εγώ ξέρω , ότι από τότε που έγινε ΠΑΟΚ ο adder ,σας έχει πάρει η κάτω βόλτα!
+1000 Λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Minas Member
Ηλικία : 54 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 28/09/2011
Θέμα: Αθλητικός Καφενές Δευ Μάης 20 2013, 22:20
Ψτεε Σαλονίκ, ξέρεις μΠΑΟΚ σημαίνει Μεγάλε ΠΑΟΚ. Επίσης, αφού πας και στην 1, θα ξέρεις πως οι μεγάλες οι μανούρες πάντα στα επίσημα γίνονται. Με τον παρά μου μαμώ και την κυρά μου. Το δικό μου το διάρκειας το δωσα. Άιντε να κάνουμε κι ένα PB για κολλύρια για τον Μπάμπη και όποιον άλλον πήγε στο γήπεδο. Εσύ Φίδια, μην ακούς τίποτε, στο χω πει: ΠΑΟΚ να σαι, να μη φοβάσαι ΟΥΣΟΥΜΠΡΡΡΡ ΓΚΡΡΡ ΓΑΒ ΓΑΒ, δε μπορώ να βρω και τη φωτό με το κασκόλ...
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
δεν γνωριζω πια θα ειναι η καταληξη μιας και την τελευταια αγωνιστικη στο Περιστερι παιζουμε με τον κακο μας δαιμονα (αστερας τριπολης) , οποια και να ειναι λοιπον η τελικη βαθμολογια των play off οφειλω να πω ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σ αυτην την ομαδα που μας εχει γεμισει χαρες και κατα γενικη ομολογια καλο ποδοσφαιρο τα τελευταια χρονια.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ!!!!!!!!!
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
δεν γνωριζω πια θα ειναι η καταληξη μιας και την τελευταια αγωνιστικη στο Περιστερι παιζουμε με τον κακο μας δαιμονα (αστερας τριπολης) , οποια και να ειναι λοιπον η τελικη βαθμολογια των play off οφειλω να πω ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σ αυτην την ομαδα που μας εχει γεμισει χαρες και κατα γενικη ομολογια καλο ποδοσφαιρο τα τελευταια χρονια.
Όποια και να είναι η κατάληξη, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε αυτή την ομάδα υπόδειγμα και ειδικά στον πρόεδρό της για την υγιή προσπάθεια που κάνει τα τελευταία χρόνια!!! Αν είχαν διώξει νωρίτερα τον Σερβοέλληνα και τον Μουστάκια (επιλογές που δεν του βγήκαν του Σπανού) ο Ατρόμητος θα είχε τερματίσει σίγουρα ψηλότερα στο πρωτάθλημα! Και να μην ξεχνάμε ότι έχει την τύχη στα χέρια του αν και μπήκε σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα με 0 βαθμούς και στα play off πήρε τους περισσότερους βαθμούς από όλους μέχρι τώρα!!! Σίγουρα αν δεν βγει ο ΠΑΟΚ θα είναι μεγάλη αποτυχία και γερό χαστούκι στον Ιβάν, αν και για μένα μικρή σημασία έχει ποιος θα βγει γιατί δύσκολα θα το κουνήσει το σεντόνι, μόνο για τα φράγκα γίνεται ο χαβαλές.
boss vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 54 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 07/07/2009
[quote="σαλιγκάρι"]δεν γνωριζω πια θα ειναι η καταληξη μιας και οποια και να ειναι λοιπον η τελικη βαθμολογια των play off οφειλω να πω ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σ αυτην την ομαδα που μας εχει γεμισει χαρες και κατα γενικη ομολογια καλο ποδοσφαιρο τα τελευταια χρονια.
αν και πικραθηκα εχθες στο γηπεδο στον αγωνα ,πικραθηκα περισσοτερο με αυτα που γιναν μετα
οπως και ναχει αξιζουν συγχαρητηρια στον ατρομητο για την προσπαθεια του
την τελευταια αγωνιστικη στο Περιστερι παιζουμε με τον κακο μας δαιμονα (αστερας τριπολης) ,
και εσεις γινατε ο δικος μας
σαλιγκάρι gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Περιστέρι Registration date : 11/09/2008
είμαστε ήδη μέσα την Κυριακή (20.30) συν γυναιξί και τέκνοις ! για ετοιμάσου...