|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
dimitrisv vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηρακλειο ΚΡΗΤΗΣ Registration date : 15/04/2009
| Θέμα: Απ: Βασιλόπιτα 2012 Τετ Ιαν 11 2012, 16:44 | |
| Παιδια ολα αυτα τα ποσταρισματα για τα δεκα ευρω διαφορας του καφε απο το φαγητο? Αν ηταν να αγορασουμε λεντακια ή παπαριες θα ειχαμε μπει ολοι με τα μουτρα!!! Καθε χρονο παμε για μασα και πιτα. Πιστευω ετσι πρεπει να γινει και φετος. Να κανουμε τη βολτα μας και να φαμε και να πιουμε και να περασουμε καλα! Γι΄αυτο προτεινω Ζαρο! Οι μορτες που λεει ο Νωντας πανε μια εκδρομη τουλαχιστον το μηνα, εμεις εχουμε να παμε βολτα απο περυσι! Καλο ειναι τουλαχιστο στην πιτα να παμε μεχρι μεσσαρα να φαμε και να περασουμε καλα! Συγκεντρωθειτε λοιπον, αυτα τα δεκα ευρω μπορειτε να τα εξοικονομησετε απο αλλου. Προτεινω : 22/1 να παμε ΖΑΡΟ σε μαγαζι που θα ανακοινωθει...! Μαξιμουμ κοστος 15 ευρω + βενζινες!!!!!!!! Αξια: ανεκτιμητη!!!! |
|
| |
Perrakis vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 40 Τόπος : Heraklion, Crete Registration date : 15/08/2010
| Θέμα: Απ: Βασιλόπιτα 2012 Τετ Ιαν 11 2012, 18:21 | |
| - dimitrisv έγραψε:
- Παιδια ολα αυτα τα ποσταρισματα για τα δεκα ευρω διαφορας του καφε απο το φαγητο? Αν ηταν να αγορασουμε λεντακια ή παπαριες θα ειχαμε μπει ολοι με τα μουτρα!!! Καθε χρονο παμε για μασα και πιτα. Πιστευω ετσι πρεπει να γινει και φετος. Να κανουμε τη βολτα μας και να φαμε και να πιουμε και να περασουμε καλα! Γι΄αυτο προτεινω Ζαρο!
Οι μορτες που λεει ο Νωντας πανε μια εκδρομη τουλαχιστον το μηνα, εμεις εχουμε να παμε βολτα απο περυσι! Καλο ειναι τουλαχιστο στην πιτα να παμε μεχρι μεσσαρα να φαμε και να περασουμε καλα!
Συγκεντρωθειτε λοιπον, αυτα τα δεκα ευρω μπορειτε να τα εξοικονομησετε απο αλλου.
Προτεινω :22/1 να παμε ΖΑΡΟ σε μαγαζι που θα ανακοινωθει...!
Μαξιμουμ κοστος 15 ευρω + βενζινες!!!!!!!! Αξια: ανεκτιμητη!!!!
Έχουμε βρει το μέρος θα κάνει ο Γιατρός που ειναι γείτονας μια έρευνα αγοράς και ξεμπερδέψαμε πίτα αν μπορόυμε να την κουβαλήσουμε (δηλ, αν έρθει καποιος με αυτοκινητο) θα την φτιαξουμε εμεις και τελείωσε η ιστοριά για φέτος. Επίσης ανοίγω ένα ποστ για τη Βασιλόπιτα 2013 να το συζητάμε από τώρα που του χρόνου να είναι όλοι ευχαριστημένοι!!!!!! :drunken: :drunken: :drunken: :drunken: :drunken: |
|
| |
MAESTRO
Ηλικία : 50 Τόπος : Θεσσαλονίκη (;) Registration date : 29/07/2008
| Θέμα: Απ: Βασιλόπιτα 2012 Τετ Ιαν 11 2012, 18:51 | |
| Συμφωνώ με το Δημήτρη.....Πάμε Ζάρο, τα βασικά έξοδα είναι οι βενζίνες, κανείς δεν παραπονέθηκε γι' αυτό, ας κοιτάξουμε για κάτι οικονομικό (ήδη υπήρξαν καλές προτάσεις) να τσιμπίσουμε και κάτι και να μπορέσουμε να δούμε την παρέα με άνεση και να χαβαλεδιάσουμε και λιγάκι (στον καφέ αμφιβάλλω αν θα το ευχαριστηθούμε το ίδιο). Γι' αυτό λέω ότι..... 1. Ο Δημήτρης (ή κάποιος άλλος) φέρνει μέχρι την Παρασκευή (το αργότερο) τελική προσφορά για φαγητό και ποστάρει την πρόταση 2. Ψηφίζουμε (είναι τόσο απλό και όλες οι ομάδες έτσι λειτουργούν) για να δούμε συμμετοχή (προφανώς δε θα είναι καθολική, ποτέ δεν είναι) 3. Εφόσον συγκεντρωθεί ικανοποιητικός αριθμός μέσα στο Σαββατοκύριακο.........η πρόταση εγκρίνεται. Ειδάλλως, τη Δευτέρα ορίζουμε σημείο για καφεδάκι και τελείωσε.
Υ.Γ. Επειδή το πόδι δεν έχει φτιάξει τελείως, ενδέχεται να έρθω με αυτοκίνητο, οπότε αν οι συντοπίτες Χανιώτες θέλουν, μπορούμε να αναλάβουμε την πίτα και να την κουβαλήσω εγώ......Μιλάμε γι' αυτό ! Καλά μας ξεμπερδέματα ! |
|
| |
nickname Member
| Θέμα: Απ: Βασιλόπιτα 2012 Τετ Ιαν 11 2012, 19:10 | |
| Ελάτε στην Ολλανδία να την κόψουμε σε ένα "καφενείο" που με βολεύει και μένα |
|
| |
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
| Θέμα: Απ: Βασιλόπιτα 2012 Τετ Ιαν 11 2012, 19:43 | |
| |
|
| |
Giatros
| Θέμα: Απ: Βασιλόπιτα 2012 Τετ Ιαν 11 2012, 21:53 | |
| Αυριο δουλευω Μοιρες, αν καταφερω βεβαια να περασω απο Αγ. Βαρβαρα γιατι αυτη τη στιγμη μου ειπαν οτι εχει κλεισει απο χιονι. Θα περασω και απο Ζαρο και θα ρωτησω. Δεν σκοπευω να πω αριθμο ατομων ετσι ωστε αν καποιοι δεν θελησουν να κατσουν για φαγητο αλλα προτιμησουν να την βγαλουν με ενα καφε, να το κανουν χωρις προβλημα. Σχετικα με την Βασιλοπιτα, σας ειπα οτι δεν ειναι θεμα, θα την φτιαξουν οι δικοι μου εκει ωστε να μην χρειαστει να την κουβαλαμε κιολας. Απλα ηθελα πριν ξαναποσταρω να προλαβω να κατεβω και να κανω ερευνα αγορας για να μην σας μιλαω γενικα και αοριστα.
Γιωργο, αν θες παραγγελνω στην κυρα-Ελενη ενα πιατο πιταρακια, μονο για ΄σενα... |
|
| |
black-v vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 02/01/2010
| Θέμα: Απ: Βασιλόπιτα 2012 Τετ Ιαν 11 2012, 22:04 | |
| Σελιδα 10 ...... κι ακομα τρωμε τα μουστακια μας ( συγχωραμε moustakia ) |
|
| |
pitsirikas Member
Ηλικία : 42 Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ Registration date : 21/12/2009
| Θέμα: Απ: Βασιλόπιτα 2012 Πεμ Ιαν 12 2012, 00:21 | |
| - black-v έγραψε:
- Σελιδα 10 ...... κι ακομα τρωμε τα μουστακια μας ( συγχωραμε moustakia )
ΣΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΓΙΑ... Για μια εντουραδα αυτες τις μερες Για το 36ωρο που ερχεται Για ενα track day στα Χανια Και για το αρνι που θα ψηνω στην Ταυλανδη το πασχα αααα και για την κοπη της πιτας που θα γινει την αλλη εβδομαδα!!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Βασιλόπιτα 2012 Πεμ Ιαν 12 2012, 00:28 | |
| Α, και το βασικοτερο, να στειλουμε αντιπροσωπεια στην πιτα των Μορτηδων στις 5 Φλεβαρη. Θα προσπαθησουμε να σας εκπροσωπήσουμε εγω με τον Πιτσιρικα (και οποιος αλλος θελει βεβαιως, βεβαιως)!! |
|
| |
sakismip vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Βασιλόπιτα 2012 Πεμ Ιαν 12 2012, 14:17 | |
| |
|
| |
sartzegian Member
Ηλικία : 53 Τόπος : ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ Registration date : 22/01/2010
| Θέμα: Απ: Βασιλόπιτα 2012 Πεμ Ιαν 12 2012, 14:32 | |
| - dimitrisv έγραψε:
- Α, και το βασικοτερο, να στειλουμε αντιπροσωπεια στην πιτα των Μορτηδων στις 5 Φλεβαρη.
Θα προσπαθησουμε να σας εκπροσωπήσουμε εγω με τον Πιτσιρικα (και οποιος αλλος θελει βεβαιως, βεβαιως)!! νομίζω θα τα πούμε... εχουμε να βρεθούμε καίρο. |
|
| |
geo vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Βασιλόπιτα 2012 Πεμ Ιαν 12 2012, 15:02 | |
| άσε Σάκη δεν φαντάζεσαι είμαστε άπαικτοι σε λέω , περιμένουμε το γιατρό να μας δώσει πληροφορίες και προχωράμε .
υ.γ. ευχαριστώ για την προσφορά με τα πιταράκια Γιάννη αλλά μην σε βάζω σε μπελάδες βρε να σε καλά πάντως . |
|
| |
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
| Θέμα: Απ: Βασιλόπιτα 2012 Πεμ Ιαν 12 2012, 16:06 | |
| - geo έγραψε:
- άσε Σάκη δεν φαντάζεσαι είμαστε άπαικτοι σε λέω , περιμένουμε το γιατρό να μας δώσει πληροφορίες και προχωράμε .
υ.γ. ευχαριστώ για την προσφορά με τα πιταράκια Γιάννη αλλά μην σε βάζω σε μπελάδες βρε να σε καλά πάντως . εγώ πάντως θα σε βάλω... geo μπορώ να φαω τα δικά σου; |
|
| |
| Θέμα: Απ: Βασιλόπιτα 2012 Πεμ Ιαν 12 2012, 17:19 | |
| |
|
| |
geo vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Βασιλόπιτα 2012 Πεμ Ιαν 12 2012, 17:45 | |
| απάντησε ο άλλως νηστικός της παρέας |
|
| |
pitsirikas Member
Ηλικία : 42 Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ Registration date : 21/12/2009
| Θέμα: Απ: Βασιλόπιτα 2012 Πεμ Ιαν 12 2012, 17:48 | |
| Kαι με καλαμαρακι φρεσκο για αρχη θα ειναι ταμαμ.. |
|
| |
Rory moderator
| |
| |
| Θέμα: Απ: Βασιλόπιτα 2012 Πεμ Ιαν 12 2012, 20:51 | |
| |
|
| |
Giatros
| Θέμα: Απ: Βασιλόπιτα 2012 Παρ Ιαν 13 2012, 00:48 | |
| Συμφορουμιτες και συμφορουμιτισσες... νομιζω οτι εχω καλα νεα.
Καταρχας, ο Μανωλης απο τον Ελαιωνα http://www.eleonas.gr/?lang=gr δυστυχως δεν μου απαντησε, προφανως δεν εχει δει το μηνυμα, οποτε ισχυει η αρχικη προσφορα που εχει δημοσιευσει ο Δημητρης.
Το μεσημερι περασα απο αλλη μια ταβερνουλα, στο χωριο Παναγια, 3-4 χλμ απο το Ζαρο. Μου εβγαλε μενου με 5 ορεκτικα, σαλατα και μιξ γκριλ ανα 4 ατομα, με 14 ευρω εκαστος, συν ο,τι πιουμε (4 ευρω το κιλο για κρασι χυμα).
Και τωρα η εκπληξη... Υπαρχει μια ταβερνουλα στο κεντρο του Ζαρου, η Βεγγερα http://www.vegerazaros.gr/index.webman?section=restaurant&lang=gr που ανηκει στην Βιβη. Η Βιβη μας ειναι ιδρυτικο μελος της Λε.Μο.Ζα (Λεσχη Μοτοσυκλετιστων Ζαρου) που μεσουρανουσε οταν εγω ημουν εφηβος ακομα. Για να μην πολυλογω, περασα απο εκει πριν μερικες ωρες, αφου σχολασα απο την δουλεια, της ειπα για την Βασιλοπιτα και η ιδια καταχαρηκε με την ιδεα. Για τον συλλογο μας λοιπον, και για να ξαναγεμισει με ηχους εξατμισεων η πλατεια του Ζαρου, μας προσφερει τα εξης.
---------------------------------------------------- μενου για 15-20 ατομα:
Σαλατα Μυζηθρα Μπεκρη μεζε Σουτζουκακια
Μπριζολα-πασετα-πατατες (15 κιλα!!!!!!)
Κρασι
10 ευρω εκαστος -----------------------------------------------------
***επιπλεον, εαν νομιζετε οτι δεν θα ειναι αρκετα, μας προσφερει ολα τα προηγουμενα συν ντοπιο βραστο με μακαρονια στα 14 ευρω εκαστος
το σχολιο που μου ζητησε να γραψω για τα παραπανω ειναι: ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΚΑΣΜΟΥ αφου οπως μου τονισε και η ιδια, στους μηχανοβιους αρεσει το φαγητο.
θελησε να μας προσφερει και την Βασιλοπιτα αλλα της ειπα οτι θα την αναλαβει η μαμα Γιατρομανωλακη.
προσωπικα, θα επελεγα το μενου με βραστο, στα 14 ευρω ολα μεσα, αν ομως καποιοι νομιζουν οτι δυσκολευονται μπορουμε να την βγαλουμε οικονομικα με τα 15 κιλα μπριζολες.
Αυτα απο εμενα............ |
|
| |
JEFFakhs vstromhellasforum Enthusiast
Τόπος : Volos-->Piraeus-->Heraklion-->? Registration date : 28/09/2008
| Θέμα: Απ: Βασιλόπιτα 2012 Παρ Ιαν 13 2012, 01:14 | |
| .....παλιά μοτο-καραβάνα η Βιβή.......αλλά ακολουθεί και αξιοθαύμαστη καριερα στις πανσετοπιατό-καραβάνες! ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑΤΡΕ! υ.γ...............άντε να δούμε τι θα αποφασίσει η σύγκλητος ναούμ! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Βασιλόπιτα 2012 Παρ Ιαν 13 2012, 03:39 | |
| κι εγω συμφωνω με τον Γιαννη .........ΤΑ 10 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ .......και η συγκλητος να αποφασισει γρηγορα γιατι δεν λεει να παμε στην σελιδα 11 ...... και να ξανοιγουμε ο ενας τον αλλο παλι ..... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Βασιλόπιτα 2012 Παρ Ιαν 13 2012, 06:43 | |
| Α ρε Τζωνυ, καθαρισες! Μεσα για Βιβη και οτι μενου γουσταρετε. Αλλες 10 σελιδες για την διαδρομη και ξεμπερδεψαμε. Κουραγιο παλικαρια μου...! |
|
| |
Perrakis vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 40 Τόπος : Heraklion, Crete Registration date : 15/08/2010
| Θέμα: Απ: Βασιλόπιτα 2012 Παρ Ιαν 13 2012, 12:40 | |
| Βίβη Βίβη Βίβη Βίβη Βίβη Βίβη Βίβη Βίβη Βίβη Βίβη Βίβη Βίβη Βίβη Βίβη Βίβη Βίβη Βίβη Μέσα υπέροχη τιμή, πες της ότι ο Βιδάκης και ο Μικιος θα κάτσουν μόνοι τους και όλοι οι υπόλοιποι είμαστε μια χαρά!!!!!!!! |
|
| |
Giatros
| Θέμα: Απ: Βασιλόπιτα 2012 Παρ Ιαν 13 2012, 13:27 | |
| Κι αφου λοιπον καταληξαμε στην Βιβουλα, απλα πειτε μου και ποιο μενου προτιματε να κλεισει. Με βραστο και μακαρονια (14 ευρω) ή χωρις (10 ευρω);;; Ο Μανωλης ειπε για το δευτερο, αν και οι υπολοιποι εισαστε ok, στο επομενο διημερο της στελνω ωστε να κανει κι αυτη της ετοιμασιες της. Αν μας κανει και το χατηρι ο καιρος....... ο Ζαρος θα βαλει τα καλα του για να σας υποδεχτει! |
|
| |
almeros Member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Registration date : 06/01/2010
| Θέμα: Απ: Βασιλόπιτα 2012 Παρ Ιαν 13 2012, 13:46 | |
| αν και δεν πρεπει να μιλησω, για να προλάβω καταστάσεις λέω
το μενού στα 14 με το βραστό και τα μακαρόνια.
νερά - αναψυκτικά είναι μέσα στην τιμή; |
|
| |
|