|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ammoulianiotis vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 38 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: Αθλητικός Καφενές Δευ Μάης 13 2013, 07:00 | |
| Αυτο ηταν παιχνιδι! Βρεθηκαν να χανουν με 17 ποντους αν θυμαμαι και το γυρισαν στο +10! Μπραβο τα παλικαρια, μπραβο! |
|
| |
pisherman Member
Ηλικία : 49 Τόπος : ΓΙΩΡΓΟΣ - Αθήνα, Ηράκλειο - Κρήτης Registration date : 24/10/2011
| Θέμα: Απ: Αθλητικός Καφενές Δευ Μάης 13 2013, 10:00 | |
| Μπράβο στον μπασκετικό Ολυμπιακό για την μεγάλη του νίκη....τρομερός....τώρα για το ποδόσφαιρο τι να πούμε....χάλια μαύρα. Δεν νομίζω να πανηγύρισε κανείς σώφρον Ολυμπιακός για αυτό που έγινε.
Αν συγκρίνεις πάντως τον πρόεδρο της ΠΑΕ με τους προέδρους της ΚΑΕ νομίζω οτι υπάρχει μια μεγάλη διαφορά....ιδιαίτερα στο ήθος. Πιστεύω ότι τα αδέρφια της ΚΑΕ ήταν αυτά που δώσανε στους παίκτες τα φτερά για τις μεγάλες νίκες τους.
|
|
| |
stam gold member
Ηλικία : 40 Τόπος : πάνω στη σέλα... Registration date : 19/11/2009
| Θέμα: Απ: Αθλητικός Καφενές Δευ Μάης 13 2013, 11:21 | |
| Συγχαρητήρια στην ομάδα...
ΑΥΤΕΣ οι νίκες, είναι που κάνουν τον οπαδό να αισθάνεται ευτυχισμένος για την ομάδα του, αλλά και τον απλό φίλαθλο να "ζει" έντονα την πρωτ-αθλητική εμπειρία.
Με τέτοια παιχνίδια "κερδίζονται" οι φίλαθλοι....!
και νομίζω ότι ο τελικός αυτός αποδεικνύει ότι το ευρωπαϊκό μπάσκετ έχει προχωρήσει πολύ μπροστά ΚΑΙ χάρη στην Ελλάδα... νομίζω ότι ένας αγώνας μεταξύ πρωταθλητών Ευρώπης και ΗΠΑ θα ήταν πολύ αμφίρροπος.... |
|
| |
mounodoulos vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Αθλητικός Καφενές Δευ Μάης 13 2013, 11:31 | |
| - niksalonik έγραψε:
- ναι αλλα εγω δε βλέπω κανα ολυμπιακό παιδι να ομιλει κι ιδιαιτερα τον φιδία ....κι ανησυχώ ...τι έγινε ρε τσακαλάκια σας ειπε ο δικηγορος σααας οτι εχετε διακάιωμα να μη μιλήσετε !!!!
εεεεεεεε καφενειο ειμαστε ...και μαλιστα πιο σοβαρο απ το μπουρδέλο πρωταθλημα-κυπελλο που παίζεται στο ελλαδιστάν !!!
υ.γ. ....ηηηη περιμενετε το αποτελεσμα του τελικου με την ρεάλ ???(αυτη την στιγμη ειναι χαλια ...13-27 )σας ευχομαι απ την καρδια μου να το σηκώσετε ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΥΠΕΛΟ ....το άλλο που πηρατε χτες ειναι μαστραπαδακι ΧΡΡΡΡΟΟΟΟΟΟΟνια τωρα ...
ψιτ μαγκες ...μην αδικειτε τους εαυτους σας !!!! ι εγω ειμαι ΠΑΟΚ δεν ασχολουμαι με αλλους |
|
| |
Sifounas Administrator
| Θέμα: Απ: Αθλητικός Καφενές Δευ Μάης 13 2013, 11:41 | |
| - pisherman έγραψε:
- Μπράβο στον μπασκετικό Ολυμπιακό για την μεγάλη του νίκη....τρομερός....τώρα για το ποδόσφαιρο τι να πούμε....χάλια μαύρα. Δεν νομίζω να πανηγύρισε κανείς σώφρον Ολυμπιακός για αυτό που έγινε.
Αν συγκρίνεις πάντως τον πρόεδρο της ΠΑΕ με τους προέδρους της ΚΑΕ νομίζω οτι υπάρχει μια μεγάλη διαφορά....ιδιαίτερα στο ήθος. Πιστεύω ότι τα αδέρφια της ΚΑΕ ήταν αυτά που δώσανε στους παίκτες τα φτερά για τις μεγάλες νίκες τους.
+650 αν και παναθηναικος ,τους αξιζουν πολλα μπραβο. _________________ Οι μεγάλοι είναι μεγάλοι μόνο επειδή εμείς είμαστε γονατιστοί. Pierre-Joseph Proudhon, 1809-1865, Γάλλος αναρχικός
|
|
| |
kalampokas gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Κυψελάρα πάουα Registration date : 06/10/2008
| Θέμα: Απ: Αθλητικός Καφενές Δευ Μάης 13 2013, 14:32 | |
| πρώτα και πάνω από όλα μπράβο στον Μπαρτζώκα με όσα άκουσε φέτος, αλλά και γενικότερα στην ομάδα, το άξιζε και με το παραπάνω ! άλλο πάντως το επίπεδο της σπυριάρας.... |
|
| |
AYTOS moderator
Τόπος : Macedonia - Thessaloniki - Toumba...Από το 356 π.χ Registration date : 07/05/2011
| Θέμα: Απ: Αθλητικός Καφενές Δευ Μάης 13 2013, 19:33 | |
| Αντε γαβράκια βγήκατε και εκδηλωθήκατε. Μπράβο! Τώρα το αξίζατε.... - Adder έγραψε:
εγω ειμαι ΠΑΟΚ δεν ασχολουμαι με αλλους Πέτρο καλά κάνεις παλικάρι μου.... _________________ Alexandros . .. ♬ ♫ ♪ ♪ ♫ ♬ Thessaloniki - Macedonia - Hellas - Europe - World - ............. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αθλητικός Καφενές Δευ Μάης 13 2013, 19:44 | |
| |
|
| |
shadow.gr. vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 25/05/2008
| Θέμα: Απ: Αθλητικός Καφενές Δευ Μάης 13 2013, 20:15 | |
| μπραβο και απο μενα για τον μπασκετικο ολυμπιακο....το αξιζαν και με το παραπανω.......φοβερο ματς.....
τα 3 τελευταια κυπελλα εχουν ερθει στην ελλαδα......
|
|
| |
AYTOS moderator
Τόπος : Macedonia - Thessaloniki - Toumba...Από το 356 π.χ Registration date : 07/05/2011
| Θέμα: Απ: Αθλητικός Καφενές Δευ Μάης 13 2013, 21:36 | |
| Ελα να αλλάζουμε λίγο θέμα... Πρωταθλήτρια η ομάδα Κ17 http://www.paokfc.gr/nea/protathlitria-i-omada-k17/ _________________ Alexandros . .. ♬ ♫ ♪ ♪ ♫ ♬ Thessaloniki - Macedonia - Hellas - Europe - World - ............. |
|
| |
stam gold member
| Θέμα: Απ: Αθλητικός Καφενές Δευ Μάης 13 2013, 22:48 | |
| και κάτι ακόμα για το παιχνίδι της Κυριακής.... που δεν ξέρω πόσο προβλήθηκε, αν και θα 'πρεπε, καθαρά και μόνο για διδακτικούς λόγους...
http://www.sport24.gr/Basket/Euroleague/h_spoydaia_kinhsh_toy_spanoulh.2250316.html |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: Αθλητικός Καφενές Τρι Μάης 14 2013, 00:18 | |
| - stam έγραψε:
- και κάτι ακόμα για το παιχνίδι της Κυριακής....
που δεν ξέρω πόσο προβλήθηκε, αν και θα 'πρεπε, καθαρά και μόνο για διδακτικούς λόγους...
http://www.sport24.gr/Basket/Euroleague/h_spoydaia_kinhsh_toy_spanoulh.2250316.html Η σπουδαία κίνηση του Σπανούλη Ο MVP του Final Four, Βασίλης Σπανούλης, αναγνώρισε την αξία και την προσπάθεια των ανθρώπων της Ρεάλ στον τελικό με μια σπουδαία κίνηση. θες το ηθικο και διδακτικο μύνημα τωρα ??? μη σου πώ τι έλεγε απο μεσα του !!! επικοινωνιακό Τρυκάκι Σταμελο ...ψευτης να γεννώ !!!! 2ο ΘΕΜΑ ----------------------- - AYTOS έγραψε:
-
Πρωταθλήτρια η ομάδα Κ17
ποιον κέρδισανε είπαμε ???? οταν εγώ σας λέω οτι τα τελευτάια 7 χρονια παρακολουθώ μονο ακαδημημίες παιδικο κι εφηβικό ....ξερω τι λέω ... απόλαυσα μπαλίτσα κι ας το πήρε η "ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΜΟΥ " υ.γ ....π/σ/κ ημουν θασο επι τουτου .... τουρνουα "παίδων" στη μνημη του αλκέτα οπου κι εκει παλι ο Μπαοκ το πήρε .... τελικος : μπαοκ - κουδας 1-0 _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
AYTOS moderator
| Θέμα: Απ: Αθλητικός Καφενές Τρι Μάης 14 2013, 20:39 | |
| - niksalonik έγραψε:
- ........................ κι εκει παλι ο Μπαοκ το πήρε ....
τελικος : μπαοκ - κουδας 1-0
Ετσι για να δεις σε τι ομάδα πηγαίνει το παλικάρι.... Αχ... Adder τι τους έκανες. Όλοι τώρα θέλουν να γίνουν ΠΑΟΚ. _________________ Alexandros . .. ♬ ♫ ♪ ♪ ♫ ♬ Thessaloniki - Macedonia - Hellas - Europe - World - ............. |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: Αθλητικός Καφενές Τρι Μάης 14 2013, 21:59 | |
| - AYTOS έγραψε:
- . Όλοι τώρα θέλουν να γίνουν ΠΑΟΚ.
μπερδεύεσε Αγόρι .. παοκ ποτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..... ΜΠΑΟΚ ομως ισως _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
|
|
| |
| Θέμα: Απ: Αθλητικός Καφενές Τετ Μάης 15 2013, 22:55 | |
| οι ακαδημιες του παοκ παιζουνε μπαλαρα και οι μεγαλοι παιζουν το πουλι τους......δημοσιο το καναμε ποτε να βγει ο μηνας να πεσει το μαλλι.... δικαια μας νικησε ο ατρομητρος αφου εμεις ειμασταν ακομα στις διακοπες του πασχα....και το γκολ ωραιο αλλα οφσαιτ.... ας εβαζαν καλλητερα να παιξουν οι κ17 να γουσταρουμε και τοπι..... εξαλλος ο σαββιδης τα εψαλλε στα αποδυτηρια....αρχινα τις απολυσεις να γουσταρουμε λιγακι...... |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: Αθλητικός Καφενές Πεμ Μάης 16 2013, 02:02 | |
| - shadow.gr. έγραψε:
-
εξαλλος ο σαββιδης τα εψαλλε στα αποδυτηρια....αρχινα τις απολυσεις να γουσταρουμε λιγακι......
απο που ν αρχισει ο ανθρωπας .... ενα καλο βήμα ειναι οοοοολη η θυρα 1 με τους προπονηταραδες της κερκιδας το δευτερο τ αφηνω για σενα _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
|
|
| |
skf
| Θέμα: Απ: Αθλητικός Καφενές Πεμ Μάης 16 2013, 02:34 | |
| - niksalonik έγραψε:
- shadow.gr. έγραψε:
-
εξαλλος ο σαββιδης τα εψαλλε στα αποδυτηρια....αρχινα τις απολυσεις να γουσταρουμε λιγακι......
απο που ν αρχισει ο ανθρωπας ....
ενα καλο βήμα ειναι οοοοολη η θυρα 1 με τους προπονηταραδες της κερκιδας
το δευτερο τ αφηνω για σενα Το δεύτερο είναι να φέρει πίσω τον Παυλάρα!!! Όχι για να παίξει μπάλα!!! Μόνο να κάθεται στο κέντρο και να κόβει σφαλιάρες σε όποιο κ...λόπαιδο δεν τρέχει και δεν ματώνει την φανέλα. Άντε γιατί παράγινε το κακό φέτος. Όπου έχω πάει να δω ΠΑΟΚ γυρνάω με πονοκέφαλο. Μιλάμε για πολλα κολλύρια...... Αφού νομίζω ότι εγώ είμαι ο γκαντέμης.... και κάθε φορά λέω: δεν ξαναπάω σε άλλο ματς. Σαν τον Εουσέμπιο ένα πράμα!!!!! Πάλι τον είδα σήμερα και τον λυπήθηκε η ψυχή μου.Περίμενε να πάρει η Μπενφίκα το ματς να χαμογελάσει το χειλάκι του και πήρε πάλι... πίκρα!!! Μου θύμισε το 2004 που έδωσε την κούπα στον Ζαγοράκη!!! Πρέπει να του έριξε πολύ βλαστήμια του Ζαγόρ τότε!!!! Έτσι κι εγώ λέω να μην ξαναπάω γήπεδο για φέτος..... αλλά μάλλον την άλλη Τετάρτη με βλέπω πάλι Τρίπολη.Δεν πιστεύω να χάσω τρίτη φορά στο χωριό...... πάει πολύ.... Αν χάσουμε πάντως μάλλον εγω θα φταίω και τότε δεν ξαναπάω γήπεδο με τίποτα!!!! |
|
| |
stam gold member
| Θέμα: Απ: Αθλητικός Καφενές Πεμ Μάης 16 2013, 09:49 | |
| - niksalonik έγραψε:
- stam έγραψε:
- και κάτι ακόμα για το παιχνίδι της Κυριακής....
που δεν ξέρω πόσο προβλήθηκε, αν και θα 'πρεπε, καθαρά και μόνο για διδακτικούς λόγους...
http://www.sport24.gr/Basket/Euroleague/h_spoydaia_kinhsh_toy_spanoulh.2250316.html Η σπουδαία κίνηση του Σπανούλη Ο MVP του Final Four, Βασίλης Σπανούλης, αναγνώρισε την αξία και την προσπάθεια των ανθρώπων της Ρεάλ στον τελικό με μια σπουδαία κίνηση.
θες το ηθικο και διδακτικο μύνημα τωρα ???
μη σου πώ τι έλεγε απο μεσα του !!!
επικοινωνιακό Τρυκάκι Σταμελο ...ψευτης να γεννώ !!!!
Νίκο μου το fair play είναι απλώς η διπλωματία στον χώρο του αθλητισμού. Παρ' όλα αυτά είναι χρήσιμο, κατευνάζει τα πνεύματα και σε όσους μπορούν να διδαχθούν από αυτό, τους μαθαίνει να δέχονται το αποτέλεσμα του κάθε αγώνα με μεγαλοπρέπεια, είτε νίκη είναι αυτό, είτε ήττα... ο Σπανούλης πρέπει σίγουρα όταν έσφιγγε τους Ισπανούς ,να έλεγε από μέσα του "Θαθ γάμιθα" αλλά η κίνησή του ακόμα και ως θεατρική ήταν μεγαλοπρεπής και ενδεχομένως να εμπνεύσει τους πιτσιρικάδες και τους μη φανατισμένους των γηπέδων.... |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: Αθλητικός Καφενές Πεμ Μάης 16 2013, 11:40 | |
| - stam έγραψε:
-
Νίκο μου το fair play είναι απλώς η διπλωματία στον χώρο του αθλητισμού. Παρ' όλα αυτά είναι χρήσιμο, κατευνάζει τα πνεύματα και σε όσους μπορούν να διδαχθούν από αυτό, τους μαθαίνει να δέχονται το αποτέλεσμα του κάθε αγώνα με μεγαλοπρέπεια, είτε νίκη είναι αυτό, είτε ήττα... ο Σπανούλης πρέπει σίγουρα όταν έσφιγγε τους Ισπανούς ,να έλεγε από μέσα του "Θαθ γάμιθα" αλλά η κίνησή του ακόμα και ως θεατρική ήταν μεγαλοπρεπής και ενδεχομένως να εμπνεύσει τους πιτσιρικάδες και τους μη φανατισμένους των γηπέδων.... συμφωνουμε απόλυτα λοιπόν .... ενας προπονητης μας έλεγε ...αν δεν του πάρετε τον αερα ...παρτε του τα ποδια ...και μετα ζητήστε του ενα μεγααααλο συγγνώμη ....κατι τετοιο δε βλέπεις να γινεται και σημερα ...σ αυτο αναφερθηκα παραπανω .... με κάλυψε απόλυτα το "ΘαθΓ@μηΘα" ... _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
|
|
| |
| Θέμα: Απ: Αθλητικός Καφενές Σαβ Μάης 18 2013, 18:14 | |
| - skf έγραψε:
- niksalonik έγραψε:
- shadow.gr. έγραψε:
-
απο που ν αρχισει ο ανθρωπας ....
ενα καλο βήμα ειναι οοοοολη η θυρα 1 με τους προπονηταραδες της κερκιδας
το δευτερο τ αφηνω για σενα Το δεύτερο είναι να φέρει πίσω τον Παυλάρα!!! Όχι για να παίξει μπάλα!!! Μόνο να κάθεται στο κέντρο και να κόβει σφαλιάρες σε όποιο κ...λόπαιδο δεν τρέχει και δεν ματώνει την φανέλα.
Άντε γιατί παράγινε το κακό φέτος. Όπου έχω πάει να δω ΠΑΟΚ γυρνάω με πονοκέφαλο. Μιλάμε για πολλα κολλύρια...... Αφού νομίζω ότι εγώ είμαι ο γκαντέμης.... και κάθε φορά λέω: δεν ξαναπάω σε άλλο ματς. Σαν τον Εουσέμπιο ένα πράμα!!!!! Πάλι τον είδα σήμερα και τον λυπήθηκε η ψυχή μου.Περίμενε να πάρει η Μπενφίκα το ματς να χαμογελάσει το χειλάκι του και πήρε πάλι... πίκρα!!! Μου θύμισε το 2004 που έδωσε την κούπα στον Ζαγοράκη!!! Πρέπει να του έριξε πολύ βλαστήμια του Ζαγόρ τότε!!!! Έτσι κι εγώ λέω να μην ξαναπάω γήπεδο για φέτος..... αλλά μάλλον την άλλη Τετάρτη με βλέπω πάλι Τρίπολη.Δεν πιστεύω να χάσω τρίτη φορά στο χωριό...... πάει πολύ.... Αν χάσουμε πάντως μάλλον εγω θα φταίω και τότε δεν ξαναπάω γήπεδο με τίποτα!!!! o παυλαρας τελος νομιζω απο το χορτο τις τουμπας...δεν νομιζω να θελει και ο ιδιος να παιξει φετος στα play off ας τον βαλει ομως προεδρο γιατι και εκει χρειαζονται πολλες φαπες.....νομιζω μετα η τουμπα με παυλαρα προεδρο θα μας ειναι παρα πολυ μικρη,ισως γιαυτο ρωτουσε για καυτατζογλειο........αντε να δουμε και αυριο τι θα δουμε.... νικο αφου το ξερεις ολα τα παοκια την εχουν την προπονητικη (τι 1 τι 2 τι 4-5 το μονο γηπεδο με τοσες χιλιαδες προπονητες ) ρε φιλος..... |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: Αθλητικός Καφενές Σαβ Μάης 18 2013, 18:23 | |
| οχι ρε φιλε ....ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΑ πουθενα σ ολο τον κοσμο....στην δουλειά μου μου δώσανε διαρκειας ...εχω παει στην 1 πανω απο 10 φορες τα 2 τελευταια χρονια ....ΟΧΙ ΟΧΙ Οχι ...δεν υπάρχει λεμε !!!
αν ημουν μπαοκ ...δεν θα πήγαινα ποτε στην 1 ...ΤΕΛΟΣ _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
|
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: Αθλητικός Καφενές Κυρ Μάης 19 2013, 23:29 | |
| _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
|
|
| |
boss vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 54 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 07/07/2009
| Θέμα: Απ: Αθλητικός Καφενές Δευ Μάης 20 2013, 10:16 | |
| - niksalonik έγραψε:
- τι έγινε ρε "τεντοσεντόνηδες" τον κλεισαμε τον καφενε νωρις νωρις απόψα !!!
για αλλου ξεκινησαμε .. και αλλου θα καταληξουμε...... . . . . . . οταν ο 37χρονος ειναι ο καλυτερος του ματς και ο ανετοιμος(Βουκιτς)ξεχωριζει,τι περιμενεις ... οπως ελεγε και ο Αγγελος ''δεν μπορουν τα παλικαρια΄΄ |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αθλητικός Καφενές Δευ Μάης 20 2013, 19:25 | |
| Πρεπει να παρει μια βοιδοπουτσα ο Σαββιδης και να αρχισει στο ψαχνο! Χθες πετυχα στο δρομο ενα παλικαρι που εφευγε στο γηπεδο και εριχνε τα μπινελικια του προς καθε κατευθυνση... Οχι τιποτα αλλο, πικραινεται και ο Adder τωρα που αλλαξε ομαδα! |
|
| |
boss vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 54 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 07/07/2009
| Θέμα: Απ: Αθλητικός Καφενές Δευ Μάης 20 2013, 19:34 | |
| και εγω στο γηπεδο ημουν.... τσαμπα χαλασα το απογευμα μου |
|
| |
|