρ Μάης 20 2011, 12:33, 1 φορά |
|
| |
Loverboy Member
| Θέμα: Απ: τοποθετηση angel eyes Παρ Μάης 20 2011, 12:27 | |
| |
|
| |
DeepBlue Member
| Θέμα: Απ: τοποθετηση angel eyes Παρ Μάης 20 2011, 13:07 | |
| Δηλαδή κάτι τέτοιο μας κάνει ?? http://cgi.ebay.co.uk/PROJECTOR-LEN-KIT-Angel-Eye-E46-M3-TSX-H4-D2S-HID-XENON-/310140443813?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item4835cf9ca5 Δέν είναι πολύ μακρύ? Πώς προσαρμόζεται? Χαλάμε το κάτοπτρο το μαμίσιο για να μπεί?? |
|
| |
| Θέμα: Απ: τοποθετηση angel eyes Παρ Μάης 20 2011, 13:23 | |
| |
|
| |
Loverboy Member
| Θέμα: Απ: τοποθετηση angel eyes Παρ Μάης 20 2011, 15:03 | |
| |
|
| |
z0rbas Member
Ηλικία : 44 Τόπος : Βόλος-Λάρισα- ΒΑΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ Registration date : 01/06/2010
| Θέμα: Απ: τοποθετηση angel eyes Παρ Μάης 20 2011, 16:52 | |
| Οτι έχουν πει οι προλαλήσαντες .Καμια σχεση με το πριν. Όλο το χειμώνα με βγάλαν παληκάρι ακόμα και νύχτα με πολύ βροχή και πολύ ομίχλη. Σκέψου οτι για κάποιο διαστημα πριν τα χαμηλώσω λίγο ,σε επαρχιακό δικτυο χωρις φωτισμό δεν άναβα καν τη μεγάλη σκάλα.Απλα μια επισήμανση.Να έχεις το νου σου τα ballast από τα xenon που ήδη έχεις να αντιστοιχούν στους προτζεκτορες που θα πάρεις. Δλδ αν έχεις ballast για 6000 Κ και οι προτζεκτορες να ειναι 6000 Κ και το αντιστροφο. Ο παθών-μαθών |
|
| |
DeepBlue Member
| Θέμα: Απ: τοποθετηση angel eyes Παρ Μάης 20 2011, 18:35 | |
| ΠΟΛΥ καλή δουλειά παιδιά. Μπράβο. Ευχαριστώ και για τις πληροφορίες. θα τα βάλω και εγώ σιγά - σιγά... Ειδικά ο Terino έχει κάνει απίστευτο φωτορομάντζο |
|
| |
Loverboy Member
| Θέμα: Απ: τοποθετηση angel eyes Παρ Μάης 20 2011, 20:25 | |
| - z0rbas έγραψε:
- . Δλδ αν έχεις ballast για 6000 Κ και οι προτζεκτορες να ειναι 6000 Κ και το αντιστροφο.
Ο παθών-μαθών τα μπαλαστ αδερφε δεν εχουν να κανουν με το χρωμα φωτισμου.. τα μπαλαστ ειναι ενισχυτες του ρευματος τα μπαλαστ υπαρχουν σε 35w και 55w αναλογα τι watt εχεις σε μπαλαστ θα παρεις και αντιστιχες λαμπες.. και μπορεις να βαλεις οσα Κelvin θελεις το χρωμα της λαμπας. |
|
| |
z0rbas Member
Ηλικία : 44 Τόπος : Βόλος-Λάρισα- ΒΑΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ Registration date : 01/06/2010
| Θέμα: Απ: τοποθετηση angel eyes Παρ Μάης 20 2011, 21:10 | |
| |
|
| |
|