| Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Bretsos gold member
Τόπος : Φυλακισμένος στην Αθήνα... Registration date : 06/03/2009
| Θέμα: Απ: Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS Κυρ Ιαν 29 2012, 19:11 | |
| Συγχαρητηρια σε ολους τους ανθρωπους του παιδικου χωριου SOS Βαρης. Πραγματικα ενιωσα πολυ περιεργα με αποκορυφωση την εκδηλωση χαρας των παιδιων την ωρα της βολτας με τις μοτο. Ατακα του μικρου Κωστα ''Σταματα να καπνιζεις και ανοιξε το γκαζι τερμα'' Η Ιωαννα την ακουσα την ωρα της βολτας να μονολογει ''ειναι υπεροχα εδω πανω και ας κανει κρυο'' θα μπορουσαμε και καλυτερα αλλα αυτο ας το αφησουμε για του χρονου. |
|
| |
Bretsos gold member
| Θέμα: Απ: Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS Κυρ Ιαν 29 2012, 19:13 | |
| - msp έγραψε:
- Να ρωτήσω τελικά τί ποσό μαζεύτηκε από όλους μας;
1500? καποια ρουχα,παιχνιδια κλπ. |
|
| |
georgaras gold member
| Θέμα: Απ: Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS Κυρ Ιαν 29 2012, 19:13 | |
| |
|
| |
σαλιγκάρι gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Περιστέρι Registration date : 11/09/2008
| Θέμα: Απ: Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS Κυρ Ιαν 29 2012, 19:19 | |
| μαθημα ζωης απ τα πιτσιρικια του χωριου!!!!!!!!!!! η ηθικη ικανοποιηση που πηραμε κανοντας τα παιδακια να ουρλιαζουν απο χαρα δεν αλλαζετε με τιποτα. συγχαρητηρια σε ολους μας αγορια και κοριτσια , απο δω και περα ας γινει θεσμος τουλαχιστον μια φορα τον χρονο η επισκεψη μας σε τετοιου τυπου ιδρυματα . υ.γ.....................εναν πυροσβεστηρα για τον σταμελο ρε παιδιαααα |
|
| |
Sifounas Administrator
| Θέμα: Απ: Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS Κυρ Ιαν 29 2012, 19:24 | |
| _________________ Οι μεγάλοι είναι μεγάλοι μόνο επειδή εμείς είμαστε γονατιστοί. Pierre-Joseph Proudhon, 1809-1865, Γάλλος αναρχικός
|
|
| |
geo vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS Κυρ Ιαν 29 2012, 19:32 | |
| μακάρι να μπορούσα να είμαι εκεί μπράβο παιδιά . |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS Κυρ Ιαν 29 2012, 19:38 | |
| Απίστευτα και ανάμεικτα συναισθήματα... Πιό ανάμεικτα και έντονα για όσους από εμάς είναι γονείς... Τι να πω, δεν περιγράφεται με λόγια, ούτως ή άλλως. Αισθάνομαι ακόμη μιά φορά υπερήφανος που είμαι μέλος αυτής της εξαιρετικής ομάδας φίλων.... Παίδες... συγχαρητήρια σε όλους όσους είχαν τη δυνατότητα να βοηθήσουν, αλλά και σε όσους ήθελαν αλλά δεν είχαν τη δυνατότητα... Δε χόρταινα τις αγκαλιές των παιδιών... |
|
| |
aristrom gold member
| Θέμα: Απ: Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS Κυρ Ιαν 29 2012, 19:39 | |
| Αυτές οι ενεργειες ειδικα σε αυτες τις εποχές που ζουμε ,αποδεικνύουν οτι η ανθρωπιά και αλληλεγγυη προς το συνανθρωπο, δεν χαθηκαν και αυτο ειναι το πιο σημαντικό απ ολα !
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| |
Giorgos-Patra moderator
| Θέμα: Απ: Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS Κυρ Ιαν 29 2012, 20:04 | |
| |
|
| |
to nou sou vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS Κυρ Ιαν 29 2012, 20:06 | |
| μπραβο σας παληκαρια και παλι μπραβο σας. δυστυχως δεν μπορεσα να ερθω...απο παρασκευη βραδι ψηνομαι μεχρι και σημερα στο πυρετο...
|
|
| |
vstromrider Member
Ηλικία : 39 Τόπος : brahames!!!! Registration date : 14/07/2010
| Θέμα: Απ: Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS Κυρ Ιαν 29 2012, 20:18 | |
| |
|
| |
frankxgr Member
Ηλικία : 56 Τόπος : ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Registration date : 14/01/2008
| Θέμα: Απ: Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS Κυρ Ιαν 29 2012, 22:41 | |
| Ξαναένοιωσα τα ίδια συναισθήματα που είχα νοιώσει όσοι είχαμε πάει και πιο παλία στο χωρίο SOS της Βάρης. Η χαρά μας ήταν σχεδόν ίδια με την χαρά των παιδιών και την λαχτάρα τους να κάνουν βόλτα με τις μηχανές. 'Σας περιμέναμε από το πρωί για να πας πάτε βόλτα΄ ήταν μια φράση που άκουσα από ένα από τα κοριτσάκια. Δυστυχώς έπρεπε να φύγω λίγο πριν το τέλος αλλά και αυτό που έζησα ήταν αρκετό. Ενα μπράβο σε όλα τα παιδιά που μπόρεσαν να έρθουν σήμερα, σε όσους συνεισφέρανε με όποιο τρόπο μπορούσαν καθώς και σε όλους όσους ανέλαβαν την διοργάνωση. Να είστε πάντα καλά. Χάρηκα επίσης που είδα ανθρώπους που είχαμε καιρό να βρεθούμε. Ελπίζω να τα ξαναπούμε με αρκετούς στην αντίστοιχη εκδήλωση της λέσχης που θα γίνει στο 'Χαμόγελο του παιδιού'. Θα είμαστε σε επαφή. |
|
| |
Jumaru gold member
Ηλικία : 45 Τόπος : Πιο πανω απο τα ελατα Registration date : 10/03/2011
| Θέμα: Απ: Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS Κυρ Ιαν 29 2012, 23:08 | |
| Πολλα μπραβο σε οσους μετειχαν στην οργανωση κ για οσους προσφεραν οτιδηποτε για να γινει ολο αυτο... ζηλεψα με τις φωτο γιατι ηθελα κι εγω να ημουν εκει...και χαρηκα να βλεπω αυτα τα χαμογελα απο τα μικρα κ μεγαλα παιδια !! ελπιζω τετοιες κινησεις να γινουν ξανα στο μελλον γιατι αυτους τους δυσκολους καιρους καποιοι το εχουν πραγματικα αναγκη....εστω μια βολτα....εστω ενα χαμογελο.....εστω ενα παιχνιδι !! |
|
| |
alexmon vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : ΠΑΤΡΑ Registration date : 05/09/2010
| Θέμα: Απ: Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS Κυρ Ιαν 29 2012, 23:11 | |
| |
|
| |
man_OS gold member
Ηλικία : 47 Τόπος : Αγ. Παρασκευή Registration date : 23/08/2008
| Θέμα: Απ: Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS Κυρ Ιαν 29 2012, 23:16 | |
| Μάγκες τα μπράβο δεν πάνε σε αυτούς που το οργάνωσαν, αλλά σε αυτούς που παλεύουν κάθε μέρα με την αδικία, την κατάθλιψη, τις δύσκολες αποφάσεις... Σκεφτόμουν πόσο δύσκολο θα ήταν και για τις "μητέρες" να τους έρχονται μικρά παιδάκια, να τα ξεπετάνε και μετά βουρ φύγανε, άντε φτου κι απ την αρχή. Πόσο δύσκολη είναι η ισορροπία της συντήρησης αλλά όχι της άκρας συναισθηματικής εμπλοκής. Πόσο δύσκολα περνάνε τα παιδάκια αυτά στα γαμωσχολεία τα δημόσια, με τα άλλα τα γαμίδια σκατόπαιδα να τα κοροϊδεύουν... Πόσο δύσκολο θα είναι να χεις αρχέτυπες εικόνες από ανθρώπους που σε βασάνισαν... Και τελικά πόσο δύσκολο είναι να κρατάμε κάθε μέρα στο νου μας οτι υπάρχουμε για να χαρίζουμε χαμόγελο, ευτυχία και αγάπη.
|
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS Δευ Ιαν 30 2012, 00:47 | |
| |
|
| |
narcissus moderator
Ηλικία : 45 Τόπος : Θες άλλο Νίκη Registration date : 12/06/2010
| Θέμα: Απ: Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS Δευ Ιαν 30 2012, 01:51 | |
| Μπράβο ρε μάγκες, πραγματικά ζηλεύω το χαμόγελο που εισπράξατε, μακάρι να ήμουν εκεί… _________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼΨαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821 Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν! Η ζωή είναι ένας κώλος, γ@μ@ τον πριν σε χεσει!Ο έρωτας.... .....με έρωτα περνάει... ..! |
|
| |
nikolasr200 vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Αθήνα Registration date : 10/10/2010
| Θέμα: Απ: Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS Δευ Ιαν 30 2012, 01:52 | |
| μπράβο παιδιά, συγχαρητήρια για την όλη προσπάθεια και διοργάνωση |
|
| |
......... vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Registration date : 31/03/2010
| Θέμα: Απ: Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS Δευ Ιαν 30 2012, 02:11 | |
| Μα να μαζευονται 500.000 για τα παιδια σε τηλεμαραθωνιο και το κρατος να παιρνει το 30% ?????????? μου χει κατσει στο λαιμο αυτη η μαλακια ΔΕΝ μπορω να το χωνεψω.....μου τριβιλιζει στο μυαλο ολη την ωρα!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΝΑ "ΓΛΕΝΤΑΝΕ" ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ!!!!!!!
...ευχομαι αν υπαρχει θεος να τα βρουν μπροστα τους!!
*Σημερα εκανα βολτα σαν παιδι,εκανα βολτα και ημουν χαρουμενος σαν παιδι σαν να μην ειχα ξανανεβει στο vstrom σαν να το ειχα παρει εκεινη την ωρα και μοιραζομουνα τη χαρα μου με καθε ενα απο αυτα τα παιδια,καποια στιγμη πηγε να με παρει απο κατω, σκεφτηκα οτι αυριο δεν θα ειμαι εκει και οτι η χαρα που του προσφερω τωρα ειναι περιστασιακη ηθελα να τα παρω και τα δυο και να φυγω, εκει πηγα να δακρυσω αλλα δεν με αφησα, δεν ηταν η καταλληλη στιγμη να χαθω σε τετοιες σκεψεις συνεχισα να "πεταω" μαζι τους, μερικα που ηταν πιο μικρα και τα βαζαμε δικαβαλο μπροστα οταν τ'ακουγα να γελουν ή να πετουν καμια ατακα του στυλ "αναψε το νιτρο", επιανα τον εαυτο μου να τους δινει ενα χαδι ή ενα πεταχτο φιλι στο κεφαλι εκανα βολτα και ενοιωθα χαρουμενος ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ και πλεον ανυπομονω ποτε θα ερθει η ωρα να ξαναγινει το vstromακι μου κατι σαν τρενακι του λουνα παρκ!
Ευχαριστω ολους οσους ηταν εκει και βοηθησαν να δημιουργησουμε αυτο το τρενακι και ολους οσους συνεισφεραν να μαζεψουμε μια μικρη βοηθεια για αυτα τα παιδια!
|
|
| |
Bretsos gold member
| Θέμα: Απ: Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS Δευ Ιαν 30 2012, 06:49 | |
| ''Κύριε Σαλιγκάρι θα με πάτε μια βόλτα''? |
|
| |
σαλιγκάρι gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Περιστέρι Registration date : 11/09/2008
| Θέμα: Απ: Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS Δευ Ιαν 30 2012, 08:31 | |
| - Bretsos έγραψε:
- ''Κύριε Σαλιγκάρι θα με πάτε μια βόλτα''?
μεχρι και βιβλιο ειχαν διαβασει την προηγουμενη για μενα ............μα να φωναζουν και τα τρια μαζι!!!!!!!!!!! να ναι καλα τα πιτσιρικακια , μας εκαναν και μας να χαμογελασουμε. |
|
| |
kalampokas gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Κυψελάρα πάουα Registration date : 06/10/2008
| Θέμα: Απ: Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS Δευ Ιαν 30 2012, 08:39 | |
| μπράβο στους συντελεστές της βόλτας στο χωριό αλλά και της επιδρομής στα Καλύβια άξιζε και με το παραπάνω, σίγουρα δώσαμε λίγη χαρά στα παιδιά και μακάρι του χρόνου να συμμετέχουμε ακόμα πιο δυνατά !
Υ.Γ. Σταμέλο θα φάμε τίποτα ; |
|
| |
toumpanos gold member
Ηλικία : 43 Τόπος : νεα σμυρνη Registration date : 31/01/2008
| Θέμα: Απ: Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS Δευ Ιαν 30 2012, 09:17 | |
| Μπράβο σε όλους μας παιδιά!! Δεν έχω να πω τίποτε άλλο... Μassai..... Ψήλωσες κ άλλο...?? |
|
| |
hristos13gr gold member
Ηλικία : 43 Τόπος : Αθήνα - Νέα Σμύρνη Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS Δευ Ιαν 30 2012, 09:48 | |
| Ο Χρήστος ήταν ο Βενιαμίν του χωριού. Ο πιο μικρός. Σχεδόν μωρό. Πήρε το αυτί μου την απάντηση "ντεν ξέλω" που έδωσε σε κάποιον από εμάς που τον ρώτησε "πόσο χρονών είσαι αγόρι μου". Όταν ήρθε η σειρά μου να τον πάω βόλτα, (τρικάβαλο κι αυτός μπροστά μου) του πετάω την ατάκα για να τον ψαρώσω "...ώστε εσύ είσαι ο Χρηστάρας, που δεν θυμάται πόσο χρονών είναι!?!?!" Η απάντησή του, απλώς αποστομωτική... "ΟΧΙ! Ξέλω πόσο χλονών είμαι..." πάυση 2 δευτερολέπτων "...απλώς ντεν θυμάμαι!!!" & συνέχισε να κορνάρει μανιωδώς... Το "χαζοχαρούμενο" χαμόγελο που εμφανίστηκε στο πρόσωπό μου είναι σαν αυτά που βλέπω στις φωτογραφίες, στα πρόσωπα & των άλλων "παιδιών" που πήγαμε στο χωριό. Το συμπέρασμά μου είναι ότι ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΩΌΤΗΤΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΧΑΒΑΛΕ ΤΟΥΣ & ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΜΑΣ, ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΑΡΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΜΕ...Συγχαρητήρια σε αυτήν την ελεύθερη κοινότητα, που το κατάφερε & αυτό, συνδυάζοντας, παρεήστικη ατμόσφαιρα, χαβαλέ αλλά κυρίως ΑΓΑΠΗ!!! |
|
| |
matsos13 vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 41 Τόπος : ΑΘΗΝΑ - ΜΥΤΙΛΗΝΗ Registration date : 31/07/2011
| Θέμα: Απ: Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS Δευ Ιαν 30 2012, 10:29 | |
| - hristos13gr έγραψε:
- Ο Χρήστος ήταν ο Βενιαμίν του χωριού. Ο πιο μικρός. Σχεδόν μωρό. Πήρε το αυτί μου την απάντηση "ντεν ξέλω" που έδωσε σε κάποιον από εμάς που τον ρώτησε "πόσο χρονών είσαι αγόρι μου".
Όταν ήρθε η σειρά μου να τον πάω βόλτα, (τρικάβαλο κι αυτός μπροστά μου) του πετάω την ατάκα για να τον ψαρώσω "...ώστε εσύ είσαι ο Χρηστάρας, που δεν θυμάται πόσο χρονών είναι!?!?!" Η απάντησή του, απλώς αποστομωτική... "ΟΧΙ! Ξέλω πόσο χλονών είμαι..." πάυση 2 δευτερολέπτων "...απλώς ντεν θυμάμαι!!!" & συνέχισε να κορνάρει μανιωδώς... Το "χαζοχαρούμενο" χαμόγελο που εμφανίστηκε στο πρόσωπό μου είναι σαν αυτά που βλέπω στις φωτογραφίες, στα πρόσωπα & των άλλων "παιδιών" που πήγαμε στο χωριό.
Το συμπέρασμά μου είναι ότι ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΩΌΤΗΤΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΧΑΒΑΛΕ ΤΟΥΣ & ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΜΑΣ, ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΑΡΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΜΕ...
Συγχαρητήρια σε αυτήν την ελεύθερη κοινότητα, που το κατάφερε & αυτό, συνδυάζοντας, παρεήστικη ατμόσφαιρα, χαβαλέ αλλά κυρίως ΑΓΑΠΗ!!!
+ 650 εγω που εχω ενα θεμα με τα ονόματα ακόμα θυμάμαι αρκετά παιδάκια (οχι τα παϊδακια τα εφαγαν αλλοι αυτα ). Η χαρά που δώσαμε κ μας έδωσαν δεν περιγράφετε με λόγια! Μπράβο σε όλους!! Μια πρόταση μήπως αντί για κάθε χρόνο να το κάναμε αυτό κάθε εξάμηνο.... υ.γ. Stam η σάλτσα για τα μακαρόνια μήπως ήταν με παιδάκια κ δεν μπόρεσες να κάνεις το video ακόμα το περιμένουμε.... |
|
| |
| Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS | |
|