|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
xshark7x
| Θέμα: Απ: Βοηθεια για Defcom 3 Σαβ Φεβ 15 2014, 18:48 | |
| - Decepticon650 έγραψε:
- παιδια δεν εχει βρει κανεις κατι αντιστοιχο αλλου http://www.toofast.gr/showprod.php?id=478
την ξαναεφερε ο ιδιος με αλλη τιμη, 34 |
|
| |
xshark7x
| Θέμα: Απ: Βοηθεια για Defcom 3 Σαβ Φεβ 15 2014, 18:51 | |
| - everg έγραψε:
- Αχιλλεα αν αγορασεις απο το 2 fast την τηλεειδοποιηση που πηρε ο Νικος ακου πως την συνδεεις:
-Το (-) μαυρο καλωδιο στο (-) της μπαταριας -Το κοκκινο καλωδιο το συνδεεις στο πισω φλασακι στο (+) κολλας και την κεραιουλα που εχει στην πλαστικη βασουλα και εισαι οκ Αν το συνδεσεις ετσι καθε φορα που θα αναβει το φλας θα χτυπαει η τηλεειδοποιηση χαχα το + το βαζεις στο καλωδιο του συναγερμου που δινει ρευμα στην σειρηνα οταν οπλιζει κ χτυπαει. ειναι τερμα απλη η συνδεση της τηλεειδοποιησης |
|
| |
Decepticon650 Member
Τόπος : πατρα Registration date : 08/10/2011
| Θέμα: Απ: Βοηθεια για Defcom 3 Κυρ Φεβ 16 2014, 18:06 | |
| Σε ευχαριστω πολυ φιλε !!την πηρα ηδη και την τοποθετησα!!!! |
|
| |
chrismath
Registration date : 22/02/2014
| Θέμα: Απ: Βοηθεια για Defcom 3 Σαβ Φεβ 22 2014, 02:30 | |
| Καλημέρα παιδιά, εγω εχω το εξης θεμα, πηρα πριν λιγο καιρο ενα Kawasaki Versys με εγκατεστημενο τον εν λογω συναγερμο, αλλα το προβλημα ειναι οτι αν τον κλειδωσω με το χειριστηριο βαραει η σειρηνα οποτε θελει, οποτε μενει με το κλειδωμα μονο του imobilizer. Τα εχει φτυσει μηπως ο συναγερμος; Κι αν ναι ισχυει η εγγυηση εφ'ορου ζωης; Καλως σας βρηκα, να είστε καλα |
|
| |
andreasp vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Βοηθεια για Defcom 3 Σαβ Φεβ 22 2014, 07:31 | |
| - chrismath έγραψε:
- Καλημέρα παιδιά, εγω εχω το εξης θεμα, πηρα πριν λιγο καιρο ενα Kawasaki Versys με εγκατεστημενο τον εν λογω συναγερμο, αλλα το προβλημα ειναι οτι αν τον κλειδωσω με το χειριστηριο βαραει η σειρηνα οποτε θελει, οποτε μενει με το κλειδωμα μονο του imobilizer. Τα εχει φτυσει μηπως ο συναγερμος; Κι αν ναι ισχυει η εγγυηση εφ'ορου ζωης;
Καλως σας βρηκα, να είστε καλα Θανάσης Μόσχος 2102772762. Κατά τις 9.30 θα είναι στο μαγαζί. Παίρνεις τηλέφωνο, και του λές ακριβώς αυτά που έγραψες απο πάνω. Κανονίζετε ένα ραντεβού , να το δεί και να το φτιάξει απο κοντά. Ο Θανάσης είναι εξουσιοδοτημένος της META. |
|
| |
chrismath
Registration date : 22/02/2014
| Θέμα: Απ: Βοηθεια για Defcom 3 Σαβ Φεβ 22 2014, 09:52 | |
| Ευχαριστώ Αντρέα, θα το κάνω, αν και η συνάντηση είναι δύσκολη καθώς είμαι Πάτρα. |
|
| |
andreasp vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Βοηθεια για Defcom 3 Σαβ Φεβ 22 2014, 09:56 | |
| Παρτον εστω τηλεφωνο να σου πει, αν και τον ρωτησα, και το πρωτο που μου ειπε, ειναι μηπως εχει παρει νερα. |
|
| |
Persis
Registration date : 01/03/2017
| Θέμα: Απ: Βοηθεια για Defcom 3 Τετ Μαρ 01 2017, 14:04 | |
| Πρόβλημα defcom3, 4 μπιπ στην απενεργοποίηση κ 1 μπιπ στην ενεργοποίηση χωρίς να αναβοσβήνουν τα φλας. Το πρόβλημα λύνεται με την απενεργοποίηση του sleep mode. Εμένα μου το έκανε χωρίς να περάσει ο χρονος που χρόνος ώστε να πρέπει να μπει σε sleep mode |
|
| |
|