μετα απο πρόταση του kopeli και τη σύμφωνη γνωμη του G.M. και της δικής μου
προτείνουμε καφεδάκι στο FLO CAFE στη Λ.Νικης (παραλιακή) την ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΙΑΝΟΥΡΙΟΥ KAI ωρα 12 με 2 το μεσημερι ...οσοι θέτε απο εκει και μετα συνεχίζετε με τσίπουρο ( εγω δεν θα μπορέσω )
προτείνουμε καφεδάκι στο FLO CAFE στη Λ.Νικης (παραλιακή) την ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΙΑΝΟΥΡΙΟΥ KAI ωρα 12 με 2 το μεσημερι ...οσοι θέτε απο εκει και μετα συνεχίζετε με τσίπουρο ( εγω δεν θα μπορέσω )
Mόλις γυρισα απο κέντρο.Η Νίκης είναι κλειστή λόγο της εθνικής ημέρας μήνης των Eλλήνων Eβραίων Mαρτύρων και Hρώων του Oλοκαυτώματος info εδώ... και το πρόγραμμα εδώ....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την kopeli στις Κυρ Ιαν 27 2013, 11:17, 1 φορά
shadow.gr. vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 25/05/2008
ηταν ακομη ενας Γ@μ@τος καφες με Γ@μ@τους τύπους (εξω εγω ) στο πιο ομορφο γνωστο σημειο της πολής ...κάποιοι δεν τα κατάφεραν ..."κοπελιές " ??? τι να πώ ...χαχαχαχαχαχ σορρυ Μιχαλιό ειχες δικιο το αυτοκινητο ήταν δύσκολο ...με την μοτο ομως ηταν ευκολάκι ...\
χαρηκα που ειδα και καινουργιους φιλους ...μαζευτηκαμε καμμια 15αρια ....αντε παντα τετοια
υ.γ. ippeas δεν ειμασταν ΟΟΟΛΟΙ έλειπαν πΑΑΑΑΑΑρα πολλοί πίστεψε με ....
shadow ...εσύ κοίτα μη ξεκολήσεις απ το χωριο σου και καψεις κανα λιτρο βενζινη παραπάνω
BOSS παλι αρραβωνιάσματα ειχες κυριακάτικα ???
ekeinos ...συνήλθες ρε η ακόμα είσαι σε κάρμα
και τώρα ....ΠΑΜΕ ΟΟΟΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ....ΜΠΑΟΟΚΚΚΚΚΚΚΚΚ !!!!
_________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα...
...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
kopeli gold member
_________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼ Ψαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821
Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν!
Η ζωή είναι έναςκώλος, γ@μ@τον πριν σεχεσει!
Ο έρωτας.........με έρωτα περνάει.....!
AYTOS moderator
Τόπος : Macedonia - Thessaloniki - Toumba...Από το 356 π.χ Registration date : 07/05/2011