|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
stelar
Ηλικία : 57 Τόπος : Διονυσίου - Χαλκιδική Registration date : 15/03/2008
| Θέμα: Απ: Αγορά κράνους Παρ Μάης 02 2008, 07:39 | |
| - deusxt έγραψε:
- stelar με το νουμερο όλα ενταξη?σου εκατσε καλά?
impulsar το τελωνειο το πληρωνεις κανονικά αν σου γραψουν στο δεντίο αποστολής την πραγματική τιμή. απο το ebay μπορεις να κανονισεις να σου το στειλουν μαρκαρισμενο ώς δωρο (αξια κατω απο 50δολλαρια) και να μη πληρωσεςι τελων ειο Φίλε deusxt, το κράνος είναι τέλειο, αλλά όπως είχα γράψει πριν το παραγγείλω πήγα σε κάποιο μαγαζί στην Αθήνα και το δοκίμασα. Φίλε impulsar δεσ p.m. |
|
| |
deusxt Member
| Θέμα: Απ: Αγορά κράνους Παρ Μάης 02 2008, 08:12 | |
| - stelar έγραψε:
- deusxt έγραψε:
- stelar με το νουμερο όλα ενταξη?σου εκατσε καλά?
impulsar το τελωνειο το πληρωνεις κανονικά αν σου γραψουν στο δεντίο αποστολής την πραγματική τιμή. απο το ebay μπορεις να κανονισεις να σου το στειλουν μαρκαρισμενο ώς δωρο (αξια κατω απο 50δολλαρια) και να μη πληρωσεςι τελων ειο Φίλε deusxt, το κράνος είναι τέλειο, αλλά όπως είχα γράψει πριν το παραγγείλω πήγα σε κάποιο μαγαζί στην Αθήνα και το δοκίμασα.
Φίλε impulsar δεσ p.m. καλοφορετο και καλες βολτες σε εξοδα μας βαζεις καλες βολτες |
|
| |
pulsar Member
Ηλικία : 58 Τόπος : Πετρουπολη Registration date : 30/03/2008
| Θέμα: Απ: Αγορά κράνους Παρ Μάης 02 2008, 22:35 | |
| - kalamaria έγραψε:
- οταν λεει 427 εννοει δολαρια ?
αν αναφερεσαι σε εμενα εχει τιμες απο 332$εως και 427$"μπες" λιγο στην διευθυνση που εγραψα να δεις τις τιμες και κανε σε ευρω να δεις διαφορες τρελλες |
|
| |
GiannisPatra
| Θέμα: Απ: Αγορά κράνους Παρ Μάης 02 2008, 23:22 | |
| Ακριβώς το ίδιο κράνος έχω και εγώ. Το πήρα 430 ευρώ (τιμή εισαγωγέα 499, τιμή βιτρίνας 479) Τι κάνουν τα μετρητά καμμιά φορά |
|
| |
KORMI Member
Ηλικία : 46 Τόπος : ΟΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.... Registration date : 17/01/2008
| Θέμα: Απ: Αγορά κράνους Δευ Μάης 05 2008, 19:37 | |
| φιλε αν ειναι για το shoei 1000 την διαφορα δεν την κανουν τα μετρητα ουτε το μαγαζι που πηγες απλα ειναι αυτο το κοροιδο - γυφτο - παζαρο ετσι ωστε να παρεις την εντυπωση πως σου κανουν και μια εκπτωση.......... η συνταγη ειναι γνωστη βαζουμε μια τεραστια αρχικη τιμη κοβουμε λιιιιιιιιιιιιιιιιγο να μια πολυ πιο ομορφη τιμουλα απο τον καλο μαγαζατορα !! να κοβουμε λιιιιιιγο ακομα και μα τι καλος...... μπραβο μας το αφησε σε πολυ καλη τιμουλα !! Λοιπον το SHOEI 1000 πωλειτε απο το δικτυο του επισημου αντιπροσωπου 430 μετρητα σε ολους μας και μην ακουτε τα θα στο αφησω εσενα τοσο !! |
|
| |
pulsar Member
| Θέμα: Απ: Αγορά κράνους Δευ Μάης 05 2008, 19:51 | |
| τελικα μια γνωστη μου αεροσυνοδος παει την Τριτη ΝεαΥορκη και θα μου το φερει αν ξερει καποιος καμια διευθυνση απο ΝΥ θα του ειμαι υποχρεως ευχαριστω φυσικα ψαχνω και εγω αλλα εχω δει πολυ ψαγμενα ατομα στο φορουμ γι'αυτο ζητω βοηθεια,ευχαριστω |
|
| |
cantona vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 52 Τόπος : Λουτσαίος Registration date : 10/03/2008
| Θέμα: Βοήθεια. Παρ Μάης 09 2008, 22:55 | |
| Λοιπόν,ψάχνομαι να χτυπήσω ένα Shoei multitec και χρειάζομαι συμβουλές. Τα παιδιά στην Ηλιούπολη το έχουν 350-380 ευρώ,και στην συσκευασία περιλαμβάνει:Δεύτερη ζελατίνα,anti fog-pin lock,chin curtain,whisper strip kit. Εδώ http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180228452798&fromMakeTrack=true&ssPageName=VIP:Watchlink:middle:us#ShippingPayment σίγουρα το έχει σε καλύτερη τιμή,δεν ξέρω βέβαια ποια θα είναι ακριβώς η τελική μέχρι να έρθει στα χέρια μου,αλλά απ'ότι βλέπω το δίνει σκέτο. Κάποιος που είναι εξοικειωμένος ή έχει κάνει αντίστοιχες αγορές έχει να προτείνει-βοηθήσει στο να καταλήξω στην ποιο συμφέρουσα αγορά; |
|
| |
frankxgr Member
Ηλικία : 56 Τόπος : ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Registration date : 14/01/2008
| Θέμα: Απ: Αγορά κράνους Σαβ Μάης 10 2008, 00:13 | |
| - cantona έγραψε:
- Λοιπόν,ψάχνομαι να χτυπήσω ένα Shoei multitec και χρειάζομαι συμβουλές.
Τα παιδιά στην Ηλιούπολη το έχουν 350-380 ευρώ,και στην συσκευασία περιλαμβάνει:Δεύτερη ζελατίνα,anti fog-pin lock,chin curtain,whisper strip kit. Εδώ http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180228452798&fromMakeTrack=true&ssPageName=VIP:Watchlink:middle:us#ShippingPayment σίγουρα το έχει σε καλύτερη τιμή,δεν ξέρω βέβαια ποια θα είναι ακριβώς η τελική μέχρι να έρθει στα χέρια μου,αλλά απ'ότι βλέπω το δίνει σκέτο. Κάποιος που είναι εξοικειωμένος ή έχει κάνει αντίστοιχες αγορές έχει να προτείνει-βοηθήσει στο να καταλήξω στην ποιο συμφέρουσα αγορά; Για το συγκεκριμένο κράνος που ψάχνεις αυτό που έχεις βρεί στο ebay δεν θα το χαρακτήριζα συμφέρουσα αγορά. (Και από μια γρήγορη ματιά που έριξα δεν βρήκα κάτι άλλο αξιόλογο) Θα σου έρθει γύρω στα 560$ με τα μεταφορικά που πρακτικά είναι σχεδόν ίδια τιμή (περίπου 370 euro) με αυτό που βρίσκεις εδώ. Οπότε γιατί να το πάρεις απ΄ έξω ? Να πω και γενικότερα την άποψή μου για το EBay. Είναι ενα πολύ καλό και αξιόπιστο ηλεκτρονικό κατάστημα που μπορείς να βρείς ευκαιρείες αλλά όχι πάντα. Θέλει αρκετό ψάξιμο,προσοχή και υπομονή άν δεν βιάζεσαι ώστε να βρείς κάποια καλή ευκαιρία. Καλό ψάξιμο λοιπόν και καλές αγορές. |
|
| |
cantona vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 52 Τόπος : Λουτσαίος Registration date : 10/03/2008
| Θέμα: Απ: Αγορά κράνους Σαβ Μάης 10 2008, 23:33 | |
| Σίγουρα η τιμή θα είναι 70 με 100 ευρώ κάτω,γιατί αν παρατήρησες λέει πως αν κάνεις μια προσφορά και λόγω πολιτικής πωλήσεων της Shoei δεν μπορούν να βάλουν την τιμή που μπορούν αληθινά να το πουλήσουν. Κάπου διάβασα πως 120-150 δολάρια κάτω αν κάνεις προσφορά σε τέτοιο ποσό θα την δεχτούν.Το θέμα είναι πως δεν έχει τα υπόλοιπα παρελκόμενα,άρα στην αναζήτηση. Αν κάποιος το βρει κάπου ή έχει κάποια άλλη πρόταση... |
|
| |
nickagr6
| Θέμα: Απ: Αγορά κράνους Κυρ Μάης 11 2008, 18:53 | |
| Μπορει καποιος να μου πει αν ειναι οντως τοσο καλη περιπτωση οσο φαινεται το κρανος αυτο?Έιναι σε προσφορα 299ευρο!! εχει αγορασει κανεις απο αυτο το μλολ?
http://www.mlol.de/html/joust_tc2.html |
|
| |
frankxgr Member
| Θέμα: Απ: Αγορά κράνους Πεμ Μάης 22 2008, 13:51 | |
| Σήμερα παρέλαβα το νέο μου κράνος Είναι το Shoei X-SPIRIT (X-11 στην Αμερική) KIYONARI TC-1. Πρωτού ξεκινήσει να πεί κάποιος ότι είναι υπερβολικό για το VStrom και δεν το χρειαζόμαστε κ.λ.π. κ.λ.π. λάβετε υπ'όψην το εξής : Το κράνος έχει 789 euro (Τζωρτζόπουλος) και σε εμένα έφτασε στην πόρτα μου (διόρθωση, στο ταχυδρομείο) με 285 euro Το κράνος είναι ολοκαίνουργιο και ήρθε σφραγισμένο στο κουτί του μαζί με όλα τα συνοδευτικά (μυτάκι, υποσιαγώνιο, πανάκια , manual κ.λ.π.) Αυτό μόνο και μόνο σαν δείγμα για το τι προσφορές και ευκαιρίες μπορούμε να βρούμε στο EBay ή οπουδήποτε αλλού ψωνίζουμε μέσω internet. |
|
| |
mitsos
Registration date : 18/03/2008
| Θέμα: Απ: Αγορά κράνους Πεμ Μάης 22 2008, 15:25 | |
| |
|
| |
Lordjohn vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 47 Τόπος : N. Smirni-Athens Registration date : 15/02/2008
| Θέμα: Απ: Αγορά κράνους Πεμ Μάης 22 2008, 15:59 | |
| |
|
| |
pulsar Member
| Θέμα: Απ: Αγορά κράνους Πεμ Μάης 22 2008, 18:43 | |
| |
|
| |
frankxgr Member
| Θέμα: Απ: Αγορά κράνους Πεμ Μάης 22 2008, 21:35 | |
| - inpulsar έγραψε:
- φιλε μου καλοριζικο και αγρατζουνιστο η τιμη ειναι σκετη τρελα αν μπορεις βαλε και την διευθυνση που το αγορασες αν μπορεις φυσικα,ευχαριστω
inpulsar σε ευχαριστώ. Δυστυχώς ο τύπος που πούλαγε τα κράνη έχει ξεπουλήσει και δεν έχει τίποτα στο ebay αυτή τη στιγμή Ετσι για την ιστορία όμως ηταν αυτός : http://myworld.ebay.com/ebaymotors/xango1978/ Δεν χάνεις όμως τίποτα να του στείλεις ένα μήνυμα μπας και έχει ξεμείνει τίποτα εάν ενδιαφέρεσαι. Θα είχα ποστάρει την διεύθυνσή του όταν το είχα πρωτοβρεί και παράγγειλα κι εγώ το κράνος, άλλα αν και είχαμε πολύ καλή επικοινωνία μέσω email και ήταν και πολύ εξυπηρετικός δεν τον θεώρησα 100% αξιόπιστο ώστε να τον προτείνω και σε άλλους. Μην γίνει και καμία στραβή και μετά με πηγαίνει όλο το forum . Τελικά ο τύπος ήταν πολύ εντάξει. Γενική συμβουλή για αγορές από ebay : Πάντα να επικοινωνείτε με τους πωλητές και να κοιτάτε το feedback τους. |
|
| |
Aris
Ηλικία : 50 Τόπος : peristeri Registration date : 18/03/2008
| Θέμα: Απ: Αγορά κράνους Παρ Ιουλ 11 2008, 22:26 | |
| Φιλαράκια καλησπέρα βάζω και εγώ αυτήν διεύθυνση για όποιος θέλει να αγοράσει κρανος ARAI - AGV - SHOEI - SUOMY κ.λ είναι αξιόπιστο κατάστημα εγώ έχω πάρει τα κράνος μου ( ARAI RX7 )
http://www.performancemoto.com/
http://stores.channeladvisor.com/performance-motorsports/Store/Search.aspx?sck=12354553&Page=1&Sort=1&key=arai
Έλατε με συνεννόηση για το τελώνιο μαζί του …… |
|
| |
kalamaria gold member
Ηλικία : 60 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ(ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ) Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: Αγορά κράνους Παρ Ιουλ 11 2008, 23:28 | |
| εγω το ιδιο σε μαυρο το πηρα πριν 1 μηνα 350 ευρω πολυ καλο |
|
| |
aris1982
Ηλικία : 42 Τόπος : Παλαιο Φαληρο - Αθηνα Registration date : 03/06/2008
| Θέμα: Απ: Αγορά κράνους Τρι Μάης 12 2009, 15:45 | |
| Καλησπερα μετα απο ενα ατυχες συμβαν (μου εκλεψαν ενα Nolan N-103) ειμαι σε θεση να σας παρουσιασω το νεο μου κρανος XR-1000 Artifact TC-5 το οποιο ηρθε απο Αγγλια κατοπιν παραγγελιας (www.bickersdirect.co.uk) και ευχαριστω πολυ τον LordJohn για τις πολυτιμες πληροφοριες του. Τιμη 317 το κρανος με τα μεταφορικα.! |
|
| |
|