ολοκληρώθηκε και η φετινή κοπή της πίτας για το κρητικό κλιμάκιο. μεγάλη συμμετοχή, ωραία παρέα.
ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους ήρθαν, άλλοι από κοντά, άλλοι από μακριά, άλλοι από πιο μακριά.
όλοι είδαμε πρόσωπα που είχαμε καιρό να δούμε και πρόσωπα που δεν είχαμε δει ξανά
εύχομαι σε όλους να είναι καλά, να τους δούμε και του χρόνου και γιατί όχι και νωρίτερα σε άλλες βόλτες και παρέες
ιδιαίτέρως να ευχαριστήσουμε τον giatro για το τρέξιμο στον Ζαρό, ασφαλώς την μητέρα του για την ωραιότατη πίτα και το γλυκό κέρασμα και βέβαια την κα Βιβή για την φιλοξενία της
φωτορεπορτάζ θα ακολουθήσει σε λίγο από τους paparazzi της παρέας
θα πρέπει σίγουρα να ευχαριστήσουμε και τους χορηγούς μας. οι οποίοι με τα δώρα τους έδωσαν την δυνατότητα στους περισσότερους να έχουν κάτι αναμνηστικό από την σημερινή εκδηλωση. τα δώρα σε κάθε περίπτωση ήταν συμβολικά, ασχέτως αν τελικά υπήρχαν και κάποια μεγαλύτερης αξίας. τους ευχαριστούμε όλους το ίδιο.
οι χορηγοί μας σε τυχαία σειρά
HOTELS2PLAN, Κασωτάκης Στέφανος
ROUND TRAVEL
MOTO - MOTO
EUROSAT, Τζωρμπατζάκης Γιώργος
SUZUKI Ηρακλείου, Σερλιδάκης Γιώργος
ΠΑΝΤΑΛΟΣ-ΖΑΧΑΡΑΚΗ Ο.Ε
HEALTH AND SPORTS
ΚΑΛΛΙΣΤΟΝ, Καρακωνσταντάκη Άννα
CRETAN EAGLE AVIATION
MOTOGP, Ψυχογιός Γιάννης
KERAMOS, Παραδοσιακός Ξενώνας
MOTO ACCESSORIES Κορνηλάκης
ΔΡΟΣΣΟΣ, Moto accessories
Κος ΚΩΣΤΑΣ, Καφενείο Κονδηλάκη
PLANET IT, Χατζηδάκης Γιώργος
Υ.Γ κάποιος να ανοίξει τοπικ για την Βασιλόπιτα 2013. Ισα ισα που προλαβαίνουμε !!!!
Για βαθιες αρωσεις ......πρασινοτρακτερατζουλα ....!!!
Μπολεκ .....ο τσαλαβουτηχτης .......pitsirikas ( ολοι καταλαβαμε οτι μαλλον το πρωϊ δεν επλυνες την μουρη σου ) ...!!!
τα 2 λογια του εκπροσωπου ....και ο ( πρασινουλης )εχθες αρραβωνιαστηκα κοροϊδαρα που πιαστηκα !!!!
ναααα και ο τυχερουλης ......που θα πει Μιλανο .........!!!! και του χρονου Γιωργιο ......!!!
Καλο ταξιδι και καλα να περασετε .......!!!
Αυτα τα ολιγα απο εμενα ...... Ενα μπραβο σε ολους μας , πιστευω πως περασαμε ολοι καλα , χαρηκα που ειδα φιλους που ειχα καιρο να δω ..... και του χρονου να εχουμε την υγεια μας πανω απ΄ολα ..... και με περισσοτερες συμμετοχες .....!!! Μπραβο και στα γυναικοπαιδα .... που μας εκαναν την τιμη να μας συνοδευσουν για μια ακομη φορα ....!!
blaky.....
moystakias Member
Ρε μπλάκ έκανες μαλ@κία εντάξει είναι ανάγκη να βάλεις αυτό το video, βάλε ενα αλλο με το νικητή της πίτας!!!!!!
Οοοοο οοοο όπα όπα μαλακιά εκανα! Τι γέλιο αν προλάβω αυριο ανεβάζω και εγω!!!!!!!!!
Ρε Γεωργια Βασιλειαδου .......τι γελας ? και τι μ@λ@κι@ εκανα ....... απλα ηθελα να του βγαλω φωτο του ανθρωπου και η φωτ. μηχανη ηταν γυρισμενη στο βιντεο .......αμεσως να σχολιασεις .........αστ@ δι@λ@ .......καφετζου .......κουτσομπολ@ ....
kyriakos II vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 45 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Registration date : 26/06/2011
για αλλη μια φορα ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολα τα παιδια που συμμετειχαν, στους χορηγους μας αλλα και στη βιβη για τη φιλοξενια. μας βοηθησε και ο καιρος να κανουμε μια ομορφη βολτα, να δουμε φατσες που ειχαμε καιρο να δουμε, να γνωρισουμε καινουριες και να πονεσει η κοιλια μας απο τα γελια...
και του χρονου παιδες....
υ.γ. οι φωτο αυριο γιατι τωρα ειναι αργα.....
mageiras Member
Ηλικία : 48 Τόπος : ΧΑΝΙΑ - ΚΡΗΤΗ Registration date : 17/01/2008
Σαν ο μεγαλος τυχερος αλλα και σαν ενας ομοιος σας....να πω και γω ενα Μεγαλο Ευχαριστω για ολους εσας που τρεξατε για μας ....ενα Μεγαλο ευχαριστω στην Βιβη για την φιλοξενεια και τα υπεροχα φαγητα που μας σερβιρε (σαν μαγειρας ξερω εγω) και ενα Μεγαλο Ευχαριστω στους χορηγους μας που μας βοηθησαν για αλλη μια χρονια αυτη η παρεα και η μικρη μαζωξη μας να μας μεινει αξεχαστη......και του χρονου κοπελια παλι ολοι μαζι.........
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mageiras στις Δευ Ιαν 23 2012, 16:13, 1 φορά
dimitrisv vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηρακλειο ΚΡΗΤΗΣ Registration date : 15/04/2009
Ενα μεγαλο μπραβο και απο μενα σε οσους ετρεξαν για να περασουμε καλα!!
Και να πω και οτι για μια φορα ακομα δεν εχουμε αναγκη καμμια λεσχη και τιποτα οργανωμενο για να περασουμε καλα. Μας αρκει ενας χωρος να μπορουμε να συνενοηθουμε (20 σελιδες μας πηρε) και καλη διαθεση απο ολους μας
Καλη χρονια να εχουμε και του χρονου παλι να ειμαστε εκει να το γιορτασουμε
Rory moderator
Η καλύτερη πίτα πού εγινε , τα είχε ολα , βόλτα καλή παρέα , πολύ γέλιο , χαμογελαστές φάτσες , αποδείξαμε αλλη μια φορά ακόμα , οτι οταν θέλουμε κανουμε θαύματα !!!!!!!!!
Είμαι υπερήφανος που εχω τετοια Ρεμάλια στο καλύτερο παρεακι , ολου του κοσμου !!!!!
Και του χρονου με υγεία !!!!!!!
Παίζοντας....
Στη λίμνη, όλη η παρέα...
Η λίμνη του Βοτόμου!
αντικατοπτρισμοί (η φοτο είναι ανάποδα, δείτε τα πόδια στο κάτω μέρος - το λεω γιατί κάποιος μπερδεύτηκε)
Ενώ κάποιοι φεύγουν για εντουράδα, ο geo το ξανασκεύτηκε και έκανε να γυρίσει πίσω... αλλά πως να το κάνει να μη φανεί και γίνει ρεζίλι που κόλωσε; Έριξε μια ματιά στο χαντάκι δεξιά και χαμογέλασε στον εαυτό του! Αυτή είναι η λύση! Αλλά έλα μου που δεν κάρφωσε! Τι σκαρφίστηκε ο κερατάς; Πιο κάτω το χαντάκι βαθαίνει, εκεί θα παω να το κάτσω!
Κι έτσι, γυρίζει με το κεφάλι ψηλά και λέει σε όλους ότι το μηχανάκι δεν ήθελε να παει όσο και αν το παρακάλαγε...
όλοι μαζί, εϊ-οπ!
Στο βάθος ο Ρούβας χιονισμένος.
Μετά τη λασποθεραπεία, σειρά έχει...
...πλύσιμο...
και περισσότερη λασποθεραπεία. Ή καλύτερα όργωμα...
"my work here is done"
Μανώλη, το χωράφι θέλει όργωμα, όχι ο δρόμος...
"από που παει για το χωράφι, από 'δω;"
Ώρα για πλύσιμο πάλι, ενώ κάποιοι παίρνουν την ευκαιρία να κάνουν και το μπάνιο του μήνα... ε Γιάννη;
Έντυ και ένας μοντελο-οδηγός αγώνων...
Paitos
Μαρία και Γιάννης...
ώρα για μάσα... δεν κρατιέται...
ρε, που πάτε χωρίς εμένα!
Ξεκινάει σπινιάροντας από την πείνα...
Ο Τony
Ο Jeffakhs
οι τρεις ακατανόμαστοι...
τα παιδιά που άργησε ο καφές τους...
ο άλλος που ήρθε ο καφές του και τον πάσαρε παρακάτω για να του πουν ότι τους τελείωσε ο καφές...
...είναι πολύ δύσκολο να μη γελάσεις με κάτι τέτοιο...
ο Γιάννης δεν μπορεί να κρατηθεί άλλο...
"θα σας σκίσω εσάς τους δυο" !! ενώ οι υπόλοιποι κάνουν τις πάπιες σφυρίζοτνας αδιάφορα...
Στο δρόμο για τα Ματαλα...
...που βγάζει... στα Μάταλα
Ενώ η "χρυσή ώρα" προσφέρεται για παιχνίδι με το φακό...
ρε από περιοδικό είναι βγαλμένες;
Ο μοναδικός απομείναντας στην παραλία...
οι χιπιδο-σπηλιές
ο κλικ και ο κλακ...
άλλη όψη της βάρκας
κύματα....
και βράχοι...
κούνιες...
https://2img.net/r/ihimg/g/52/dsc0010lzc.jpg/
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mikios στις Δευ Ιαν 23 2012, 17:10, 1 φορά
dimitrisv vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηρακλειο ΚΡΗΤΗΣ Registration date : 15/04/2009
Η μαμα του Giatrou σας ευχαριστει με την σειρα της πααααααααρα πολυ για τα δωρα που της φερατε. Δυστυχως εγω τεμπελιαζα στο Ζαρο και δεν τραβηξα πολλες φωτο, αλλα θα ποσταρω κι εγω με τη σειρα μου ο,τι βρεθηκε στη μηχανη μου. Αντε και στην επομενη παιδες...
badouras vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 58 Τόπος : Αγ.Παρασκευή-Αττική Registration date : 08/05/2009