οντως ηταν μια γαματη μερα ....η βολτα ομως ηταν πολύ συντομη ....
το γρουπ πηγε μεχρι σταυρο μεσω ρεντινας κι επιστροφη ...και ο paulsin με τον loukoumis επιστρεψανε μεσω Ν.Μαδυτου αρναια ..κτλπ που θα μας τα πουν με ρεπορταζ συντομα ...
Μπραβο αδερφια.Να ειστε καλα και παντα ορεξατοι για εκδρομούλες.. χθες ηρθε και το κοπελι με την παρθενα στο carrefour αλλα δεν σας προλαβε ήθελε να σας κουνήσει και αυτος το μαντηλι....
V-cosmo gold member
Ηλικία : 37 Τόπος : Ξεσσαλονίκη Registration date : 14/04/2012
ρε παιδιά ποσταρετε λίγο πιο νωρίς να μπορούμε να το μυριστούμε και οι υπόλοιποι !!! Το ποστ έγινε στις 12 το βραδύ για την επόμενη μέρα στις 10 το πρωί!!!
Πάντα καλοπροαίρετα και χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν.
kopeli gold member
Μπραβο αδερφια.Να ειστε καλα και παντα ορεξατοι για εκδρομούλες.. χθες ηρθε και το κοπελι με την παρθενα στο carrefour αλλα δεν σας προλαβε ήθελε να σας κουνήσει και αυτος το μαντηλι....
Μπορεί να μην τους πρόλαβα αλλα είδα τις απόλυτες μηχανές με τους απόλυτους αναβάτες να πίνουν το καφεδάκι τους χαλαρά.
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
ρε παιδιά ποσταρετε λίγο πιο νωρίς να μπορούμε να το μυριστούμε και οι υπόλοιποι !!! Το ποστ έγινε στις 12 το βραδύ για την επόμενη μέρα στις 10 το πρωί!!!
Πάντα καλοπροαίρετα και χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν.
το ποστ εγινε ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΙ ....11:21 AM ....
υ.γ. και μην ανησυχεις δεν θιγεις κανεναν....
_________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα...
...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
Apolitos vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 57 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 17/10/2009
Μπορεί να μην τους πρόλαβα αλλα είδα τις απόλυτες μηχανές με τους απόλυτους αναβάτες να πίνουν το καφεδάκι τους χαλαρά.
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008