|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
v_kostas Administrator
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Παρ Φεβ 15 2013, 16:27 | |
| Ρε δεν βάζετε και καμιά συμμετοχή να ξέρουμε τι θα φτιάξουμε!!!Σάκη (Σέφ) εξήγησε στον κόσμο τι θα παιχτεί να γνωρίζουν όλοι.. |
|
| |
alexmon vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : ΠΑΤΡΑ Registration date : 05/09/2010
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Παρ Φεβ 15 2013, 17:32 | |
| μην ξεχάσουμε και του νηστεύοντες!!!!!!!!!!βλ.vstromkiller. |
|
| |
Highlander vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Παρ Φεβ 15 2013, 18:37 | |
| OK.
Την Τετάρτη ο καφές (θα ανακοινωθεί και από τους moderators στο αντίστοιχο topic) θα λάβει χώρα από τις 18:00 έως τις 19:00.
Αυτό για το λόγο ότι μετά θα μαζευτούμε στην οικία ενός συνforumίτη μας για να κάνουμε διαγωνισμό V-Strom chef :p Εν ολίγοις θα μαζευτούμε θα μαγειρέψουμε, θα φάμε θα πιούμε και νηστικοί θα κοιμηθούμε.
Είπαμε να φέρει ο καθένας μας από κάτι (ΡΕΦΕΝΕ) για να μας έρθει χαλαρά.
Εκτός από κόκορα μακαρονάδα (ευχαριστούμε τον v_kostas για την προσφορά του) θα έχουμε και διάφορα "μπινελίκια" για να περάσει η ώρα μέχρι να μαγειρευτεί το πουλερικό.
Έκανα μια λίστα με τα πιθανά πράγματα που θα χρειαστούμε. Αν κάποιος λοιπόν μπορεί να συνεισφέρει να το γράψει στο topic με τα υλικά.
Δηλώστε και συμμετοχές μέχρι την Δευτέρα το βράδυ για να δούμε τι όγκο θα έχουμε.
|
|
| |
leonady2 gold member
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Παρ Φεβ 15 2013, 18:46 | |
| Υποθέτω πως τα bold θα υπάρχουν εκεί. Τα κόκκινα θα τα φέρω εγώ (συνήθως κάτι ξεχνάω). Οι υπόλοιποι βάλτε ένα χρώμα να ξέρουμε τι θα γίνει. Αν κάτι δεν χρωματιστεί, θα το κανονίσω εγώ. Σκεύη 2 τηγάνια (τα δικά μου δεν κάνουν για κεραμική εστία) 1 χύτρα ταχύτητος 1 τσιμπίδα 1-2 μαχαίρια που να κόβουν καλά Πιάτα Ποτήρια Πιρούνια ΥλικάΑλάτιΠιπέρι (κατά προτίμηση φρέσκο σε μύλο) ΔεντρολίβανοΣκόρδα Κρεμμύδια
Ρίγανη Ντομάτες Δαφνόφυλλα Μπαχάρι σε κόκκουςΖάχαρη
Μακαρόνια Νο 2 Πάπρικα σε σκόνηΛάδιΜπαλσάμικο Βούτυρο νωπό (μαγειρικής) ΠαρμεζάναΡόκα, λάχανο, μαρούλι (ότι αρέσει στον καθένα) ΚρέαταΚόκορας αλανιάρηςΦιλέτο κοτόπουλο
Μοσχάρι (κατά προτίμηση φιλέτο) ΠοτάΜπύρεςΚρασί -aristrom (cabernet sauvignon 2010 παραγωγης μου) Νερό - για να πλύνουμε τα πιάτα; θα υπάρχει φαντάζομαι! Τσιπουρο - aristrom (παραγωγης μου). Οποιος ξερει να φτιαχνει ρακομελο ας φερει και τα υπόλοιπα υλικά. ΕπιδόρπιοΓαλακτομπουρεκο-Pirates (να εχετε μαζι σας την καραβανα,τσασκα απο το στρατο,για να απαλαχτουμε απο πλησιμο πιατων
Από Δευτέρα ανάλογα το πως θα είναι ο καιρός θα ξέρω και τι θα φέρω μαζί μου... Edit: Έκανα μερικές αλλαγές/προσθήκες στα υλικά Κόκκινα - Highlander Περτικαλί - v_kostas Μπλε - aristrom Κυανό - leonady2 Αν κάτι υπάρχει ήδη εκεί, κάντε το bold. Αν έχω κάνει κάτι bold και δεν, αφαιρέστε το bold Άντε να δούμε τι θα κάνουμε... Είπαμε τον αλανιάρη εγώ!!! Τις αλανιάρες ποιος??. Οτι άλλο χρειαστεί να το πούμε έγκαιρα για να το φέρουμε.. |
|
| |
v_kostas Administrator
| |
| |
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Παρ Φεβ 15 2013, 18:51 | |
| ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ
1) alexmon |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Παρ Φεβ 15 2013, 18:52 | |
| ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ
1) alexmon 2) Highlander 3) v_kostas 4) 5) |
|
| |
leonady2 gold member
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Παρ Φεβ 15 2013, 18:54 | |
| ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ1) alexmon 2) Highlander 3) v_kostas 4) leonady 5) aristrom 6) giorgos_patra 7) loulas pirates 9) 10) |
|
| |
leonady2 gold member
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Παρ Φεβ 15 2013, 19:19 | |
| Ρε τι γίνεται με τη λίστα υπάρχει κάποιος hacker Εγω έβαλα το όνομά μου και ξαφνικά βρίσκομαι να εχω γράψει αλλα 5 ονόματα από κάτω..... |
|
| |
v_kostas Administrator
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Παρ Φεβ 15 2013, 19:21 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Παρ Φεβ 15 2013, 19:22 | |
| |
|
| |
v_kostas Administrator
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Παρ Φεβ 15 2013, 19:30 | |
| |
|
| |
leonady2 gold member
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Παρ Φεβ 15 2013, 19:33 | |
| |
|
| |
Jumaru gold member
Ηλικία : 45 Τόπος : Πιο πανω απο τα ελατα Registration date : 10/03/2011
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Παρ Φεβ 15 2013, 22:28 | |
| ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ1) alexmon 2) Highlander 3) v_kostas 4) leonady 5) aristrom 6) giorgos_patra 7) loulas pirates 9) jumaru 10) Υποθέτω πως τα bold θα υπάρχουν εκεί. Τα κόκκινα θα τα φέρω εγώ (συνήθως κάτι ξεχνάω). Οι υπόλοιποι βάλτε ένα χρώμα να ξέρουμε τι θα γίνει. Αν κάτι δεν χρωματιστεί, θα το κανονίσω εγώ. Σκεύη 2 τηγάνια (τα δικά μου δεν κάνουν για κεραμική εστία) 1 χύτρα ταχύτητος 1 τσιμπίδα 1-2 μαχαίρια που να κόβουν καλά Πιάτα Ποτήρια Πιρούνια ΥλικάΑλάτιΠιπέρι (κατά προτίμηση φρέσκο σε μύλο) ΔεντρολίβανοΣκόρδα Κρεμμύδια ΡίγανηΝτομάτες Δαφνόφυλλα Μπαχάρι σε κόκκουςΖάχαρηΜακαρόνια Νο 2 Πάπρικα σε σκόνηΛάδιΜπαλσάμικο Βούτυρο νωπό (μαγειρικής) ΠαρμεζάναΡόκα, λάχανο, μαρούλι (ότι αρέσει στον καθένα) ΚρέαταΚόκορας αλανιάρηςΦιλέτο κοτόπουλο
Μοσχάρι (κατά προτίμηση φιλέτο) αν γουσταρετε μπορω να φερω κανα κοτοπουλο για σχαρα ΠοτάΜπύρεςΚρασί -aristrom (cabernet sauvignon 2010 παραγωγης μου) Νερό - για να πλύνουμε τα πιάτα; θα υπάρχει φαντάζομαι! Τσιπουρο - aristrom (παραγωγης μου). Οποιος ξερει να φτιαχνει ρακομελο ας φερει και τα υπόλοιπα υλικά. ΕπιδόρπιοΓαλακτομπουρεκο-Pirates (να εχετε μαζι σας την καραβανα,τσασκα απο το στρατο,για να απαλαχτουμε απο πλησιμο πιατων
Από Δευτέρα ανάλογα το πως θα είναι ο καιρός θα ξέρω και τι θα φέρω μαζί μου... Edit: Έκανα μερικές αλλαγές/προσθήκες στα υλικά Κόκκινα - Highlander Περτικαλί - v_kostas Μπλε - aristrom Κυανό - leonady2 βαθυ κοκκινε - jumaru Αν κάτι υπάρχει ήδη εκεί, κάντε το bold. Αν έχω κάνει κάτι bold και δεν, αφαιρέστε το bold Άντε να δούμε τι θα κάνουμε... Είπαμε τον αλανιάρη εγώ!!! Τις αλανιάρες ποιος??. Οτι άλλο χρειαστεί να το πούμε έγκαιρα για να το φέρουμε.. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Παρ Φεβ 15 2013, 22:37 | |
| - Jumaru έγραψε:
- αν γουσταρετε μπορω να φερω κανα κοτοπουλο για σχαρα
Εδώ δεν κάνεις ερωτήσεις. Δεν αρνείται κανείς το παραμικρό. Λες απλά: θα φερω κανα κοτοπουλο για σχαρα |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Παρ Φεβ 15 2013, 23:22 | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την alexmon στις Σαβ Φεβ 16 2013, 02:10, 2 φορές συνολικά |
|
| |
aristrom gold member
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Παρ Φεβ 15 2013, 23:39 | |
| Πάνοοο....Φορμαέλα !!! Και ασε τους άλλους να κανουν κοκορομαχίες! |
|
| |
SUPERTHANOS
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Σαβ Φεβ 16 2013, 17:07 | |
| |
|
| |
Jim-Strom Member
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Σαβ Φεβ 16 2013, 20:34 | |
| Εγώ απ έξω νομίζετε θα μείνω;Θα κάνω μπάσιμο (για το τέλος όμως) με κέικ ΛΑΒΑ!! Το νου σας...
|
|
| |
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Κυρ Φεβ 17 2013, 10:38 | |
| ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ1) alexmon 2) Highlander 3) v_kostas 4) leonady 5) aristrom 6) giorgos_patra 7) loulas pirates 9) jumaru 10) superthanos 11) jimstrom Υποθέτω πως τα bold θα υπάρχουν εκεί. Τα κόκκινα θα τα φέρω εγώ (συνήθως κάτι ξεχνάω). Οι υπόλοιποι βάλτε ένα χρώμα να ξέρουμε τι θα γίνει. Αν κάτι δεν χρωματιστεί, θα το κανονίσω εγώ. Σκεύη 2 τηγάνια (τα δικά μου δεν κάνουν για κεραμική εστία) 1 χύτρα ταχύτητος 1 τσιμπίδα 1-2 μαχαίρια που να κόβουν καλά Πιάτα Ποτήρια Πιρούνια ΥλικάΑλάτιΠιπέρι (κατά προτίμηση φρέσκο σε μύλο) ΔεντρολίβανοΣκόρδα Κρεμμύδια ΡίγανηΝτομάτες Δαφνόφυλλα Μπαχάρι σε κόκκουςΖάχαρηΜακαρόνια Νο 2 Πάπρικα σε σκόνηΛάδιΜπαλσάμικο Βούτυρο νωπό (μαγειρικής) ΠαρμεζάναΡόκα, λάχανο, μαρούλι (ότι αρέσει στον καθένα) ΚρέαταΚόκορας αλανιάρηςΦιλέτο κοτόπουλο
Μοσχάρι (κατά προτίμηση φιλέτο) αν γουσταρετε μπορω να φερω κανα κοτοπουλο για σχαρα ΠοτάΜπύρεςΚρασί -aristrom (cabernet sauvignon 2010 παραγωγης μου) Νερό - για να πλύνουμε τα πιάτα; θα υπάρχει φαντάζομαι! Τσιπουρο - aristrom (παραγωγης μου). Οποιος ξερει να φτιαχνει ρακομελο ας φερει και τα υπόλοιπα υλικά. ΕπιδόρπιοΓαλακτομπουρεκο-Pirates (να εχετε μαζι σας την καραβανα,τσασκα απο το στρατο,για να απαλαχτουμε απο πλησιμο πιατων
Από Δευτέρα ανάλογα το πως θα είναι ο καιρός θα ξέρω και τι θα φέρω μαζί μου... Edit: Έκανα μερικές αλλαγές/προσθήκες στα υλικά Κόκκινα - Highlander Περτικαλί - v_kostas Μπλε - aristrom Κυανό - leonady2 βαθυ κοκκινε - jumaru Αν κάτι υπάρχει ήδη εκεί, κάντε το bold. Αν έχω κάνει κάτι bold και δεν, αφαιρέστε το bold Άντε να δούμε τι θα κάνουμε... Είπαμε τον αλανιάρη εγώ!!! Τις αλανιάρες ποιος??. Οτι άλλο χρειαστεί να το πούμε έγκαιρα για να το φέρουμε |
|
| |
Jumaru gold member
Ηλικία : 45 Τόπος : Πιο πανω απο τα ελατα Registration date : 10/03/2011
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Κυρ Φεβ 17 2013, 14:01 | |
| - aristrom έγραψε:
- Πάνοοο....Φορμαέλα !!! Και ασε τους άλλους να κανουν κοκορομαχίες!
μην εισαι μαρτυριαρης κ εχω καβατζα μια σακουλα λεμε...!!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Δευ Φεβ 18 2013, 21:52 | |
| Έγινε αυτοψία στο χώρο σήμερα και πήρε έγκριση.
Παρακαλώ οι mods να ανακοινώσουν τον καφέ για 18:00 έως 19:00.
Λεπτομέρειες για το μετά στον καφέ.
|
|
| |
Giorgos-Patra moderator
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Δευ Φεβ 18 2013, 22:04 | |
| Παλικαρια δεν νομιζω οτι θα καταφερω να συμμετεχω την Τεταρτη . Εαν επιστρεψω νωρις θα επικοινωνησω μαζι σας . Καλα να περασετε (ειναι σιγουρο αυτο ) !!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Δευ Φεβ 18 2013, 22:37 | |
| - Giorgos-Patra έγραψε:
- Παλικαρια δεν νομιζω οτι θα καταφερω να συμμετεχω την Τεταρτη . Εαν επιστρεψω νωρις θα επικοινωνησω μαζι σας .
Καλα να περασετε (ειναι σιγουρο αυτο ) !!! Δεν είναι απαραίτητο να έρθεις στις 19:00, έλα και 20:00 έστω και 21:00 μέσα θα είσαι... |
|
| |
leonady2 gold member
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Δευ Φεβ 18 2013, 22:46 | |
| - Highlander έγραψε:
- Giorgos-Patra έγραψε:
- Παλικαρια δεν νομιζω οτι θα καταφερω να συμμετεχω την Τεταρτη . Εαν επιστρεψω νωρις θα επικοινωνησω μαζι σας .
Καλα να περασετε (ειναι σιγουρο αυτο ) !!! Δεν είναι απαραίτητο να έρθεις στις 19:00, έλα και 20:00 έστω και 21:00 μέσα θα είσαι...
Ελα και 22:00 έλα και 00:00 ακόμα εκεί θα είμαστε..... Και θα σε περιμένουμε |
|
| |
|