_________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼ Ψαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821
Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν!
Η ζωή είναι έναςκώλος, γ@μ@τον πριν σεχεσει!
Ο έρωτας.........με έρωτα περνάει.....!
Minas Member
Ηλικία : 54 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 28/09/2011
Πως τα φέρνει καμιά φορά η τύχη.... Η παραλία, η θάλασσα στα δύο μέτρα και μια μηχανή που θέλει βοήθεια... Ούτε να κουραστείς ούτε να ιδρώσεις... Κατ' ευθείαν ένα ΕΕΕωωωππππ και ...μπλουμ
Πως τα φέρνει καμιά φορά η τύχη.... Η παραλία, η θάλασσα στα δύο μέτρα και μια μηχανή που θέλει βοήθεια... Ούτε να κουραστείς ούτε να ιδρώσεις... Κατ' ευθείαν ένα ΕΕΕωωωππππ και ...μπλουμ
.......... xaxxaxaxxaxaxaxxaxaxxaxxaxaxaxxa
bandit vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 59 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 09/01/2011
ολα τα καλα πράγματα πεθαίνουν τελευταια
bozosd vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 49 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 12/12/2009
"στο βιντεο γινεται δοκιμη για το ποσο αξιόπιστο ΚΑΙ ΥΠΕΡΧΡΗΣΙΜΟ ειναι το συστημα μιας μπαταρίας εκτακτης ανάγκης( starter) που ειναι ήδη στο δευτερο παουεμπα...η συγκεκριμενη μπαταρια εδωσε ρευμα σε 6 αυτοκινητα σε τρια vstromia και ΩΩΩΩ ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ...EBΑΛΕ μπροστά κι ΤΟΟΟΟ varadero που ως γνωστόν τραβαει το περισσοτερο ρεύμα απ τα παραπανω "πιρπιρια" ....το μοναδικό προβληματακι ...η υπερθέρμανση των καλωδιών "
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ειναι ΑΠΛΕΣ ΚΟΙΝΕΣ ΚΑΚΟΗΘΕΙΕΣ της καθε "αλεπούς" που οτι δεν φτάνει το κανει κρεμασταρι ...βαρκα στο γυαλό ...και τα συναφή ...
_________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα...
...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
bozosd vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 49 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 12/12/2009
"στο βιντεο γινεται δοκιμη για το ποσο αξιόπιστο ΚΑΙ ΥΠΕΡΧΡΗΣΙΜΟ ειναι το συστημα μιας μπαταρίας εκτακτης ανάγκης( starter) που ειναι ήδη στο δευτερο παουεμπα...η συγκεκριμενη μπαταρια εδωσε ρευμα σε 6 αυτοκινητα σε τρια vstromia και ΩΩΩΩ ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ...EBΑΛΕ μπροστά κι ΤΟΟΟΟ varadero που ως γνωστόν τραβαει το περισσοτερο ρεύμα απ τα παραπανω "πιρπιρια" ....το μοναδικό προβληματακι ...η υπερθέρμανση των καλωδιών "
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ειναι ΑΠΛΕΣ ΚΟΙΝΕΣ ΚΑΚΟΗΘΕΙΕΣ της καθε "αλεπούς" που οτι δεν φτάνει το κανει κρεμασταρι ...βαρκα στο γυαλό ...και τα συναφή ...
Γυρισια ειναι αυτο σαλονικ ? γιατι κατι ακουγετε μεσα στο βιντεακι για παρατημενα μηχανακια ........... χχχαχαχχαχαχαχ
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
Γυρισια ειναι αυτο σαλονικ ? γιατι κατι ακουγετε μεσα στο βιντεακι για παρατημενα μηχανακια ....
να να να ...κι αλλος μπαγλαμας .....
ετσι στο σφυρί ολοι ...
υ.γ. ...παρεπιπτοντως πότε θα το χρειαστουμε ρε φιλε το starter ..οταν παρατήσουμε το μηχανακι μας κι αδειάσει η μπαταταρια ...ΧΑΜΗΛ ΜΠΑΤΑΡ .....πως να στο πω πιο ελληνικά .... τεσπα ....
απλα το βιντεακι ειχε εξαιρετικό σεναριο για να φαινεται κι αληθινό
υ.γ. ...70 εσκασα σημερα για καινουργια μπαταρια
_________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα...
...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
bandit vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 59 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 09/01/2011
Γυρισια ειναι αυτο σαλονικ ? γιατι κατι ακουγετε μεσα στο βιντεακι για παρατημενα μηχανακια ....
να να να ...κι αλλος μπαγλαμας .....
ετσι στο σφυρί ολοι ...
υ.γ. ...παρεπιπτοντως πότε θα το χρειαστουμε ρε φιλε το starter ..οταν παρατήσουμε το μηχανακι μας κι αδειάσει η μπαταταρια ...ΧΑΜΗΛ ΜΠΑΤΑΡ .....πως να στο πω πιο ελληνικά .... τεσπα ....
απλα το βιντεακι ειχε εξαιρετικό σεναριο για να φαινεται κι αληθινό
υ.γ. ...70 εσκασα σημερα για καινουργια μπαταρια
Αρεεεε απ'ολα εχουμε στο συλογο μεχρι και.........σεναριογραφο ποιος ηταν ο φωσκολος μας ? χαχχαχαχχαχαχ Οκ ρε φιλε αν σε χαλανε τα καλοπροεραιτα πειραγματα το κοβω και σορρυ. https://youtu.be/btOQWG4fDg8
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008