|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
boss vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 54 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 07/07/2009
| Θέμα: Απ: Αθλητικός Καφενές Τετ Φεβ 18 2015, 13:31 | |
| love your sence of humor |
|
| |
shadow.gr. vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 25/05/2008
| Θέμα: Απ: Αθλητικός Καφενές Τετ Φεβ 18 2015, 14:00 | |
| |
|
| |
rafel vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 35 Τόπος : Άγιοι Ανάργυροι - Σαλαμίνα Registration date : 19/09/2014
| Θέμα: Απ: Αθλητικός Καφενές Τετ Φεβ 18 2015, 14:05 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αθλητικός Καφενές Πεμ Φεβ 19 2015, 09:11 | |
| αραγε αν οπως τον βρηκε ο κυπουρος τον αφηνε επιτοπου ποσους ποντους θα ηταν η κωλοτρυπιδ@ του τωρα αναρωτηθηκε κανεις..... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αθλητικός Καφενές Πεμ Φεβ 19 2015, 10:16 | |
| - shadow.gr. έγραψε:
- αραγε αν οπως τον βρηκε ο κυπουρος τον αφηνε επιτοπου ποσους ποντους θα ηταν η κωλοτρυπιδ@ του τωρα αναρωτηθηκε κανεις.....
αν αυτη ειναι η απαντηση σου φιλε μου πραγματικα λυπαμαι |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: Αθλητικός Καφενές Πεμ Φεβ 19 2015, 12:46 | |
| - rafel7 έγραψε:
- shadow.gr. έγραψε:
- αραγε αν οπως τον βρηκε ο κυπουρος τον αφηνε επιτοπου ποσους ποντους θα ηταν η κωλοτρυπιδ@ του τωρα αναρωτηθηκε κανεις.....
αν αυτη ειναι η απαντηση σου φιλε μου πραγματικα λυπαμαι προφανως ο χρηστος εννοει οτι θα ειχε συμβει θανατηφορο ατυχημα κι αυτος θα ταν στα σιδερα και θα τον περνανε την τσιμουχα τ αλανια μεσα στη στενη νυχθημερον ..το πιασες ... δηλαδή δεν το επαινει αλλα το καταδικαζει αμαν ρε rafel7 .............. ποτε ειπαμε φευγεις φανταρος _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
| Θέμα: Απ: Αθλητικός Καφενές Πεμ Φεβ 19 2015, 13:37 | |
| - rafel7 έγραψε:
- shadow.gr. έγραψε:
αν αυτη ειναι η απαντηση σου φιλε μου πραγματικα λυπαμαι rafel δεν ξερω αν εισαι μικρος η κανει πλακα ο νικ παντως μια αναβαθμιση την θελεις φιλε.... ευτυχως που δεν ειχαμε θυματα εκεινη την μερα..... |
|
| |
JIMSTAMOS vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Αθλητικός Καφενές Πεμ Φεβ 19 2015, 13:46 | |
| - niksalonik έγραψε:
- rafel7 έγραψε:
- shadow.gr. έγραψε:
αν αυτη ειναι η απαντηση σου φιλε μου πραγματικα λυπαμαι προφανως ο χρηστος εννοει οτι θα ειχε συμβει θανατηφορο ατυχημα κι αυτος θα ταν στα σιδερα και θα τον περνανε την τσιμουχα τ αλανια μεσα στη στενη νυχθημερον ..το πιασες ...
δηλαδή δεν το επαινει αλλα το καταδικαζει
αμαν ρε rafel7 ..............
ποτε ειπαμε φευγεις φανταρος yeye yeye .............. εγω να πω κατι αλλο ασχετο ( εχω πει οτι κανενας δε εχει δικαιωμα οχι να χτυπησει αλλα ουτε να βρισει αθλητη...οκ??) 1. για π.χ εδω αυτο που βλεπω στην εικονα τη συγκεκριμενη ποιος αλητης απο τη διοικηση του παοκ (αν δε κανω λαθος εκει εχει γινει νομιζω)βρηκε αυτον τον αλητη και να τον τελειωσει ως φιλαθλο??? ΚΑΝΕΝΑΣ ... και αυτο ισχυει για ολα τα γηπεδα και ολους τους καφρους.. .2. και κατι αλλο εχετε ερθει σε τετοια στιγμη?/ να αγωνιζεστε και να σας την πεφτουν???για εδω σας θελω για απαντηστε φιλοι μου ..περιμενω... yeye yeye |
|
| |
| |
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: Αθλητικός Καφενές Πεμ Φεβ 26 2015, 16:29 | |
| o rafel7 αλλαξοπίστησε μετά την κουβέντα που έγινε με τον Χρήστο (shadow.gr) . Παρακαλήσθε να σεβαστείτε την απόφασή του ότι θα μείνει ΑΙΏΝΙΑ ΠΑΟΚ !!!!!!!! Εδώ έξω απ την Τούμπα προστατεύει την αποστολή στο λεωφορείο του ΠΑΟΚ !!! ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΛΕΩ !!!!!!!! |
|
| |
| Θέμα: Αθλητικός Καφενές Πεμ Φεβ 26 2015, 17:21 | |
| - LORDOS έγραψε:
- o rafel7 αλλαξοπίστησε μετά την κουβέντα που έγινε με τον Χρήστο (shadow.gr) .
Παρακαλήσθε να σεβαστείτε την απόφασή του ότι θα μείνει ΑΙΏΝΙΑ ΠΑΟΚ !!!!!!!!
Εδώ έξω απ την Τούμπα προστατεύει την αποστολή στο λεωφορείο του ΠΑΟΚ !!!
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΛΕΩ !!!!!!!!
η πρασινη φορμουλα ειναι ολα τα λεφτα ..χαχαχαχ |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αθλητικός Καφενές Πεμ Φεβ 26 2015, 19:40 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αθλητικός Καφενές Παρ Φεβ 27 2015, 13:36 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Αθλητικός Καφενές Παρ Φεβ 27 2015, 13:56 | |
| ελληνικο ποδοσφαιρο της π@@τσ@ς...... το εχετε κανει για κλωτσιες παρακολουθηστε το μονοι σας για παμε ρε μαγκες να μη παει κανεις γηπεδο να δουμε τι θα κανουνε??? |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αθλητικός Καφενές Παρ Φεβ 27 2015, 14:01 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Αθλητικός Καφενές Παρ Φεβ 27 2015, 14:33 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αθλητικός Καφενές Παρ Φεβ 27 2015, 20:42 | |
| καταλαβε οτι σαν τον χαβα ΔΕΝ εχει....και την καζουρα γενικως.... το γηπεδο το κοψαμε αλλα δεν νομιζω να βαζουν μυαλο..... |
|
| |
AYTOS moderator
Τόπος : Macedonia - Thessaloniki - Toumba...Από το 356 π.χ Registration date : 07/05/2011
| Θέμα: Απ: Αθλητικός Καφενές Σαβ Φεβ 28 2015, 21:41 | |
| - shadow.gr. έγραψε:
- καταλαβε οτι σαν τον χαβα ΔΕΝ εχει....και την καζουρα γενικως....
Λοιπόν Γιάννη (rafel7) είσαι ευπρόσδεκτος στο Σαλόνικα για ποτό, αγώνα (θύρα 4 ή 7) για φραπέ κλπ αλλά να ξέρεις ότι θα φορέσεις θέλεις δεν θέλεις έστω για λίγο το ασπρόμαυρο κασκόλ (και η φωτογραφία εννοείται). Ετσι για να δείξεις ότι τώρα που έγινες ΠΑΟΚΙ δεν μασάς τίποτα. Παλαιότερα είχε έρθει και άλλος και περάσαμε υπέροχα. (Πραγματικά μου έχει λείψει το άτιμο το φίδι και ας είχε τις κοντρίτσες του με τον Σαλονίκ.) Πειραιάς και Θεσσαλονίκη όσο κόντρα και να έχουν πάντα θα έχουν και πολλά κοινά. _________________ Alexandros . .. ♬ ♫ ♪ ♪ ♫ ♬ Thessaloniki - Macedonia - Hellas - Europe - World - ............. |
|
| |
zorro Member
| Θέμα: Απ: Αθλητικός Καφενές Σαβ Φεβ 28 2015, 21:56 | |
| |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: Αθλητικός Καφενές Σαβ Φεβ 28 2015, 23:12 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αθλητικός Καφενές Σαβ Φεβ 28 2015, 23:46 | |
| |
|
| |
Minas Member
Ηλικία : 54 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 28/09/2011
| Θέμα: Απ: Αθλητικός Καφενές Κυρ Μαρ 01 2015, 02:03 | |
| 1. Πάμε στην 7-8 2. Μέσος όρος ηλικίας 45+ το ρίχνει ο Σόφο, θα το ρίξεις κι εσύ. 3. Είμαι πρώην μαναβόσκυλο. 4. Όλα καλά. 5. Μαλαματίνα, ρώτα τον Autos 6. Κασκόλ δε θέλει. |
|
| |
AYTOS moderator
Τόπος : Macedonia - Thessaloniki - Toumba...Από το 356 π.χ Registration date : 07/05/2011
| Θέμα: Απ: Αθλητικός Καφενές Κυρ Μαρ 01 2015, 08:28 | |
| - rafel7 έγραψε:
- ...... τους κατουραω τους συνδεσμιτες και τους καμμενους τι θα πουνε
Να χαρώ εγώ το καρντάσι..... Αντε να πάμε και λίγο μπροστά. - Minas έγραψε:
- 1. Πάμε στην 7-8
.....Για να μην μας πιάνουν "τα ντουμάνια"
2. Μέσος όρος ηλικίας 45+ το ρίχνει ο Σόφο, θα το ρίξεις κι εσύ. .....Κακίες.... "μεγάλα παιδιά" λέγονται
3. Είμαι πρώην μαναβόσκυλο. .....Τον πείραξε στα αυτιά η τρομπέτα.
4. Όλα καλά. .....Εκτος από τα μυαλά.
5. Μαλαματίνα, ρώτα τον Autos .....Επιβάλλεται σύμφωνα με το ρητό "ΠΑΟΚ Ρετσίνα Μαλαματίνα" .....Μετά τα βλέπεις όλα όπως θέλεις μέχρι και ο Μηνάς αυτοκίνητο με έκανε. AYTOS βρε όχι Autos
6. Κασκόλ δε θέλει. .....Κασκολ στο γήπεδο απαγορεύεται. .....Το φοράμε μόνο μετά στο ποτό για τον απαραίτητο χουλιαμά...
ΥΓ. Συμπληρώνω ότι ...λέω να φωνάξουμε και κανένα παιδί από χαριλάου μεριά. Κρίμα είναι και αυτά ψυχούλα έχουν και θέλουν να δουν κάτι διαφορετικό από χωράφια. _________________ Alexandros . .. ♬ ♫ ♪ ♪ ♫ ♬ Thessaloniki - Macedonia - Hellas - Europe - World - ............. |
|
| |
| Θέμα: Αθλητικός Καφενές Κυρ Μαρ 01 2015, 10:14 | |
| εγω εχω να προτεινω κατι αλλο για αρχη μην ανεβει θεσσαλονικη .να ερθετε ΠΑΤΡΑ να γινει εδω η συμφιλιωση ολυμπιακοι παοκτζηδες αρειανοι παναθηναικοι να δουν ολα τα λαμογια ποια ειναι η αιτια του κακου .... και μετα να παμε και καραισκακη και λεωφορο και τουμπα και χαριλαου και οπου αλλου γουσταρουμε...συμφιλιωμενοι... γουσταρετε για ριχτε καμια ιδεα... ποιο καλη |
|
| |
AYTOS moderator
| Θέμα: Απ: Αθλητικός Καφενές Κυρ Μαρ 01 2015, 11:32 | |
| - JIMSTAMOS έγραψε:
- εγω εχω να προτεινω κατι αλλο για αρχη μην ανεβει θεσσαλονικη .να ερθετε ΠΑΤΡΑ να γινει εδω η συμφιλιωση ολυμπιακοι παοκτζηδες αρειανοι παναθηναικοι να δουν ολα τα λαμογια ποια ειναι η αιτια του κακου .... και μετα να παμε και καραισκακη και λεωφορο και τουμπα και χαριλαου και οπου αλλου γουσταρουμε...συμφιλιωμενοι... γουσταρετε για ριχτε καμια ιδεα... ποιο καλη
ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ!!!!! Κάτσε να το δουλέψουμε λίγο..... _________________ Alexandros . .. ♬ ♫ ♪ ♪ ♫ ♬ Thessaloniki - Macedonia - Hellas - Europe - World - ............. |
|
| |
|