Θέμα: Αθλητικός Καφενές Δευ Φεβ 16 2015, 17:14
δυο ανθρωποι επικαλεστηκαν το θεο και τη παναγια φετος και πανε απο π@@τσ@ σε π@@τσ@ ...ο σαμαρας και ο αναστασιαδης μαλλον ο θεος και η παναγια εχουν ποιο σοβαρα πραγματα να ασχοληθουν
rafel vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 35 Τόπος : Άγιοι Ανάργυροι - Σαλαμίνα Registration date : 19/09/2014
δυο ανθρωποι επικαλεστηκαν το θεο και τη παναγια φετος και πανε απο π@@τσ@ σε π@@τσ@ ...ο σαμαρας και ο αναστασιαδης μαλλον ο θεος και η παναγια εχουν ποιο σοβαρα πραγματα να ασχοληθουν
Το είπαμε και θα το ξαναπούμε: Η Παναγιά δεν μπορεί να κάνει multitasking.
JIMSTAMOS vstromhellasforum Enthusiast
Θέμα: Αθλητικός Καφενές Δευ Φεβ 16 2015, 20:08
Minas έγραψε:
JIMSTAMOS έγραψε:
Το είπαμε και θα το ξαναπούμε: Η Παναγιά δεν μπορεί να κάνει multitasking.
?????????what??
Minas Member
Ηλικία : 54 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 28/09/2011
Κύριες μεταφράσεις multitasking n literal (running several computer programs at once) πολυδιεργασία ουσ θηλ multitasking n figurative (doing several things at once) ταυτόχρονη εκτέλεση πολλών ενεργειών (καθομιλουμένη) μουλτιτάσκινγκ
Τι ανακαλύψαμε ξαφνικά ότι έχουμε και εμεις κάφρους μέσα στους οπαδούς μας? Η πλάκα είναι ότι οι περισσότεροι από αυτούς αν τους ρωτήσεις τους κανόνες και πως παίζεται το παιχνίδι θα σε κοιτουν σαν
Αυτοί δεν πάνε να δουνε τον αγωνα σε όποιο αθλημα και αν ειναι . Πάνε μόνο για να τα σπάσουν...
_________________ Αντώνης DL 650 L0 Black
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
ΑΡΗΣ ειμαι φιλε ( απορω που δεν το καταλαβες )...ομως πανηγυριζω καθε ευρωπαικη νικη του παοκ του οσφπ του παο και του έρχομαι ...
τρελένομαι ομως οταν καβαλαμε καλάμια ...και οι μεν και οι δε και οι δεν και οι δήθεν ...ειμαι γενικά γεματος απο χαρες και λύπες κι αρκετα προσγειωμενος σε καθε προκληση του οποιοδήποτε παπαρα παραγοντα - προπονητη η παιχτη ...επαιξα χρονια μπαλλα ερασιτενικά και σαν βετερανος έμαθα τα περισσοτερα μιας και εκανα παρεα με πολλους απο δαυτους ...πηγα αποστολές σε αμερικη γαλλια σουδια γερμανια σερβια τουρκια για παιχνίδια με βετερανους και κι ειχαμε στην παρεα μας τον χατζηπαναγή τον κουδα τον αηδινιου τον σκαρταδο τον γκουερινο τον ορφανο τον κουη τον αλεξανδριδη τον λαγωνιδη τον γουναρη τον σαραβακο τον βαμβακουλα...τον τον τον (ξεχασα πολλους σιγουρα ) ...κι εμαθα κι ακουσα πολλά απ τη δεκαετια του 80 μεχρι και το χτές ....
για το σημερα και το αύριο ομως ακουω προσεκτικά μονο εσας ..κι οταν λεω εσας εννοω τον καθε φιλαθλο ...τον καθενα που αγαπα το ποδοσφαιρο και την ομαδα του ...
μεχρι λοιπον η πολιτεία υποχρεωσει να βγάλουν πινακιδες και ..... τα "καλάμια" ...εγω θα περιμένω να τα ξεκαβαλικέψουν καποιοι και να παιζουν και να μιλουν ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΠΑΛΑ.....
υ.γ. ...ακουσα ενα καλό προχτές ...κραζει καποιος τον διαιτητη για ενα οφσαιντ ..του λέει ο άλλος :που το δες ρε φιλε ...απανταει :"30 χρονια στα γηπερα ειμαστε ρε φιλε " ...και παιρνει την απαντηση ..."και γω ρε μαγκα 30 χρόνια πηγαίνω στα μπουζουξίδικα ...μπουζουκι ομως δεν έμαθα "
αντε καληνύχτα
_________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα...
...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
ομως πανηγυριζω καθε ευρωπαικη νικη του παοκ του οσφπ του παο και του έρχομαι ...
ισως γ αυτο δεν σ επιασα μπραβο σου και χαιρομαι γ αυτο ιδιαιτερα μιας και απο την αλλη μερια της σαλονικης υπαρχει πολυ καφριλα δεν αγνοω την υπολοιπη απαντηση σου
extra like σε αυτον που ειπε το τελευταιο quote με τα μπουζουξιδικα
nikSalonik Administrator
απο την αλλη μερια της σαλονικης υπαρχει πολυ καφριλα
ΟΧΙ οχι ,....μη τους αδικεις ...καφρίλα υπάρχει παντου κι ιδιαιτερα στους συνδεσμίτες ...π΄χ. ιερολοχιτες και σουπεραδες του αρη ...(τι να σουπώ ....εκλέκτα παιδια μεσα στη πιάτσα )
τα παιδια που ειναι εδω μεσα (τα μπαοκια εννοω) ειναι κοντα στις δικες μου απόψεις ....απλά τους συμπονω και τους κανω και λιγακι καζουρα ...και λιγο γουτσουγουτσου ...
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
κρινω αδίκως αλλα ξερω προσωπικα γυρω στους 30 παοκτζιδες απο θεσσαλονικη οι οποιοι ειναι της κακης φαρας. τωρα ή να κοιταξω τις παρεες μου ή εχω πεσει στη μειονοτητα...
DHMOKRITOS69 moderator
Ηλικία : 43 Τόπος : Θεσσαλονικη Registration date : 18/05/2010
Νίκο Χίλια χρόνια ΜΠΑΟΚ απο μενα τρένο τους πάω. Πάρε και εσύ άσπρο μαύρο να δεις και εσύ γέλιο όχι μονο εγώ
Θέμα: αθλητικος καφενες Τρι Φεβ 17 2015, 10:36
niksalonik έγραψε:
rafel7 έγραψε:
απο την αλλη μερια της σαλονικης υπαρχει πολυ καφριλα
ΟΧΙ οχι ,....μη τους αδικεις ...καφρίλα υπάρχει παντου κι ιδιαιτερα στους συνδεσμίτες ...π΄χ. ιερολοχιτες και σουπεραδες του αρη ...(τι να σουπώ ....εκλέκτα παιδια μεσα στη πιάτσα )
τα παιδια που ειναι εδω μεσα (τα μπαοκια εννοω) ειναι κοντα στις δικες μου απόψεις ....απλά τους συμπονω και τους κανω και λιγακι καζουρα ...και λιγο γουτσουγουτσου ...
!!!!!!σωστος
Θέμα: αθλητικος καφενες Τρι Φεβ 17 2015, 10:38
Minas έγραψε:
Κύριες μεταφράσεις multitasking n literal (running several computer programs at once) πολυδιεργασία ουσ θηλ multitasking n figurative (doing several things at once) ταυτόχρονη εκτέλεση πολλών ενεργειών (καθομιλουμένη) μουλτιτάσκινγκ
.....ωραιος..ο μηνας
shadow.gr. vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 25/05/2008
κρινω αδίκως αλλα ξερω προσωπικα γυρω στους 30 παοκτζιδες απο θεσσαλονικη οι οποιοι ειναι της κακης φαρας. τωρα ή να κοιταξω τις παρεες μου ή εχω πεσει στη μειονοτητα...
ενω απο γαυρους ξερεις μονο επιστημονες...???ουτε στο πειραμα του κερν δεν εχει τοσους επιστημονες μαζι σε ενα σημειο.......
nikSalonik Administrator
κυριοι μετα λύπης μου σας ενημερώνω οτι η ενότητα ΘΑ ΚΛΕΙΘΩΘΕΙ
Εαν.....
1..... δεν επιστρέψει ο boss στην συζήτηση 2..... σταματήσει ο πικραμένος ΠΑΟΚΤΖΗΣ να "χτυπά" το πρωτάθλημα 3. ...σταματήσει ο ΑΡΗΣ να παένει τραίνο 4, ...παρει το κύπελο ο ΗΡΑΚΛΗΣ 5..... ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 6....δεν φύγει ο rafel7 φανταρος ....
ΤΕΛΟΣ !!!
αντε να σας δω χαμούρες (σας δινω 4 στα 6 )