Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΕικονοθήκηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

Μοιραστείτε | 

Βασιλόπιτα 2012

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
paitos
gold member
gold member
paitos

Τόπος : Χανια
Registration date : 08/07/2008

Βασιλόπιτα 2012 - Σελίδα 5 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βασιλόπιτα 2012   Βασιλόπιτα 2012 - Σελίδα 5 Icon_minitimeΔευ Ιαν 09 2012, 23:45

Ξεκινησαμε να λεμε οτι ειναι η σειρα της πιτας να κοπει στα Χανια...,

Ειπαμε να το συνδιασουμε και με πρωινο στην πιστα....

Μετα ειπαμε για Ζαρο να μοιραστει η αποσταση.....

Και τωρα λεμε για μετα το Ηρακλειο?

badoura ετοιμασε ποπ-κορν γιατι τελειωνουν

cow

YOU! YOU! YOU!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
black-v
vstromhellasforum Enthusiast

Registration date : 02/01/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βασιλόπιτα 2012   Βασιλόπιτα 2012 - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤρι Ιαν 10 2012, 01:16

Δεν αφηνετε να την κοψουμε στην 4η παγκρητια τον μαρτιο ??? να μην κανουμε διλα εξοδα ... mouuuuuu cow cow

tanuki
Member
Member
tanuki

Registration date : 17/04/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βασιλόπιτα 2012   Βασιλόπιτα 2012 - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤρι Ιαν 10 2012, 01:38

Η πρόταση του Μήτσου όντως ακριβή για αυτά που προσφέρει. Η πρόταση του Αλμέρου αδικεί τους Χανιώτες.

Το λοιπόν επειδή η περιοχή στο Ζαρό έχει καμπόσες ταβέρνες ακόμα και δίπλα στη λίμνη πως θα σας φαινότανε
αν κάναμε το βολταράκι και καθόμασταν κάπου απρογραμμάτιστα. Πίστεύω πως τις τάπες τις τρώμε λόγω μενού.

Μην βαράτε μια πρόταση λέω.

dimitrisv
dimitrisv

Τόπος : Ηρακλειο ΚΡΗΤΗΣ
Registration date : 15/04/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βασιλόπιτα 2012   Βασιλόπιτα 2012 - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤρι Ιαν 10 2012, 08:17

Η ταβερνα παντως διπλα στη λιμνη ειναι των ιδιων ιδιοκτητων με τον ελαιωνα. Μπορουμε να κλεισουμε απλα ενα τραπεζι για εικοσι ατομα στο ενα ή στο αλλο μαγαζι και να πληρωσουμε σα τζι αθρωπους και αυτο ειναι ολο. Φαγητο θα εχει, εξαλλου. bounce
Το λεω επειδη κυριακατικο θα ειναι δυσκολο 20 ατομα να βρουν να κατσουμε!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την dimitrisv στις Τρι Ιαν 10 2012, 08:56, 1 φορά
http://voltarakia.blogspot.com/
black-v

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βασιλόπιτα 2012   Βασιλόπιτα 2012 - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤρι Ιαν 10 2012, 08:50

Καλημερα κοπελια , να πω κι εγω την ταπεινη μου γνωμη ....
Και οι 2 προτασεις πιστευω οτι ειναι καλες , το βασικοτερο ειναι να υπαρχουν συμμετοχες να μαζευτει παλι το παρεακι μας και να περασουμε καλα . Το αν πληρωσουμε 2 η 3 ευρω παραπανω πιστευω οτι αυτο δεν μας επιρεαζει .... Ολοι ξερουμε οτι δεν κολλαμε σε τετοιες μικρολεπτομερειες γι΄αυτο ας μην το ταλαιπωρουμε αλλο . Ειτε στον Ζαρο ειτε στο Καστελλι παμε για μενα δεν παιζουν ρολο τα χιλιομετρα τοσο οσο η παρεα μας .
Εγω που ολοι ξερετε οτι εχω μεγαλο οικονομικο προβλημμα θα τα διαθεσω , τι 15 τι 20 .....
Αλλες φορες πηγαιναμε οπουδηποτε και χαλουσαμε περισσοτερα .

Τωρα οι χανιωτες αν θα κανουν 20 χιλιομετρα παραπανω αυτο δεν νομιζω οτι ειναι και τοσο ασχημο μια που μιλαμε για οδηγους που εχουν καταβοχθισει πολλα χιλιομετρα στο διαβα τους .......

Εγω παντως ειμαι υπερ και των 2 προτασεων .....

φιλικα Μπλακι ... goood
mageiras
Member
Member
mageiras

Τόπος : ΧΑΝΙΑ - ΚΡΗΤΗ
Registration date : 17/01/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βασιλόπιτα 2012   Βασιλόπιτα 2012 - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤρι Ιαν 10 2012, 11:51

Φιλε Μαυρε συμφωνο μαζι σου ως προς τα χιλιομετρα δεν διαμαρτιρηθηκε κανεις αν ειναι πολλα ή λιγα ως προς το κοστος φαγητου ειναι η ολη συζητηση .....και εγω θελω πολυ να σμιξουμε να σας δω ισως γιατι εχω πολυ καιρο να σμυξω με πολλους απο σας και κατα διαβολικη συμπτωση δεν δουλευω και στις 22 που λεμε, αλλα τα 20 ευρω για να φαω μια μπριζολα τα σκεφτομαι και τα μετραω γιατι οι εποχες ειναι ζορικες προτιμω να τα δωσω σε βενζινα να ερθω στην αλλη ακρη για να σας δω ,να πιω ενα καφε να κοψουμε την πιτα και να γυρισω πισω παρα σε καποιον εξυπνο που θεωρει οτι με τα βραβεια και τα εφε μπορει να πουλαει ακριβοτερα το φαγητο του.......γιατι εγω με τοσα βραβεια που εχω στην μαγειρικη θα ημουν και ασυμφωρος να δουλευω σε μαγαζι αμα το παμε ετσι ...ασε που η τιμη της χοιρινης θα πρεπει να ηταν στα 30 ευρω......(χιουμορ).....

τελος παντον μπραβο για την ωρα στα παιδια που τρεχουν για την ολη διαδικασια ,, απλα νομιζω ο,τι με λιγο ψαξιμο ή με καλη θεληση μπορουμε να βρουμε μια χρυση τομη για ολους....ωστε και να βρεθουμε και να φαμε και να πιουμε και την πιπα εεε την πιτα μας να κοψουμε.....

πολλα φιλια και συγνωμη αν γινομαι γκρινιαρεις ή βαρετος για καποιους...
paitos
gold member
gold member
paitos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βασιλόπιτα 2012   Βασιλόπιτα 2012 - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤρι Ιαν 10 2012, 12:11

mageiras έγραψε:
......

Βαρετε γκρινιαρη.....

kolaraki YOU!
mageiras
Member
Member
mageiras

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βασιλόπιτα 2012   Βασιλόπιτα 2012 - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤρι Ιαν 10 2012, 12:17

paitos έγραψε:
mageiras έγραψε:
......

Βαρετε γκρινιαρη.....

kolaraki YOU!
εσυ αυριο το πρωι ετοιμαζε τον κωλαρινο σου για καφε και βαστα και τα παιριλαιμια στην δουλεια σου για θα περασω να τα παρω...
Perrakis
Perrakis

Τόπος : Heraklion, Crete
Registration date : 15/08/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βασιλόπιτα 2012   Βασιλόπιτα 2012 - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤρι Ιαν 10 2012, 12:39

black-v έγραψε:
Καλημερα κοπελια , να πω κι εγω την ταπεινη μου γνωμη ....
Και οι 2 προτασεις πιστευω οτι ειναι καλες , το βασικοτερο ειναι να υπαρχουν συμμετοχες να μαζευτει παλι το παρεακι μας και να περασουμε καλα . Το αν πληρωσουμε 2 η 3 ευρω παραπανω πιστευω οτι αυτο δεν μας επιρεαζει .... Ολοι ξερουμε οτι δεν κολλαμε σε τετοιες μικρολεπτομερειες γι΄αυτο ας μην το ταλαιπωρουμε αλλο . Ειτε στον Ζαρο ειτε στο Καστελλι παμε για μενα δεν παιζουν ρολο τα χιλιομετρα τοσο οσο η παρεα μας .
Εγω που ολοι ξερετε οτι εχω μεγαλο οικονομικο προβλημμα θα τα διαθεσω , τι 15 τι 20 .....
Αλλες φορες πηγαιναμε οπουδηποτε και χαλουσαμε περισσοτερα .

Τωρα οι χανιωτες αν θα κανουν 20 χιλιομετρα παραπανω αυτο δεν νομιζω οτι ειναι και τοσο ασχημο μια που μιλαμε για οδηγους που εχουν καταβοχθισει πολλα χιλιομετρα στο διαβα τους .......

Εγω παντως ειμαι υπερ και των 2 προτασεων .....

φιλικα Μπλακι ... goood

Εσένα ομορφάντρα το κλίμα στην ανατολή σε βοηθάει και μιλάς πολύ όμορφα τώρα τελευτάια
α να χαθείς κολ@γερε!!!!!!!!!!! Ούστ!!!!!

kolaraki kolaraki kolaraki
almeros
Member
Member
almeros

Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης
Registration date : 06/01/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βασιλόπιτα 2012   Βασιλόπιτα 2012 - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤρι Ιαν 10 2012, 13:02

τελειώνετεεεεεεεεεεεεεεεεεε

το σμάρι αδικεί τους χανιώτες και ο ζαρός τους λασιθιώτες

όσον αφορά την πρόταση που έγινε για χανια, είναι ασύμφορη για τους λασιθιώτες

όσον αφορά την πίστα, παϊτόπουλε, δεσμέυομαι εγώ ότι θα την επισκεφτώ μέσα στον φλεβάρη.
θα πάρω και τον μήτσο μαζί. δεν θα θέλει βέβαια αλλά θα προσπαθήσω να τον πείσω!!!

μου φαίνεται ότι θα κάνω πραξικόπημα, θα κλείσω σμάρι και μετά που θα πάω μόνος μου έχω να ρίξω κάτι μάσες άλλο πράμα

αντε ρε μάγκες να αποφασίσουμε

είναι η πρώτη φορά που προτείνω κάτι και δεν με καταδέχεστα

κλείνω σμάρι;
sartzegian
Member
Member
sartzegian

Τόπος : ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ
Registration date : 22/01/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βασιλόπιτα 2012   Βασιλόπιτα 2012 - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤρι Ιαν 10 2012, 13:42

καταδέχεστα

καλά το λέεις.... cow
mageiras
Member
Member
mageiras

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βασιλόπιτα 2012   Βασιλόπιτα 2012 - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤρι Ιαν 10 2012, 14:24

να πω και γω κατι αλλο???
γιατι δεν βρησκομαστε καπου να πιουμε ενα κφε να κοψουμε την βασιλοπιτα και μετα οποιοι θελουν φαγητο πανε οποιοι δεν θελουν φευγουν κυριοι και ετσι ουτε ψαξε βρες ουτε τιποτα....
λεω εγω τωρα

οσο για το αν αδικουντε οι Λασιθιωτες με τον Ζαρο ή οι Χανιωτες μαλλον πρεπει να διαβασεις προηγουμενο ποστ (το προτειναν αυτοι και χιλιομετρα ειναι δια ή σχεδον ιδια)

και εσυ ποιο πανω σταματα με το σμαρι μην σου κανω προταση για Χανια και παω και μονος μου
kolaraki kolaraki kolaraki kolaraki kolaraki
black-v

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βασιλόπιτα 2012   Βασιλόπιτα 2012 - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤρι Ιαν 10 2012, 14:45

ρε παιδια να προτεινω κατι ? γιατι δεν παμε σ΄ενα ρακαδικο , σ΄ενα καφενε να πιουμε να φαμε τσι ποικιλιες μας και να κοψουμε την πιτα μας .
Προτεινω να κλεισουμε τον ΚΑΦΕΝΕ του θειου του geo .....μεσημερακι κυριακης αφου κανουμε το βολταρακι μας . Και πιο φτηνα θα μας βγει και δεν θα παραπονιεται κανεις για τα χιλιομετρα ..... κι αν δεν γουσταρετε εκει ας παμε στον κολλητο του ΠΕΡΑΚΗ που ειχαμε παει στην ελια ......που ηταν δεν ξερω !!! .... μα τοσα μαγαζια εχει το ηρακλειο ....
Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να βγουμε προς τα εξω ....

Λεω τωρα εγω εεεε ??? mouuuuuu mouuuuuu cow cow

επειδης εχουμε ολοι τα οικονομικα μας γι αυτο το λεω .... drink drink

almeros
Member
Member
almeros

Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης
Registration date : 06/01/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βασιλόπιτα 2012   Βασιλόπιτα 2012 - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤρι Ιαν 10 2012, 16:08

εσύ ρε άχρηστε δεν έλεγες για ομαλό και χανιά;

πλάκα μας κάνεις τώρα;

όταν είπαμε από την αρχή για την ταβέρνα του Κοσμά στους Σταμνιούς, αρχίσατε όλοι και λέγατε για Χανιά, για Ζαρό, για Τρίκαλα, για Καβάλα!!

και τώρα λες γιατί να βγούμε προς τα έξω;

άτιμα γηρατειά πως κάνετε τον άνθρωπο !!!!! ( σιγά οι άλλοι παππούδες μην βαράτε).

εγώ δεν ξαναμιλώ. θα ξαναδώ το post την άλλη παρασκευή κι οπου έχετε αποφασίσει θα έρθω.

αντε γιατί το ένα μας μυρίζει και το άλλο μας ξυνίζει

σαν δεν ντρέπεστε όλοι

κατσε να το πω στον βενιζελο οτι θελετε και πιτα με τετοια κρίση να σας στείλει ενα τηλεγράφημα

lol! lol! lol!
mageiras
Member
Member
mageiras

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βασιλόπιτα 2012   Βασιλόπιτα 2012 - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤρι Ιαν 10 2012, 17:53

δεν ηξερα οτι παιζουν τα Τρικαλα και η Καβαλα στους τοπους....εχω και γνωστους εκει...μεσα εγω
painterakis
gold member
gold member
painterakis

Τόπος : Ο Δρόμος ...
Registration date : 18/01/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βασιλόπιτα 2012   Βασιλόπιτα 2012 - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤρι Ιαν 10 2012, 21:37

ώρες ώρες πιστεύω οτι γράφουμε απλά για να γράφουμε.
πρότεινα να γίνει στη μέση ώστε να γράψουμε όσο γίνετε ίδια χιλιόμετρα (λέμε τώρα) απο όλα τα μέλη ώστε να μην υπάρχουν αντιδράσεις (ή έστω να είναι οι λιγότερες).
ξαφνικά άνοιξε νέο τόπικ για τη διαδρομή που θα ακολουθήσουμε για να πάμε στη πίτα.
απο τη μια λέμε να κάνουμε όσο είναι δυνατόν λιγότερα χιλιόμετρα και απο την άλλη προτείνετε να έρθουν όλοι στο χωριό Πύργο (μέρος καφέ της 1ης παγκρήτιας) για να πιούμε ένα καφέ. αυτό είναι ΤΟ οξύμωρο, απο τη μια ζητάμε οικονομία και απο την άλλη να βάλουμε κάποιους να γράψουν χιλιόμετρα παραπάνω, αυτό είναι άδικο γιατί έχει σχέση με το βενζιν-άδικο.
αν τελικά πάμε για φαγητό στο ζαρό, θα δώσουμε μια ώρα συνάντησης για καφέ στη περιοχή και ο καθένας να έρθει εκεί με όποια διαδρομή θέλει ή αντέχει η τσέπη του.
μη ξεχνάμε οτι ο σκοπος της βασιλόπιτας είναι να μπορέσουν να βρεθούν οσο γίνετε περισσότεροι και όσο γίνετε ποιό οικονομικά.
πάνω σε αυτό ... το οικονομικό του φαγητού.
πιστεύω οτι αν πάμε με βάση μενού:
1ον είναι ακριβό
2ον αν κλείσουμε απο τώρα θέσεις και δεν έρθει κάποιος τότε θα δημιουργηθεί πρόβλημα, όπως πέρυσι (δεν ήμουν/δεν ειχα δηλώσει απλά οτι έχω ακούσει)
3ον δε θα φάμε αυτό που μας αρέσει αλλά οτι μας προσφέρουν.

προτείνω, να πάμε να πιούμε καφέ στη περιοχή του ζαρού και μετα να βρούμε μια ταβέρνα να κάτσουμε.
τι διάολο δε θα βρούμε χώρο; ή δε θα κάνει σα τρελός ένας ταβερνιάρης όταν δεί 20 λυσσασμένους μηχανόβιους;
όπως παλιά, που κάναμε τη βόλτα μας, πίναμε καφέ και καθόμασταν όπου μας άρεσε.

σκεφτείτε το.

EDIT 1: η πλάκα είναι οτι δε ξέρω τίποτα απο ζαρό, έχω χρόνια να κάτσω για φαγητό απλά περνώ στις βόλτες μου απο εκεί. είπα ζαρό γιατί το google maps μου έδειξε οτι είναι περίπου τα ίδια χιλιόμετρα απο τα δύο άκρα (χανιά και ιεράπετρα).
αυτό προς αποφυγή παρεξηγήσεων. καλό θα ήταν, όποιος μπορεί να πεταχτεί στη περιοχή να δεί τι παίζει.
α ... και μην δέσουμε σκοινί κορδόνι το ζαρό, αν ξέρει κάποιος κάτι στην ευρύτερη περιοχή της μεσαράς να το προτείνει.
το λέω για να μην πεταχτει κανείς και ηράκλειο, κοσμά κ.α.
κάπου όσο δυνατόν στη μέση.

EDIT 2: χαίρομαι τους πελοποννήσιους που έχουν ανοίξει 3 σελίδες για την πίτα τους και είναι μονο συμμετοχές και εμείς μετά απο 8 σελίδες και 25 μέρες δε ξέρουμε τι θα κάνουμε.
Rory
moderator
moderator
Rory

Registration date : 25/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βασιλόπιτα 2012   Βασιλόπιτα 2012 - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤρι Ιαν 10 2012, 22:32

Γιά σκεφτείτε και την πρόταση amper Rory , με την προυποθεση ομως να βαλετε τα kolaraki κάτω και να δουλεψουμε ομαδικά , εχουμε προυπηρεσία στους ψήστες , εχουμε τους ζαρζαβατικάδες Very Happy , οίνο θα εχουμε καλό , παρέα οπως πάντα κουζουλή Laughing

Giatros

Giatros

Τόπος : Ηράκλειο
Registration date : 31/08/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βασιλόπιτα 2012   Βασιλόπιτα 2012 - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤετ Ιαν 11 2012, 01:02

Καλησπερα κι απο εμενα!
Ελειπα ταξιδι και ειδα το post πριν μερικες μερες.
Οπως ειπαν καποιοι παραπανω, σημασια εχει νομιζω να βρεθουμε οσο περισσοτεροι γινεται, να πουμε τα νεα
μας και να περασουμε καλα. Δεν καταλαβαινω γιατι γινεται τοσος ντορος για το μενου ή για τα 10, 20, 50 χλμ
παραπανω που τυχον θα κανουν καποιοι απο μας. Και μιας και για οσους δεν το ξερουν, ειμαι απο Ζαρο, να
σας πω οτι εχω στειλει ηδη στον Μανωλη απο τον οποιο εχετε παρει προσφορα μηπως και το παιδι μπορει να
μας κανει κατι καλυτερο. Και για να μην γινονται παρεξηγησεις, η τιμη δεν ειναι εξωφρενικη, για οσους ξερουν
το μερος. Αν παρολα αυτα καποιοι θελουν κατι πιο χαλαρο, υπαρχουν κι αλλα μερη στην περιοχη,
εντος Ζαρου ή οχι, που το προσφερουν. Εαν μου πειτε, μπορω στις επομενες μερες κιολας να σας πω τιμες απο
αντιστοιχα μενου. Οσο για την βασιλοπιτα, εαν βρεθουμε προς τα εκει θα το φροντισω εγω αυτο.
Υπαρχουν μαμαδες, θειαδες και γιαγιαδες διαθεσιμες, εσεις απλα βρειτε την χρυση λιρα που θα ριξουμε μεσα.
dimitrisv
dimitrisv

Τόπος : Ηρακλειο ΚΡΗΤΗΣ
Registration date : 15/04/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βασιλόπιτα 2012   Βασιλόπιτα 2012 - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤετ Ιαν 11 2012, 07:14

Καλως ηρθες πισω ξενιτεμενε Τζωνυ να δωσεις τη λυση! Ας το κανουμε ετσι. Αναμενουμε νεα! bounce bounce
http://voltarakia.blogspot.com/
moystakias
Member
Member
moystakias

Τόπος : Ρέθυμνο
Registration date : 28/12/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βασιλόπιτα 2012   Βασιλόπιτα 2012 - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤετ Ιαν 11 2012, 08:36

Ρε Παιδιά γιατί δεν το κάνετε όπως εμείς φέτος?

Να πάτε σε μία Καφετέρια, αντί για καφέ την Τετάρτη και να κόψετε την πίτα σας...

Έξοδο : Μόνο η πίτα και ένας καφές.

black-v

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βασιλόπιτα 2012   Βασιλόπιτα 2012 - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤετ Ιαν 11 2012, 09:10

moystakias έγραψε:
Ρε Παιδιά γιατί δεν το κάνετε όπως εμείς φέτος?

Να πάτε σε μία Καφετέρια, αντί για καφέ την Τετάρτη και να κόψετε την πίτα σας...

Έξοδο : Μόνο η πίτα και ένας καφές.

Γιατι ο δικος μας καφες της τεταρτης σημαινει peinao και drink

Τετοιους καφεδες εχουμε πιειε ........με το τσουβαλι XAXAXAXA
geo
geo

Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Registration date : 11/04/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βασιλόπιτα 2012   Βασιλόπιτα 2012 - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤετ Ιαν 11 2012, 14:48

Για κάνε τα κουμάντα σου δόκτωρ να δούμε που θα καταλήξουμε και καλώς ήρθες .

υ.γ. αυτή η σαρικοπητα της μαμάς σου μου έχει μείνει αξέχαστη .
giannis roub...
Member
Member
giannis roub...

Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Registration date : 16/05/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βασιλόπιτα 2012   Βασιλόπιτα 2012 - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤετ Ιαν 11 2012, 15:22

για σας και απο μενα riders εγω παντος συμφωνω μετον Μανολη τον green καπου στην μεση και αν δεν βρουμε κατι καλο να κλεισουμε αποφασιζουμε μονοι μας μετα απο εναν καφε αν θελουμε να φαμε ή οχι σκεφτειτε οτι καποιοι μπωρει να μην θενε να φανε αλλα μονο καφε και πιτα μανο εγω μαζι σου ειμαι....πιστευω πως ειναι οτι καλυτερο αντε να αποφασισουμε και να κλεισουμενε μπρε σεις οχι αλλο καρβουνο!!!....αχμχμχ ιδεες ηθελα να πω... lol! lol!
pitsirikas
Member
Member
pitsirikas

Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
Registration date : 21/12/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βασιλόπιτα 2012   Βασιλόπιτα 2012 - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤετ Ιαν 11 2012, 15:45

Κοπη πιτας σε καφε και μετα για φαγητο οποιος θελει και μπορει..Πανω κατω ετσι παιζουν και οι υπολοιπες ενοτητες μελων.
Δεν ειναι καθολου κακη ιδεα..
paitos
gold member
gold member
paitos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βασιλόπιτα 2012   Βασιλόπιτα 2012 - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤετ Ιαν 11 2012, 15:54

Τελικα, μιας και οι πιο πολλοι ζοριζονται οικονομικα, νομιζω οτι η λυση που ειπε ο Νωντας ειναι η πιο σωστη.
Μαζευομαστε νωρις για καφε και κοβουμε την πιτα, και μετα οποιος θελει παει για φαι με οποιους θελει.

Μπορω να μιλησω με τον Μπικακη, τον φουρνο που μαζευομαστε πανω απο το Ρεθυμνο και να μας φτιαξει και την πιτα.

Δοκτωρ με οποιον μιλησεις μην υποχρεωθεις για κατι μιας και δεν εχουμε καταληξει ακομα...

mouuuuuu

Βασιλόπιτα 2012

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 

Παρόμοια θέματα

+
Σελίδα 5 από 13Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
 :: ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΦΟΡΟΥΜ :: Ενότητα μελών φόρουμ Κρήτης-
Μετάβαση σε: