|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
pelo
Registration date : 16/06/2008
| Θέμα: Αγορα Κρανους Τετ Μαρ 25 2009, 12:19 | |
| Συντομα 8α αποκτησω και εγω το πολυποθητο στρωμα.Ειμαι καινουργιος οδηγος οποτε ψαχνομαι πολυ για το κρανος που θα αγορασω.Χρειαζομαι λοιπον λιγη απο την εμπειρια σας.Διαθετω περιπου 350 ευρω και ετσι (συμφωνα με αυτα που εχω διαβασει στο φορουμ) καταληγω στο SHOEI XR1000 black(αν βεβαια στεκεται καλα στην κεφαλα μου).Θελω να μου πειτε μερικα ακομα καλα κρανη ετσι ωστε να μπορω να διαλεξω το καταλληλο. Θελω να ρωτησω (επειδη ειμαι και ασχετος) αν υπαρχουν συγκεκριμενα κρανη που ειναι καλυτερα για το στρωμα οσον αφορα την αεροδυναμικη(αν πρεπει να εχουν συσκεκριμενους αεραγωγους κτλ κτλ). Επισης θελω αν μπορειτε να μου προτεινετε και καποιο κρανος εως 300 ευρω για την κοπελια ευχαριστω προκαταλαβολικα και sorry αν εκανα ηλιθιες ερωτησεις |
|
| |
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
| Θέμα: Απ: Αγορα Κρανους Τετ Μαρ 25 2009, 14:01 | |
| - pelo έγραψε:
- Συντομα 8α αποκτησω και εγω το πολυποθητο στρωμα.Ειμαι καινουργιος οδηγος οποτε ψαχνομαι πολυ για το κρανος που θα αγορασω.Χρειαζομαι λοιπον λιγη απο την εμπειρια σας.Διαθετω περιπου 350 ευρω και ετσι (συμφωνα με αυτα που εχω διαβασει στο φορουμ) καταληγω στο SHOEI XR1000 black(αν βεβαια στεκεται καλα στην κεφαλα μου).Θελω να μου πειτε μερικα ακομα καλα κρανη ετσι ωστε να μπορω να διαλεξω το καταλληλο.
Θελω να ρωτησω (επειδη ειμαι και ασχετος) αν υπαρχουν συγκεκριμενα κρανη που ειναι καλυτερα για το στρωμα οσον αφορα την αεροδυναμικη(αν πρεπει να εχουν συσκεκριμενους αεραγωγους κτλ κτλ). Επισης θελω αν μπορειτε να μου προτεινετε και καποιο κρανος εως 300 ευρω για την κοπελια ευχαριστω προκαταλαβολικα και sorry αν εκανα ηλιθιες ερωτησεις shoei xr1000 και οι 2 εξ'αρχής να ειστε και οι 2 πολύ ασφαλής, πολύ ασορτί και στα λεφτά θα σου έρθουν ακριβώς... ως προς το μέγεθος το συγκεκριμένο στην αρχή σε σφίγκει λίγο αλλά 100% θα πάρει το σχήμα του κεφαλιού σου σε μικρό χρονικό διάστημα, εμπιστεύσου την μέθοδο με το δάχτυλο στο μέτωπο, να μην χωράει να μπει ο δείκτης στο μέτωπο. |
|
| |
kaiser
Ηλικία : 40 Τόπος : καλλιθεα αττικης Registration date : 20/06/2008
| Θέμα: Απ: Αγορα Κρανους Τετ Μαρ 25 2009, 14:06 | |
| οπως ακριβως τα ειπε ο προλαλησαντας! |
|
| |
tazakos gold member
| Θέμα: Απ: Αγορα Κρανους Τρι Μάης 05 2009, 11:22 | |
| ήρθε και το δικό μου κρανάκι σήμερα, το δώρο των γενεθλίων μου, από motocard.com στα 311 μαζί με τα μεταφορικά με UPS σπίτι μου, έιναι το SHOEI XR1000 diabolic 2. μεγειά μου... |
|
| |
Rory moderator
| |
| |
tazakos gold member
| Θέμα: Απ: Αγορα Κρανους Τρι Μάης 05 2009, 11:42 | |
| thanks Νίκο, είναι και πολύ πιο λαφρύ από το Νόλαν Ν103 από τα 1750 γρ στα 1400 μεγάλη διαφορά! |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: Αγορα Κρανους Τρι Μάης 05 2009, 11:47 | |
| Μεγειές ψηλέ, ΑΓΡΑΤΖΟΥΝΙΣΤΟ! Θα ευχαριστηθείς κράνος μιλάμε... Άντε, και στου...Μάνου! |
|
| |
Rory moderator
| |
| |
tazakos gold member
| Θέμα: Απ: Αγορα Κρανους Τρι Μάης 05 2009, 17:38 | |
| Μάγκες υπάρχει θέμα, σκαλίζοντας την κρανούμπα αναζήτησα την ημερομηνία κατασκευής και την βρήκα 04 09 10 δηλαδή 10 σεπτ. 2004 πράγμα που κάνει το κράνος μου 4 χρονών και 8 μηνών. Αρχικά θόλωσα απίστευτα, έκλαψα, έβρισα, τρελάθηκα, σκέφτηκα δικαστήρια που θα λήγουν υπέρ μου και την Δάφνη την στιγμή που ελευθερώνεται το πάτωμα κάτω από τα πόδια της και στραγγαλίζεται σε μια κρεμάλα μεσαιωνικού τύπου...μετά ήρθα στα συγκαλά μου, μίλησα με φίλους από εδωμέσα που έχουν την ίδια κρανούμπα, με την συμβουλή τους έγραψα ένα μαιλ ζητώντας αντικατάσταση, έμαθα από έναν τους ότι αν γίνει αυτό θα μου κοστίσει σε χρόνο και χρήμα, ξανατσαντίστηκα κτλ κτλ. Πριν λίγο μίλησα με έναν ακόμη επιφανή φίλο από το φόρουμ ο οποίος έχει επίσης SHOEI από εξωτερικό και μου λέει σχεδόν όλα τα SHOEI που έχει πάρει στα χέρια του 2004 είναι και δεν τρέχει τίποτα γιατί το κράνος αρχίζει να μετράει αντίστροφα την 5ετία του από την στιγμή που αρχίζει να φοριέται και δέχεται τις στρεβλώσεις του αέρα, και μικροχτυπηματάκια και τρανταγμούς κτλ και ότι μέχρι τώρα σε ένα κουτί μέσα δεν μετράει και με ηρέμησε λίγο αλλά δεν μου έφυγε εντελώς ο φόβος ότι πρέπει να μην το φορέσω και να ανηφορήσω τον γολγοθά της αντικατάστασής του. Έστειλα και 2ο μαιλ στην Δάγνη εκ motocard.com από όπου το πηρα και περιμένω να δω αν θα μου απαντήσει ή όχι. Μακάρι να έβρισκα και ένα μαιλ της ίδιας της SHOEI να απευθυνθώ και σε αυτούς, όποιος ξέρει κανένα ας το δώσει.
Παρακαλώ δώστε απόψεις, απλά όσο γίνεται πράγματα που ξέρετε ότι ισχύουν με κάποιο τρόπο, όχι προσωπικές απόψεις, να βγάλουμε άκρη επειδή είναι σοβαρό. |
|
| |
Rory moderator
| Θέμα: Απ: Αγορα Κρανους Τρι Μάης 05 2009, 19:04 | |
| Γιαννη το δικο μου XR 1000 production date 04 09 25 inspector M.KUDO αυτο το ταμπελακι εχει και το εχω 1 χρονο _________________ |
|
| |
tazakos gold member
| Θέμα: Απ: Αγορα Κρανους Τρι Μάης 05 2009, 19:19 | |
| - Rory έγραψε:
- Γιαννη το δικο μου XR 1000 production date 04 09 25 inspector M.KUDO αυτο το ταμπελακι εχει και το εχω 1 χρονο
είσαι 15 μέρες φρεσκότερος, κουφαλίτσα |
|
| |
tazakos gold member
| Θέμα: Απ: Αγορα Κρανους Τρι Μάης 05 2009, 19:43 | |
| |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: Αγορα Κρανους Τρι Μάης 05 2009, 19:57 | |
| Συμπεράσματα: α) Ταζάκο έπεσες θύμα β) Σεραφείμ ΜΕΓΕΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΡΑΝΟΥΜΠΑ! γ) Είμαι ο μόνος εκ των 3ων που του πέφτουν τα μαλλιά δ) Τα νύχια μου θέλουν κόψιμο |
|
| |
tazakos gold member
| Θέμα: Απ: Αγορα Κρανους Τρι Μάης 05 2009, 20:03 | |
| για τα μαλλιά το πρόσεξα και εγώ... γέρο ε)to best value for maney goes to tazakos |
|
| |
kakto
| Θέμα: Απ: Αγορα Κρανους Τρι Μάης 05 2009, 20:07 | |
| Ταζ μην ανησυχείς…. η γριά κότα έχει το ζουμί
Χωρίς πλάκα τώρα ,ο κύριος παράγοντας γήρανσης του κέλυφους είναι η έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία ,οπότε αν το κράνος ήταν αποθηκευμένο σε σκιερό περιβάλλον (όπως μια αποθήκη) ,δεν έχει πρόβλημα . |
|
| |
gregkozani
| Θέμα: Απ: Αγορα Κρανους Τρι Μάης 05 2009, 20:26 | |
| - kakto έγραψε:
- Ταζ μην ανησυχείς…. η γριά κότα έχει το ζουμί
Χωρίς πλάκα τώρα ,ο κύριος παράγοντας γήρανσης του κέλυφους είναι η έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία ,οπότε αν το κράνος ήταν αποθηκευμένο σε σκιερό περιβάλλον (όπως μια αποθήκη) ,δεν έχει πρόβλημα . Θα συμφωνήσω και εγώ με τον kakto ......φυσικά θα θελα να κάνω μια πρόταση (σίγουρα θα ακούσω @#@#%$^$&@@@$ από πολλούς αλλά λέω....) μιας και αυτοί που έχουμε το xr1000 είμαστε αρκετοί και έρχεται καλοκαίρι (εδώ βαράτε) μήπως να κάναμε ένα PB(TAZAKOOOOOO) για εκείνη την ωραια ελαφρώς φιμε ζελατίνα για της κρανουμπες μας (είδα το κράνος του κοπελιού του Μιχαλιου και μπήκα στην πρίζα) Αφού πνιγήκαμε στα χρέη τι ένα παραπάνω ακόμη ...έτσι να παρακαλάνε οι τράπεζες να ήμαστε καλά να τους πληρώνουμε |
|
| |
tazakos gold member
| Θέμα: Απ: Αγορα Κρανους Τρι Μάης 05 2009, 20:42 | |
| με τον σεραφείμ πριν λίγο λέγαμε να πάρουμε 1 whisper εγώ και 2 αυτός και σκεφτόμουν και την ζελατίνα την ελαφρά φυμέ 1)tazakos wisper strip + φυμέ ζελατίνα 2)serafeim 2 x wisper strip 3)gregkozani φυμε ζελατίνα 4)... |
|
| |
gmavrid gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Σέρρες-Θεσσαλονίκη Registration date : 20/02/2008
| Θέμα: Απ: Αγορα Κρανους Τρι Μάης 05 2009, 20:54 | |
| Απλά να επισημάνω πως εκτός από το whisper kit υπάρχει και μόνο του το chin curtain... |
|
| |
tazakos gold member
| Θέμα: Απ: Αγορα Κρανους Τρι Μάης 05 2009, 20:56 | |
| - gmavrid έγραψε:
- Απλά να επισημάνω πως εκτός από το whisper kit υπάρχει και μόνο του το chin curtain...
ποιος σε ρώτησε φίλε? χεχε ευχαριστούμε, όσο ποστάρεις τόσο τονίζεται ότι όσο υπηρετείς τον ΕΣ θα ήμαστε σαν τυφλοί μέσα στο σκοτάδι! |
|
| |
gmavrid gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Σέρρες-Θεσσαλονίκη Registration date : 20/02/2008
| Θέμα: Απ: Αγορα Κρανους Τρι Μάης 05 2009, 20:58 | |
| Να κάνετε PB Night Vision... |
|
| |
gregkozani
| Θέμα: Απ: Αγορα Κρανους Τρι Μάης 05 2009, 21:13 | |
| [quote="tazakos"]με τον σεραφείμ πριν λίγο λέγαμε να πάρουμε 1 whisper εγώ και 2 αυτός και σκεφτόμουν και την ζελατίνα την ελαφρά φυμέ
1)tazakos wisper strip + φυμέ ζελατίνα 2)serafeim 2 x wisper strip 3)gregkozani wisper strip+φυμε ζελατίνα 4)... |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: Αγορα Κρανους Τρι Μάης 05 2009, 21:20 | |
| ...10 λεπτά σας άφησα (μέχρι να επιστρέψω από το σπίτι στη δουλειά) και φτιάχνετε λίστες πάλι... ΤΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠΙΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ..... |
|
| |
gregkozani
| Θέμα: Απ: Αγορα Κρανους Τετ Μάης 06 2009, 16:41 | |
| |
|
| |
|