ριγανη ζαχαρη λαδι αλατι χοντρο ή ψιλο θα χρειαστουμε για να ξερω ??? πιπερι (οχι χωρις τον μυλο) θα κοιταξω μπας κ καταφερω να βρω κ καμια μαπα ή λαχανο οπως το λετε εσεις.. επιπλεον ειδα κατι στο ψυγειο να ανεβασει κ τις χοληστερινες...(τους μετρητες λεω να τον φερω αλλη μερα )
Highlander vstromhellasforum Enthusiast
ριγανη ζαχαρη λαδι αλατι χοντρο ή ψιλο θα χρειαστουμε για να ξερω ??? πιπερι (οχι χωρις τον μυλο) θα κοιταξω μπας κ καταφερω να βρω κ καμια μαπα ή λαχανο οπως το λετε εσεις.. επιπλεον ειδα κατι στο ψυγειο να ανεβασει κ τις χοληστερινες...(τους μετρητες λεω να τον φερω αλλη μερα )
Ρίγανη και λάδι αν είναι από το χωριό φέρε. Αλάτι υπάρχει. Πιπέρι με μύλο δεν έχουμε. Αν εννοείς ότι έχεις με μύλο φέρτο Για λαχανικά θα περάσω από SM μετά τον καφέ και θα πάρω από εκεί. Τέλος, αυτό το κάτι, φέρτο να ανεβάσουμε λίγο τις χοληστερίνες και μην το φέρεις την επόμενη φορά
Jumaru gold member
Ηλικία : 45 Τόπος : Πιο πανω απο τα ελατα Registration date : 10/03/2011
Ρίγανη και λάδι αν είναι από το χωριό φέρε. Αλάτι υπάρχει. Πιπέρι με μύλο δεν έχουμε. Αν εννοείς ότι έχεις με μύλο φέρτο Για λαχανικά θα περάσω από SM μετά τον καφέ και θα πάρω από εκεί. Τέλος, αυτό το κάτι, φέρτο να ανεβάσουμε λίγο τις χοληστερίνες και μην το φέρεις την επόμενη φορά
κανονικο πιπερι ρε Σακη εχω....!!!
οκ λαδοριγανη κ αυτο το κατι αυριο...
δεν ξερω αν σας προλαβω στο καφε γιατι προεκυψε "επαγγελματικο τηλεμιτινγκ" αλλα σιγουρα δεν το χανω το τσιμπουσι....θα βαθμολογηθουν οι ψηστες να ξερετε κ θα προτεινουμε προτεινομενους προς επαναληπτικη....
NIKOlaS505 vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 49 Τόπος : ΜΟΣΧΑΤΟ - . . . -ΚΟΡΙΝΘΟΣ-. . . -AΧΕΡΟΝΤΑΣ- Registration date : 30/06/2012
δεν ξερω αν σας προλαβω στο καφε γιατι προεκυψε "επαγγελματικο τηλεμιτινγκ" αλλα σιγουρα δεν το χανω το τσιμπουσι....θα βαθμολογηθουν οι ψηστες να ξερετε κ θα προτεινουμε προτεινομενους προς επαναληπτικη....
εσεις παλι κατι καλο ετημαζετε μου φενετε
Jim-Strom Member
Υποθέτω πως τα bold θα υπάρχουν εκεί. Τα κόκκινα θα τα φέρω εγώ (συνήθως κάτι ξεχνάω). Οι υπόλοιποι βάλτε ένα χρώμα να ξέρουμε τι θα γίνει. Αν κάτι δεν χρωματιστεί, θα το κανονίσω εγώ.
Σκεύη 2 τηγάνια (τα δικά μου δεν κάνουν για κεραμική εστία) 1 χύτρα ταχύτητος 1 τσιμπίδα 1-2 μαχαίρια που να κόβουν καλά Πιάτα Ποτήρια Πιρούνια
Υλικά
Αλάτι Πιπέρι (κατά προτίμηση φρέσκο σε μύλο) Δεντρολίβανο Σκόρδα Κρεμμύδια
Ρίγανη Ντομάτες Δαφνόφυλλα Μπαχάρι σε κόκκους Ζάχαρη Μακαρόνια Νο 2 Πάπρικα σε σκόνη Λάδι Μπαλσάμικο Βούτυρο νωπό (μαγειρικής) Παρμεζάνα Ρόκα, λάχανο, μαρούλι (ότι αρέσει στον καθένα) Τυρί φέτα
Κρέατα Κόκορας αλανιάρης Φιλέτο κοτόπουλο Μοσχάρι (κατά προτίμηση φιλέτο) αν γουσταρετε μπορω να φερω κανα κοτοπουλο για σχαρα
Ποτά Μπύρες Κρασί -aristrom (cabernet sauvignon 2010 παραγωγης μου) Νερό - για να πλύνουμε τα πιάτα; θα υπάρχει φαντάζομαι! Τσιπουρο - aristrom (παραγωγης μου). Οποιος ξερει να φτιαχνει ρακομελο ας φερει και τα υπόλοιπα υλικά.
Επιδόρπιο Γαλακτομπουρεκο-Pirates (να εχετε μαζι σας την καραβανα,τσασκα απο το στρατο,για να απαλαχτουμε απο πλησιμο πιατων Κέικ ΛΑΒΑ (Jim Strom)
Από Δευτέρα ανάλογα το πως θα είναι ο καιρός θα ξέρω και τι θα φέρω μαζί μου...
Ηταν μιά αξέχαστη καταπληκτική βραδυά ! Μπράβο στον οικοδεσπότη ,για την καταπληκτική φιλοξενία ,και στον μάγειρα για τα ωραία εδέσματα που απολαυσαμε ! Περασα τέλεια ! Είστε ολοι μουρλοκομείο ρε και αυτό γουστάρωωω!!!!!!!!1
Αντε και γρήγορα στο επόμενο!
Giorgos-Patra moderator
Εγώ με την σειρά μου θα βαθμολογούσα τον οικοδεσπότη μ'ένα Άριστα 10 καθώς και τον σεφ που με την τέχνη του μας τρέλανε με τα μεζεδάκια του!!!! Άριστα 10 και στην υπόλοιπη τρελοπαρέα που με έκαναν να περάσω μια αξέχαστη Τετάρτη όλο γέλιο πολύ και . Μπράβο μας παιδιά να έχουμε υγεία να κάνουμε πάντα τέτοια!!!!