|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
endurasx vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 43 Τόπος : Περιστερι Registration date : 28/11/2012
| Θέμα: Απ: Διαολομάτια (Devil Eyes) Τρι Απρ 08 2014, 00:16 | |
| - STROMER έγραψε:
Καλησπέρα και απο εμένα, εγώ έβαλα διακόπτη και σβήνω μόνο τη μεσαία σκάλα, οπότε έχω σινιάλο κανονικά, υπόψη εφόσον έχεις xenon δεν χρειάζεται ρελε ο διακόπτης γιατί τα ballast παίρνουν ρεύμα κατευθείαν από τη μπαταρία. Τα έχω έτσι 4+ χρόνια περίπου. Για πες μας και πως τα συνδεσες και σβηνεις μονο μεσαια ακαλα? Καλο ειναι να βαζεις ρελε για να μην περναει ρευμα απο τον διακοπτη αλλα δεν ξερω πως συνδεσες κιολας οπωτε περιμενω να δω!! |
|
| |
STROMER
| Θέμα: Απ: Διαολομάτια (Devil Eyes) Τρι Απρ 08 2014, 10:15 | |
| Καλημέρα, έβαλα ένα διακόπτη σαν αυτό: http://www.stelpet.gr/gr/el/products/diakoptis-moto-universal-light-onoff και τον τοποθέτησα πριν την φύσα. Πριν τοποθετήσεις τα xenon είχες μια φύσα που έμπαινε πάνω στη λάμπα, αυτή η φύσα η μια απο τις δυο πλέον μπαίνει στη καλωδίωση των xenon η άλλη μένει στον αερα, 3 καλώδια ενα αφορά μεσαία σκάλα το οποίο έχει και συνέχεια παροχή, άλλο τη μεγάλη σκάλα και το τρίτο παροχή, (δε θυμάμαι εαν είναι ρέυμα ή γείωση γιαυτό το γράφω παροχή) με ένα 12v δοκιμαστικό κατσαβίδι ή πολύμετρο βρίσκεις πιο καλώδιο αφορά τη μεσαία σκάλα και εκεί κόβεις και βάζεις το διακόπτη. Όταν ψαχόμουνα κι εγώ μου έλεγαν να βάλω ρελέ στο διακόπτη γιατί δεν το σηκώνει, λόγο του ότι εκείνη την εποχή δεν είχα καθόλου χρόνο να ασχοληθώ και να το κάνω πήγα σε ένα ηλεκτρολόγο εδώ στη γειτονιά να μου το τοποθετήσει, εκείνος μου είπε πως δε χρειάζεται να βάλω ρελέ οπότε έβαλα μόνος μου το διακόπτη, όντως τα έχω έτσι πάνω από 4 χρόνια και δεν έχω κανένα πρόβλημα. |
|
| |
Kwstas87
Ηλικία : 37 Τόπος : Αθηνα / Καλλιθεα Registration date : 13/05/2010
| Θέμα: Απ: Διαολομάτια (Devil Eyes) Δευ Ιουν 16 2014, 12:52 | |
| Καλησπερα... Σκεφτομαι να παω να βαλω τα Eagle Eyes στον Αργυρο Εχει βαλει κανεις εκει ??? Εντυπωσεις ??? |
|
| |
takis
| Θέμα: Απ: Διαολομάτια (Devil Eyes) Δευ Ιουν 16 2014, 16:16 | |
| Έχω βάλει εγώ φίλε μου και δεν μπορώ να πω πως έμεινα και πολύ ευχάριστημενος από την δουλειά του. Δεν θέλω να προσβάλω τον άνθρωπο που σαν χαρακτήρας ήταν μια χαρά, αλλά εμένα η δουλειά που μου έκανε δεν μου άρεσε 100% |
|
| |
movoros
| Θέμα: Απ: Διαολομάτια (Devil Eyes) Δευ Οκτ 13 2014, 21:23 | |
| Παιδιά καλησπέρα και από εμένα!! Μόλις έβαλα angle devil eye με μπλε ματι.. Αλλα εχω ενα θεμα,το μπλε το ματι δεν φωτίζει καθολου! Φαινεται μπλε μονο οταν το κοιτάς απο πλάι! Ρυθμιζετε κάπως αυτο;;;; |
|
| |
| Θέμα: Απ: Διαολομάτια (Devil Eyes) Τετ Οκτ 15 2014, 00:45 | |
| - movoros έγραψε:
- Παιδιά καλησπέρα και από εμένα!! Μόλις έβαλα angle devil eye με μπλε ματι.. Αλλα εχω ενα θεμα,το μπλε το ματι δεν φωτίζει καθολου! Φαινεται μπλε μονο οταν το κοιτάς απο πλάι! Ρυθμιζετε κάπως αυτο;;;;
Κατ αρχας καλως ηρθες στην παρεα! Περνα απο τα νεα μελη να μας συστηθεις και επισημα!! Μαλλον ισως να μην ειναι καλα κουμπεμενο το σωμα!!! Απο εξω δεν νωμιζω να ρυθμιζεται μαλλον θα χρειαστει να ξανανοιξεις φαναρι αλλα ριξε μια ματια καλου κακου! |
|
| |
@p@r@d3kt0s
Ηλικία : 47 Τόπος : Πολύγυρος Χαλκιδικής Registration date : 03/04/2010
| Θέμα: Απ: Διαολομάτια (Devil Eyes) Σαβ Οκτ 18 2014, 00:35 | |
| Ξέρουμε κανέναν που να περνάει διαολομάτια στη Θεσσαλονίκη και σε τι κόστος βγαίνει? Ψήνομαι άσχημα να τα βάλω. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Διαολομάτια (Devil Eyes) Σαβ Οκτ 18 2014, 14:52 | |
| - @p@r@d3kt0s έγραψε:
- Ξέρουμε κανέναν που να περνάει διαολομάτια στη Θεσσαλονίκη και σε τι κόστος βγαίνει? Ψήνομαι άσχημα να τα βάλω.
Aν πας σε καταστημα θα σου πιασουν τον κ@λο! Γιατι δεν ακολουθεις τον οδηγο που εχει ανεβασει ο terino στο DIY δεν ειναι δυσκολη διαδηκασια αλλα θελει την ωρα της (και την μερα της να μην σου πω)!! |
|
| |
@p@r@d3kt0s
Ηλικία : 47 Τόπος : Πολύγυρος Χαλκιδικής Registration date : 03/04/2010
| Θέμα: Απ: Διαολομάτια (Devil Eyes) Κυρ Οκτ 19 2014, 16:10 | |
| Καλά δεν υπάρχει περίπτωση να το φτιάξω. Είχα δει τον οδηγό και απογοητεύτηκα. Κι επειδή δε θέλω να κάνω μαλακία μη αναστρέψιμη γι΄ αυτό ψάχνω να δω κάναν επαγγελματία. |
|
| |
braz
| Θέμα: Απ: Διαολομάτια (Devil Eyes) Κυρ Οκτ 19 2014, 23:41 | |
| Καλησπέρα και από μένα! Εδώ και μερικές μέρες είμαι ευτυχής κάτοχος των διαβολοματιών. Θέλω να ευχαριστήσω τον χρήστο τον περιπτέραχο (hristos13gr) για την υπεροχη δουλειά που έκανε! Απόλυτα οργανωτικός, ξέρει τι, πως και πότε να κάνει και το σημαντικότερο.. Σου εμπνέει εμπιστοσύνη και εξηγεί τα πάντα, χαρίζοντας απλόχερα τις γνώσεις του! Η όλη διαδικασία μας πήρε 9 ώρες, αλλά το αποτέλεσμα αξίζει πραγματικά! Και κάπως έτσι ξεκινήσαμε, με τον παρακάτω διάλογο: Χρήστος: έχεις ξαναδεί τη μηχανή λυμμένη; Εγώ: εεεε... όχι... Αφού λύθηκε όλο το μπροστινό, άρχισα.. Ρε συ Χρήστο, δεν βάφουμε και το κάτοπτρο..? Πάμε μου λέει.. Αφού βάψαμε το φανάρι με σπρέυ υψηλών θερμοκρασιών, μου έρχεται και άλλη ιδέα.. Μήπως να βάφαμε και τα angel eyes μαύρα; Θα χτυπάει άσχημα το ασημί μέσα στο μάύρο, του λέω. Ιδού το αποτέλεσμα! Ευτυχώς το σπρέυ μας έφτασε ίσα ίσα. Τα τοποθετήσαμε για να γίνει μια δοκιμή, πριν κλείσουμε το φανάρι και... Στη συνέχεια ο Χρήστος "έκρυψε" με μαεστρία τα ballast και το υπόλοιπο κοκορέτσι στο μούτρο και δέθηκε το μούτρο. Πραγματικά νόμιζα ότι κοιτούσα άλλο μηχανάκι! Άγρια ομορφιά! Και μερικές φωτό σε σκοτεινό δρόμο. Μόνο με τα hella Μικρή σκάλα Μεγάλη σκάλα (δείτε τισ πινακίδες στο βάθος) Το αποτέλεσμα απλά τα σπάει!!! Οι φωτό είναι από κινητό και χάνουν.. Χρηστάρα ! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Διαολομάτια (Devil Eyes) Δευ Οκτ 20 2014, 00:40 | |
| Ο Χρησταρας ειναι εγγυηση!!!! Απλα αν δεν εχετε σκοπο να βαλετε χερι μην πατε ο Χρηστος βοηθαει και εξηγει τι πρεπει να κανεις δεν ειναι δουλεια του οπωτε μην τον ζαληζουμε!! Χρηστο οταν ερθουν τα και νουργια να περασω |
|
| |
ck69 Member
| Θέμα: Απ: Διαολομάτια (Devil Eyes) Δευ Οκτ 20 2014, 02:00 | |
| Οπως ειπες φιλε braz,αγρια ομορφια! |
|
| |
Giorgis
Registration date : 24/05/2011
| Θέμα: Απ: Διαολομάτια (Devil Eyes) Δευ Οκτ 20 2014, 04:02 | |
| Χαιρετώ την παρέα! Για να μήν ανοίξω νέο θρέντ μιάς και η ερώτηση μου είναι σχετική,την παραθέτω εδώ. Βρήκα ένα μαγαζί στη Θεσσαλονίκη και επικοινώνησα μαζί τους.Μου είπανε αγορά και τοποθέτηση (angel eyes) κόστος 250ε.. Η ερώτηση μου είναι πώς σας φαίνεται η τιμή? Aπλά λάβετε υπόψιν σας πρίν μου πείτε απλά ebay και τοποθέτηση μόνος οτι: α)Δεν το'χω ΚΑΘΟΛΟΥ να πειράξω την μηχανή μόνος μου (εδώ αλλαγή λαδιών και φίλτρου και πνίγομαι) β)Δεν έχω κανέναν φίλο-γνωστό που ίσως θα μπορούσε να βοηθήσει οπότε σίγουρα αν τα βάλω θα είναι σε μαγαζί.
Στο θέμα μας τώρα να ψαχτώ αλλού η σας φαίνεται τίμια η φάση?Επίσης γνωρίζει κανείς αν ο συγκεκριμένος κάνει καλή δουλειά?Πάρτε κι ένα link http://www.megasound.com.gr/moto_projects.el.aspx http://www.megasound.com.gr/0DFFFC0B.el.aspx
|
|
| |
| Θέμα: Απ: Διαολομάτια (Devil Eyes) Δευ Οκτ 20 2014, 05:10 | |
| - Giorgis έγραψε:
- Χαιρετώ την παρέα!
Για να μήν ανοίξω νέο θρέντ μιάς και η ερώτηση μου είναι σχετική,την παραθέτω εδώ. Βρήκα ένα μαγαζί στη Θεσσαλονίκη και επικοινώνησα μαζί τους.Μου είπανε αγορά και τοποθέτηση (angel eyes) κόστος 250ε.. Η ερώτηση μου είναι πώς σας φαίνεται η τιμή? Aπλά λάβετε υπόψιν σας πρίν μου πείτε απλά ebay και τοποθέτηση μόνος οτι: α)Δεν το'χω ΚΑΘΟΛΟΥ να πειράξω την μηχανή μόνος μου (εδώ αλλαγή λαδιών και φίλτρου και πνίγομαι) β)Δεν έχω κανέναν φίλο-γνωστό που ίσως θα μπορούσε να βοηθήσει οπότε σίγουρα αν τα βάλω θα είναι σε μαγαζί.
Στο θέμα μας τώρα να ψαχτώ αλλού η σας φαίνεται τίμια η φάση?Επίσης γνωρίζει κανείς αν ο συγκεκριμένος κάνει καλή δουλειά?Πάρτε κι ένα link http://www.megasound.com.gr/moto_projects.el.aspx http://www.megasound.com.gr/0DFFFC0B.el.aspx
Αν σκεφτεις οτι θα βαλει τσεπη απο 150 με 170 ευρω τοτε σκεψου!! Καποτε και εγω το ιδιο σκεπτομουν και ελεγα "να τα κανω μονος μου......αποκλειεται!" αλλα παρ ολα αυτα σε πεισμα μου το εκανα!! Πηγαινε για καφε με τα βορεια αδελφια και θα δεις οτι θα σε βοηθησουν οσο μπωρουν και με τα χρημματα που θα εξοικονομησεις κερνα μπυρες καφεδες και μπουγατσες! |
|
| |
hristos13gr gold member
Ηλικία : 43 Τόπος : Αθήνα - Νέα Σμύρνη Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: Διαολομάτια (Devil Eyes) Δευ Οκτ 20 2014, 08:47 | |
| Όντως το αποτέλεσμα που βγήκε στην μηχανή του Μιχάλη- braz είναι πανέμορφο. Μου άρεσε τόσο πολύ που τα βάψαμε όλα μαυρα ματ, που έχω μπει & εγώ στην πρίζα, να ξανανοίξω το φανάρι μου μόνο & μόνο για να έχω αυτό το οπτικό αποτέλεσμα!!! endurasx, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια... |
|
| |
hristos13gr gold member
| Θέμα: Απ: Διαολομάτια (Devil Eyes) Δευ Οκτ 20 2014, 08:58 | |
| - Giorgis έγραψε:
- Χαιρετώ την παρέα!
Για να μήν ανοίξω νέο θρέντ μιάς και η ερώτηση μου είναι σχετική,την παραθέτω εδώ. Βρήκα ένα μαγαζί στη Θεσσαλονίκη και επικοινώνησα μαζί τους.Μου είπανε αγορά και τοποθέτηση (angel eyes) κόστος 250ε.. Η ερώτηση μου είναι πώς σας φαίνεται η τιμή? Aπλά λάβετε υπόψιν σας πρίν μου πείτε απλά ebay και τοποθέτηση μόνος οτι: α)Δεν το'χω ΚΑΘΟΛΟΥ να πειράξω την μηχανή μόνος μου (εδώ αλλαγή λαδιών και φίλτρου και πνίγομαι) β)Δεν έχω κανέναν φίλο-γνωστό που ίσως θα μπορούσε να βοηθήσει οπότε σίγουρα αν τα βάλω θα είναι σε μαγαζί.
Γιώργο στην συγκεκριμένη δουλειά δεν παίζει ρόλο μόνο το οικονομικό, αλλά & το τι δουλειά κάνει ο συγκεκριμένος μάστορας. Την ίδια τιμή παίρνει & ένας μάστορας στην Αθήνα, αλλά η δουλειά του δεν μου άρεσε καθόλου όταν την είδα σε 2 φιλαράκια. -Ασφάλεια όχι αδιάβροχη & χύμα πεταμένη πίσω από τα όργανα -Ρεύμα να παίρνει από την πλεξούδα της μηχανής (τραυματίζοντάς την) που φεύγει από την κλειδαριά του τιμονιού -Γείωση να περνά από το σώμα της μηχανής, κάτι το οποίο δεν είναι σωστό για μηχανές με πλαίσιο αλουμινίου. Οπότε κρίνεις μόνος σου τι θες να κάνεις, αν & εγώ προτείνω να το κάνεις μόνος σου ή με κάποιον που ξέρει & σου εξηγεί, για να ξέρεις & εσύ ακριβώς το τι έχει γίνει πάνω στην μηχανή σου. |
|
| |
kyriakos II vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 45 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Registration date : 26/06/2011
| Θέμα: Απ: Διαολομάτια (Devil Eyes) Δευ Οκτ 20 2014, 19:36 | |
| μας έχετε τρελάνει με τα διαολομάτια πια....!!!! κι εμείς θέλουμε...!!! από που τα αγοράζετε ρε μάγκες...??? |
|
| |
Highlander vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Διαολομάτια (Devil Eyes) Δευ Οκτ 20 2014, 20:10 | |
| Με τα devil eyes δεν παθαίνω κάτι. Με τους Projectors όμως, ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ Κάποια στιγμή στο μέλλον, αν μου το επιτρέψουν τα οικονομικά μου, θα αλλάξω τα απλά xenon και θα βάλω projectors. |
|
| |
braz
| Θέμα: Απ: Διαολομάτια (Devil Eyes) Δευ Οκτ 20 2014, 23:10 | |
| - kyriakos II έγραψε:
- μας έχετε τρελάνει με τα διαολομάτια πια....!!!!
κι εμείς θέλουμε...!!! από που τα αγοράζετε ρε μάγκες...??? Φίλε Κυριάκο όπως έχουν πει και άλλοι συμφορουμίτες, στον ιμπεουρα δεν θα βρεις πολλά πράγματα. Τα δικά μου τα πήρα από το aliexpress και είναι αυτά Προσοχή: να ζητήσετε να σας τα στείλουν με απλό ταχυδρομείο. Η DHL δεν χαρίζεται και τα περνά όλα τελωνείο. Παθών.. Καλές αγορές!! ps: αν προχωρήσεις με την αγορά, πάρε και 2 επιπλέον λάμπες καλού κακού .. ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. |
|
| |
rafel vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 35 Τόπος : Άγιοι Ανάργυροι - Σαλαμίνα Registration date : 19/09/2014
| Θέμα: Απ: Διαολομάτια (Devil Eyes) Τρι Οκτ 21 2014, 02:47 | |
| - braz έγραψε:
- kyriakos II έγραψε:
- μας έχετε τρελάνει με τα διαολομάτια πια....!!!!
κι εμείς θέλουμε...!!! από που τα αγοράζετε ρε μάγκες...???
Προσοχή: να ζητήσετε να σας τα στείλουν με απλό ταχυδρομείο. Η DHL δεν χαρίζεται και τα περνά όλα τελωνείο. Παθών..
Καλές αγορές!!
ps: αν προχωρήσεις με την αγορά, πάρε και 2 επιπλέον λάμπες καλού κακού .. ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. εμενα μου στειλανε οτι μπορουν μονο με DHL FEDex και μερικές άλλες...τους εξηγησα το προλημα αλλα...δεν.. |
|
| |
jk_prince vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Διαολομάτια (Devil Eyes) Τρι Οκτ 21 2014, 09:49 | |
| - braz έγραψε:
Φίλε Κυριάκο όπως έχουν πει και άλλοι συμφορουμίτες, στον ιμπεουρα δεν θα βρεις πολλά πράγματα. Τα δικά μου τα πήρα από το aliexpress και είναι αυτά Το ρευμα για Angel/Hell απο που το παιρνει? Γιατι βλεπω μονο "τασης" και "σκαλας" καλωδια. - braz έγραψε:
- ps: αν προχωρήσεις με την αγορά, πάρε και 2 επιπλέον λάμπες καλού κακού .. ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται.
Συμφωνω απολυτα... |
|
| |
hristos13gr gold member
| Θέμα: Απ: Διαολομάτια (Devil Eyes) Τρι Οκτ 21 2014, 11:35 | |
| - jk_prince έγραψε:
- braz έγραψε:
Φίλε Κυριάκο όπως έχουν πει και άλλοι συμφορουμίτες, στον ιμπεουρα δεν θα βρεις πολλά πράγματα. Τα δικά μου τα πήρα από το aliexpress και είναι αυτά Το ρευμα για Angel/Hell απο που το παιρνει? Γιατι βλεπω μονο "τασης" και "σκαλας" καλωδια.
- braz έγραψε:
- ps: αν προχωρήσεις με την αγορά, πάρε και 2 επιπλέον λάμπες καλού κακού .. ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται.
Συμφωνω απολυτα... H καλωδίωση που έρχεται με το κιτ αυτό είναι σχεδιασμένη για αυτοκίνητο. Παίρνει ρεύμα από τον θετικό πόλο της μπαταρίας & γείωση σε οποιοδήποτε σημείο του αυτοκινήτου. Το θετικό καλώδιο είναι όμως κοντό, μιας & η απόσταση μπαταρίας & φώτων στα αυτοκίνητα είναι αρκετά μικρή. Επίσης το καλώδιο από το ένα φως στο άλλο είναι αρκετά μακρύ αφού το αυτοκίνητο τα φώτα είναι μακριά το ένα από το άλλο. Άρα καταλαβαίνεται ότι η καλωδίωση θα πρέπει να τροποποιηθεί στα μέτρα της μηχανής μας & η τροφοδοσία+γείωση να πάνε κατευθείαν στους πόλους της μπαταρίας. Αυτό κάναμε & στον braz! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Διαολομάτια (Devil Eyes) Τρι Οκτ 21 2014, 17:42 | |
| Χρηστο την συνδεσμολογια τη γνωριζω ως κατοχος ¨αγγελοδιαβολων¨. Απλα η ερωτηση που εκανα ειναι γιατι δεν ειδα τα καλωδιακια απο angel/halo στις φωτο. |
|
| |
hristos13gr gold member
| Θέμα: Απ: Διαολομάτια (Devil Eyes) Τρι Οκτ 21 2014, 17:48 | |
| - jk_prince έγραψε:
- Χρηστο την συνδεσμολογια τη γνωριζω ως κατοχος ¨αγγελοδιαβολων¨. Απλα η ερωτηση που εκανα ειναι γιατι δεν ειδα τα καλωδιακια απο angel/halo στις φωτο.
Για angel/halo πήραμε ρεύμα από τις ψείρες & δώσαμε στους "starter" τους. Τα "starters" των δαχτυλιδιών δεν έχουν καμία σχέση με την υπόλοιπη καλωδίωση. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Διαολομάτια (Devil Eyes) Τρι Οκτ 21 2014, 20:11 | |
| Ακυρο. Ειδα το back και νομιζα οτι εβγαινε ενα ζευγος(στο κατω μερος) για τη "σκαλα" αλλα το εκνα zoom και ειδα οτι ειναι 3 ζευγη. Εκει ειχα κολλησει |
|
| |
|