|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
alexmon vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : ΠΑΤΡΑ Registration date : 05/09/2010
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Πεμ Φεβ 14 2013, 00:32 | |
| - Highlander έγραψε:
- Σκεύη
2 τηγάνια (τα δικά μου δεν κάνουν για κεραμική εστία) 1 χύτρα ταχύτητος 1 τσιμπίδα 1-2 μαχαίρια που να κόβουν καλά Πιάτα Ποτήρια Πιρούνια
Υλικά
Αλάτι Πιπέρι (κατά προτίμηση φρέσκο σε μύλο) Δεντρολίβανο Σκόρδα Κρεμμύδια Ρίγανη Ντομάτες Δαφνόφυλλα Μπαχάρι σε κόκκους Ζάχαρη Κρασί Μακαρόνια Νο 2 Πάπρικα σε σκόνη Λάδι Βούτυρο νωπό (μαγειρικής)
Κρέατα Κόκορας αλανιάρης Φιλέτο κοτόπουλο Μοσχάρι (κατά προτίμηση φιλέτο)
Από Δευτέρα ανάλογα το πως θα είναι ο καιρός θα ξέρω και τι θα φέρω μαζί μου...
μου αρέσει η οργάνωσή σου νεαρέ μου καθώς και η λίστα σου. βεβαίως θα βαθμολογηθείς αναλόγως, σύμφωνα με τις επιδόσεις σου,στο δια ταύτα!!!!!!!! φιλικά Σκαρμούτσος!!...συγνώμη alexmon |
|
| |
leonady2 gold member
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Πεμ Φεβ 14 2013, 00:35 | |
| - Highlander έγραψε:
- Σκεύη
2 τηγάνια (τα δικά μου δεν κάνουν για κεραμική εστία) 1 χύτρα ταχύτητος 1 τσιμπίδα 1-2 μαχαίρια που να κόβουν καλά Πιάτα Ποτήρια Πιρούνια
Υλικά
Αλάτι Πιπέρι (κατά προτίμηση φρέσκο σε μύλο) Δεντρολίβανο Σκόρδα Κρεμμύδια Ρίγανη Ντομάτες Δαφνόφυλλα Μπαχάρι σε κόκκους Ζάχαρη Κρασί Μακαρόνια Νο 2 Πάπρικα σε σκόνη Λάδι Βούτυρο νωπό (μαγειρικής)
Υπαρχει μια ενσταση οσον αναφορα το νουμερο των μακαρονιων. Μπορουμε να το κανουμε Νο3 Για κανα καρβουνο δεν ακουσα κανεναν να λεει τιποτα |
|
| |
Highlander vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Πεμ Φεβ 14 2013, 00:38 | |
| Αφού τσόντα θα γυρίσουμε. Που κολλάνε τα κάρβουνα ;
|
|
| |
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Πεμ Φεβ 14 2013, 00:38 | |
| |
|
| |
leonady2 gold member
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Πεμ Φεβ 14 2013, 00:51 | |
| - Highlander έγραψε:
- Αφού τσόντα θα γυρίσουμε.
Που κολλάνε τα κάρβουνα ;
Ειναι μια καινουργια παραγωγη απο την Σειρηνακης Α.Ε τσ@ντα στα καρβουνα περα απο καθε τι συνηθισμένο Αλεξ γιατι εγω ειμαι σιγουρος πως κατι θα βρεις στο σεφ που δεν θα σου αρεσει.... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Πεμ Φεβ 14 2013, 00:54 | |
| Το ένα μαχαίρι είναι για τα κρέατα. Το άλλο είναι για όποιον διαφωνήσει μαζί μου.
Δημοκρατικά πράγματα, όπως κάνουν οι κυβερνήσεις στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.
|
|
| |
v_kostas Administrator
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Πεμ Φεβ 14 2013, 01:09 | |
| |
|
| |
Pirates Member
Ηλικία : 40 Τόπος : παραδεισος Registration date : 01/06/2011
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Πεμ Φεβ 14 2013, 12:40 | |
| Παιδιά τι θα λεγατε να σας κανω γαλακτομπουρεκο? Οσοι συμφωνουν να απαντησουν απο κατω,να ξερω και εγω για να προετοιμαστω. |
|
| |
leonady2 gold member
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Πεμ Φεβ 14 2013, 12:43 | |
| - Pirates έγραψε:
- Παιδιά τι θα λεγατε να σας κανω γαλακτομπουρεκο?
Οσοι συμφωνουν να απαντησουν απο κατω,να ξερω και εγω για να προετοιμαστω. Αν και δεν το τρώω εγω είμαι σύμφωνος για να δοκιμάσουμε και τη δική σου μαγειρική! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Πεμ Φεβ 14 2013, 12:46 | |
| |
|
| |
v_kostas Administrator
| |
| |
Jumaru gold member
Ηλικία : 45 Τόπος : Πιο πανω απο τα ελατα Registration date : 10/03/2011
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Πεμ Φεβ 14 2013, 14:50 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Πεμ Φεβ 14 2013, 17:08 | |
| - Pirates έγραψε:
- Παιδιά τι θα λεγατε να σας κανω γαλακτομπουρεκο?
Οσοι συμφωνουν να απαντησουν απο κατω,να ξερω και εγω για να προετοιμαστω. Του παιδιού και του αγίου λένε μην τάξεις. Και όπως ξέρεις άγιος δεν είμαι :p Ναιιιιιιι, φτιάξεεεεεεεε, περιμένουμεεεεεε - Jumaru έγραψε:
- εγω να τον φερω σφαγμενο τον αμνο ή θα τον περιποιηθουμε εκει ...????
Μόνο κοτόπουλα ξέρω να σφάζω καρδιά μου. Ότι σάρκα φέρεις, (για ζωντανή ρώτα τον Ανδρέα) θα τη μαγειρέψουμε. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Πεμ Φεβ 14 2013, 23:36 | |
| Υποθέτω πως τα bold θα υπάρχουν εκεί. Τα κόκκινα θα τα φέρω εγώ (συνήθως κάτι ξεχνάω). Οι υπόλοιποι βάλτε ένα χρώμα να ξέρουμε τι θα γίνει. Αν κάτι δεν χρωματιστεί, θα το κανονίσω εγώ.
Σκεύη
Υλικά
Αλάτι Πιπέρι (κατά προτίμηση φρέσκο σε μύλο) Δεντρολίβανο Σκόρδα Κρεμμύδια Ρίγανη Ντομάτες Δαφνόφυλλα Μπαχάρι σε κόκκους Ζάχαρη Μακαρόνια Νο 2 Πάπρικα σε σκόνη Λάδι Μπαλσάμικο Βούτυρο νωπό (μαγειρικής) Παρμεζάνα Ρόκα, λάχανο, μαρούλι (ότι αρέσει στον καθένα)
Ποτά Μπύρες Κρασί Νερό
Edit: Έκανα μερικές αλλαγές/προσθήκες στα υλικά[/quote]
Κόκκινα - Highlander
Αν κάτι υπάρχει ήδη εκεί, κάντε το bold. Αν έχω κάνει κάτι bold και δεν, αφαιρέστε το bold
Άντε να δούμε τι θα κάνουμε...
|
|
| |
leonady2 gold member
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Παρ Φεβ 15 2013, 00:08 | |
| Να καλεσω και κανάλια |
|
| |
v_kostas Administrator
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Παρ Φεβ 15 2013, 01:02 | |
| Υποθέτω πως τα bold θα υπάρχουν εκεί. Τα κόκκινα θα τα φέρω εγώ (συνήθως κάτι ξεχνάω). Οι υπόλοιποι βάλτε ένα χρώμα να ξέρουμε τι θα γίνει. Αν κάτι δεν χρωματιστεί, θα το κανονίσω εγώ. Σκεύη 2 τηγάνια (τα δικά μου δεν κάνουν για κεραμική εστία) 1 χύτρα ταχύτητος 1 τσιμπίδα 1-2 μαχαίρια που να κόβουν καλά Πιάτα Ποτήρια Πιρούνια ΥλικάΑλάτιΠιπέρι (κατά προτίμηση φρέσκο σε μύλο) ΔεντρολίβανοΣκόρδα Κρεμμύδια
Ρίγανη Ντομάτες Δαφνόφυλλα Μπαχάρι σε κόκκουςΖάχαρη
Μακαρόνια Νο 2 Πάπρικα σε σκόνηΛάδιΜπαλσάμικο Βούτυρο νωπό (μαγειρικής) ΠαρμεζάναΡόκα, λάχανο, μαρούλι (ότι αρέσει στον καθένα) ΚρέαταΚόκορας αλανιάρηςΦιλέτο κοτόπουλο
Μοσχάρι (κατά προτίμηση φιλέτο) ΠοτάΜπύρες Κρασί Νερό Από Δευτέρα ανάλογα το πως θα είναι ο καιρός θα ξέρω και τι θα φέρω μαζί μου... Edit: Έκανα μερικές αλλαγές/προσθήκες στα υλικά[/quote] Κόκκινα - Highlander Περτικαλί - v_kostas Αν κάτι υπάρχει ήδη εκεί, κάντε το bold. Αν έχω κάνει κάτι bold και δεν, αφαιρέστε το bold Άντε να δούμε τι θα κάνουμε... Είπαμε τον αλανιάρη εγώ!!! Τις αλανιάρες ποιος??. Οτι άλλο χρειαστεί να το πούμε έγκαιρα για να το φέρουμε.. |
|
| |
aristrom gold member
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Παρ Φεβ 15 2013, 10:34 | |
| Υποθέτω πως τα bold θα υπάρχουν εκεί. Τα κόκκινα θα τα φέρω εγώ (συνήθως κάτι ξεχνάω). Οι υπόλοιποι βάλτε ένα χρώμα να ξέρουμε τι θα γίνει. Αν κάτι δεν χρωματιστεί, θα το κανονίσω εγώ. Σκεύη 2 τηγάνια (τα δικά μου δεν κάνουν για κεραμική εστία) 1 χύτρα ταχύτητος 1 τσιμπίδα 1-2 μαχαίρια που να κόβουν καλά Πιάτα Ποτήρια Πιρούνια ΥλικάΑλάτιΠιπέρι (κατά προτίμηση φρέσκο σε μύλο) ΔεντρολίβανοΣκόρδα Κρεμμύδια
Μακαρόνια Νο 2 Πάπρικα σε σκόνηΛάδιΜπαλσάμικο Βούτυρο νωπό (μαγειρικής) ΠαρμεζάναΡόκα, λάχανο, μαρούλι (ότι αρέσει στον καθένα) ΚρέαταΚόκορας αλανιάρηςΦιλέτο κοτόπουλο
Μοσχάρι (κατά προτίμηση φιλέτο) ΠοτάΜπύρες Κρασί -aristrom (cabernet sauvignon 2010 παραγωγης μου) Νερό - για να πλύνουμε τα πιάτα; θα υπάρχει φαντάζομαι! Τσιπουρο- aristrom (παραγωγης μου). Οποιος ξερει να φτιαχνει ρακομελο ας φερει και τα υπόλοιπα υλικά. Από Δευτέρα ανάλογα το πως θα είναι ο καιρός θα ξέρω και τι θα φέρω μαζί μου... Edit: Έκανα μερικές αλλαγές/προσθήκες στα υλικά[/quote] Κόκκινα - Highlander Περτικαλί - v_kostas Αν κάτι υπάρχει ήδη εκεί, κάντε το bold. Αν έχω κάνει κάτι bold και δεν, αφαιρέστε το bold Άντε να δούμε τι θα κάνουμε... Είπαμε τον αλανιάρη εγώ!!! Τις αλανιάρες ποιος??. Οτι άλλο χρειαστεί να το πούμε έγκαιρα για να το φέρουμε.. |
|
| |
Pirates Member
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Παρ Φεβ 15 2013, 11:25 | |
| |
|
| |
leonady2 gold member
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Παρ Φεβ 15 2013, 11:59 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Παρ Φεβ 15 2013, 12:12 | |
| το γαλακτομπούρεκο να έρθει έτοιμο ψημένο και σιροπιασμένο, διότι το σιρόπι πρέπει να έχει αποροφηθεί απο το φύλλο κρούστας,τουλάχιστον 8 ώρες νωρίτερα!!!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Παρ Φεβ 15 2013, 12:14 | |
| - alexmon έγραψε:
- το γαλακτομπούρεκο να έρθει έτοιμο ψημένο και σιροπιασμένο, διότι το σιρόπι πρέπει να έχει αποροφηθεί απο το φύλλο κρούστας,τουλάχιστον 8 ώρες νωρίτερα!!!!
Βλέπω να φέρνω μαζί και το δίκανο. Τι να μου κάνει το κουζινομάχαιρο με εσένα κριτή ; |
|
| |
Pirates Member
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Παρ Φεβ 15 2013, 12:20 | |
| To φρεσκο γαλακτομπουρεκο ξεφουρνηζεται κ σιροπιαζεται αμεσως ( να ειναι κρυο το σιροπι ) κ μετα απο ενα δεκαλεπτο το πολυ τεταρτο το καθαριζεις.Αυτα που λες τα κανουν οι ερασιτεχνες κ απατεωνες που χρησιμοποιουν μπαγιατικο φυλο κ χρειαζεται καλεμι για να το κοψεις μετα. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Παρ Φεβ 15 2013, 12:25 | |
Μοσχάρι (κατά προτίμηση φιλέτο) ΠοτάΜπύρες Κρασί -aristrom (cabernet sauvignon 2010 παραγωγης μου) Νερό - για να πλύνουμε τα πιάτα; θα υπάρχει φαντάζομαι! Τσιπουρο - aristrom (παραγωγης μου). Οποιος ξερει να φτιαχνει ρακομελο ας φερει και τα υπόλοιπα υλικά. Από Δευτέρα ανάλογα το πως θα είναι ο καιρός θα ξέρω και τι θα φέρω μαζί μου... Edit: Έκανα μερικές αλλαγές/προσθήκες στα υλικά Κόκκινα - Highlander Περτικαλί - v_kostas Μπλε - aristrom Αν κάτι υπάρχει ήδη εκεί, κάντε το bold. Αν έχω κάνει κάτι bold και δεν, αφαιρέστε το bold Άντε να δούμε τι θα κάνουμε... Είπαμε τον αλανιάρη εγώ!!! Τις αλανιάρες ποιος??. Οτι άλλο χρειαστεί να το πούμε έγκαιρα για να το φέρουμε.. |
|
| |
Pirates Member
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Παρ Φεβ 15 2013, 12:44 | |
| Υποθέτω πως τα bold θα υπάρχουν εκεί. Τα κόκκινα θα τα φέρω εγώ (συνήθως κάτι ξεχνάω). Οι υπόλοιποι βάλτε ένα χρώμα να ξέρουμε τι θα γίνει. Αν κάτι δεν χρωματιστεί, θα το κανονίσω εγώ. Σκεύη 2 τηγάνια (τα δικά μου δεν κάνουν για κεραμική εστία) 1 χύτρα ταχύτητος 1 τσιμπίδα 1-2 μαχαίρια που να κόβουν καλά Πιάτα Ποτήρια Πιρούνια Υλικά Αλάτι Πιπέρι (κατά προτίμηση φρέσκο σε μύλο) Δεντρολίβανο Σκόρδα Κρεμμύδια Ρίγανη Ντομάτες Δαφνόφυλλα Μπαχάρι σε κόκκους Ζάχαρη Μακαρόνια Νο 2 Πάπρικα σε σκόνη Λάδι Μπαλσάμικο Βούτυρο νωπό (μαγειρικής) Παρμεζάνα Ρόκα, λάχανο, μαρούλι (ότι αρέσει στον καθένα) Κρέατα Κόκορας αλανιάρης Φιλέτο κοτόπουλο Μοσχάρι (κατά προτίμηση φιλέτο) Ποτά Μπύρες Κρασί -aristrom (cabernet sauvignon 2010 παραγωγης μου) Νερό - για να πλύνουμε τα πιάτα; Laughing θα υπάρχει φαντάζομαι! Τσιπουρο - aristrom (παραγωγης μου). Οποιος ξερει να φτιαχνει ρακομελο ας φερει και τα υπόλοιπα υλικά. Επιδορπιο Γαλακτομπουρεκο-Pirates (να εχετε μαζι σας την καραβανα,τσασκα απο το στρατο,για να απαλαχτουμε απο πλησιμο πιατων Από Δευτέρα ανάλογα το πως θα είναι ο καιρός θα ξέρω και τι θα φέρω μαζί μου... Edit: Έκανα μερικές αλλαγές/προσθήκες στα υλικά Κόκκινα - Highlander Περτικαλί - v_kostas Μπλε - aristrom Αν κάτι υπάρχει ήδη εκεί, κάντε το bold. Αν έχω κάνει κάτι bold και δεν, αφαιρέστε το bold Άντε να δούμε τι θα κάνουμε... Είπαμε τον αλανιάρη εγώ!!! cheers Τις αλανιάρες ποιος??. success Οτι άλλο χρειαστεί να το πούμε έγκαιρα για να το φέρουμε.. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Παρ Φεβ 15 2013, 12:51 | |
Μοσχάρι (κατά προτίμηση φιλέτο) ΠοτάΜπύρες Κρασί -aristrom (cabernet sauvignon 2010 παραγωγης μου) Νερό - για να πλύνουμε τα πιάτα; θα υπάρχει φαντάζομαι! Τσιπουρο - aristrom (παραγωγης μου). Οποιος ξερει να φτιαχνει ρακομελο ας φερει και τα υπόλοιπα υλικά. ΕπιδόρπιοΓαλακτομπουρεκο-Pirates (να εχετε μαζι σας την καραβανα,τσασκα απο το στρατο,για να απαλαχτουμε απο πλησιμο πιατων
Από Δευτέρα ανάλογα το πως θα είναι ο καιρός θα ξέρω και τι θα φέρω μαζί μου... Edit: Έκανα μερικές αλλαγές/προσθήκες στα υλικά Κόκκινα - Highlander Περτικαλί - v_kostas Μπλε - aristrom Αν κάτι υπάρχει ήδη εκεί, κάντε το bold. Αν έχω κάνει κάτι bold και δεν, αφαιρέστε το bold Άντε να δούμε τι θα κάνουμε... Είπαμε τον αλανιάρη εγώ!!! Τις αλανιάρες ποιος??. Οτι άλλο χρειαστεί να το πούμε έγκαιρα για να το φέρουμε.. |
|
| |
|