|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
stelar
Ηλικία : 57 Τόπος : Διονυσίου - Χαλκιδική Registration date : 15/03/2008
| Θέμα: Αγορά κράνους Πεμ Μαρ 20 2008, 06:39 | |
| Μαζί με τη νέα μου DL-650 (την οποία περιμένω οσονούπω) σκέφτομαι να αντικαταστήσω και το κράνος μου (ένα Bieffe). Μετά από ψάξιμο στο διαδίκτυο (forum-sites) κατέληξα στο AGV STEALTH ARABESQUE BLACK (ή BLUE). Στην αναζήτηση για αγορά μέσω διαδικτύου βρήκα τα παρακάτω:
α) από Ελλάδα 267? +μεταφορικά (μάλλον 5.5?) β) από e-bay Αγγλίας 129 + 42 (μεταφορικά) λίρες, δηλαδή 220? περίπου. γ) από e-bay USA 190$ +65$ (μεταφορικά), δηλαδή 170? περίπου (το δολάριο έχει πάρει την κατρακύλα)
Απορίες-Ερωτήσεις
Αν κάποιος έχει άποψη για το κράνος ας γράψει. Ξέρεις κανείς που κατασκευάζεται το κράνος; Αν δεν κάνω λάθος η εταιρία είναι ιταλική. Υπάρχει περίπτωση να γίνεται στην Κίνα; Επίσης, αν κάποιος έχει εμπειρία από την αγορά παρόμοιου κράνους από e-bay. Η τιμή της Αμερικής μου φαίνεται χαμηλή, για αυτό φοβάμαι για Κινέζικο.
Ευχαριστώ |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Αγορά κράνους Πεμ Μαρ 20 2008, 07:44 | |
| γιατι δεν κοιιτας κανενα shoei XR-1000??? |
|
| |
gmavrid gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Σέρρες-Θεσσαλονίκη Registration date : 20/02/2008
| Θέμα: Απ: Αγορά κράνους Πεμ Μαρ 20 2008, 13:43 | |
| Η τιμή της Αμερικής μην σε προβληματίζει. Τα πάντα στο America είναι φθηνότερα. Το θέμα είναι πως με το τελωνείο μάλλον θα σου βγει όσο και το ευρωπαϊκό. Την AGV οπό ό,τι ξέρω την εξαγόρασε η DAINESE. Καλή εταιρία. Το κράνος το δοκίμασα, αλλά δε μου κάθησε. Οπότε, αν μετράει η γνώμη μας, στο τέλος θα συμφωνήσω με τον vezouvio. |
|
| |
spyrakos35 Member
| Θέμα: Απ: Αγορά κράνους Πεμ Μαρ 20 2008, 15:24 | |
| - stelar έγραψε:
- Μαζί με τη νέα μου DL-650 (την οποία περιμένω οσονούπω) σκέφτομαι να αντικαταστήσω και το κράνος μου (ένα Bieffe). Μετά από ψάξιμο στο διαδίκτυο (forum-sites) κατέληξα στο AGV STEALTH ARABESQUE BLACK (ή BLUE). Στην αναζήτηση για αγορά μέσω διαδικτύου βρήκα τα παρακάτω:
α) από Ελλάδα 267? +μεταφορικά (μάλλον 5.5?) β) από e-bay Αγγλίας 129 + 42 (μεταφορικά) λίρες, δηλαδή 220? περίπου. γ) από e-bay USA 190$ +65$ (μεταφορικά), δηλαδή 170? περίπου (το δολάριο έχει πάρει την κατρακύλα)
Απορίες-Ερωτήσεις
Αν κάποιος έχει άποψη για το κράνος ας γράψει. Ξέρεις κανείς που κατασκευάζεται το κράνος; Αν δεν κάνω λάθος η εταιρία είναι ιταλική. Υπάρχει περίπτωση να γίνεται στην Κίνα; Επίσης, αν κάποιος έχει εμπειρία από την αγορά παρόμοιου κράνους από e-bay. Η τιμή της Αμερικής μου φαίνεται χαμηλή, για αυτό φοβάμαι για Κινέζικο.
Ευχαριστώ φίλε μου..... πρώτα θα πας σε μαγαζιά να τα φορέσεις..... να δεις ποιο από όλα ταιριάζει στο κεφαλάκι σου.... γιατί.... α. το χ κράνος που ταιριάζει άψογα για μένα είναι εντελώς άχρηστο για σένα β. το μέγεθος που σου ταιριάζει στην χ μάρκα σου είναι στενό ή και φαρδύ στην ψ μάρκα και ΑΦΟΥ κάνεις όλα τα παραπάνω..... ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΛΟΦΟΡΕΤΟ ΚΑΙ ΑΧΡΕΙΑΣΤΟ ΝΑ' ΝΑΙ |
|
| |
salouthos Member
Ηλικία : 50 Τόπος : Κορυδαλλός, Πάρος, Κρέστενα Registration date : 17/01/2008
| Θέμα: Απ: Αγορά κράνους Πεμ Μαρ 20 2008, 21:29 | |
| Φιλε stelar εδω κοιταξες; http://vstromhellas.forumgreek.com/forum-f6/topic-t227.htm Αν θελετε μπορειτε να κανετε ενα kopy paste σε εκεινο το τοπικ ! φιλικα! |
|
| |
Drakos Member
Ηλικία : 45 Τόπος : Αθήνα - Ηράκλειο Κρήτης Registration date : 17/03/2008
| Θέμα: Απ: Αγορά κράνους Πεμ Μαρ 20 2008, 23:02 | |
| - vezouvios έγραψε:
- γιατι δεν κοιιτας κανενα shoei XR-1000???
+650. Το πήρα πρόσφατα και είναι απλά καταπληκτικό |
|
| |
stelar
| Θέμα: Απ: Αγορά κράνους Παρ Μαρ 21 2008, 06:38 | |
| Ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Σαφώς και θα πάω να δοκιμάσω πρώτα το κράνος σε κάποιο μαγαζί και ύστερα θα το παραγγείλω. Όσον αφορά για το τελωνείο σε κάποιο forum διάβασα ότι εάν στο στείλουν με USPS (αντίστοιχα ΕΛΤΑ) συνήθως δεν περνάει τελωνείο, σε αντίθεση με ιδιωτικές courier (UPS, Fedex). Αλλά και τελωνείο να περάσει, με τιμή $190, πόσο φόρο μπορούν να βάλουν; Εάν κάποιος έχεις εμπειρία ας ποστάρει. Ευχαριστώ, |
|
| |
spyrakos35 Member
| Θέμα: Απ: Αγορά κράνους Παρ Μαρ 21 2008, 10:19 | |
| - stelar έγραψε:
- Ευχαριστώ για την ανταπόκριση.
Σαφώς και θα πάω να δοκιμάσω πρώτα το κράνος σε κάποιο μαγαζί και ύστερα θα το παραγγείλω. Όσον αφορά για το τελωνείο σε κάποιο forum διάβασα ότι εάν στο στείλουν με USPS (αντίστοιχα ΕΛΤΑ) συνήθως δεν περνάει τελωνείο, σε αντίθεση με ιδιωτικές courier (UPS, Fedex). Αλλά και τελωνείο να περάσει, με τιμή $190, πόσο φόρο μπορούν να βάλουν; Εάν κάποιος έχεις εμπειρία ας ποστάρει.
Ευχαριστώ, http://vstromhellas.forumgreek.com/forum-f3/topic-t376.htm |
|
| |
Lordjohn vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 47 Τόπος : N. Smirni-Athens Registration date : 15/02/2008
| Θέμα: Απ: Αγορά κράνους Παρ Μαρ 21 2008, 11:12 | |
| - stelar έγραψε:
- Ευχαριστώ για την ανταπόκριση.
Σαφώς και θα πάω να δοκιμάσω πρώτα το κράνος σε κάποιο μαγαζί και ύστερα θα το παραγγείλω. Όσον αφορά για το τελωνείο σε κάποιο forum διάβασα ότι εάν στο στείλουν με USPS (αντίστοιχα ΕΛΤΑ) συνήθως δεν περνάει τελωνείο, σε αντίθεση με ιδιωτικές courier (UPS, Fedex). Αλλά και τελωνείο να περάσει, με τιμή $190, πόσο φόρο μπορούν να βάλουν; Εάν κάποιος έχεις εμπειρία ας ποστάρει.
Ευχαριστώ, Οποιος θελει να κανει αγορες απο Αμερικη, ας με βρει στην Λεσχη να του τα πω ολα... Εχω κανει 40+ αγορες απο το νετ και κυριως απο Αμερικη. Y.Γ. Στελαρ δες pm. |
|
| |
stelar
| Θέμα: Απ: Αγορά κράνους Τετ Απρ 09 2008, 17:36 | |
| Λοιπόν το πήρα. Γιώργο (gmavrid) είχες δίκιο, το AGV δεν μου έκατσε, έτσι κατέληξα στο SHOEI XR-1000. Το παρήγγειλα από USA μέσω ebay, εκεί κυκλοφορεί ως RF-1000. Τιμή συνολικά 290?. Lordjohn, ευχαριστώ για τις οδηγίες. Ιδού και φωτό. Shoei RF-1000 RF 1000 Diabolic Zero Black Medium [img][img=https://2img.net/r/ihimizer/img391/4392/0110130502jx1.th.jpg][/img] |
|
| |
deusxt Member
| Θέμα: Απ: Αγορά κράνους Τετ Απρ 09 2008, 18:01 | |
| - stelar έγραψε:
- Λοιπόν το πήρα.
Γιώργο (gmavrid) είχες δίκιο, το AGV δεν μου έκατσε, έτσι κατέληξα στο SHOEI XR-1000. Το παρήγγειλα από USA μέσω ebay, εκεί κυκλοφορεί ως RF-1000. Τιμή συνολικά 290?. Lordjohn, ευχαριστώ για τις οδηγίες. Ιδού και φωτό.
Shoei RF-1000 RF 1000 Diabolic Zero Black Medium [img][img=https://2img.net/r/ihimizer/img391/4392/0110130502jx1.th.jpg][/img] στελαρ όταν σου έρθει και επειδή η τιμή ΠΗΔΕΙ ΚΑΙ ΔΕΡΝΕΙ (το πιο φτηνο που εχω βρει ειναι το μονοχρωμο με 330) κανε ενα κοπο να ποσταρεις αν σου εκανε το νουμερο Απο τον flyingbryan το πηρες? |
|
| |
Lordjohn vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 47 Τόπος : N. Smirni-Athens Registration date : 15/02/2008
| Θέμα: Απ: Αγορά κράνους Πεμ Απρ 10 2008, 00:00 | |
| - stelar έγραψε:
- Λοιπόν το πήρα.
Γιώργο (gmavrid) είχες δίκιο, το AGV δεν μου έκατσε, έτσι κατέληξα στο SHOEI XR-1000. Το παρήγγειλα από USA μέσω ebay, εκεί κυκλοφορεί ως RF-1000. Τιμή συνολικά 290?. Lordjohn, ευχαριστώ για τις οδηγίες.
Τιποτα αρχηγε.... Για υτο ειμαστε εδω για να βοηθιομαστε. Καλοφορετο.... |
|
| |
stelar
| Θέμα: Απ: Αγορά κράνους Πεμ Απρ 10 2008, 07:01 | |
| - deusxt έγραψε:
- stelar έγραψε:
- Λοιπόν το πήρα.
Γιώργο (gmavrid) είχες δίκιο, το AGV δεν μου έκατσε, έτσι κατέληξα στο SHOEI XR-1000. Το παρήγγειλα από USA μέσω ebay, εκεί κυκλοφορεί ως RF-1000. Τιμή συνολικά 290?. Lordjohn, ευχαριστώ για τις οδηγίες. Ιδού και φωτό.
Shoei RF-1000 RF 1000 Diabolic Zero Black Medium [img][img=https://2img.net/r/ihimizer/img391/4392/0110130502jx1.th.jpg][/img] στελαρ όταν σου έρθει και επειδή η τιμή ΠΗΔΕΙ ΚΑΙ ΔΕΡΝΕΙ (το πιο φτηνο που εχω βρει ειναι το μονοχρωμο με 330) κανε ενα κοπο να ποσταρεις αν σου εκανε το νουμερο Απο τον flyingbryan το πηρες? deusxt, πριν το παραγγείλω πήγα σε μαγαζί στην Αθήνα και το δοκίμασα. Το κράνος μου εφαρμόζει τέλεια. Λίγο με δυσκολεύει στο βγάλσιμο. Ο πωλητής είναι ο fargopowersports στο ebay.com. deusxt δες pm. |
|
| |
KORMI Member
Ηλικία : 46 Τόπος : ΟΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.... Registration date : 17/01/2008
| Θέμα: Απ: Αγορά κράνους Πεμ Απρ 17 2008, 03:33 | |
| 1 ) Πας στο Ελληνικό μαγαζί το δοκιμάζεις καλά 2 ) 'Εχεις είδει κρατήσει τους κωδικούς μοντέλου και μέγεθος3 ) Πας σπίτι φτιάχνεις φραπεδουμπα κάθεσαι μπρος στον υπολογιστή. 4 ) Ψάχνεις καλά να βρεις το φτηνότερο5 ) ΕΛΕΓΧΕΙΣ Ο ΠΩΛΗΤΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΘΕΤΙΚΕΣ ΨΗΦΟΥΣ6 ) Παραγγέλνεις .... (αφού έχεις ζητήσει με υποσημείωση η αποστολή να γίνει μέσω USPS και να υπάρχει invoice που θα λέει πως αυτό που σου στείλανε κοστίζει κάτω από 100 USD ή να λέει πως είναι επισκευασμένο αντικείμενο ή δώρο )7 ) Συνεχίζεις να απολαμβάνεις τον φραπέ σου..... 8 ) Περιμένεις μια μέρα (ΕΡΓΑΣΙΜΗ) 9 ) Περιμένεις δυο μέρες (ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ) 10)Περιμένεις τρεις μέρες (ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ) 11) ==========ιι======== 12) ------------------ιι------------- και κάπου εκεί ένας ευγενικός κύριος σου χτυπάει την πόρτα και σου λέει καλημέρα σας έχετε ένα δέμα από ... ΚΑΛΟΦΟΡΕΤΟ ΒΡΕ ΥΣ. 1) κέρδος πάνω από 40 % 2) αν πεις εδώ θα σου δώσω μετρητά μπορείς να μου το φέρεις σπίτι ?? Τι θα σου πούνε άραγες ??????? ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ξέχασα να σας αναφέρω πολλοί '''''''''καλοπροαίρετοι'''''''' μεταπωλητές κρανών θα προσπαθήσουν να σας μας φλομώσουν με -- θα το πω δεν μπορώ -- ΗΛΙΘΙΕΣ πληροφοριες περί μειωμένης ασφάλειας των αμερικανικών μοντέλων και του υπερβολικού βάρους τους ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΜΑΣΉΣΕΤΕ έχω το CFR αμερικάνικος νόμος αν δείτε τι ζητάει και τι ελάχιστες απαιτήσεις έχει .............
Έχει επεξεργασθεί από τον/την KORMI στις Πεμ Απρ 17 2008, 22:46, 1 φορά |
|
| |
deusxt Member
| Θέμα: Απ: Αγορά κράνους Πεμ Απρ 17 2008, 07:29 | |
| - KORMI έγραψε:
ΚΑΛΟΦΟΡΕΤΟ ΒΡΕ
ΥΣ. 1) κέρδος πάνω από 40 % 2) αν πεις εδώ θα σου δώσω μετρητά μπορείς να μου το φέρεις σπίτι ?? Τι θα σου πούνε άραγες ??????? kormi εχεις παραγγελει το σοει απο το εξωτερικο και συγκεκριμενα απο αμερική? |
|
| |
Snakeye Member
Ηλικία : 52 Τόπος : Πατήσια, ΑΘΗΝΑ Registration date : 19/01/2008
| Θέμα: Απ: Αγορά κράνους Πεμ Απρ 17 2008, 10:28 | |
| Κατι τέτοιο έχει κάνει αλλά δεν μαρτυράει ο μπαγάσας. |
|
| |
KORMI Member
Ηλικία : 46 Τόπος : ΟΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.... Registration date : 17/01/2008
| Θέμα: Απ: Αγορά κράνους Πεμ Απρ 17 2008, 22:41 | |
| - Snakeye έγραψε:
- Κατι τέτοιο έχει κάνει αλλά δεν μαρτυράει ο μπαγάσας.
Το μπαγάσας το εκλαμβάνω σαν κοπλιμεντο !!! Τώρα δεν θυμάμαι να με ρώτησε κάποιος κάτι και δεν του απάντησα .......... παραπάνω πληροφοριες από κοντά δεν θέλω να γράψω κάτι δημόσια που θα μπορεί να αποτελέσει ζημιά για κάποιον Έλληνα καλό έμπορο !!!!!! Αν και νομίζω πως πιο αναλυτικά από όσο τα έγραψα δεν παίζει snakeye οπότε θες κέρνα καφεδάκι στο σπίτι να βρούμε κάτι καλό και φτηνό !!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ξέχασα να σας αναφέρω πολλοί '''''''''καλοπροαίρετοι'''''''' μεταπωλητές κρανών θα προσπαθήσουν να σας μας φλομώσουν με -- θα το πω δεν μπορώ -- ΗΛΙΘΙΕΣ πληροφοριες περί μειωμένης ασφάλειας των αμερικανικών μοντέλων και του υπερβολικού βάρους τους ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΜΑΣΉΣΕΤΕ |
|
| |
pulsar Member
Ηλικία : 58 Τόπος : Πετρουπολη Registration date : 30/03/2008
| Θέμα: Απ: Αγορά κράνους Πεμ Μάης 01 2008, 11:59 | |
| παιδια καλημερα και καλο μηνα οποιος ξερει Γερμανικα ας μα πει τι παιζει με αυτο το κρανος και την τιμη γιατι αν η τιμη ειναι αυτη ειναι τζαμπα για δειτε εδω http://www.mlol.de/html/shoei.html?gclid=CMiB4Nn2hJMCFQeIMAodEhqWCA περιμενω απαντησεις |
|
| |
deusxt Member
| Θέμα: Απ: Αγορά κράνους Πεμ Μάης 01 2008, 13:15 | |
| - inpulsar έγραψε:
- παιδια καλημερα και καλο μηνα οποιος ξερει Γερμανικα ας μα πει τι παιζει με αυτο το κρανος και την τιμη γιατι αν η τιμη ειναι αυτη ειναι τζαμπα για δειτε εδω http://www.mlol.de/html/shoei.html?gclid=CMiB4Nn2hJMCFQeIMAodEhqWCA περιμενω απαντησεις
το μλολ ειναι γνωστο μαγαζι ανγκεμποτε = εκπτωσεις φουνγκρουμπε = μαλλον σπασμενα νουμερα απο παλιες σειρες. αν σου κανει κατι απο κει δες και τα αμερικανικα για καλυτερες τιμες και αποφασισε. Ο στελαρ τελικά το πηρε το κρανος του. ξερει κανενας? |
|
| |
stelar
| Θέμα: Απ: Αγορά κράνους Πεμ Μάης 01 2008, 20:40 | |
| - deusxt έγραψε:
Ο στελαρ τελικά το πηρε το κρανος του. ξερει κανενας? deusxt το πήρα το κράνος. Δες προηγούμενο post μου, όπου έχω και φωτογραφία. |
|
| |
pulsar Member
| Θέμα: Απ: Αγορά κράνους Πεμ Μάης 01 2008, 22:39 | |
| - deusxt έγραψε:
- inpulsar έγραψε:
- παιδια καλημερα και καλο μηνα οποιος ξερει Γερμανικα ας μα πει τι παιζει με αυτο το κρανος και την τιμη γιατι αν η τιμη ειναι αυτη ειναι τζαμπα για δειτε εδω http://www.mlol.de/html/shoei.html?gclid=CMiB4Nn2hJMCFQeIMAodEhqWCA περιμενω απαντησεις
το μλολ ειναι γνωστο μαγαζι ανγκεμποτε = εκπτωσεις φουνγκρουμπε = μαλλον σπασμενα νουμερα απο παλιες σειρες. αν σου κανει κατι απο κει δες και τα αμερικανικα για καλυτερες τιμες και αποφασισε.
Ο στελαρ τελικά το πηρε το κρανος του. ξερει κανενας? απο αμερικη το εχω βρει 332 δολαρια με το τελωνειο τι παιζει δεν ξερω και φρεναρω |
|
| |
kalamaria gold member
Ηλικία : 60 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ(ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ) Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: Αγορά κράνους Πεμ Μάης 01 2008, 22:46 | |
| |
|
| |
pulsar Member
| Θέμα: Απ: Αγορά κράνους Πεμ Μάης 01 2008, 22:53 | |
| - kalamaria έγραψε:
- το XR-1000??
ναι στην αμερικη το λενε RF-1000 το μαυρο ματ μπες αν θελεις στο Amazon κανε ενα ψαξιμο και θα το βρεις ;)http://www.amazon.com/s/ref=nb_ss_gw?url=search-alias%3Daps&field-keywords=shoei+rf+1000&x=10&y=18 |
|
| |
kalamaria gold member
Ηλικία : 60 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ(ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ) Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: Αγορά κράνους Πεμ Μάης 01 2008, 23:31 | |
| οταν λεει 427 εννοει δολαρια ? |
|
| |
deusxt Member
| Θέμα: Απ: Αγορά κράνους Πεμ Μάης 01 2008, 23:31 | |
| stelar με το νουμερο όλα ενταξη?σου εκατσε καλά?
impulsar το τελωνειο το πληρωνεις κανονικά αν σου γραψουν στο δεντίο αποστολής την πραγματική τιμή. απο το ebay μπορεις να κανονισεις να σου το στειλουν μαρκαρισμενο ώς δωρο (αξια κατω απο 50δολλαρια) και να μη πληρωσεςι τελων ειο |
|
| |
|