Συνήθως η τύχη σε κάποιους χαμογελάει. Η δική μου έχει γαμηθεί στα γέλια.
Την Κυριακή στο χωριό (μαζεύαμε ελιές) έκανα μια βλακεία και έκοψα λίγο παραπάνω από τον μισό τένοντα του αριστερού μου δείκτη. Χειρουργήθηκα με ολική σήμερα το μεσημέρι και εδώ και μία ώρα είμαι σπίτι. Λογικά θα τα πούμε σε 10 - 15 ημέρες, εκτός κι αν έρθω για καφέ με το κουτί.
Καλά μυαλά μου εύχομαι...
περαστικα σου Σακη...γρηγορα να γινεις καλα φιλε !!
εγω ευτυχως μονο βροχη εχω φαει εως τωρα κ κανα 3αρι πεσιματα στα γκρεμιδια που μαζευω.,,.!!
jk_prince vstromhellasforum Enthusiast
Παιδια εγω σαν ενας γνησιος Χ.Ο Ελληνας οφειλω να σας δειξω το παρακατω βιντεακι, μπορει μερικοι να το εχετε δει,αλλα πρεπει μεσα απο ολες τις ομαδες η ενοτητες κτλ να ξυπνησουμε ολοι κ να αρχισει η αντιστροφη μετρηση εξαφανησης αυτων των σκουπιδιων.
Ήταν ένας και έκανε κάμψεις στην αυλή του.........και περνάει ένας γύφτος και του λέει:
- Φιλαράκι αυτό που γκαμούσες έφυγκε..
-Από τι πέθανε η πεθερά σου;
-Από καταρράκτη...
-Α... την κακομοίρα... Την εγχείρησαν;
-Όχι! Την έσπρωξα...
Μπαίνουν δύο ξανθιές σε ένα ταξί και ρωτάει ο ταξιτζής:
- Πού πάμε κορίτσια;
Και λέει η μία στην άλλη:
- Τί, θα έρθει και αυτός μαζί μας;
Οι μηχανικοί της Airbus κατασκεύασαν ένα είδος ρουκετοσωλήνα, που με υψηλή ταχύτητα εκτόξευε πεθαμένα κοτόπουλα πάνω στους υαλοπίνακες των πιλοτηρίων, για να δουν αν αντέχουν σε σύγκρουση με πουλιά εν πτήση. Αμερικανοί μηχανικοί, που κατασκεύαζαν ένα τρένο υψηλής ταχύτητας, ζήτησαν τον εκτοξευτή για να τον χρησιμοποιήσουν...
Η Airbus ανταποκρίθηκε αμέσως και τους έστειλε έναν παρόμοιο, μαζί με λεπτομερείς οδηγίες χρήσης. Στην πρώτη δοκιμή όμως, οι Αμερικανοί με τρόμο είδαν το κοτόπουλο να κάνει χίλια κομμάτια το υποτίθεται άθραυστο τζάμι, να σπάει στα δύο την πλάτη του καθίσματος του μηχανοδηγού, και να καρφώνεται στον μεταλλικό πίσω τοίχο της καμπίνας κάνοντας μια βαθιά γούβα...
Αμέσως στέλνουν τα αποτελέσματα στην Airbus μαζί με τα σχέδια κατασκευής του υαλοπίνακα παρακαλώντας απεγνωσμένα για βοήθεια.
Η απάντηση ήρθε την επόμενη μέρα με fax, το οποίο περιείχε μόνο μία φράση:
"Ξεπαγώστε το κοτόπουλο"!...
v_kostas Administrator
Θα παρακαλούσα όλα τα μέλη της ενότητας Πελοποννήσου να προσέξουν ιδιαίτερα τα άτομα που έχουν iPhone στην παρέα γιατί κάποιοι λόγω κρίσης έχουν ξεκινήσει το κυνήγι του κόκορα
aristrom gold member
Φιλαράκια πέρα απ την πλάκα η σημερινή σας επίσκεψη μου έδωσε μεγάλη χαρά ! Τον τελευταίο καιρο με τη δουλεια δεν έχω καθόλου ελευθερο χρονο και εχω σκάσει που δεν μπορω να ερθω ουτε για ενα καφε! Πιστευω με το νέο χρόνο να ξεμπλοκάρω γιατι χωρις βόλτες δέν μπορώ!!!!
v_kostas Administrator
Φιλαράκια πέρα απ την πλάκα η σημερινή σας επίσκεψη μου έδωσε μεγάλη χαρά ! Τον τελευταίο καιρο με τη δουλεια δεν έχω καθόλου ελευθερο χρονο και εχω σκάσει που δεν μπορω να ερθω ουτε για ενα καφε! Πιστευω με το νέο χρόνο να ξεμπλοκάρω γιατι χωρις βόλτες δέν μπορώ!!!!
φιλαράκι χαρήκαμε πολύ που σε είδαμε και σου εύχομαι καλές δουλειές κι εμείς είμαστε εδώ για να βολτάρεις όποτε γουστάρεις!!!